23. juni 2010

Helle Thorning-Schmidts mand bor i Danmark, men betaler skat i Schweiz

Fra BT – Scorer kassen i skattely.

“Helle Thorning-Schmidts mand, den 40-årige direktør Stephen Kinnock, risikerer nu en skattesag, fordi han i årevis ikke har betalt en krone i skat i Danmark. Det skriver B.T.

Mens Socialdemokraterne vil have alle, især de mest velhavende, til at betale mere i skat, er det i årevis lykkedes hendes egen mand at slippe. Men flere eksperter siger nu, at Stephen Kinnock, der har arbejde og lille lejlighed i Schweiz, opholder sig så meget i familiens hus i Danmark og er så tæt knyttet til landet, at han formentlig bør betale skat her.

(DR Update, 23. juni 2010)

Det er en træls sag for Socialdemokratiet, selvom medierne ikke kører historien som en afsløring. DR Update har foreløbigt bragt to indslag, og de siger sådan set alt. Først fortælles det, at K vil undersøge skatteforhold. Dernæst om Glæde hos de borgerlige.

Ritzaus Bureau forsøger at slukke branden med en udtalelse fra skatteekspert Christen Amby, tidligere medlem af Danmarks Kommunistiske Parti, og grundlægger af det dansk-nordkoreanske venskabsforbund. Se evt. Fyens.dk – Ekspert: Kinnock skattepligtig i Schweiz.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15645/trackback

35 Comments »

 1. Tjaa, de bredeste skuldre skal bære mest er mantraet. Ministersøn med milliongage hører åbenbart ikke i blandt ifølge Thorning familien.

  Hvorfor spørger ingen af journalisterne familien Thorning om hvorfor manden ikke frivilligt betaler til SKAT’kontonummer for frivillige betalinger. Det er da en oplagt måde at støtte op om fællesskabet på.

  Historien har været topnyhed på alle websider, undtagen DR. De havde tilgengæld noget med Lene Espersen og en gammel fiskereklame.

  Kommentar by Superman — 23. juni 2010 @ 15:42

 2. Nej, og her 16:50 er den stadig ikke på ;)

  Den bliver nok heller aktuel i tv-avisen, og hvis den gør, er det som en lille notits, som straks bliver druknet i netop Lene Espersens gamle fiskereklame.

  (D)DR ved du, hvor du har.

  Kommentar by Cicero — 23. juni 2010 @ 15:52

 3. Pyt med det. Vi må videre og beskæftige os med substans, ikke mudderkastning mod S-toppen som Hækkerup så rigtigt siger.

  Lene Espersen holder et glas sild i hånden på et billede på en hjemmeside!!!! Det er #¤%&///!! anderledes stærke sager!

  Kommentar by FriKapitalist — 23. juni 2010 @ 16:04

 4. Nå, hvad, sønnike har det ikke fra fremmede:

  LORD & LADY KINNOCK’S £10M EURO GRAVY TRAIN

  http://www.tinyurl.dk/18827

  Kommentar by wied — 23. juni 2010 @ 16:16

 5. Først privatskolesagen – nu skattesagen.

  Husk også facebook sagen:

  http://avisen.dk/helle-thorning-sletter-kritisk-facebookbruger_127754.aspx

  Hvad bliver det næste?

  Det vil ikke overraske mig, hvis socialdemokraterne også har rod i deres regnskaber:-)

  Kommentar by Sigwar — 23. juni 2010 @ 16:27

 6. “Glæde hos de borgerlige”

  Grotesk vinkling. De får lige ført fokus fra at Helle Thorning er en hykler af hidtil ikke uset socialdemokratisk rang til, at borgerlige er skadefro.

  Kommentar by Thomas — 23. juni 2010 @ 17:18

 7. Thorning har så mange ting imod sig….datter i privatskole, Gucci-tasker, det useriøse og løgnagtige LO’s massive støtte til hendes kampagner med Søvndal og sagen om hendes mands skatteforhold. Med hensyn til sidstnævnte så troede jeg det var S’ politik, at de stærke skuldre skulle bære de svage. Det gælder formodentlig ikke i tilfældet med hendes mand?!?!?

  Kommentar by bulmeurt — 23. juni 2010 @ 17:37

 8. Det er det sædvanlige med de røde, reglerne gælder for de andre.

  Kommentar by Santor — 23. juni 2010 @ 17:40

 9. Er skattelovgivningen ikke indrettet sådan, at hvis man bor i Malmø, men arbejder i København, så betaler man skat i Danmark?

  Kommentar by mb — 23. juni 2010 @ 17:41

 10. Socialdemokraterne har alle dage været pampere

  Kommentar by POP — 23. juni 2010 @ 18:08

 11. @mb – lad dig ikke distrahere af fakta – det holder ikke en meter her på bloggen.

  Hvis det var så åbenlyst at Kinnock var en skattesvindler så ville udmeldingen fra Skatteministeriet nok ikke lyde sådan:
  Reglerne om, hvor man skal betale skat, hvis man bor og arbejder i udlandet og samtidig har bolig og familie i Danmark, er uklare.

  Det erkender Skatteministeriet.

  – Reglerne er uklare. De afhænger af konkrete omstændigheder, så det svarer til at spørge mig om, hvorvidt en person er pæn eller ej, siger Peter Loft, departementchef i Skatteministeriet.

  Kommentar by BT — 23. juni 2010 @ 19:08

 12. Er der nogen som har information om, hvor meget familien Kinnock / Thorning-Schmidt sparer i skat ved at han har en lejlighed i Geneve?

  Familien er jo som sådan bosat på Østerbro, hvor de har domicil, og de trækker på det danske samfund med udgifter til skole, læge, sygehus, bibliotek, etc. etc.

  Hvilke udgifter – om nogen – er der for Schweiz i relation til Stephen Kinnocks lejlighed i Geneve?

  Hvor meget tjener en direktør i World Economic Forum? 1 – 2 – 3 – ?? mio. kr. per år?

  Hvad er besparelsen ved at vælge beskatning i Schweiz i f.t. Danmark?

  BT skriver – citat “I Schweiz betaler han 15-20 procent af sin løn – i Danmark er skatten på den sidste tjente krone 63 procent”, men det bliver man jo ikke meget klogere af!

  Links til WEF:

  http://www.weforum.org/en/about/Our%20Organization/LeadershipTeam/index.htm#kinnock

  http://www.weforum.org/en/media/publications/AnnualReport/index.htm

  For at omsætte det til en populær og meget brugt “måleenhed”: Hvor mange “Netto-kassedame årslønninger” sparer familien Kinnock / Thorning-Schmidt i skat?

  Kommentar by F. Rasmussen — 23. juni 2010 @ 19:22

 13. Godt arbejde, Kim.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 24. juni 2010 @ 02:09

 14. Endnu engang viser det sig, at socialkrabaterne er de bedste til at vurdere intelligensen hos egne vælgere. Helle Thorning ved udemærket at hendes dobbeltmoral når det angår skole og skat går hen over hovedet på folk af socialistisk observans. “lad mig sige det helt klart” En fair millionærskat (for alle andre)skal sikre velfærden. Når det gælder rentefradraget på vores hus på Østerbro, så har Stephen jo ingen glæde af det i Schweiz, og så må jeg jo bruge det i DK hvor skatten er høj nok i forvejen.
  “Vi skal blive ved at holdningsbearbejde danskerne” siger Nick Hækkerup iflg. JP. Hvad med at begynde med din egen partiformand? Eller er hun uden for pædagogisk rækkevidde?

  Kommentar by Pesodym — 24. juni 2010 @ 09:50

 15. Til Helle: Mange af dine vælgere betaler da skat i Danmark, selvom de opholder sig i månedsvis på ferie i deres hjemland. Eller på genopdragelsesophold eller koranskole! (..eller omskæringsferie..eller Taleban-lejr..)

  Hvad mener dine økonomer med at de bredeste skuldre skal bære byrden, udtrykt i den økonomiske læresætning: Det er de ANDRE der har røven fuld af penge!! ??

  I øvrigt mener jeg ikke at man kan være bekendt at kalde dig for en ROBOCOP med Gucci-taske og papegøje på skulderen!!

  Kommentar by svinsk dansker...oink!! — 24. juni 2010 @ 10:23

 16. Lad nu eksperterne tale inden I går helt i selvsving. Hvor er det “at man er uskyldig indtil alt andet er bevist”

  Kommentar by Michael Larsen — 24. juni 2010 @ 10:35

 17. @Michael Larsen

  Det er vist mest moral, der diskuteres her…

  Ja det er usikkert om manden skal svare skat i Danmark, men hvorfor pokker havde de ikke sikret sig at der ikke ville være tvivl…

  Parret kunne ellers have fået en forhåndsgodkendelse fra Skat, dengang hendes mand bosætte sig i Schweiz, og dermed have haft en erklæring på, at der ikke er noget at komme efter.” Fra DR.dk

  Der lader til gengæd ikke til at være tvivl om dobbelt fradraget for hendes hus, hvor Thorning har en anderledes opfattelse end eksperterne, nemlig at hun automatisk ville få mandens fradrag….

  Men hendes forståelse af reglerne afvises af den øverste embedsmand i Skatteministeriet, departementschef Peter Loft:

  – Retten til at overføre negativ indkomst – det kan være renteudgifter, underskud i virksomheder eller andet – mellem ægtefæller kræver, at de begge er skattepligtige i Danmark, siger Peter Loft.”” ligeledes fra DR.dk

  Det må gøre ondt når det er en politiker fra den “gode” fløj, der udnytter systemet.

  Kommentar by Martin Thrane — 24. juni 2010 @ 11:10

 18. Martin Thrane

  Jeg er enig i at de kunne have undersøgt det inden manden fik job. Men der er meget man kunne have gjort i bagklogskaben klare lys.
  Moral er et svært emne. Lene Espersen der fik for meget udbetalt i dobbelt husførelse, hun ville nok også godt have gjort anderledes. Lars Løkke havde nok også gjort anderledes med bilag. Claus Hjort kunne have gjort ligeså da han villedte folketinget. Man kunne blive ved.

  Kommentar by Michael Larsen — 24. juni 2010 @ 12:03

 19. Det er helt indlysende at familien Thorning-Schmidt/Kinnock snyder i skat. Stephen Kinnock kan umuligt opfylde tilknytningskravet til Schweiz. Han skal opholde sig i Schweiz mere en 180 dage om året og når han er i Danmark må han ikke så meget som kigge på sin e-mail, telefonere eller foretage sig nogetsomhelt med relation til sit arbejde i Schweiz. Flere de facto udenlandsdanskere, der hyggede sig lidt vel meget i Danmark er lige blevet knaldet bl.a med bøder og krav om tilbagebetaling kæmpebeløb. Skattepolitiet havde bla.a fået adgang til deres kreditkort konto, hvor det kunne ses at de havde købt en vaffelis i Hornbæk, når de angivelgt befandt sig i Schweiz. Hvorfor hat skattepolitiet ikke straks beslaglagt Stephen Kinnocks mobiltelefon og PC? Her er der garanteret en overflod af fældende beviser for omgåelsen af den danske skattelovgivning. @4.wied. Interessant info om svigerforældrenes bjergsomhed! Jeg foreslår at Helle Thorning-Schmidts parti inden næste valg tager navneforandring til Socialkleptokraterne!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 24. juni 2010 @ 12:23

 20. (Revideret dd af undertegnede)
  Kleptokraternas tio-i-topp [redigera]
  2004 släppte Transparency International en lista över vilka statsledare som berikat sig mest under modern tid i ordning efter stulna belopp:

  1.Mohamed Suharto, Indonesien, 15- 35 miljarder US dollar
  2.Ferdinand Marcos, Filippinerna, 5–10 miljarder
  3.Mobutu Sese Seko, Zaire, 5 miljarder
  4.Sani Abacha, Nigeria, 2–5 miljarder
  5.Slobodan Milosevic, Jugoslavien, 1 miljard
  6.Jean-Claude Duvalier, Haiti, 300-800 miljoner
  7.Alberto Fujimori, Peru, 600 miljoner
  8.Pavlo Lazarenko, Ukraina, 114–200 miljoner
  9.Arnoldo Alemán, Nicaragua, 100 miljoner
  10.Joseph Estrada, Filippinerna, 78–80 miljoner
  nn.Helle Thorning-Schmidt/Kinnock, 12-14 miljoner
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Kleptokrati

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 24. juni 2010 @ 12:28

 21. Dvs. at et uudnyttet fradrag kan udnyttes af helle?
  Samt dobbelt husførelse kan trækkes fra.

  Kommentar by Goofy — 24. juni 2010 @ 13:13

 22. Michael Larsen,

  Man kan ikke vaske sig ren i andres skidt…. Det ER en rigtig, rigtig dum sag for Thorning, specielt når hun taler om højere skat for højt lønnede. Det skal man vist være endog meget politisk tonedøv for ikke at kunne indse..

  Summa summarum…
  Skal manden betale skat i DK ? Måske..
  Benytter hun sig af mandens uforbrugte danske fradrag? Ja

  Kommentar by Martin Thrane — 24. juni 2010 @ 13:40

 23. Nu er skattereglerne langt fra simple, men det mest simple burde være, at manden skal betale skat i det land hvor han har officiel bopæl. Og hvor han har officiel bopæl kan vel ikke være så svært at finde ud af. Eller hvad?

  Uanset, så lugter det langt væk.

  Kommentar by Michael Jensen — 24. juni 2010 @ 13:41

 24. Martin Thrane
  Da han ikke har bopæl i Danmark har således hellere ikke skatte fradrag i Danmark. Såvidt jeg har forstået det er det Helle der ejer huset på Østerbro og derved har hendes mand ikke noget fradrag fra huset.

  Kommentar by Michael Larsen — 24. juni 2010 @ 16:19

 25. De røde har bare ikke styr på en skid:

  http://epn.dk/okonomi2/dk/article2108388.ece?ref=eblistermest

  Kommentar by Sigwar — 24. juni 2010 @ 16:42

 26. Sagen bliver godt og grundigt “blogget” igennem på Niels Krause-Kjærs blog, hvor der ind til videre er lagt omkring 300 kommentarer.

  http://nielskrause.blogs.berlingske.dk/2010/06/23/helle-thornings-million%25c3%25a6rskat/

  Kommentar by Frederik — 24. juni 2010 @ 17:04

 27. Vi Socialdemokrater!

  Kan selvfølgelig ikke have en farverig ensfarvet rød papegøje helle, siddende floskel skrappende på vores uarbejdsdygtige skuldre, da vi bestemt ikke nedværdigere os til genent arbejde her i socialkleptomanidemokratiet. Så vi socialkleptomaner må på det skarpeste tage afstand fra det arbejdende folk, som ærligt mener vi socialpampere arbejder! for dem..
  Det gør vi selvfølgelig ikke, da vi socialtdemodeller for plat og svindel og nyrupske fup brugtvognsforhandler princippet, konseptet, ja kald det bare socialfusk og dem og os svindel, det ligegyldigt, for Die dummen Dansken folk sætter alligevel kryds ved os, når vi igen-igen narre dem med indholdsløse ord og enfoldige socialist floskler, de æder det råt og brutalt sætter de igen og igen kryds ved os udvalgte lille folketings gruppe og de kan ikke ytre sig negativt om os, for så får de vores nazi-opfostret nyrupske paragraf 266b lige i grisesylten og 3års berigende opholds øhavs-lejer, til at tænke politisk korrekt i.
  Derfor kan vi socialbedragere med vores kult lignende plejehjems genganger der ikke kan tælle villy løwndal, love Die dummen Dansken, at de kan gå ad allahelvede til…..hvis de så meget som tænker på at ytre sig! så skal vi kulturimportører nok vedtage et par paragraffer eller 266 flere paragraffer, der på svensk maner stænger deres kæfte.
  Det er u socialdemonkraterisk at hetze en gruppe beskyttet mindretals bedragere, der ikke skal følge de sociale spilleregler, for de har jo selv stemt os ind i folkeopdragelsestinget, ik’…
  Vi socialdefekte, skal og har aldrig været til for de leverpostej snuskede danskere, vi har kun et formål, med vores beskyttede mindretals folketingsgruppe, og det er berigelse og berigelse og mangfoldig mere berigelse af os selv og vores nye vælger flok, de importerede socialdemuhammedanere.
  Glem os ikke, vi socialkleptomaner vil igen og igen plukke jer skattede dumme dansker, for vi gør det så grundigt, så i racistiske arbejdere allernådigst kommer til det berigende sociale udlignings punkt, der hedder lønudbetaling i leverpostejs madpakke udlevering og niks mere.
  For vi skal jo være multikulti hovedkludret, og udligne vores land til en slagmark lignende muhammed blodig lagen voldtægts tilstand, og det koster jo!!

  Mvh Egon

  Motto: helle for privatskole reservat for papegøje yngelen med fradrag for hele rede-ligheden!
  Medlem af rådet for større socialdemokratisk selvberigelse.

  Kommentar by li — 25. juni 2010 @ 01:19

 28. 24.Michael Jensen. Forkert. Hvis kravet var ikke at have bopæl i Danmark, men i et andet land, var der mange, der kunne slippe for at betale skat. Du må bl.a. ikke opholde dig i Danmark i sammenlagt 180 dage eller mere plus du må ikke opholde dig i Danmark i længere sammenhængende perioder plus du må ikke beskæftige dig med dit arbejde overhovedet, når du er i Danmark. En udenlandsdansker, der havde bosat sig i Dubai, blev f.eks knaldet fordi han deltog i 4 årlige bestyrelssesmøder i Danmark, hvilket var en del af hans arbejde. World Economic Forum er et formodentlig afsindigt lukrativt konsulentfirma, der arrangerer seminarer for verdens topledere og topøkonomer og de udbetaler sikkert en fyrstelig løn, hvis du hedder Stephen Kinnock og kan kanvasse på højt internationalt niveau. Hello Mr. Putin, my name is Stephen Kinnock, would you like to come to our seminar next summer? Den gik jo ikke, hvis det var Joe Jones, der ringede. Putin: Joe who?. World Economic Forum er i den grad en netværksvirksomhed og hvis Putin ringer tilbage, mens Stephen Kinnock er i Danmark, er der så nogen der tror på at hans mobil tlf svarer: Der er ingen forbindelse til mobiltelefonen i øjeblikket? Come on!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. juni 2010 @ 08:47

 29. Undskyld ovenstående var svar til 24.Michael Larsen

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. juni 2010 @ 08:53

 30. Igen tak til @4.wied for det interessante link
  http://www.tinyurl.dk/18827
  “GLENYS Kinnock was last night facing questions over her impartiality as Europe Minister after research suggested she and her husband Neil may have pocketed £10million from the EU.”
  Socialkleptokraterne arbejder som bier, forstår man. Der må være mere kød på den pølsepind, hvis man er kritisk journalist! Hallo kritiske journalister! Er der nogen hjemme? Er I der?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. juni 2010 @ 09:24

 31. Til de helligt forargede over kritikken og de idignerede forsvarere af familien Thorning-Schmidt-Kinnocks skattefidus – hørte netop en tårevædet journalistlakaj fra Politiken hælde vand ud af ørerne i forsvar for HTS skattefidus i Debatten i P1 – Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i glashus! Venstrefløjspartierne og fagbevægelse har kørt den hidtil mest personlige og beskidte kampagne mod regeringen og dens støtteparti. Hvis denne og den fremgang den har givet for venstrefløjen i meningsmålingerne for skal stoppes, skal der der hele tiden graves sager frem om socialkleptokraterne og Villy og Sohns tidligere omgang med den marxitiske totalitære verdensbevægelse og dens morderiske diktatorer skal udstilles uden nåde.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 25. juni 2010 @ 12:21

 32. Michael Larsen

  Du har jo helt, helt ret. Og hvad så om jeg må spørge :-)

  Hvis manden havde stået som medejer af huset, så kunne Thorning kun udnytte sin del af rentefradraget og han sin. Det kan han ganske rigtigt ikke, da han (muligvis) ikke er skattepligtig i DK. Fradraget ville gå tabt.

  Og derfor er det jo svært heldigt at han, rent tilfældigt i følge Thorning, ved et tilfælde IKKE er medejer af huset…

  Det er en smart skattemæssig konstruktion, at kun den ægtefælle, der har lønindkomst i Danmark, står som ejer af huset.”..”Det sikrer, at det fulde beløb kan trækkes fra i skat,” siger Inge Nilsson, der er statsautoriseret revisor og indehaver af skatterådgivningsfirmaet SkatteInform.

  Kan du virkelig, hånden på hjertet, ikke se at det KUNNE se ud som om at Thorning indretter sig således at hun får fuldt udbytte af rentefradrag, samtidig med at hun plæderer for at høje indkomster skal beskattes yderligere…?

  Juridisk/skatteteknisk er der muligvis ikke noget at komme efter (det er jo ikke ulovligt at følge reglerne), men sammenholdt med hendes politiske udmeldinger om skat og de brede skuldre, der skal bære læsset, så ser der ud til at være en afgrund mellem Thorning og hendes vælgere….

  Og det er det, der i bund og grund gør sagen dum for Thorning.

  Kommentar by Martin Thrane — 25. juni 2010 @ 12:57

 33. du skal ikke gøre som jeg gør –du skal gøre som jeg siger.
  Pøblen må indrette sig.
  Kommentar af Grethe Andersen -fredag 25-6-2010

  Kommentar by grethe andersen — 25. juni 2010 @ 21:43

 34. Hvem kender noget par, der frivilligt ville dele et fradrag, hvis kun den ene part reelt kan gøre brug af. Det ville da være en underlig adfærd.

  Alle gør vel fornuftig brug af gældende skatteregler og godt at nogen så parallelt med det arbejder på at ændre dem.

  Den sag her er totalt domineret af borgerlige hyklere.

  Henning

  Kommentar by Henning — 27. juni 2010 @ 12:55

 35. “Den sag her er totalt domineret af borgerlige hyklere” Den må give max point i socialistisk humor? Det er skattesvindel THS-Kinnock har gang i – Kinnock er klart mere i Danmark end i udlandet ifølge HTS og han arbejder selvfølgelig, når han er i Danmark – det er jo ikke et deltidsjob han har!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. juni 2010 @ 19:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper