13. december 2004

Rasmus Lindboe og DR om Dansk Folkepartis “Ny ældrecheck”

Så lykkedes det igen Rasmus Lindboe, at få en vinklet nyhed serveret på DRs Tekst-tv. Dansk Folkeparti foreslår ekstra check til 260.000 førtidspensionister….

Information [13/12-04] – DF foreslår ny ældrecheck

DR Tekst-tv [13/12-04]:

Oploadet Kl. 10:29 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Men her som pr for DF !

  Kommentar by Christian — 13. december 2004 @ 12:13

 2. Vil nu mene det er en forsimpling, som skal indikere Dansk Folkepartis lefleri for, og identificeren sig med de ældre. Jo bredere populistiske forslag rammer, jo sværere bliver det at fastholde illusionen om at DFs populisme er væsensforskellig fra andre partiers ditto.

  Kommentar by Kim Møller — 13. december 2004 @ 12:59

 3. Man skal lige tænke på at førtidspensionister er altså noget helt andet end de pensionister DF normalt giver checks. Jeg kender personligt en førtidspensionist på 36, så jeg synes det er en lidt besynderlig overskrift Information og DR bruger når de kalder det for en ny ældrecheck. Førtidspension har jo sådan set ikke noget med en bestemt aldersgruppe at gøre.

  Kommentar by Frank Nielsen — 13. december 2004 @ 13:13

 4. Netop Frank. Indirekte postuleres med overskriften at Dansk Folkeparti gentager succen med “ny check”, og partiet får således motivanalysen vi bl.a. kender fra P1.

  Såfremt Enhedslisten ville tilgodese unge under uddannelse, så ville det have lydt noget ala: Enhedslisten vil tilgodese fattige studerende… Dvs ikke udtryk for populisme/stemmejagt, men bekymring/omsorg for sine medmennesker.

  Ren ynk at godtage Lindboes fremstilling ord for ord.

  Kommentar by Kim Møller — 13. december 2004 @ 13:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper