30. juni 2010

‘Pis på Pia – hun pisser på dig’

Man kan skrive frem og tilbage om den slags, men det er og bliver mangel på politisk kultur. Fra Ekstra Bladet, der lidt inde i den supplerende video interviewer et byrådsmedlem for SF.

“Der er delte meninger om organisationen Socialistisk Ungdoms Fronts plakater, der er hængt op på hegnene rundt omkring på Roskilde Festival. Plakaterne forestiller de to politikere med åbne munde med påskriften ‘Pis på Pia – hun pisser på dig’.

Det synes nogle er sjovt, andre mener det er usmageligt…

– Men hun virker lidt bitter. Som en, der er blevet pisset i munden mange gange, lyder analysen fra Simon Gösta Olsen.

(EB TV, 30. juni 2010: Pletskud: På Roskilde pisser – nogle – Pia K. i munden)

Apropos.

 • 4/7-09 Uriasposten – Rapport fra Camp Wilders, Roskilde Festivalen 2009 (flere billeder).
 • 17/6-10 Uriasposten – Østjyske SF’ere, ikke østtyske SED’ere (Theis Sørensen, SF-Odder).
 • Oploadet Kl. 17:34 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15817/trackback

  24 Comments »

  1. AFArterne og autognomerne pissede så godt og grundigt på Mogens Glistrup (for at sige sandheden om de fremmede), at han nærmest blev kastet i graven. De var jo egentlig socialdemokrater og medlemmer af Danmarks Kommunistiske Parti samt nogle tilløbere og dybtkriminelle. Danmarx Radio har aldrig gjort andet, end at støtte op om disse suspekte (terror) grupper. Når snakken var om kriminelle tiltag, sagde (D)DR altid “kæmper for folkets frihed” “Reagerer mod kapitalismen” “forsvarer sig mod…” Og hvad kommentatorerne hældte ud af munden i DR’s tæppebombning af fredelige danskere. Der var altid tale om voldshandlinger og “uroligheder”. Men De gode var kommunisterne, for de havde jo alligevel ret når det kom til stykket. Og de onde er os som bare vil leve et frit liv .
   Hvilket får mig til at tænke på, at det er rigtig længe siden jeg har følt mig fri. Sådan FRI

   Kommentar by Nielsen — 30. juni 2010 @ 17:51

  2. De er kun røde idioter der kommer på Roskilde Festival.

   Kommentar by POP — 30. juni 2010 @ 18:22

  3. “Pis på Pia” er desværre det mest intelligente der kan kommer ud af socialisternes forskruede hjerner, måske lige bortset fra at stjæle fra andre, eller slå dem ned.

   Kommentar by Fritz — 30. juni 2010 @ 18:31

  4. Øv hvor man dog bliver træt af udviklingen Politikerne løber fra deres ansvar. De er fanden gale mig lige glade med om de har fyldt Danmark op med /muslimer/muhammeddanere/muselmænd. De skulle selv have lov til at huse disse forbrydere. Faktisk skulle de have lov til at følge dem hjem til arabien /pakistan /gaza /indonesien /afghanistan /iraq og alle de steder i verden, som burde renses for pattedyr(af slægten homo sapiens). Med henblik på en fredelig sameksistens !. En politiker i hver hånd. Det kunne blive et ordentligt land at leve i til sidst.

   Kommentar by Nielsen — 30. juni 2010 @ 18:52

  5. Politisk hate crime

   Kommentar by Marius — 30. juni 2010 @ 19:01

  6. 4. Nielsen,
   Det er så smukt(og rigtigt) så jeg næsten får tårer i øjnene.

   Kommentar by Fritz — 30. juni 2010 @ 19:46

  7. Rent kommunikationsmæssigt er vi vel på niveau 12 år. Det kan være en charmerende aldersklasse men ungerne har det med at blive lidt utidige, når tingene ikke rigtig udvikler sig, som de ønsker det. På dette tidspunkt kan de få lov at surmule, kan de.

   Kommentar by EH — 30. juni 2010 @ 19:57

  8. Dette stunt fra SFs side er mere end usmageligt.
   Det er syge socialisters gerning.
   Hvilket parti.

   Kommentar by pk — 30. juni 2010 @ 20:58

  9. Venstrefløjserne og velmenerne kredser tilsyneladende om emner i urinsexens verden: »Det er som at blive pisset i ansigtet«.

   http://politiken.dk/indland/article1006843.ece

   Kommentar by Hodja — 30. juni 2010 @ 21:05

  10. […] også: ‘Pis på Pia – hun pisser på dig’ Kommentarer […]

   Pingback by Velmener: »Det er som at blive pisset i ansigtet« at asylbehandlingen går for hurtigt « Hodjas Blog — 30. juni 2010 @ 21:07

  11. Så må man vel også bruge plakater af Helle, Villy og de andre røde idioter på skydebanen ?

   @Nielsen – nu er det primære årsag til muslimernes indtog i landet ikke muslimerne selv. Det er de røde og liberales, dog med hver deres dagsorden.

   Men danskerne æææælsker dem jo, så

   løb lemminger, løb !

   Kommentar by Tolder — 30. juni 2010 @ 21:48

  12. Har selv tænkt på om man kan få lavet et billede på en tynd, fleksibel, slidstærk overflade som kan sys, eller klistres på en sandsæk. Så kan man slå og sparke Vestager, Jelved, Tesfaye, Lille Abe, Paris Hilton eller hvem man måtte ønske, lige så meget man måtte ønske. Men det skal være et slidstærkt tryk, for det vil få rigtig mange hårde hits.

   Kommentar by Peter R — 30. juni 2010 @ 22:42

  13. […] urigtigheder, bliver det mange steder kaldt “forbrugeroplysning.”  I forhold til hvad Kjærsgaard udsættes for lige nu i Roskilde, er denne  plakat da i den yndefulde  afdeling.(klik f. […]

   Pingback by »Förtal ?« « Snaphanen — 30. juni 2010 @ 22:49

  14. Pia har vist taget så mange klø igennem tiden. Hun er af en støbning, der ikke findes mange af. De næste politikere i hendes position, vil ikke finde sig i så meget lort og grænsesøgende vulgaritet. Hun tror stadig på staten og folket. Det bliver ikke ved sådan, for det næste hold. Der vanker røvfuld.

   Men som hun selv siger: “Det fortæller meget meget mere om dem end om mig”.

   Kommentar by Julie P. Kantoft — 1. juli 2010 @ 02:24

  15. Det var vel kun hvad man kunne forvente fra den kant!
   Mere alarmerende må det faktisk være for det tredie parti i regeringssamarbejdet, som ikke er kommet på plakater, er de simpelthen blevet glemt?

   Kommentar by Jens Hansen — 1. juli 2010 @ 06:20

  16. ->15

   Nej. Det er fordi de i virkeligheden tilhører anden fløj og man pisser da ikke på sine egne.
   Alle ministerier hvor en konservativ har beklædt ministerposten har været en katastrofe, men venstrefolkene har desværre historiske tvangstanker om regeringdelingen med de konservative. Derfor evner de heller ikke at fjerne den betonklods der trækker dem ned i sølet.

   Senest har regimentet fra de pæne parcelhuskvarerer med deres grækervideo bevæget sig ned på samme infantile niveau som venstrefløjen.

   Kommentar by Boo — 1. juli 2010 @ 09:25

  17. @Tolder
   …og konservatives og alle de danskeres, som ikke konsekvent vender dem ryggen.

   Kommentar by Nielsen — 1. juli 2010 @ 10:41

  18. Så fik “tonen i debatten” lige endnu et hak nedad…

   Kommentar by Scarlet P — 1. juli 2010 @ 11:37

  19. Nu kunne man så påstå, at vensterfløjs racistspøgelse udryddernes “tone” er årsagen til at DF bliver marginaliseret og radikaliseret til mere muhammedaner kritik, så hvis vensterfløjens Ghost Buster nu talte pænt om DF, så ville der ikke mere være problemer! med dem.
   Ligesom “tonen” i muhammedaner debatten er årsagen til muhammedanernes manglende tilpasnings evne og underlige stenkastnings adfærd!!!!!!

   Kommentar by li — 1. juli 2010 @ 12:10

  20. Det niveau er ikke overraskende. Det er heller ikke overraskende, at De Gode© har fundet nogle andre på Roskilde de kan være efter:

   http://politiken.dk/debat/skrivdebat/article1007845.ece

   Herregud. De skal jo have noget at give sig til. Og det er heldigvis ikke Vor Tids Jøder® det går ud over. Så går det nok.

   Kommentar by Michael Jensen — 1. juli 2010 @ 12:57

  21. Tilsyneladende lader festivallen Pia klakaterne hænge. Det må opfattes som at det er ok at hænge dem op – og tisse på dem. Ville samme festival (kunne) have samme afslappede forhold til samme slags plakater – med samme funktion – hvis der på plakaterne var billeder af hijab tildækkede kvinder med stor åben mund til en tår pis?

   Kommentar by Liva — 1. juli 2010 @ 16:38

  22. Klakater skal da sæfølig være plakater. sorry.

   Kommentar by Liva — 1. juli 2010 @ 16:39

  23. Her er én som pisser på Danmark:

   http://nyhederne.tv2.dk/politik/article/31805088/

   Kun hun ikke bare flytte til Schweiz?

   Kommentar by Sigwar — 1. juli 2010 @ 17:05

  24. Mon vi også får Muhammed med åben mund at se på Roskilde festivalen?

   Kommentar by Jens Hansen — 1. juli 2010 @ 19:41

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper