18. juni 2010

TV-avisen flytter fokus: “tæl til ti… og se hvad der er den bedste reaktion i den her situation.”

Sidste år var den sociologiske forklaring på det stigende antal overfald på sygeplejersker, brandmænd, lærere og socialrådgivere, en forøget egoisme i det danske samfund. Danskerne blev voldelige, i afmagt over ikke at få ordentlig service i det offentlige.

I samme boldgade var dækningen af onsdagens overfald på Netto-ansatte, i torsdagens sene udgave af TV-avisen. Her blev intet oplyst om gerningsmændenes etnicitet, og fokus var ikke så meget det konkrete overfald, men præventive foranstaltninger, der kunne mindske problemet: Flere lærer konflikthåndtering.

(TV-avisen, 17. juni 2010)

Kim Bildsøe Lassen, vært: Kunder overfalder og truer i stigende grad ekspedienter. Det seneste eksempel var sted i en Netto i København på Nørrebro i går. Konsekvensen er, at virksomheder i stor stil sender ansatte på kursus, hvor de lærer at håndtere konflikter. Antallet af medarbejdere på den slags kurser er tredoblet på bare fem år.

Michael Brorsen, erhvervspsykolog: Det vigtigste råd er stadigvæk, som min mor sagde det, da jeg var barn – tæl til ti, få et overblik, og se hvad der er den bedste reaktion i den her situation.

(TV-avisen, 17. juni 2010)

Bemærk den ‘etnisk-udseende’ vagt. Han er med til at sikre Netto-ansatte mod voldelige danske kunder.

TV2 bragte en mere gængs kriminalhistorie. Den stigende tendens blev omtalt, men samtidig viste de den frigivne overvågningsvideo, der efterfølgende var medvirkende til gerningsmændenes anholdelse.

(TV2 Online, 17. juni 2010: Mand anholdt for overfald i Netto)

“Det er det, at billederne her til aftes er vist i tv, som har fået danskere til at reagere, siger vagtchef Thomas Dyhr fra Københavns Politi.” (BT, 18. juni 2010: Politi jagter Netto-tæskehold

Oploadet Kl. 06:29 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15516/trackback

45 Comments »

 1. Ekstra Bladet mener det er discount butikkernes skyld:
  http://ekstrabladet.dk/nationen/article1364330.ece

  Gid de dog bare ville sætte priserne op, så vi kunne slippe for al balladen med indvandrere.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 18. juni 2010 @ 06:41

 2. Tæl til ti, og Dit forpulede vantro liv, er forbi. Nej, kære venner, her skal bissen skrues på. Slå først Frede, så at sige. Alle danerne i Netto, eller alle dansksindede, og demokrati, til en grænse, og fejltolkningen af kristendommen, som en vend den anden kind til tøse religion, altså alle, også dem, der ikke taler det vort danske sprog, helt perfekt, eller absolut, tror sig gode, når man bare har en lang, nogle gange snæversynet uddannelse, bare I er med os, som danskere, rejs Jer i en samler flok. Og så går vi amok? Det vil gi’ disse skinhellige bæster, deres livs chok. Tryk dem flade, og send dem retur, til deres ørkendiktatur, hvor de helt åbenlyst kommer fra, som pakkepost. Så får Post Danmark, også et meningsfyldt arbejde?

  Kommentar by ReligionForbudt — 18. juni 2010 @ 07:00

 3. Ja, det er indlysende, burde være det, at konflikthåndtering, er nødt til at være noget flere lærer. Upåagtet hvad årsagen er, er det nødvendigt for lærere, socialrådgivere, SSA, SSH´er og butiksansatte at kunne forsvare sig selv. I konflikthåndtering indgår andet og mere end snik, snak, der indgår ofte også selvforsvar og lovgivning. Det er f.eks. ikke umiddelbart tilladt at slå, hvis der “kun” er tale om en verbal trussel. Dertil kan man lægge, at traumatiseringen af nævnte faggrupper med lange somatiske eller psykiske sygdomsforløb som konsekvens, er væsentlig større, hvis først der kommer faktisk fysisk vold ind i billedet.

  Vi skal beklage, og forarges over, at det er nødvendigt, men vi skal samtidig glæde os over, at der eksisterer redskaber, der umiddelbart kan forsyne den, der er truet med en vej ud/flugtmulighed.

  Filmen knækker først der, hvor dem der oplever truslerne, ikke tager den politiske konsekvens af indsigten. Eller endnu værrer reagerer med angst og selvbebrejdelse; hvad der slet ikke er en unormal reaktion. Sidstnævnte er en kostelig affære i alt fra sygdomsforløb til vikarkontoer, flere ansatte osv. Når det kommer dertil er overskuddet til at råbe op i reglen forsvundet ud med badevandet.

  Kommentar by Lotte — 18. juni 2010 @ 08:01

 4. Det er en trist udvikling. Men det er jo efterhånden helt alm. at detailhandelen må tage særlige forholdsregler i indvandrer-tunge bydele. Det er det samme i Århus, hvor flere forretninger har været lukkede i periode pga chikane og vold.
  Løsningen er dog ofte lige for; de ansatte skal have den rigtige baggrund.
  Lidt ligesom vagterne ved kirkerne i ghetto-områder.

  Det er tankevækkende hvordan MSM ihærdigt undgår det lidt større perspektiv. Imidlertid var der i Deadline i onsdags/tirsdag?? en filolog i studiet som havde skrevet om demokrati.
  Han vil næppe nogen sinde associeres med Uriasposten, DF eller lignende, men faktisk sagde han ganske præcist det samme; at den islamiske verden er kendetegnet ved en fundamentalt anderledes kultur som ikke harmonerer specielt godt med vestlige ideer om frihed, lighed og demokrati.

  Kommentar by Superman — 18. juni 2010 @ 08:21

 5. Mehomedanerne (som Grundtvig kaldte dem) finder sig sgu ikke i noget som helst. Her kunne vi lære noget!

  Kommentar by Slyrgraff — 18. juni 2010 @ 08:35

 6. > 5. Hvad f. mener du? Hvis kasseapparatet går i stykker, skal vi så hente vennerne og overfalde ekspedienten? Hvis vi laver en bule i en andens bil, skal vi så ringe efter fætre og onkler og overfalde modparten?
  Læs Nicolai Sennels beskrivelse af kriminelle muslimer, og den bagvedliggende kultur!
  Nå, det du mener er vel, at vi er nødt til at reagere kraftigere på diverse lovovertrædelser.

  Kommentar by Gunnar Biering — 18. juni 2010 @ 08:55

 7. DRs groteske manipulation burde få de sløveste padder i VKO til at fatte deres svigt. VKO var desværre ikke en løsning på vore misinformationsproblemer. Stemmen må flyttes til partier der er parate til at lukke DR eller i det mindste DR1 og P1. DRs Guided Democracy er simpelthen ikke demokrati.

  Kommentar by Kimpo — 18. juni 2010 @ 10:46

 8. Om en halv snes år vil den uniformerede p*rker ved døren have et skydevåben, så han kan indgyde de amokløbende p*rkere i kassekøen respekt. Indtil den dag, de vender tilbage med fætre og brødre, alle svært bevæbnede, og en massakre bliver resultatet.

  Hvad sker der så?

  Jo, så lukker Netto sine forretninger på Indre Nørrebro og i andre ghettoer, som dermed bliver endnu mere ghettoagtige.

  Politikens læsere vil vride deres hænder, regeringen skal nedsætte et udvalg, du og jeg skal som altid betale.

  Kommentar by Crass Børsting — 18. juni 2010 @ 11:56

 9. Jag har sagt det innan; se nu att få den vapenlag ändrat så envar ostraffat vuxen (21 år) med Dansk (eller dito Svensk) infödsrätt får bära handvapen till personligt skydd, skydd av familj och egendom.

  Dessa tre våldsfenomen hade inte kommit levande ut Nettoaffären om vi hade haft en sådan lag.

  Kommentar by peerpede — 18. juni 2010 @ 11:57

 10. “E spænede ud af butikken, men vendte tilbage i løbet af få sekunder. Med en stor flok venner.”

  Nu må man håbe at Nettos faste vagt har set TV-Avisen, så han ved hvordan han skal håndtere et tæskehold!

  Kommentar by Niels P. — 18. juni 2010 @ 12:02

 11. Enig ReligionForbudt

  Kommentar by Nielsen — 18. juni 2010 @ 12:14

 12. Jeg tror ikke hvidvask problemet i sigselv er så stort. Alle seere forstår alligevel, hvad der foregår og jeg kender ikke nogen, der så overfaldet på de Netto-ansatte i butikken i “Gaza-striben”, der var i tvivl. Public service medierne har længe solgt ud af deres troværdighed, som snart er på niveau med Neues Deutschlands i DDR og Pravda i Sovjetunionen i sin tid. Det tavse flertal tror ikke medier og myndigheder over en dørtærskel.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 18. juni 2010 @ 12:36

 13. >12 korrekt.

  Det er fantastisk at se på denne åbenlyse ydmygelse af sig selv og andre. Det muslimske broderskab må grine deres røv i laser hele vejen til sharia-banken, tingslysningskontoret osv, over venstrefløjens kolbøtte frelsthed.

  Det kan vi andre også, hvis det hele altså ikke var så grumt. Venstrefløjen er ligeglad med at muslimerne tager de svageste først. Handicappede chikaneres og tæves på gaderne. Alle butikker med almindelige dagligvarer på nørrebro, har haft røverier op til 1 gang om ugen!. Deres forsøg på at sikre sig, er jo bare hattelak og nedslidning af personalet, til netop den forråelse som islam ønsker. De vil have os ned på deres plan, hvor de naturligvis vil vinde, fordi de har en kulturel tradition for middelalder-brutalitet.

  Det er muslimsk form for integration. Ligesom alkoholikeren på bænken gerne vil have drikkebrødre at legalisere sit druk med.

  Og venstrefløjen er totalt ligeglad med de svageste i samfundet. DR kører fortsat massiv løgne-kampagne mod regeringen, på trods af – eller netop fordi at regeringen faktisk klarer det formidabelt i forhold til de faktiske vilkår i Europas økonomi.

  Islam er det organiske samfunds-opløsningsmiddel som venstrefløjens fascistiske psykopater bruger til at indføre deres commie-diktatur, hvor de endelig hæmningsløst kan rage til sig uden nogen modstand.

  Det er afskyeligt at se på og der er efterhånden ikke andet end at flytte til udlandet.

  Jeg ville billige et forslag om at der udstationeredes en dansk politimand i hver eneste dagligvarebutik på nørrebro, som simpelthen skød “kunder” ned, der foretager terror-adfærd. Det er slut med at falde for islam-rygslikkeriet.

  Det vil selvfølgelig kræve enorme ressourcer til politiet og dem skal de få. Politiet er sidste bolværk før samfundet bryder sammen, så vi har ikke noget valg. Jeg vil hellere betale til enorme politistyrker med høj moral og integritet som en national æressag, end jeg vil financiere islamiseringen af Danmark. Betale for venstrefløjens svineri, kommer vi til om alle omstændigheder.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 18. juni 2010 @ 13:13

 14. Den muslimske vold mod danskerne ligger ikke bare i deres religiøse racisme, men i Danmarks helt utilstrækkelige og urealistiske love. Der er så at sige ingen straf ved at være muslim i et dansk fængsel, hverken i tidsrum eller negativ psykologisk effekt på fangen medens han er inde. Det eneste de frygter er udvisning.

  For muslimer gælder devisen, at styrke giver respekt og svaghed foragt.
  De ved at de er nærmest urørlige i dagens Danmark og de ELSKER det.

  Der er noget verdensfjernt over danske normer for personens ukrænkelighed og straf til dem der krænker den.

  Som jeg har sagt før, i Danmark er livet dyrt men liv billige. Indtil det modsatte er er tilfældet vil den muslimske vold mod os fortætte indtil ordensmagten mister grebet.

  #13 “…venstrefløjen er totalt ligeglad med de svageste i samfundet.”

  Og det har de altid været, det har udelukkende handlet om stemmer. Venstrefløjen ser sig selv som moralsk og intellektuel overlegen og kan derfor ikke acceptere at andre end dem selv er ved magten. Når de såkaldte borgerlige er ved magten, opfattes det som noget forkert, næsten kriminelt, af venstrefløjen.

  Kommentar by DanskeriTN — 18. juni 2010 @ 13:44

 15. Hold nu op med at være så pesimistiske, København har jo fået Frank Jensen, der ligsesom hans forgænger heller ikke kan løse sin primære politiske opgave. Men uha hvor vi venter spændt på Franks bortforklaring!

  Kommentar by Hans L — 18. juni 2010 @ 14:39

 16. Endnu en gang bevilliges der millioner for at forebygge indvandrerkriminalitet.

  Besynderligt der aldrig skal forebygges rockerkriminalitet :-D :-D :-D :-D :-D

  http://www.nyidanmark.dk/da-dk/Nyheder/Nyheder/Integrationsministeriet/2010/Juni/30_mio_kr_til_hotspot_projekter.htm

  30 mio. kr. til hotspot-projekter i udsatte boligområder

  Med midler fra satspuljen har Integrationsministeriet netop bevilliget i alt 30,5 mio. kr. til pilotforsøg med hotspot-projekter. Med forsøgene ønsker ministeriet at styrke den lokale indsats på gadeplan overfor især unge nydanskere, som er på vej ud i kriminalitet.

  Samtidig ønsker ministeriet at søge nye veje til en effektiv indsats overfor denne gruppe unge.

  Forsøgene, der løber over fire år, skal foregå i udsatte boligområder med en høj andel af nydanske beboere og kriminalitets- og tryghedsproblemer:

  Munkebo og Skovparken i Kolding Kommune
  Brøndby Strand i Brøndby Kommune
  Viby Syd i Århus Kommune
  Løvvangen i Aalborg Kommune (Nørresundby)
  Nørremarken i Vejle Kommune
  Højvangen i Skanderborg Kommune
  Blågårds Plads og Haraldsgade i Københavns Kommune

  Forsøgene er især inspireret af hollandske erfaringer, hvor der i problemområder (såkaldte hotspots) gøres en meget synlig gadeplansindsats mod kriminalitetstruede unge.

  Et væsentligt element i de danske hotspot-projekter er, at gadeplansindsatsen går hånd i hånd med en styrket social indsats. Det kan for eksempel være ved at øge fritidstilbuddene i et område, øge samarbejdet med jobcentre og lave forskellige uddannelsestiltag.

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2010 @ 16:21

 17. Er det Frank Sinatras modstykke, som der her tales om? Dengsebarnet? Som selv måtte have, ekstra beskyttelse på Rådhuset. Var det i går, eller også, i dag? Om en utilfreds boger, der ville helt ind på kontoret hans, for at fortælle noget om, hvordan skabet skulle stå? “Min mund, er lukket med syv segl”; siger dem, som ved, hvad sagen egentligt drejer sig om.(læst om det, på JP, online på nettet i dag)

  Kommentar by ReligionForbudt — 18. juni 2010 @ 16:38

 18. 16. Du rammer forbi igen. I det mindste er du konsekvent.

  Hvorfor skal skatteborgerne betale for en forebyggelse som alle ved ikke fungerer?
  Hvorfor skal kriminelle elementer identificeres som grupper der skal modtage særlig og kostbar social indsats? Efter hvilke kriterier deles de op, og hvad er tidsrummet og målet for success?

  Er det ikke ofrene der burde modtage disse mange penge i kompensation fra staten som har fejlet i dens pligt at beskytte borgerne fra voldelig kriminalitet?

  Proportionel straf og lighed for loven. Resten er lovligt statstyveri af private midler til brug ved forskelsbehandling af dele af samfundet som nogen mener at kunne dele op i grupper.Når det gøres hører loven op med at være blind.
  Hvis der er bevis for kriminelle grupperinger og eft. aktiviteter kan man anklage dem for sammensværgelse. Fængsel er den eneste sociale indsats der bør gives.

  Folk bør straffes for hvad de laver af forbrydelser. Forebyggelsen må de selv stå for. Det burde være i egen interesse ikke at begå kriminalitet, så når de “unge” får større udbud af det ene eller det andet som konsekvens af kriminalitet er det som at præmiere forbrydelse. Det svarer til at give rockerne gratis motorcycler.

  Desuden, hvis perkerne ikke kunne få nogen former for skatteborgerbetalt “støtte” ville de blive tvunget til at indpasse sig for at arbejde en normal arbejdsuge, også bedre kendt som integration. Så havde de ikke tid eller interesse i at drive rundt på gaderne hvor de kun er een tanke væk fra kriminalitet.

  Kommentar by DanskeriTN — 18. juni 2010 @ 16:46

 19. Netto har grebet resolut ind og ansat en vagt med indvandrerbaggrund.

  Det skal nok løse problemet. For en stund.

  Men snart vil der være en anden familie/klan/etnisk gruppering, der også vil have del i kagen. Så opstår der en ny episode, og man er nødt til at opgradere med endnu en vagt. Herefter vil det gå fint. I en periode.

  Så vil der tilstøde Netto på Nørrebro ny problemer, og forretningen vil sandsynligvis være nødt til at lukke. Så er vejen banet for en etnisk forretning, så alle penge kan holdes internt i ummaen.

  Kommentar by ølvom — 18. juni 2010 @ 16:55

 20. Ummah’en? Hvis Gud var, en gammel mand, som enhver dødelig, som os mennesker kunne spørge til råds. Og vel at mærke, at han svarede fra sig, på en tiltale. Ville jeg spørge ham til råds, om vor nuværende situation. Altså, omkring islamiseringen, og sådan. Her er, hvad lille jeg tror på, at han ville svare. “Hvis I ikke vil Kæmpe for Jeres Ret, samt egentlige overbevisning, med Næb og Kløer. Så som, Jeres Højtudviklede Samfund, med tilhørende Friheder. Ikke blot Ytringsfriheden. Og allervigtigst, ikke længere vil Avle, Jeres Egne børn.(jeres Fremtid) Så har I ikke længere, nogen som helst, eksistensberettigelse, eller gang på jorden, over hovedet”. Dette, vil Ham Gud sige, selvom han ligner, en gammel flink mand, med gråt skæg, samt en vis forstand. Så meget, og alleligevel, så lidt, vil han sige os, om menneskerettighederne.

  Kommentar by ReligionForbudt — 18. juni 2010 @ 17:47

 21. “Ansat en vagt med indvandrerbaggrund”. Og det er lige præcist her problemet ligger. Netto mener at det går bedre med “en af deres egne”, altså apartheid.
  Netto burde ansætte en hærdebred type med lyst hår og blå øjne, en der nedstammer direkte fra en eller anden vikingehøvding. En af dem der er 2 meter høj og en meter bred og vejer 100 kg, hvoraf intet er fedt. Det er Danmark de bor i, det er danske myndigheder der bestemmer, og hvis de ikke fatter det, så er der kun 10 km til Kastrup, og efter 2 timer er man “hjemme”.

  Kommentar by Hans Jensen — 18. juni 2010 @ 17:51

 22. Nu overrasker det kun caffe-latte segmentet, hvis en kriminel handling er begået af en udlænding.

  Javel, længere straffe hyler de borgerlige, men det hjælper intet. Man bør enten genopdrage de indsatte eller aflive dem, til gavn for alle andre.

  Uanset hvad man går, så vinder de kriminelle, nasserne og de uduelige. De er jo ofre. En tankegang der rækker langt ind i de pæne borgerlige stuer og som afspejler sig i retssystemet.

  Javel, længere straffe hyler de borgerlige, men det hjælper intet, hvis der ikke er nogen plan med afsoningen. Man bør enten genopdrage de indsatte eller aflive dem, til gavn for alle andre. Men hvad kan man egentlig forvente. På Christiansborg sidder der 179 folkevalgte tyveknægte og Fanden hytter som bekendt sine egne.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 18. juni 2010 @ 17:53

 23. Undertegnede, vejer 100 kg, der bare lige skal trimmes.

  Kommentar by ReligionForbudt — 18. juni 2010 @ 18:03

 24. #22, “På Christiansborg sidder der 179 folkevalgte tyveknægte…”

  Netop. Og havde man forestillet sig at det var private persone eller organisationer der stjal andre menneskers penge og gav dem til nogle nogle andre fordi de syntes at det var en god ide, havde der været ramaskrig, retssag og fængsel.

  Det er lovligt når Staten gør det, men det er ikke desto mindre forkert. Tyveri er tyveri uanset hvem der gør det.

  Kommentar by DanskeriTN — 18. juni 2010 @ 19:03

 25. @DanskeriTN

  Det er nu ikke mig, der mener de penge skal bevilges på den måde. Den konto forvaltes af politikerne, og de har uanede resourcer takket være danske vælgere.

  140 mio. kr. til integration
  http://www.nyidanmark.dk/da-dk/nyheder/pressemeddelelser/integrationsministeriet/2008/oktober/140_mio_kr_til_integration.htm
  —–

  140 mio. til kriminalitetsindsats 13. december 2009
  http://nordjyske.dk/indland/forside.aspx?ctrl=10&data=2,3448360,5,4

  KØBENHAVN: Udvalgte boligområder skal have målrettet hjælp for at mindske kriminaliteten.

  Satspuljekredsen har aftalt at afsætte 137,5 millioner kroner til en gadeplansindsats, som kommuner selv tilrettelægger ud fra lokale forhold og behov. Pengene er afsat i satspuljeaftalen 2010.

  Social- og indenrigsminister Karen Ellemann (V) er meget tilfreds med aftalen, der er en ny måde at arbejde på.

  Følgende kommuner har mulighed for at søge:

  København, Ishøj, Greve, Holbæk, Lolland, Odense, Svendborg, Haderslev, Sønderborg, Fredericia, Horsens, Århus, Silkeborg og Aalborg.

  Boligområderne er udvalgt på baggrund af andelen af 18-34 årige uden for arbejdsmarkedet, andelen af beboere i alderen 7-24 år og kriminaliteten i boligområdet og naboområdet.
  —–

  Mon der nogensinde bliver evalueret på de projekter??

  Kommentar by tavsen — 18. juni 2010 @ 20:37

 26. Det har du et svar på her:

  http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2010/03/integrationsindsats.html#links

  Kommentar by Peter R — 18. juni 2010 @ 21:31

 27. Det var da klokkeklart racisme at kasseappparatet gik i uorden lige præcis, mens den stakkels kulturberiger stod i kø. Klart at vedkommende ikke finder sig i den form for chikane fra de racistiske nettomedarbejdere.

  Kommentar by Lars H — 18. juni 2010 @ 22:04

 28. Havde det været i en kiosk eller pizzaria på Nørrebro, var det med kasseapparatet aldrig sket.

  Kommentar by Ukendt Person — 18. juni 2010 @ 22:23

 29. De abekatte skal bare ekspederes ud af landet, og det kan kun gå for langsomt. Hvis nu ikke dommerne kan finde ud af det selv, så må de jo have klarere besked. Vi skulle jo gerne undgå det private initiativ så længe som muligt.

  Kommentar by Hans Tavsen — 19. juni 2010 @ 00:16

 30. Ok, jeg har ellers forsvaret DR.

  Men den dækning er helt tosset.
  Ak ak. Det går helt af Jelved til.

  ;)

  Kommentar by poul sørensen — 19. juni 2010 @ 01:10

 31. Vagt i et supermarked ?????

  Jeg bor i USA. Jeg har hørt om videoovervågning og butiksdetektiver for at standse butikstyveri. Men for at holde styr over gemytter gående amok ????

  Det lyder som en joke. At smide med bananer, en dåse tomatsuppe eller en pakke frikadellefars efter hinanden :-) :-) :-)

  Den superdanske holdning, at det er åh sårh synd for forbyderne, har holdt sit grundige indtog i befolkningen og bidt sig fast. Og det inkluderer politi og dommerne. Jamen det er jo synd – IKKE ?

  Kommentar by Janette Lund — 19. juni 2010 @ 01:42

 32. @Peter R

  Tusind tak for linket. Trist læsning. Bekræftede min formodning, at man bare poster store summer i et bundløst hul, kaldet integration. Mon emigranterne i USA i sin tid fik samme bleskift??

  Om der kommer andet ud af det, end politikernes gode følelser, er man ligeglad med. På den konto skal der ikke spares.

  “Der er altså ingen styring, ingen systematik, ingen mål, ingen formål, ingen indikatorer, ingen effektmålinger, ingen evaluering, ingen vurdering og ingen kvalitetskriterier. Der er ganske enkelt ikke hoved og hale i indsatsen”

  “Ifølge Rambøll Management kniber det altså i målbeskrivelserne, men det kniber også i årsag/virkningslogikken. Projekterne mangler klare forestillinger om, hvordan deres aktiviteter skal føre frem til det ønskede mål. Projekterne kan ikke sandsynliggøre, at de har en relevant forandrende effekt.”

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2010 @ 07:56

 33. Og det undrer mig stadig, at der IKKE skal forebygges imod rockerkriminalitet. Ifølge medierne er det jo dem, der alle er kriminelle. Der må man gerne sige noget generelt. Det er ikke racisme

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2010 @ 08:00

 34. nu er der kommet video op på eb.dk

  Læg mærke til at kassedamen der blev svinet til af voldsmændene er af afrikansk afstamning.
  Kunne være spændende om voldsmændene svinede hende til med racistiske udtryk, skulle ikke undre mig. På grundlag af mine erfaringer her på Nørrebro.

  @Janette ja det er utroligt, “three strikes and out” er fremtiden for samfund med multikultur. Det forstår alle, dansk socialpædagogik er det kun danskere med indprentet “skyld og skam” som forstår.

  Kommentar by poul sørensen — 19. juni 2010 @ 10:50

 35. #18 DanskeriTN

  Du har en væsentlig pointe gemt i dit indlæg. Du skriver:

  “Hvorfor skal kriminelle elementer identificeres som grupper der skal modtage særlig og kostbar social indsats? Efter hvilke kriterier deles de op, og hvad er tidsrummet og målet for success?”

  Det er nemlig besynderligt, at når man skal lave en socialpolitisk indsats – så er det i orden at opdele i grupper – altså lave en kollektivisering.

  Men når man laver det samme i kriminalpolitisk henseende – så er det pludselig forkert.

  Da Pia Kjærsgaard for år tilbage foreslog at man skulle udvise de hårdest belastede som gruppe var der ingen ende på forargelsen, men sandheden er jo at socialrådgiverne, hver eneste dag laver en kollektivisering ved at administrere sociale programmer, der har fokus på bestemte grupper.

  Hvis kriminelle socialt belastede udlændinge kan blive en del af et lovligt vedtaget socialt program fordi disse personer ved handlinger og oprindelse tilhører en bestemt gruppe, hvorfor kan man så ikke tilsvarende lave et program, hvor socialt belastede udenlandske kriminelle samles sammen og udvises efter objektivt fastlagte kriterier?

  Rødt hykleri – ja her igen igen igen!!!

  Kommentar by Sigwar — 19. juni 2010 @ 11:10

 36. Send flere penge, indtil der ikke er flere at bruge:

  http://logisksnit.blogspot.com/2009/09/forargelsens-bger-flyder-lidt-over.html

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 19. juni 2010 @ 12:56

 37. Uansvarlige politikere sviner med pengene. I år er der brugt 220 millioner kroner på integrationsområdet i København. Bondam vil starte nye initiativer, så det skal nok lykkes :-D
  —-

  http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2010/06/19/091310.htm
  Tosprogede sakker bagud 19. jun. 2010 09.19 København
  Tilbage i 2006 havde Muhammed og Yasmin sammen med de andre tosprogede elever et karaktergennemsnit på 92 procent af de etsprogegedes. Men siden da er tallet faldet til omkring 86 procent.

  Det viser en undersøgelse af integrationsindsatsen i Københavns Kommune.

  Resultatet chokerer politikerne i kommunen, for alene i år er der brugt 220 millioner kroner på initiativer på integrationsområdet.

  – Det er horribelt, at det går denne vej. Der bliver brugt rigtig mange penge på en masse spredt fægtning. Nu skal vi til at tænke det hele om og kanalisere pengene direkte over i skolerne, så de kan sørge for, at eleverne får den undervisning, de har brug for, siger Enhedslistens medlem af Børne og Ungdomsudvalget, Rikke Lauritzen til Politiken.

  Beskæftigelses- og integrationsborgmester Klaus Bondam erkender problemet og siger at hovedindsatsen skal ligge i forhold til at forbedre sprogkundskaberne.

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2010 @ 14:16

 38. Ja, det er fint Bondam. I går aftes på TV2 Lorry fortalte du at målet er at de to-sprogede, der går ud af folkeskolen i 2012 skal være på samme niveau som deres danske klassekammerater (frit efter min hukommelse). Absurd! Tror du virkelig selv på det?

  Kommentar by Peter R — 19. juni 2010 @ 15:54

 39. Udlændingeloven bør skærpes. Kriminelle udlændinge sendes ud af landet efter straf. Ikke-selvforsørgende udlændinge bør hjælpes hjem hurtigst muligt.

  Kommentar by Jørgen — 19. juni 2010 @ 19:30

 40. Bondamisme er et udtryk, jeg nyligt har hørt, når man i Københavns kommune bruger skatteydernes midler naivt og forkert!

  Det er også udtrykket, man bruger, når homoseksuelle (som Bondam) fejlagtigt tror, at de kan få en “accept” eller “fred” med Islam, hvis bare de viser “tolerance” og “imødekommenhed” overfor Islam.

  Rindal fik en isme opkaldt efter sig og hurra for det.

  Nu sker det så åbenbart også for Klaus Bondam og igen skal der lyde et hurra og tillykke fra mig.

  Bondam vil leve evigt. Han fik en isme opkaldt efter sig.

  Kommentar by Sigwar — 20. juni 2010 @ 10:42

 41. Hovedparten af de kriminelle fremmede kommer iøvrigt fra islamiske stater som f.eks. tyrkiet, pakistan, marokko, somalia og libanon.

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2010 @ 19:14

 42. Bondam er en dum dhimmi.

  Kommentar by Nielsen — 20. juni 2010 @ 20:23

 43. Nielsen
  42#

  Sjov kommentar!

  Kommentar by Michael Larsen — 21. juni 2010 @ 07:24

 44. Udover at få sendt de kriminelle fremmede hjem hurtigst muligt, vil det være fornuftigt at få hjemsendt de flygtninge(det er f.eks “flygtninge” fra libanon, afghanistan, somalia, irak og tyrkiet), der ofte rejser på lange besøg i det land. de er flygtet fra.

  Kommentar by Jørgen — 21. juni 2010 @ 19:33

 45. Vi kan takke VKo regeringen. Det er dem der har magten til at stoppe dette her!

  Kommentar by Skjoldungen — 23. juni 2010 @ 21:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper