26. juni 2010

Peter Norsk forlader De Konservative

Fredag var en god dag. Fra DR Online – Fremtrædende medlem forlader de Konservative.

“Medlem af den Konservative hovedbestyrelse, Peter Norsk, forlader partiet efter 35 år.

– Under den ledelse vi har nu, er jeg ikke enig i den politiske linje. Jeg har det skidt, men jeg er afklaret, og det er nødvendigt. Jeg vil ikke selv stemme Konservativt ved næste valg, hvis den politiske linje fortsætter, og derfor må jeg udtræde, siger Peter Norsk til DR Nyheder.”

Apropos.

 • 21/6-10 Kristeligt Dagblad – Per Ørum går til Kristendemokraterne (‘det intolerante skal udfordres’).
 • Oploadet Kl. 22:31 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15699/trackback

  11 Comments »

  1. Peter Norsk. Jo, han har ganske givet sine supporters i partiet, men ellers er han for den store offentlighed formentlig et relativt ligegyldigt nul, hvis overhovedet kendt. Der bliver ingen yderligere vælgerflugt på grund af hans exit. Jeg har gennem flere år læst talrige af hans indlæg, hvilket har krævet rigeligt indtag af kvalmestillende midler. Mage til selvglad og arrogant person findes ganske enkelt ikke. Efter at være blevet gjort til grin utallige gange, bed han endelig i det sure æble og reducerede en længere remse af titler. Men det holdt hårdt. Kun småtskårne individer har brug for denne form for afstivning. Det går ikke så godt for VK regeringen i øjeblikket. Desværre fuldt fortjent. Men med denne nullermands afgang slipper VKO samarbejdet af med en ganske irriterende sten i skoen. Med mindre han beslutter sig til helt at holde sig til den flyvende medicin, skal vi så gætte på at han dukker op i socialdemokratiet eller hos de radikale.

   Kommentar by EH — 27. juni 2010 @ 00:17

  2. Norske har nogenlunde lige så meget politisk tæft, som andre has-beens. Gerner Nielsen, Mimi Jakobsen er bare nogle få, der falder en ind. Derfor har han vel været parkeret ubemærkethed i partiledelsens mørke krog. Men MON ikke der er nogen lettelse over at være sluppet af med ham ?
   Vi ser at DF er klar til at komme i regering. De kunne jo passende bytte plads med K, der synes at være på vej ind i en af sine traditionelle mega kriser.

   http://politiken.dk/politik/article1004896.ece?service=print

   Kommentar by wied — 27. juni 2010 @ 01:33

  3. ;-) Hvad er forskellen på en tissemand og en nullermand?
   -Hvis man tisser på en nullermand, bliver den lille…

   Kommentar by Nielsen — 27. juni 2010 @ 03:57

  4. Jeg har skam forlængst afskrevet de Konservative som et seriøst parti i folketinget – man skal lede længe efter en mere illoyal regeringspartner. At partiet endnu engang ikke helt kan finde fodslag kommer ikke som nogen overraskelse og er egentlig løn for fortjent. De Konservative har indtil videre bekræftet stort set alle de fordomme man kunne have om en Konservativ politisk profil på samme måde som Enhedslisten bekræfter alle de fordomme der er omkring en venstre-radikal socialistisk profil.

   Om Norsk’s afgang betyder noget, kan jeg ikke sige noget om, men i det mindste vælger han at melde fra og tage sit gode tøj og gå.

   Jeg vil ikke selv stemme Konservativt ved næste valg, hvis den politiske linje fortsætter siger han – jeg har det på samme måde, men jeg har ikke stemt konservativ siden Schluter løj til folketinget og vil det ikke igen.

   Kommentar by Vantroende — 27. juni 2010 @ 07:17

  5. Tja, jeg har længe undret mig over, hvad denne Radigale Torsk lavede hos de Konservative, udover at udspy sit underlige radigale sludder og vrøvl, til stor skade for partiet.
   Han vil sikkert “føle” sig godt “hjemme” hos de Radigale ligesom den fattigebørns madpenge tilraner, kors i røven! snøvle jørgen poulsen.
   Der må være stor glæde hos de Konservative, nu da de endelig er sluppet af med denne torske dumme Torsk!

   Kommentar by li — 27. juni 2010 @ 09:40

  6. #1. Peter Norsk har meldt sig under fanerne hos liberal alliance, så det bliver nok meget småt med værdikamp og stram indvandrings politik fra den kant(LA), hvis det overhovedet nogen sinde har været det.

   Bortset fra det så skal der mindst et formandsskifte og en tilbagevenden til national konservative dyder, før jeg overhovedet vil overveje at stemme konservativt.
   Indtil da må DF være det brugbare alternativ.

   Kommentar by PBr — 27. juni 2010 @ 14:15

  7. #6
   Åh ja, Peter har naturligvis vejret morgenluft. Pudsigt at hans udmeldelse af det konservative folkeparti kommer netop nu da Liberal alliance er kravlet pænt over spærregrænsen. Hans årelange kritik af VKO samarbejdet har ellers givet masser af oplagte muligheder for et sådant skridt. Det har længe været mig en gåde, hvorfor i alverden han ikke er gået for længst Men nu er lejligheden der naturligvis til at blive hængende i sin bløde folketingsstol og samtidig demonstrere sin jammerlige godhed OG konservatisme. Nå, fred være med ham. Han var et nul hos de konservative og mon ikke han tager den egenskab med sig over i sit nye parti.

   Kommentar by EH — 27. juni 2010 @ 22:13

  8. DR er altid på pletten, når deres kampagne til fodel for den socialistiske opposition giver pote! Læs Pittelkows klumme i JP igår “DR og TV2 fører valgkamp”.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. juni 2010 @ 12:01

  9. Vi har et konservativt parti som ikke er konservativt (K) og et liberalt parti (V), som ikke er liberalt.

   Desværre er socialdemokratiet socialdemokratisk, SF er socialistisk og enhedslisten er en autonom enhed.

   Liberal alliance er i lommen på Saxo Bank og Ayn Rand kulten.

   De radikale består af den unge selvglade Café Latte overklasse og Peter Torsk er blevet genfødt som kristen (halleluja).

   Hold kæft for et gedemarked.

   DF er ubestridt partiet for normale mennesker.

   “Nogen gange spekulerer man på om man lever i et land eller i en vittighed” (citat Arne And)

   Kommentar by Sigwar — 28. juni 2010 @ 12:56

  10. Bare det at man kan finde på at begrunde et partiskift med meningsmålingerne. Det tyder på grov opportunisme og indre tomhed.

   Han er ganske vist kendt for at støtte indvandring, men hans punkter ved EU-valget var:
   1) Styrke Europas grænser mod masseindvandring
   2) afskaffe landbrugsstøtten og i stedet benytte den til udviklingshjælp til Afrika, og
   3) frihandel, frihandel og frihandel.

   Så han virker forvirret. Ville dø af sult ved et radikalt tagselvbord.

   Peter Norsk i P1 Debat den 17. februar:

   Peter Norsk:
   – Jeg mener ikke man skal lovgive om hvordan folk skal være klædt, hvordan man skal tænke. Det som Christian Skov og andre er fortalere for, det er næste skridt, det er at vi har nogle scannere i de store indkøbscentre, det kan vi nemlig godt få i fremtiden. Så kan man aflæse folks tanker. Det er ikke urealistisk.

   Christian H. Skov:
   – Ahh, det tror jeg ikke der er nogen, der har udtrykt ønske om.

   Peter Norsk:
   – Lad mig lige få lov at blive færdig. Jeg vil lige have lov til at sige – jeg er altså læge, og jeg er ansat på Københavns Universitet, og jeg ved altså at man kan… i fremtiden vil du kunne læse folks tanker, og det du så vil gøre, det er at opsætte sådan nogle, og så kan du læse om folk er pædofile, læse om de er islamister, og så kan du slå ned med det samme. Det er et samfund jeg ikke vil ha´, jeg vil ikke have et kontrolsamfund, der regulerer folks tankegang.

   Studieværten:
   – Men, Peter norsk, er det på grund af Dansk Folkeparti at vi har fået den udvikling?

   Peter Norsk:
   – Ja!

   Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 28. juni 2010 @ 18:50

  11. […] planker lige dette kostelige citat fra en kommentar på Uriasposten. Vi beskæftiger os her på Snaphanen så godt som aldrig med hvad folk som Bashy […]

   Pingback by Selvcensur og ytringsfrihed i Europa « Snaphanen — 28. juni 2010 @ 23:37

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper