13. juli 2010

Ressourcestærke sigøjnere!

Det er tilsyneladende en myte, at Helsingør-sigøjnere er ressourcesvage. I sidste uge kunne BT fortælle, at en 16-årig sigøjner havde kørt galt i en Lamborghini Murcielago. Det viser sig, at bilen ejes af et driftigt familiemedlem indenfor rengøringsbranchen. Her lidt fra opfølgningen – Sigøjnerne i Helsingør vælter sig i dyre biler.

“Da en 16-årig kørte galt i en lamborgini onsdag aften blev den dyre bil totalskadet. Det var dog blot en ud af mange dyre biler.

Foran den 16-åriges hjem holder en hvid bil uden nummerplader. Noget er ikke helt som det skal være, og det kan en fra nabolaget fortælle bt.dk’s reporter på stedet…

– Der holder til tider op mod ti biler foran huset. Ofte er der tale om dyre biler, som Mercedes Cabrioletter, og der skiftes ofte nummerplader på bilerne, fortæller hun.

(Nordkysten.tv, 8. juli 2010: Sort lamborghini smadret af 16-årig i Helsingør)

Mere.

“Stemningen omkring uhelddstedet var meget ophidset, og flere vidner blev truet på stedet af de implicerede samt nogle af deres venner som løb til uheldsstedet.” (Nordkysten.tv, 8. juli 2010)

Opdate.

 • 7/10-10 BT – Knaldet af Skat: Her er Ferrari-manden fra Helsingør.
 • Oploadet Kl. 00:36 af Henrik — Direkte link19 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/15992/trackback

  19 Comments »

  1. Enten tigger de,eller køre de fede biler…

   Lidt mere om sigøjnere:

   http://ibyen.dk/fokus/roskildefestival/article742558.ece

   Kommentar by POP — 13. juli 2010 @ 01:58

  2. “der skiftes ofte nummerplader på bilerne” – danske nummerplader ?

   Kommentar by wied — 13. juli 2010 @ 02:54

  3. Hvor er politiet i den forbindelse?

   Kommentar by Danskeren — 13. juli 2010 @ 05:35

  4. Politiet er bange. Politiikerne er bange.

   Danskernes (kommende) frihedskamp vil blive alvorligt besvaerliggjort af PET og anden overvaagning. Opretningskampen bliver det endelige opgor imod socialisme og overvaagning af et tidl. frit folk, Dansken.

   Anti-sharia

   Kommentar by anti-sharia — 13. juli 2010 @ 07:01

  5. Måske er det bare en del af deres kultur at skifte nummerplader hyppigt.
   Fordi de har en lidt mere livlig og kreatitiv kultur end vores hvor alt er skemalagt og centraliseret.
   Vi kan måske lære af dem i stedet for den små-racistiske kritik af deres succes som forretningsdrivende.

   Kommentar by Superman — 13. juli 2010 @ 07:45

  6. Synes også det virker noget småligt, at man ikke kan unde en rengøringskone at køre i en bil der er lidt mere lækker end så mange andre. Da de misundelige leverpostejsdanskere mødte op, var det kun naturligt at familien trådte beskyttende til. De kan jo dagligt læse og høre om de overgreb som danskerne udsætter alle ikke-danske for. Mon ikke Helsingør kommune vil stille et par Lamborghinier mere til rådighed for familien som en slags plaster på såret. De følte sig sikkert både truet og diskrimineret i den pågældende situation.

   Kommentar by Peter R — 13. juli 2010 @ 08:42

  7. Det kunne være interessant for kommunen at gennemgå listen over hendes ansatte og undersøge, om de får sociale ydelser…

   Kommentar by Henrik R Clausen — 13. juli 2010 @ 08:49

  8. Var det 11 millioner skat fangede i Nordsjælland, hvor virksomhedsejere og direktører kørte i biler som de ikke måtte kører privat i uden at skulle betale moms af dem, samt at du som privat personer skulle beskattes.
   Så det er ikke kun “sigøjnere” der måske er lidt anløbne!

   Kommentar by Michael Larsen — 13. juli 2010 @ 09:35

  9. Nej relativist-Michael, det er ikke kun sigøjnere der er lidt anløbne.

   Men forskellen på dem, og de væmmelige rige mennesker i nordsjælland, er at sigøjnerne ikke hører til her. Og som med alle de andre utilpassede, udefrakommende individer, så ville vi være fri for de problemer de skaber, hvis de ikke var her. Selvom vi har vores egne idioter, behøver vi ikke lukke flere ind. Forstår du det?

   Kommentar by Peter R — 13. juli 2010 @ 09:41

  10. Hvafanogallah, enhver ved da, at det er kommuuuunen der stiller luxsushuse & biler til rådighed. Nu må I se at komme over det!

   Kommentar by Slyrgraff — 13. juli 2010 @ 09:58

  11. Hvem husker ikke for nogle år siden den megen omtale i medierne af hotel- restaurationsbranchen, hvor mange havde entreret med rengøringsselskaber der havde priser der for enhver lovlig virksomhed ville have betydet øjeblikkelig konkurs. Der blev da heller ikke afregnet moms og skat og medarbejderne fik ofte deres ‘løn’ sort.

   Her viste de ‘dygtige’ ledere af hoteller mv. deres sande ansigt, bevidst var de nemlig med til svindel. De ‘ansattes’ timeantal svarede lige præcis til det antal der kræves for at få dagpenge. Fiflerier med frikort for ‘unge. ‘ Den interne fakturaudskrivning blandt nogle rengøringsselskaber åbner for en malkning af moms/skattesystemet og der lukkes og genåbnes derpå i andres navn. Nu har disse sager ikke så megen aktualitet i medierne, men praksis er ikke ophørt.

   At det ikke er muligt at få orden på svineriet skyldes at motivationen til at bedrage altid vil være tilstede når skatten på arbejde er alt for høj.

   Kommentar by synopsis-olsen — 13. juli 2010 @ 13:07

  12. Kan de godt have bilerne i fred for araber hvalpene?

   Kommentar by Goofy — 13. juli 2010 @ 14:21

  13. Sådan en øse koster i Tyskland mellem 100.000 og 225.000 euro, med det brede gennemsnit omkring 150.000 euro – altså lidt over en million. Ifølge SKATS beregningsside skal der svares omkring 650.000 i registreringsafgift, hvilket man 3 uger til at gøre.

   Det er muligt, han benytter den regel, der gælder for personer uden dansk statsborgerskab: At man kan afdrage registringsafgiften over en periode. Så skal han betale, så vidt jeg husker 3% hver tredie måned, indtil den er betalt. Så kan han køre Lamborghini for 6500 om måneden, plus det løse – men det er heller ikke småting for sådan en øse der går 3 på literen, har bremseskiver og alt muligt andet af kulfiber, og hvor en 20.000 km’s tvungen service løber op i omkring 80.000 kr.

   Kommentar by Hans Jensen — 13. juli 2010 @ 15:05

  14. Peter R
   Du er rigtig god til navne, ligesom åh hvad er det nu han hedder Lars Findsen på crack A K A Søren Espersen.
   Ved du om denne familie du omtaler er fremmede statsborger? Nej men her inde er det jo ligegyldigt om man ved noget – sålænge det er indvandrer. Men hvor langt tilbage kan din familie bevise af de er danske.
   Min familie er 4 generation tysker, men jeg er dansk – hvor lang tid skal der gå, før at du er dansk?

   Kommentar by Michael Larsen — 13. juli 2010 @ 18:29

  15. Jeg ved, at de er sigøjnere – altså er de ikke danskere, og bliver det aldrig. Sigøjnere har en meget lang tradition for at snylte på de samfund som de får møvet sig ind i. Og de insisterer på at fastholde den kultur.

   Du har altså ikke forstået det …

   Kommentar by Peter R — 13. juli 2010 @ 20:50

  16. Michael Larsen:

   “Min familie er 4 generation tysker, men jeg er dansk – hvor lang tid skal der gå, før at du er dansk?”

   Det afhænger af, om du assimilerer dig – passet alene er ikke nok. Én ting er at du har påtaget dig dansk etnicitet/kultur, men hvis du generation efter generation forsøger at håndhæve en eller flere andre etniske gruppers interesser fremfor de danske, så er du for mig at se ikke dansker endnu.

   Så er du det, man under kampen for Sønderjylland kaldte “blakket” – du taler dansk, har dansk kultur, men du har intet nationalt tilhørsforhold til Danmark, og stemmer for et andet land.

   Kommentar by Henrik — 14. juli 2010 @ 09:07

  17. Michael Larsen, du fatter det slet ikke vel? Tyske indvandrere, bortset lige fra dem der kom omkring 1940 og rejste igen i 1945, har vi slet ingen problemer med. Vi har også meget lidt problemer med englændere, svenskere, amerikanere, russere, vietnamesere og så videre ad nauseam. Det sidste er pænt sprog for at brække sig i lårtykke stråler.

   Derimod har vi store problemer med mennesker fra Libanon, Afganistan, Somalia, o.s.v, og vi har problemer med dem i generationer. Deres børn er værre end dem. Det er ikke, som stjerneadvokaten Bjørn Elmqvist hævdede, ligemeget at de fik mange børn, for de blev jo født i Danmark, og så ville de blive ligesom os.

   Det er slet ikke geografien, det er kulturen. Den muslimske kultur skaber tabersamfund på tabersamfund, vi kan ikke bruge den til noget her hos os. Og underligt nok – det er den eneste kultur vi har problemer med, og det er besynderligt nok også tilfældet i lande hvor de slet ikke har hørt om DF.

   Kommentar by Hans Jensen — 15. juli 2010 @ 21:24

  18. POLITIET???????
   De har ikke tid. De holder kaffepauser, hvorefter de jager en 14-årig dansk dreng på en knallert.
   IKKE genere indvandrere. Det går bare galt.
   SYGT

   Kommentar by Anonym — 15. juli 2010 @ 21:49

  19. De mange ikke selvforsørgende fremmede bør af staten stimuleres til at rejse hjem hurtigst muligt. Det vil gavne det danske samfund økonomisk og socialt.

   Kommentar by Jørgen — 17. juli 2010 @ 19:52

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper