12. juli 2010

Roskilde Festival hjalp militante venstreradikale med ‘afkriminalisering af deres omdømme’

Det blev henkastet nævnt i Politiken og Weekendavisen, men ellers ignoreret af massemedierne. Det ville være grotesk i enhver sammenhæng, men at medierne ikke problematiserer samarbejdet, få måneder efter PET’s store razzia mod Antifascistisk Aktion, siger sådan set alt om den journalistiske atmosfære i Danmark anno 2010.

“Piraterne er en lille gruppe af Urban Conflict, som er et sammenrend af græsrodsbevægelser som Flygtningen Under Jorden, Antifascistisk Aktion og nogle af de unge fra Ungsomshuset.” (Politiken, 3. juli 2010: Piratfest smuglede øl ind på Roskilde)

“Området omkring Metropolscenen var i år udsmykket af ventrefløjsbevægelsen Antifascistisk Aktion…” (Weekendavisen, 9/7-10: Roskilde 2010: Roskilde på slingrekurs)

Roskilde Festivalen havde i år indgået et samarbejde om et ‘Urban conflict’-område styret af Antifascistisk Aktion og diverse relaterede organisationer, herunder Mejlgade for Mangfoldighed, Antifascistisk Cultureclub, Flygtninge under Jorden og Retshjælpen Rusk. Med udgangspunkt i dette setup kunne festivalens betalende gæster se et højt flagtårn med sorte sider påtrykt Roskilde Festivals officielle-logo sammen med Antifascistisk Aktions sort/røde ditto: “Vi er alle antifascister”. Militante, forstås.

Festivalen har grundet det kommercielle aspekt, ikke altid være elsket på den yderste venstrefløj, men forbrødringen har nu alligevel været undervejs i nogle år. Festivalens mangeårige chef Leif Skov, var for eksempel en del af Foldschacks fond, der i 2007 forsøgte at købe Jagtvej 69. Tidligere på året donerede Roskilde Festivalen 500.000 kroner til det nye ungdomshus i Nordvest-kvarteret, og det hele kulminerede i sidste uge med 160 medhjælper-armbånd og et ukendt bar-overskud til den venstreekstreme undergrund.

Herunder en række fotos fra Roskilde Festivalens afdeling for ‘Urban conflict’.

(AFA’s flagtårn med otte bannere)

(“Asyl til alle”)

(“… modstand til pligt”)

(“ANTIFA”)

(Retshjælpen RUSK)

Selvom Antifascistisk Aktion tydeligvis var områdets centrale organisation, så var talspersonerne selvfølgelig fra de på overfladen pænere frontorganisationer. De fleste var dog gamle kendinge.

Esben Weile Kjær fra Mejlgade for Mangfoldighed citeres i Politiken, som en slags piratfest-arrangør, det “handler om at være uartig, for det er her magien opstår”. Se eventuelt billeder af MfM 2010 på Spejlvendt.com, der ligesom tidligere år inkluderede AFA’s sort/røde banner.

Lars Grenaa, kommunisten der i 2003 overfaldt landets folkevalgte statsminister, er ifølge Fagforbundet 3F, “en af folkene bag festivalens ”Urban Conflict-område”. Konkret handler artiklen om hvorledes Stilladsarbejdernes Klub i København frivilligt har hjulpet med opsætningen af tårnet. Den citerede stilladsarbejder John Jakobsen har tidligere været talsmand for terrorstøtterne i Foreningen Oprør (se evt. her).

Blandt de mange happenings der skulle gøde jorden for åbne grænser, havde Flygtninge under Jorden iscenesat et vandret bungy jump med Birthe Rønn Hornbech i hovedrollen. Roskildefestival TV interviewede i den henseende Nanna Harup Sejsbo, der udover at være talskvinde for Flygtninge under Jorden, også sidder i bestyrelsen for den venstreorienterede Operation Dagsværk. En Marc Bonnevie optræder i Gaffa.dksom talsmand for samme organisation.

(Nanna Harup Sejsbo, Flygtninge under Jorden; RF-TV, Bungy Run, 3. juli 2010)

Modkrafts afdøde redaktør var grundlægger af Antifascistisk Aktion, og de har selvfølgelig den tætteste dækning. Der nævnes en Johan Farkas fra Ungdomshusets husband ‘PET – Politisk Engagerede Terrorister’, hvorefter “Urban Conflicts talsperson” Pil Christensen interviewes om affæren. Hun har tidligere talt på vegne af Aktion Luk lejren og Kirkeasyl, og var før det, i lighed med Lars Grenaa aktiv i AFA-aflæggeren Globale Rødder.

“Modkraft.dk (ved Kim Ingemann, Urias-red.) har spurgt Urban Conflicts talsperson Pil Christensen, hvad der er baggrunden for deres fælles projekt?

– Det er på festivalens initiativ, at vi har fået mulighed for at indrette hele området omkring Cosmopol-scenen. Flere af os var tidligere med hernede, fordi vi repræsenterede Ungdomshuset. Vi har så fundet på at invitere en masse politiske grupper, som på
forskellig måde udtrykker urbane konflikter, blandt andre Anti Facistisk Aktion og asylansøgerne, siger hun til Modkraft.dk.

Anti Facistisk Aktion fylder meget på pladsen?

– Det er klart. De trænger til en afkriminalisering af deres omdømme, siger Pil Christensen.

Når I sætter fokus på byrummets kommercialisering, hvad mener du så om Roskilde Festivals udvikling. Synes du ikke kommercialiseringen er taget til på det seneste?

– Jo, det er den. Det er også derfor, det er godt, vi har fået mulighed for at overtage hele pladsen…, siger Pil Christensen.”

Urban conflict er momsregistreret af Helga Mathiassen. Det var hende der under COP15 sidste år, debatterede politibrutalitet live på TV2 News, og ikke rigtigt kunne finde ud af, at tage afstand fra kast med brosten. Hun har en fortid i flere autonome organisationer, herunder Socialistisk Ungdomsfront.

(Helga Mathiassen & Projekt Antifa)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/16015/trackback

41 Comments »

 1. Kunne man tænke sig en smukkere udstilling af disse oprøreres pseudoproblematikker? Det er jo helt til grin, jeg håber at en del af dem trods alt flover sig over deres velfærdsrevolutionære indsats.

  vi har fået mulighed for at overtage hele pladsen
  Bwahahaha.. det er jo til at dø af grin over.

  Kommentar by Marius — 12. juli 2010 @ 18:13

 2. Nanna Harup Sejsbo – hun er jo stangstiv. Hvor erotisk :-)

  Kommentar by wied — 12. juli 2010 @ 18:30

 3. Så det godt da jeg var der. Den ignorante selvglæde der stråler ud af alle porer på dem er til at få spat af. Plus, festivalen sørger for at gøre deres blanding af banale og antidemokratiske budskaber chikke.

  Kommentar by Torben — 12. juli 2010 @ 19:23

 4. HA HA tør øjerne og spis en tudekiks Møller, dine såkaldte “afsløringer” bliver mere og mere talentløse.

  Kommentar by A.D. — 12. juli 2010 @ 19:26

 5. Velkommen tilbage. Håber du havde en god ferie Kim!

  Rystende læsning. De røde er ikke dårlige til at udnytte det kapitalistiske system. Ja, i sandhed en artikel der giver kvalme at læse.

  og som altid, en kvalitetsartikel, med godt researcharbejde.

  Kommentar by Lars H — 12. juli 2010 @ 19:30

 6. Her ses tydeligt hvordan man udnytter det kapitalistiske system optimalt for at skaffe flere penge til at bekæmpe det med.
  Mon ikke de fleste gæster har en lidt dårlig smag i munden over den måde som Roskilde Festivalen har kommercialiseret sig på ved stadigt stigende mad og drikkevarepriser, og så det sidste nye twist med at forbyde medbragte drikkevarer på camping pladsen?
  Ikke sært at folk forbryder sig mod Roskilde Festivalens “love” ved at smugle mad og drikkevarer ind selv.
  Der er jo en himmel til forskel på at give 5 kr for en dåseøl at hygge sig sammen med vennerne med, og så være tvunget til at give 40 kr for en fadøl fordi der skal kradses penge ind til AFA, Ungdomshuset og andre venstre ekstreme organisationer.
  Det må give en endnu værre smag i munden når det viser sig at AFA selv smugler øl ind forbi Roskilde Festivalen for at øge profitten maximalt i forbindelse med deres arrangementer på NETOP Roskilde Festivalen som NETOP Roskilde Festivalen tillader disse arrangementer for at AFA kan kradse penge ind til sig selv.
  Men igen, hvor mange mennesker tænker reelt på at de grotesk høje priser går til at støtte venstre ekstreme terror sigtede?

  Kommentar by J B — 12. juli 2010 @ 20:03

 7. Jeg er forresten helt vild med deres slogan.
  “Vi er for mangfoldighed”

  Mangfoldigheden altså forstået som venstre ekstreme synspunkter så som et had til kapitalismen, fri indvandring og et stort had til politiske modstandere i den grad at man bruger vold og terror for at forhindre denne “mangfoldighed”.
  Rart at se at Roskilde Festivalen melder rent ud mht voldelige terror organisationer og deres “mangfoldighed”, som man dermed kan stadfæste som en del af Roskilde Festivalens syn på “mangfoldighed” også.

  Kommentar by J B — 12. juli 2010 @ 20:09

 8. Alle de omtalte er i mine øjne landsforrædere på linie med langt de fleste af vore levebrødspolitikere.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 12. juli 2010 @ 20:45

 9. Fantastisk godt arbejde igen Kim, men det der slår mig mest er den totale tavshed fra samtlige danske medier, en ting er at roskilde festivallen støtter voldspsykopater der tilmed kan forveksles med terrorister det er jo hvad man kan forvente, men at samtlige danske medier er så venstreorienterede så de får sverigestan til at ligne et demokratisk land, det er fandme rystende.

  Kommentar by Fritz — 12. juli 2010 @ 20:56

 10. Det bliver dejligt at se disse unge blive hængt af muslimer, når den tid kommer. Dingle, dingle.

  Som Einstein sagde: Menneskets dumhed er lige så uendelig som universet. Og det sidste er der en mulighed for at så tvivl om.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 12. juli 2010 @ 21:03

 11. Hvis de venstreorienterede voldspsykopater ikke havde været en flok arbejdssky samfundsnassere, så kunne man havde givet dem et palæstinensisk vækkeur.

  http://www.youtube.com/watch?v=ae6TyeRX2Z0

  Kommentar by Fritz — 12. juli 2010 @ 21:28

 12. Mangfoldighed styrkes bedst med ægte kapitalisme :)

  De trænger til en afkriminalisering af deres omdømme.

  Det kan man på sin vis give manden ret i – men hvad med at starte et mere konkret sted, afkriminalisering af deres handlinger? Hvis de gør det, skal omdømmet nok følge.

  Afkriminalisering af omdømmet alene er som at male et pilråddent træhus.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 12. juli 2010 @ 21:46

 13. Jeg forstår ikke helt hvorfor Antifa og politiet er så sure på hinanden – Begge er voldelige ballademagere der sjældent bliver holdt til regnskab for deres handlinger, disse selvsamme handlinger som de så kan give enkelte individer skylden for selvom de ved at måden deres organisationer virker på er grunden til at denne opførsel fortsætter. Forskellen er vel at politiet gemmer sig bag lovens paragraffer, og store blå uniformer, i modsætning til aktivisterne der foretrækker sorte hoodies. Ellers så nyder begge parter et godt rygte som de ikke fortjener, og begge er meget glade for at dreje sandheden, altså så lang tid det gavner deres sag.

  A match made in heaven if I’ve ever seen one.

  Kommentar by Nemesis6 — 12. juli 2010 @ 21:53

 14. Et dumt spørgsmål.
  Jeg er hetroseksuel, og det er i deres øjne noget øf, hvordan skal jeg så kunne ændre dette? der er jo mange der kan “helbrede” homoseksuelle, disse typer fremhæves tit som nogen af dem AFA-segmentet hader, men hvis jeg skal stoppe min homoseksualitet, skal AFA så til at hade sig selv????

  Jeg tror aldrig jeg fatter deres logik, jeg tror aldrig jeg fatter at rigmandsbørn hopper med på vognen uden mor og far er deres opdragelsesansvar bevidst og jeg fatter ALDRIG at politikkere, medier og Roskilde festival vil kobles sammen med den flok.
  Jeg har da selv været ung og rebel, men vi havde da et mål i den gruppe jeg hang med i vores subkultur var det at være gode til forskellige ting med musik eller kroppen, hvad skal man være god til i den sorte “subkultur”? jeg har haft min omgang med flippere, altså de ægte fredselskere ikke dette lort der kalders sig antifasister idag, der var der mere batik og hash end knojern og propaganda, hvorfor får AFA så stadig lov at flyve under radaren?
  Jeg har stået i foreste række og sunget mod nazister, sammen med ordentlige folk, dagplejemødere, lærer og arbejdsmanden, dem der skaber værdig i DK og så stadig kæmper imod ekstremer, hvornår mon vi står sammen og synger imod ny-facismen, måske aldrig for med nazisterne var du ikke i så stor fare for et voldligt overfald som du er med AFA-segmentet.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 12. juli 2010 @ 21:57

 15. 160 fribiletter til voldelige autonome. Interessant. Burde være en historie for mainstream medierne. Men er det åbenbart ikke. Hvorfor? Det er måske det mest interessante.

  Kommentar by . — 12. juli 2010 @ 21:58

 16. Det er sikkert ‘Heterosexisme’ at mene – som jeg gør – at ægteskab er mellem mand og kvinde, punktum. Hvad folk gør privat er deres egen sag, og eventuelle aftaler om rettigheder i et parforhold kan sagtens klares via private aftale og kontrakter.

  Nemesis6 skrev:
  Jeg forstår ikke helt hvorfor Antifa og politiet er så sure på hinanden.

  Det er de heller ikke. Politiet er vores fælles organisation til at opretholde lov og orden, og det gør de glimrende uden at blive specielt følelsesladede. Sæt det i kontrast til Antifa og andre ekstremister, der ikke kan argumentere med andet end ‘følelser’ – og som regel gør det med en førstebrug af vold, som vi så i overfaldet på Kim Møller.

  Dette forsøg på at skabe moralsk ækvivalens mellem politi og ekstremister er så amatøragtigt, at det kun fortjener en blid latter :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 12. juli 2010 @ 22:01

 17. Højrefløjen er nok misundelig hva?
  Roskilde er ikke hvad den var før i tiden, men der var sgu flere dernede i år end til Richard Racerens koncerter.

  Kommentar by Svend — 12. juli 2010 @ 22:06

 18. Kun tabere mødes på sådan en klam festival

  Kommentar by POP — 12. juli 2010 @ 23:20

 19. 17. Svend,
  Nej men måske forundret, misundelse er jo det som holder venstrefløjens voldspsykopater sammen.

  Kommentar by Fritz — 12. juli 2010 @ 23:29

 20. Svend:

  Du skal se, de er der nok pga musik og sprut, ikke for AFA & Konsorters skyld. Var der et par hundrede deltagere i AFA-sympati-demonstrationen efter AFA-typerne blev taget i Greve?

  A.D.:

  Hvis du nu holdt op med at lyve for dig selv, så kunne det være du kom lidt længere med dit liv. Møller har mig bekendt aldrig kaldt et indlæg for en “afsløring”. Samtidig er han indtil videre den eneste, der graver lidt i hvad de kære “talsmænd” ellers har gået og lavet. Taget i betragtning at de ellers højtbetalte journalister i MSM ikke kan finde ud af det må der jo næsten være talentet til forskel.

  Kommentar by Henrik — 12. juli 2010 @ 23:43

 21. Nå…men, på et eller andet tidspunkt, vil det nok gå op for de mest ligeglade lalleglade holdningsløse Rodskide!! festival deltagere, at de faktisk bliver taget i røven og “frivilligt” får tømt deres pengepunge, af de pengegriske forskellige dæk organisationer som AFArterne opretter, netop for at mangfoldiggøre de selvsamme personers aktive rolle i de mange enfoldige organisationer, der har samme person sammenfald.
  Det ganske enkelt de samme “få” AFArter der trasker rundt med mangfoldige titler i de mangfoldige oprettede organisationer. Fup og svindel af de “få” trofaste AFArt-soldater!
  Næste år kan de “område” selvudråbte retshåndhævere AFArterne så nok dominere HELE Røvskider selvfederfest området, og det skal nok lykkes, for hvem glemmer ikke plummergøjens (DDR’ macht frei!Cheif inspector ClouCensor)) T-Shirts Jagtvej 69 propaganda trøjen på den AFArte dominerede Røvskider pisseFestival! deltager Plummer-gøgerede-pisseren.

  Sjovt nok! kunne de flaskesamlende staklinge af vensterfløjen udråbte race zigunger! ikke møde “følsom imødekommenhed” blandt de Røvskidefulde deltagere, selvom de bare ryddede op i svinskhederne! Så meget for de lalleglades AFArte underkastedes overbærenhed, tolerance, inkludering, mangfoldighed for de vantro zigunger!

  Fuck! for et sammenrend af virkelighedsflugt naive lalleglade psykopater!

  Så vil jeg skide på hvilke godt pengebetalte verdenskendte artister, der støtter deres egen pengepunge, der optræder på denne Rådenskids Fiseval!

  Selv min jagthund forstår, hvilke mudderpøller det er værd at kaste sig ud i, og den er bestemt ikke kræsen, men jeg tror Rodskide Festipøllen er FOR ulækker, for selv en trænet terræn løbende hund!

  Aldrig om jeg sætter mine poter! i denne AFArte styrede pøl!

  Kommentar by li — 13. juli 2010 @ 00:52

 22. “Modstand”, “Get the fuck out!”, “Hate …”, “Mod …”, “Anti …”, “Vores gader”, “Urban Conflict”, osv.

  Ja, jeg synes virkelig også det lyder mangfoldigt og inkluderende. Not! Fandme godt man ikke er med til at støtte det lort. De folk er så fulde af selvfedme, at de løber ud af alle deres huller … sidder en af de venstreorienterede tøser iøvrigt ikke og tisser foran den hvide bus?

  Kommentar by Peter R — 13. juli 2010 @ 08:35

 23. Utroligt unge mennesker bliver lokket ind i en så politisk ekstrem, fascistisk taberkultur, hvor man så ovenikøbet ser sig selv som en form for helte. Selvbedraget længe leve.
  Men heldigvis udgør de et lille mindretal, der bare uheldigvis bakkes op af den politisk korrekte bærme, med dertilhørende medier.

  Kommentar by Morten O — 13. juli 2010 @ 09:21

 24. Næ lad os få os en højre radikal festival det ved man hvad er! Hør her der var 100.000 deltagere og jeg tror de hyggede sig. Kim Møller jeg kan ikke forestille mig at du var til Roskilde Festivalen det er som sådan ikke dit segment eller område at bevæge dig på. Hvis du ikke kan lide festivalen så lad være med at tage dertil, længere er den ikke. Jeg går eller kører hellere ikke til højre radikale koncerter eller festivals.
  Men Kvickly var der så nu vil du ikke handle i Kvickly mere! Jeg tror Kvickly var der fordi de kunne tjene lidt penge.

  Kommentar by Michael Larsen — 13. juli 2010 @ 10:00

 25. KM var på Roskilde Festival sidste år. Han skrev et blogindlæg om det. Og jeg tror faktisk han hyggede sig ganske godt en del af tiden ;-)

  “Går man i byen i Århus midtby, så kan jeg ikke undgå at løbe ind i ubehagelige situationer. På festivalpladsen var stemningen yderst afslappet og det overraskede mig positivt. Mange var fulde hele tiden, og det var ikke småting der blev drukket.”

  “Trods faldende købekraft, var der (for en århusianer) mange svenskere, og der herskede i det hele taget en behagelig multikulturel stemning.”

  Kommentar by Peter R — 13. juli 2010 @ 10:26

 26. Man tror det er løgn, at de etablerede massemedier kan ignorere det her. Det burde være en guldhistorie her i agurketiden. Prøv lige at forestil jer hvis det havde været DNSB eller hizb-ut-tahrir?

  Kommentar by Jesper — 13. juli 2010 @ 10:39

 27. […] bilder på AFA:s närvaro under Roskilefestivalen här. Dela med dig av […]

  Pingback by Roskildefestivalen samarbetade med AFA | Nationell.nu — 13. juli 2010 @ 10:40

 28. Det er ikke så lidt komisk. Ordet mangfoldighed har i multikultipropagandaen fået karakter af besværgelse – det er et ord man påkalder sig i længslen efter det man ikke har. Det er sådan det burde være, det er tingenes naturlige tilstand, men vi er der desværre ikke endnu. Ordet bliver derfor også et oversukret suttebolsche man kan bruge mens man venter. Og venter.

  AFA kører den helt ud, skal jeg love for, på det første billede. Nu skal folk dunkes og dunkes med besværgelsen. OBS! Nu med ekstra pædagogisk pegepind: Multikulørte bogstaver. Det er s’gu da sjovt i sin patetiske nederlagserkendelse.

  Komikken forsvinder selvfølgelig i og med at AFA ikke nøjes med at dunke folk med besværgende udsagn.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. juli 2010 @ 11:11

 29. HAHAHAH! Hvor er I dog ynkelige at høre på! :D
  Snup dog en tudekiks og skriv til dem og hør om I kan få en monokulturel UP-bod på næste års festival. Det kan være I er så heldige at de gamle hippier vil tørre røv i jeres ansøgning!

  Kommentar by Racefremmed idiot — 13. juli 2010 @ 13:39

 30. -> Racefremmed Idiot

  Sidste år skrev du: “Jeg håber fandeme at nogle perkere slår dig ihjel en dag.”

  Efter jeg blev overfaldet tidligere på året skrev du: “Håber du forbløder næste gang, svin.”

  Du kan kalde dig antifascist’ alt det du vil, men som revolutionær anti-liberal der bifalder politisk vold, er du et velpudset spejl af det du hævder at bekæmpe.

  Kommentar by Kim Møller — 13. juli 2010 @ 14:25

 31. Racefremmed idiot:

  Det er kun tilhængere af den tyske socialisme, der bruger udtrykket “racefremmed”, og brugen af det udtryk er vist ikke det eneste du deler med dem..

  Kommentar by Kafirharbi — 13. juli 2010 @ 14:41

 32. ->31

  Det er jo netop det der viser hvad vi har at gøre med: En primitiv bølle der henter sin ‘legitimering’ i floskler der vist aldrig benyttes af nogen her – fordi man ganske enkelt ikke tænker på denne måde.

  Eller med andre ord, spradebassen læser ikke hvad der bliver skrevet her, men har en gang for alle besluttet sig for hvad folk her står for. Bemærk niveauet i alt han skriver her – fjoget, påtaget overlegenhed, og ikke det mindste forsøg på at debattere. Han har besluttet sig, og han mener sig berettiget til at slå på folk på et falsk grundlag.

  Det kan ikke siges tit nok: Nede på hans gadetroppeniveau har AFA formentlig intet at gøre med politik, men er ren subkultur der definerer sig i modsætning til deres spejlbilleder blandt neanderthal-nazisterne, og i modsætning til folk de ikke evner at argumentere imod. Visse kvantitative og kvalitative kriterier må skulle opfyldes før man kan tale om politik, og dette er ganske enkelt for primitivt.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. juli 2010 @ 16:56

 33. Gad vide hvor af møgungerne fra den ekstreme venstrefløj der er avlet af velbeslåede danskere fra det finere borgerskab ?

  Kommentar by Tolder — 13. juli 2010 @ 20:17

 34. Kim Møller

  Men du acceptere Julie P. Kantofts kommentarer;

  10.Det bliver dejligt at se disse unge blive hængt af muslimer, når den tid kommer. Dingle, dingle.

  Som Einstein sagde: Menneskets dumhed er lige så uendelig som universet. Og det sidste er der en mulighed for at så tvivl om.

  Kommentar af Julie P. Kantoft — mandag 12. juli 2010 @ 21:03

  Er du ansvarlig for hvad der skrives på din blog?

  -> Racefremmed Idiot

  Sidste år skrev du: “Jeg håber fandeme at nogle perkere slår dig ihjel en dag.”

  Efter jeg blev overfaldet tidligere på året skrev du: “Håber du forbløder næste gang, svin.”

  Du kan kalde dig antifascist’ alt det du vil, men som revolutionær anti-liberal der bifalder politisk vold, er du et velpudset spejl af det du hævder at bekæmpe.

  Kommentar af

  Kommentar by Michael Larsen — 13. juli 2010 @ 21:57

 35. […] info och bilder finns på Uriasposten. AKPC_IDS += "15650,"; […]

  Pingback by Roskildefestivalen blev fristad för vänsterextremister - Fria Tider — 13. juli 2010 @ 23:09

 36. Racefremmed Idiot:

  “Snup dog en tudekiks og skriv til dem og hør om I kan få en monokulturel UP-bod på næste års festival”.

  Hvorfor, når nu AFA klarer det så godt. Når jeg ser på billederne og de navne Møller nævner, så er der én formulering der falder mig ind: “100% hvid”.

  Kommentar by Henrik — 14. juli 2010 @ 09:17

 37. […] […]

  Pingback by Anonym — 14. juli 2010 @ 09:49

 38. De såkaldte antifascister har det problem, at det er en ren hvid organisation. De eneste indvandrere, der gider at hænge ud med dem, er afviste asylansøgere i ulykkelige omstændigheder, som antifascisterne kan udnytte til deres eget formål.

  @ LFPC

  Jeg tror ikke, at du skal undervurdere betydningen af denne “politik på gadeplan”. Det er af stor betydning at hævde sg i det offentlige rum. Det er derfor, at kriminelle som HA, indvandrerbander og AFA har mere magt, end de er berettigede til i forhold til deres antal og reellle indflydelse. Netop deres synlighed legitimerer dem og sikrer dem indflydelse.

  AFA’s deltagelse på Roskilde Festival skaffer ressourcer til de venstrefascistiske organisationer, da det er Roskilde Festival og dermed de menige deltagere i festivalen, der betaler gildet. Det er selvfølgelig skidt, at Roskilde Festival dermed legitimerer politisk ekstremisme. Det burde være en historie for mainstreammedierne, at det forholder sig sådan, men er det ikke.

  Kommentar by ølvom — 14. juli 2010 @ 10:35

 39. Kim, skal du også have en tudekiks fordi jeg synes du er en taber? Værsgo!

  @ølvom
  Øhh, ren hvid, der er sgu da masser af udlændinge i for eksempel aarhus antifa, måske ikke alle farvede af racen ikke-kaukasisk, men der var da flere grønlændere end SIAD kunne stille med for to år siden!

  Kommentar by Racefremmed idiot — 14. juli 2010 @ 11:59

 40. @ Racefremmed idiot

  Er der ikke blot tale om “farvede” adoptivbørn?

  Kommentar by ølvom — 14. juli 2010 @ 20:33

 41. @ Racefremmed idiot

  Hvorfor mener du, at Kim Møller er en taber?

  At du ikke er politisk enig med Kim Møller, gør ikke Kim Møller til en taber.

  At jeg ikke er politisk enig med dig, gør ikke med nødvendighed dig til en taber.

  Kommentar by ølvom — 14. juli 2010 @ 20:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper