23. juli 2010

Marianne Jelved: “Nærmer sig racisme” ikke at lade tillade sigøjnerbander ophold i Danmark

Racismen er overalt, hvis bare man kigger godt nok efter. Ugens sigøjner-historie, her citeret fra DR Online.

En svensk ‘demokratiambassadør’ fører kampagne mod den danske stat – Svensk kritik af Roma-udvisninger (22/7-10).

– Det er helt tydeligt, at Danmark ikke har fulgt direktivet om fri bevægelighed, og det er tydeligt, at de har racistiske motiver for at agere sådan, siger Maria Leissner til Sveriges Radio.

Maria Leissner var i midten af 90’erne politisk ordfører for Folkpartiet i Sverige. Nu er hun demokratiambassadør, som er en diplomatisk titel, der er udpeget af regeringen.”

Svensksindede danskere bifalder kampagnen – Politisk vrede over udvisning af Romaer.

“Udvisningen af en gruppe romaer skaber vrede hos De Radikale og Enhedslisten. Begge partier stiller spørgsmål til ministre efter udvisningen, som det officielle Sverige kalder racistisk.

Den radikale udlændingeordfører, Marianne Jelved, er tæt på at være enig i den svenske vurdering af udvisningen af de 23 EU-borgere og romaer, tidligere kaldet sigøjnere.

– Det var dybt diskriminerende, og dermed nærmer det sig racisme, siger Jelved.

Oploadet Kl. 16:58 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/16325/trackback

43 Comments »

 1. kan vi ikke også fået udvist den klamme so marianne helvede

  Kommentar by per — 23. juli 2010 @ 17:12

 2. “Maria Leissner var i midten af 90′erne politisk ordfører”. Det var hun ikke. Hun var formand for partiet, Lars Leijonborgs forgænger.

  Den sag hun rejser storm over, er ikke populær i svenske medier. To måneder til et valg, der IKKE må handle om udlændinge. Så helt sympomatisk er det hovedsageligt finske svenske sprogerde medier, der følger den op. Ikke lydige svenske journalister, de tier hende ihjel :-)

  http://news.google.com/news/search?pz=1&cf=all&ned=sv_se&hl=sv&q=Maria+Leissner+

  Kommentar by Snaphanen — 23. juli 2010 @ 17:20

 3. Gutmenschen samler på kriminelle. Hvis mennesker ikke har midler til at forsørge sig selv her i Danmark, skal de udvises. Det er almindelig international praksis.

  Heldigvis er der een, der ikke vil til Danmark

  Den 20-årige vil ikke hjem. Hun vil i stedet giftes med sin fætter. http://ekstrabladet.dk/112/article1380306.ece

  Husk navnet Sibel Bilgin. Parret skal nok dukke op i luderlandet DK

  Kommentar by tavsen — 23. juli 2010 @ 17:34

 4. DR valgte at gøre hende svenskeren til tophistorie på deres website.

  Det var angiveligt at enorm vigtighed hvad en ukendt og ret ligegyldig svensker mener om en sag, som man så kunne læse at hun ikke havde sat sig ind i.

  I denne uges weekendavisen har Frede Vestergaard tilgengæld sat fokus på Sverige. Det er ondskabsfuldt. Men næppe en historie man ser på DR.dk

  Kommentar by Superman — 23. juli 2010 @ 17:42

 5. De Radikale og Enhedslisten er til fare for samfundet
  Ser i det også sådan?

  Kommentar by POP — 23. juli 2010 @ 18:03

 6. Jamen, så kan Marianne Jelved jo bare åbne sin have for romaerne. Eller det er måske for meget at forlange?

  Kommentar by Limewoody — 23. juli 2010 @ 18:48

 7. De radikale har altid støttet det forhåndenværende diktatur. Deres omgang med DDR gør dem ubrugelige, de har aldrig taget afstand fra det. Hvis de radikale brokker over noget, er det et sikkert bevis på at man er på rette spor. Hvem kan bruge et parti med en værdipolitike på den anden side af Enhedspartiet, og en økonomisk politik på den anden side af Adam Smith til noget?

  Deres ordsprog er “Hvad kan det nytte?” Jeg har fået fortalt, men kan ikke verificere det et den dobbeltsporede bane mellem Lunderskov og Padborg blev gjort enkeltsporet på de radikales foranledning. Så ville det være lidt vanskeligere for Hitler når han kom.

  Jeg vil danse på deres politiske grav, og give gratis bajere. Marianne Jelved, findes der noget mere yesterday end hende? Hun er historie, og ikke noget eventyr med happy ending. Landsskadelig, og om nogen skyld i den misere vi står i nu, og som er vores børns fremtid. Møgkælling.

  Kommentar by Hans Jensen — 23. juli 2010 @ 18:50

 8. OK, jeg blev sur. Jeg synes ikke om Fru Jelved.

  Kommentar by Hans Jensen — 23. juli 2010 @ 18:51

 9. Nu er det værd at huske, at i EU er enhver form for diskrimination forbudt, punktum.

  Det står faktisk i Lissabon-Traktaten, så jeg funderer over, om min skelnen mellem groft (lækkert) og fint (kedeligt) rugbrød er ulovligt..?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 23. juli 2010 @ 19:06

 10. DR valgte at gøre hende svenskeren til tophistorie på deres website.

  Ja, så kender vi dem igen, med deres hang til subliminal politisk indflydelse…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 23. juli 2010 @ 19:07

 11. Kællingen er syg og ond.
  Gennemført ond.

  Kommentar by pk — 23. juli 2010 @ 19:10

 12. Skulle der være noget galt i at sende såkaldte sigøjnere og romaere tilbage hvor de kommer fra? Hvad er der nu galt med de steder?

  Kommentar by Liva — 23. juli 2010 @ 19:19

 13. Venstrefløjen holder først op, når alle ikke-socialist-danskere, selv er blevet tiggere på gaden.

  Det er jo altid de andres skyld.

  DR. – en fæl sot har plantet sine giftige rødder ude på Amager, en pest af dumhed rejser over land og by, rammer alle, høj som lav og høster lystigt svage sjæle og slukker fornuftens lys…

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 23. juli 2010 @ 19:59

 14. DR taler efter eget udsagn til “Lone og Brian fra Skive” og altså samfundsklasse 4 og ned set inde fra deres høje intellektuelle dimension .

  At deres forsøg på at være “folkelig” i stedet udstiller deres egen stupiditet og deres groteske stofmisbrugeragtige overbevisning om det modsatte , virker faktisk ganske godt i oplysnings øjemed .
  Selv den dummeste “Brian fra Skive” jeg kender siger i dag at DR er utroværdig hvilket virkeligt er på tid går op for folk , fra Skive.

  Det er nu snart et år siden jeg skulle havde betalt licens , for et halvt år siden blev ringet op af en kælling fra DR som spurte om jeg godt nok ikke havde hverken et TV , eller en mobil (som hun ringede til).
  Nej svarede jeg , jeg har det hele men absolut aldrig bestilt DR eller givet en venstresnoet so som hende mit mobil nummer.
  Der blev stille og jeg spurte om jeg var fuld da hun fik mit nummer ? hvilke hun ikke svarede på men i stedet forklarede at DR skulle man jo betale for og at jeg derfor nu ville en regning . Det fik jeg så og den ligger stadig i sin kuvert .
  Jeg har nu ventet i 6 måneder på ham licens opkræveren der kigger efter om adressen godt nok er en jordhule uden strøm .

  Min plan er nemlig at han/hun bliver lavet om til en kommunist sprællemand man kan rygge i kønsdelene så armene spjætter ude i mit gårdsplads , og hele chancen bliver optaget og lagt på Youtube (og sendt til DR satirer) så alle kan se hvor i orden det er at politiske modstander bliver udstillet og skamsvinet for vores allesammens penge . .

  Kommentar by Kristian L — 23. juli 2010 @ 21:25

 15. “14. Sådan! :) Her er der heller ikke blevet betalt en nikkel i snart 2 år, trods div. breve og “besøg” og det bliver der heller aldrig. Jeg betragter det som afpresning fra et politisk system som jeg absolut ikke har noget til fælles med.

  Kommentar by PBr — 23. juli 2010 @ 22:02

 16. Læs DR tekst TV. Maria Leissner er nu blevet “Det officielle Sverige”. Tvangslicens hører hjemme i diktaturer, og på papiret er Danmark stadig et demokrati.

  Kommentar by Hans Jensen — 23. juli 2010 @ 23:27

 17. Hvilke beslutninger vil en S-SF regering træffe i sådanne sager, når dens overlevelse afhænger af tilslutning fra de radikale og enhedslisten og måske fra islamister i S og SF?

  Kommentar by Niels P. — 24. juli 2010 @ 00:01

 18. Som sagt snart mange gange, den politiske løsning er IKKE eksisterende.
  Og da slet ikke når alle levebrødpolitikerne er enige om at hylde det mægtige EU, ikke engang DF er til at stole på i den sag.

  Vi får “ordrene” og taburetklæberne (og alle dem der drømmer om taburet og ministerbil)retter ind !

  Hvad angår Jelved og hendes ligesindede så er de i min bog landsforrædere af den værste slags, min drøm er bare at konen ikke når at dø naturligt før hun har stået til ansvar og er blevet dømt og straffet for hendes svigt( det gælder selvfølgelig også de andre af hendes politisk ligesindede).

  Når hun det,håber jeg i det mindste at historie bøgerne placerer hende på samme sider som Fritz Clausen,Quisling,Scavenius,og Buhl.

  Hader hader hader, og ja HAD er ordet, den klamme kost og hendes Danskfjendtlige gerninger.

  Kommentar by Whodares — 24. juli 2010 @ 00:17

 19. En del 14-årige straffes nu:

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/07/23/221426.htm

  Intet om den etniske baggrund, naturligvis.

  Kommentar by jonas — 24. juli 2010 @ 00:46

 20. Marianne Helved er en vindtør lebbe af den værste landsskadelige slags, der nogensinde har siddet i folketinget – jeg får brækfornemmelser, når det lille, grimme kvindemenneske toner frem på skærmen og skynder mig at sappe til noget andet.

  Hun er bl.a. skyld i, at jeg de sidste 3 år har været nødt til at betale dummebøder til de hårde drenge fra DR – jeg ved ikke hvordan man ellers skal betegne brug af tvang til at betale for noget, man forlængst har både købt og betalt.

  Er der nogen andre forretninger i Danmark, hvor man år efter år kan sende regninger på vare man har kvitting for forlængst at ha betalt?
  Er den slags overhovedet lovligt?

  Fra og med 1-8 ophøre jeg med at betale licens til DR – så må det briste eller bære, men ind kommer de ikke uden dommerkendelse.

  Med hensyn til Helveds udsagt om de tyvagtige sigøjneres indtog i Danmark, henviser jeg til Lars Barfod – jeg sagde jo til jer da han tiltrådte som justitsminister, at den mand har rygrad.

  Kommentar by Bodil — 24. juli 2010 @ 05:54

 21. Hele DR har siden skandalen med byggeriet i Ørestaden været genudsendelse på genudsendelse – hvad laver de 2999 andre højtlønnede ansatte i DR, for det kan vel ikke passe, at der skal bruges mere end en til at stoppe et bånd i maskinen.

  Hvor er jeg dog træt af den forretning og dens måde at sjofle os tvangsindlagte kunder til på – privatiser eller luk skidtet.

  Kommentar by Bodil — 24. juli 2010 @ 06:11

 22. # 20 Bodil,
  “Marianne Helved er en vindtør lebbe af den værste landsskadelige slags….”

  – ja, hver gang hun stiger frem af glemselens tåger løber det mig koldt ned af ryggen; hun maner billedet frem og levendegør romanfiguren KULSOEN i “Gøngehøvdingen”.

  Håber snart der dukker en “Gøngehøvding” op eller at “Holger Danske” endelig vågner…..
  …Det er senere end du tror!!!

  Kommentar by Cantor — 24. juli 2010 @ 07:34

 23. @ 3.
  TAVSEN, du skrev bl. a.: Husk navnet Sibel Bilgin. Parret skal nok dukke op i luderlandet DK

  Det er helt korrekt, endnu flere berigere til evig forsørgelse.
  “BERIGERE” med modsat fortegn = bliver beriget.
  At M. Jelved har den holdning, kan ikke undre. Derimod kan det undre at Det Radikale Venstre, er repræsenteret i Folketinget.
  Dette partis bogstav er B, ligesom B post (anden klasses post).

  Kommentar by Ak ja. — 24. juli 2010 @ 08:01

 24. Som sagt, Partiet De Radigale var grundlagt af og for husmænd. Nu er der kun de åndelige husmænd tilbage i partiet. Intelligenciaen forsvandt med bønderne.

  Kommentar by Pesodym — 24. juli 2010 @ 08:15

 25. Så så,skulle vi ikke finde kammertonen, Fru Jelved er som bekendt ikke helt rask, og man skal ikke sparke til en der ligger ned!

  Kommentar by Slyrgraff — 24. juli 2010 @ 08:36

 26. # 24 Slyngraff

  Tak fordi du minder mig om ventetiderne og trængslen på de Psykiatriske afdelinger, så jeg beklager og undskylder….!

  Kommentar by Cantor — 24. juli 2010 @ 10:03

 27. Nu da islam fornemmes ophøjet til en race, hvad skulle der så ligge til hindring for, at tyve også får samme status?

  Kommentar by Menig 442 — 24. juli 2010 @ 10:30

 28. Ville det ikke være en god ide at indrykke en annonce i de rumænske aviser, med soen fra helvede’s adresse. Vi ville endda lette politiets arbejde, for de kunne så bare tage hjem til helvede og hente østberigelserne samt tyvekosterne.

  Kommentar by Fritz — 24. juli 2010 @ 11:00

 29. Snaphanen:

  “Den sag hun rejser storm over, er ikke populær i svenske medier. To måneder til et valg, der IKKE må handle om udlændinge. Så helt sympomatisk er det hovedsageligt finske svenske sprogerde medier, der følger den op. Ikke lydige svenske journalister, de tier hende ihjel ”

  Lyder fantastisk. Det vi nu mangler er et markant svar fra en dansk politiker som den svenske presse så bliver tvunget til at citere.

  Lad os hjælpe Svenskerne med at få deres valg til at handle om udlændinge.

  Kommentar by Sigwar — 24. juli 2010 @ 11:26

 30. Marianne Jelved, for helvede, hvor gør den kvinde mig altså bare helt udefinerbar. Hun må da have taget skade i barndommen sin? Er måske faldet ned fra et jordbærtræ? Mage til hjernedød kvinde skal man da lede længe efter, eller hvad?

  Kommentar by ReligionForbudt — 24. juli 2010 @ 11:37

 31. Fra Villy Bladet:
  -Idéhistoriker Carsten Fenger-Grøndahl siger, at de langt flere romaer i Sverige har langt bedre forhold end den lille gruppe i Danmark. Men sådan har det ikke altid været.-

  Kilde: http://ekstrabladet.dk/112/article1381313.ece#ixzz0uat5Nr3N

  Med de akademiker tosser vores land er befængt med er vi fordømt.

  Kommentar by Fritz — 24. juli 2010 @ 12:24

 32. TV-Avisen kl. 21 fredag på DR1 var en skamplet på nyhedsformidlingen. For det føste havde de valgt at bruge 9 minutter på en ikke-sag. Dernæst brast enhver forestilling om balanceret og objektiv formidling: Først skulle vi høre to folkevalgte svenske politikere fortælle hvor forfærdeligt racistiske danskerne er. Dernæst kom vores allesammens darling Lena Sundstöm på banen – hendes syn på Danmark har tidligere været behandlet her på bloggen (og det var så på det tidpunkt i udsendelsen, at jeg tykkede på “mute”). Nu kom, til min store overraskelse, Lars Barfod på skærmen, men selvfølgelig efterfulgt af Marianne Jelved + Per Clausen.

  Behøver man sige mere?

  Kommentar by Peter R — 24. juli 2010 @ 13:05

 33. Nu kan vi jo vælge om vi vil anholde Romaerne, sætte dem for en dommer, få dem frikendt grundet manglende beviser og betale regningen for alle advokaterne og dommerne, for efterfølgende at slippe dem fri, se dem grine deres røve i laser og fortsætte med at stjæle og rane for arbejde har de jo ikke, kun børn i massevis.

  eller vi kan bede vores Svenske broderfolk om at hente dem og køre dem til en græsplæne ovre i Sverige, de må jo være ellevilde for at få dem derovre, de har nok for mange cykler og vasketøj.

  Ved at smide dem på porten har politiet gjort det eneste rigtige, sparet samfundet for en masse bøvl og udgifter!

  Og Fru Jelved skal bare lukke røven, hun har forlængst mistet jordforbindelsen med alt hvad der er dansk og har med retsfølelse at gøre!.

  Vi har for mange folkeskolelærere og akademikere på borgen, vi skal have nogle almindelige mennesker.

  Kommentar by thomas — 24. juli 2010 @ 13:59

 34. Fra snaphanen:
  “Enbart i mars avvisades 1.100 serbiska romer från Sverige.”
  http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1140126/Sexfaldig-okning-av-serbiska-asylsokande.html

  Så… hvad snakker de om?

  Kommentar by mb — 24. juli 2010 @ 13:59

 35. Den svenske syge også kaldet socialisme, opdages ved at hjernen tørre ind som en rosin, og triller ud af øret.

  Kommentar by Fritz — 24. juli 2010 @ 14:17

 36. Hvor er det godt at man med saglige og veldokumenterede argumenter kan udvise uønskede turister. Mer af det.

  Kommentar by Per K. — 24. juli 2010 @ 15:03

 37. Peter R, det lyder måske fantastisk, men man KAN faktisk godt få noget ud af at klage til DR for upartiskhed. Mollerup er, selvom han er gammel kommunist, ikke helt umulig.

  Du skal skrive et brev – ikke en mail – til den ansvarlige for udsendelsen. Fremhæv MEGET TYDELIGT at det handler om en klage. Gør du ikke det, så kalder de det en kommentar, og det er nogen helt andet. En kommentar kan man tage sig af ,læse eller lade være, svare på eller lade være. En klage har en helt specifik forretningsgang, der sikrer, at den i sidste ende afgøres af DR’s generaldirektør.

  1.
  Download først udsendelsen, så du kan dokumentere det, når den tages af DR’s hjemmeside.

  2.
  Påvis i pænt og høfligt sprog hvor du finder udsendelsen tenditiøs, fejlinformerer, eller at man ved mimik, kameraføring og lyssætning får nogen til at fremstå usympatisk, at studieværten ikke er neutral, eller at man ikke lader den anklagede få sidste ord. Det ses ofte, at man lader anklageren få lov til at fyre et par udokumenterede grovheder af til sidst, uden modparten levnes tid til at svare. Det er uhæderlig journalistik.

  3.
  Den ansvarlige vil afvise klagen.

  4.
  Så skriver du igen, og påviser fejlene, og ganske ofte kan man også påvise fejl i den ansvarliges replik.

  5.
  Klagen afvises med sikkerhed igen, DR er i egne øjne ufejlbarlig.

  6.
  Så skriver du til Jacob Mollerup, og vedlægger korrespondancen som kopi.

  7.
  Mollerup vurderer sagen, og han tager absolut ikke altid DR’s parti. Han udarbejder en indstilling til generaldirektøren – Plummer, som skal afgøre samtlige klager der modtages. Mollerups indstilling følges næsten altid.

  8.
  Alt efter alvorligheden i klagen, får afdelingen en påtale, der kan blive tale om en intern sag, og der bringes et dementi eller en beklagelse på DR’s hjemmeside, og i næste udgave af udsendelsen.

  Om det er bøvlet? Ja da, vist er det da bøvlet. Men det er bøvlet værd at få ret, og det er også bøvlet værd at vide, at selv om man ikke fik ret, fik man måske flyttet et par hegnspæle, så det er lettere næste gang.

  Kommentar by Hans Jensen — 24. juli 2010 @ 16:29

 38. Danmark er vores land.

  Hvis svenskere vil bestemme over os, kan de sende en hær. Det har de gjort før.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 24. juli 2010 @ 17:43

 39. Hans Jensen, det var godt nok en ordentlig omgang … det kommer til at tage sin tid. Det ser ud til at du selv har været møllen igennem?

  HRC, forskellen mellem denne gang og alle de andre, er at svenskerne nu kan stille en hær af voldsparate muslimer, som selvfølgelig ikke vil kæmpe for Sverige – de vil kæmpe for at omdanne Danmark til kalifat ;-)

  Kommentar by Peter R — 24. juli 2010 @ 19:55

 40. @Peter R. Ja flere gange, jeg skal nok sørge for, at de ikke kan bruge undskyldningen: “Det vidste vi ikke”, “Der er da ingen der har klaget”, begge hører under kategorien “bekvem uvidenhed”.

  Indtil videre er hitraten 80% – dementi eller beklagelse i 7 ud af 9 tilfælde. Gak hen og gør ligeså. Det handler om konstant pres. Ikke de store armbevægelser, men et konstant pres, der lader dem vide, at vi holder øje med dem. Danmark er ikke til revolutioner, og DR er ikke godhedsindustriens og venstrefløjens gratis markedsplads.

  Kommentar by Hans Jensen — 25. juli 2010 @ 00:13

 41. Council of Europe Demands Sweden Stop Deporting Iraqi Refugees
  (AINA) —

  Freelance journalist Nuri Kino continues reporting on Sweden’s illegal deportation of Iraqis. He is now working with Karin Wirenhed. They have produced one of the strongest reports for Radio Sweden this year.
  Mere her;
  http://www.aina.org/releases/20100721211724.htm

  Kommentar by Limewoody — 25. juli 2010 @ 07:57

 42. Om sandt og falskt.

  Falske varebetegnelser nedbryder over tid enhver betegnelse og enhver troværdighed. Ikke mindst politisk troværdighed.

  Et godt nutidigt eksempel viser sig i den verbale krig, som i mange år er blevet ført mod dem, som er modstandere af nationalstatens afvikling, og som i høj grad er varme tilhængere af stabile, homogene samfund frem for ustabile og uhomogene samfund.

  To begreber, begge politisk ensidige og stereotypt malplacerede tages af visse politikere tankeløst i brug i tide og utide: Begreberne ‘racisme’ og ‘arbejdskraftens frie bevægelighed’. Tidens gang har for længst tappet de to – engang forståelige – begreber for enhver indre mening.

  Når Maria Leissner og Marianne Jelved således bruger begreber som racisme og arbejdskraftens frie bevægelighed, siger de ikke, hvad de mener, eller også har de glemt, hvad ordene betød. Virkeligheden har de ikke fat i.

  Romaerne tilbyder ikke nogen deres arbejdskraft. Men de har sikkert et vist behov for fri bevægelighed. Danskere er til forskel fra romaer et folk af fastliggere, der nødigt giver slip på bopælen. Romaer har derimod ingen bopælsafhængighed, de dukker pludselig op, men hører traditionelt ikke hjemme på vore breddegrader.

  Vi afviser dem – ikke på grund af racisme, ikke fordi de er fattige eller fordi de er uden land, men af andre grunde – én kunne være deres overlevelsesstrategier, som omfatter kriminalitet, en anden kunne være deres uintegrerbare levevis, en tredie, at de ingen tilknytning har til Danmark.

  Disse Romaer har hverken dansk statsborgerskab, dansk personnummer, pas, legitimt ærinde eller arbejde – intet, der knytter dem hertil. Danmark er til gengæld en suveræn stat med egen jurisdiktion. En administrativ udvisning er en ren formssag.

  At anvende ord som racisme og arbejdskraft i denne forbindelse er hen i vejret og en alvorlig udhuling af vor sproglige begrebsramme.

  Med venlig hilsen

  Kommentar by Emeritus — 25. juli 2010 @ 12:08

 43. Uriaspostens 5-10.000 (??) faste laesere kan knaekke og lukke DR hvis vi vil:

  En maalrettet kampagne via Uriasposten, inkl info-video’er paa you-tube vedr hvorfor DR skal lukkes, kunne faa korthuset til at vakle!

  Chokket over de manglende betalinger vil blive enormt, og juristeriet uoverskueligt. Lortet vil styrte sammen paa 12 mdr….

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 25. juli 2010 @ 16:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper