29. november 2004

Rune Lykkeberg: Van Gogh-mordet var ikke præsentation af en konkurrerende ideologi

Historien om mordet på Pim Fortuyn er efterhånden omskrevet til uigenkendelighed, og nu er turen kommet til mordet på Theo van Gogh. Fra lørdagens Information, vor alle sammens Rune Lykkeberg i en solid gang newspeak:

“Nej. Det var ikke ytringsfriheden, der blev slået ihjel i Holland. Det var filminstruktøren Theo van Gogh. Det var en forbrydelse, det var en tragedie. Men mordet var ikke et politisk manifest. Og der var ikke politiske organisationer, der brugte mordet som anledning til at starte en samfundsomstyrtende bevægelse. Eller en præsentation af en konkurrerende ideologi.

Oploadet Kl. 10:08 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:

3 Comments »

  1. Information er altid på forkant med multi-kulturelt ‘newspeak’. Altid.

    Kommentar by Thomas — 29. november 2004 @ 11:56

  2. Man hører stadig ‘journalister’ kalder morderen for “en formodet muslimsk ekstremist”.

    Kommentar by Christian — 30. november 2004 @ 02:26

  3. åh ja,men i forhold til Informerens “oplysthed”over for det kommunistiske diktatur,og følgagtigheden over for de danske 5kolonne folk der huserede,især i 70`erne,kan man vel ikke være så overrasket,det er jo det mulige kommende herrefolk man slikker i r….

    Kommentar by Peter B — 30. november 2004 @ 19:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper