1. december 2004

Mihael Pihl om det nødvendige opgør med det kulturelle selvhad

Et meget læseværdigt indlæg i gårsdagens Berlingske Tidende af Michael Pihl om Det multikulturelles sammenbrud. Et par citater:

“(Jyllands-Posten 15.11.97) Generaldirektøren udtalte ligefrem, at journalisterne ikke måtte forholde sig »neutralt« til den multikulturelle virkeligheds problemer, fordi det stred imod DRs »idégrundlag«: »Omvendt kan vi ifølge vort idégrundlag ikke forholde os fuldstændig neutrale« (min kursivering). TV 2s daværende direktør, Jørgen Flindt Petersen, udtalte sig på lignende vis (Jyllands-Posten 13.11.97.). Gad vide, hvordan Nissen og Flindt Petersen forholder sig til den muslimske »højrebølge«, der i øjeblikket »strømmer gennem landet«.”

“Katrine Winkel Holm argumenterede her (12.11.) for nødvendigheden af at tage et intellektuelt generalopgør med en totalitær, muslimsk ideologi, der deler verden op i rene og urene. I den balkanisering, der forestår, er der behov for mere. Der er behov for selvbesindelse på egen kultur og et opgør med den meningselite, der har skabt forudsætningerne for denne polarisering. Der er behov for et opgør med det kulturelle selvhad og en intellektuel og politisk elite, der på katastrofal, uansvarlig vis har forsømt at forholde sig til, hvad der sker med samfundet, når indvandring skaber dyb splittelse og kultursammenstød, der umuliggør enhver integration.

Oploadet Kl. 11:10 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

  1. Horible, men afslørende citater Pihl har gravet frem.

    Utilstedeligt (mit nye modeord) at Nissen og JFP på den måde anvender kommunikationsvejene til deres personlige aganda. Finansieret af licensbetalerne.

    Kommentar by Christian — 1. december 2004 @ 13:00

  2. Glimrende artikel. Det lader til, at debatten virkelig blusser i DK (og resten af Europa) for tiden.
    Jeg håber, de horrible muslimske udmeldinger en gang for alle vil mane den politiske korrekthed i jorden. Det er svært at forsvare nogen, der helt konsekvent bakker op om vor tids svar på nazismen. Med den politiske korrekthed i defensiven kan vi endelig få en ærlig debat baseret på facts (jeg så gerne statistik som obligatorisk eksamensfag for journalister… og politikere for den sags skyld).

    Kommentar by udlandsdanskeren — 1. december 2004 @ 14:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper