5. august 2010

To eksempler på det stadige mere racistiske Danmark – Et eksempel på den aftagende vold

I et læserbrev i gårsdagens Jyllandsposten berettede antropologi-studerende Siff Groth om Kollektiv diskrimination i det offentlige med udgangspunkt i en oplevelse efter Grøn Koncert i Århus, hvor en ikke-dansk talende flaskesamler med fyldt klapvogn blev chikaneret ud af en bus med ordene: “Ud med de fucking flasker!”

I en kronik i Politiken i dag beretter cand. scient anthr. Camilla Ida Ravnbøl om To romakvinders historier, og fortæller blandt andet om hvorledes en tiggende af slagsen var blevet irettesat af en forbipasserende på Kultorvet i København: Så få dig dog et ordentligt arbejde i stedet for at tigge her..”.. Ja, Danmark er i sandhed et fremmedfjendsk land.

Ekstra Bladet har en historie fra Århus, natten til søndag – Efterlyst: Slog kvinde med flaske.

“Manden, som du kan se på billedet over artiklen, overfaldt to kvinder på 21 og 22 år, der ville hæve penge fra en hæveautomat. Mens kvinderne var i færd med at hæve penge, kom to mænd, der stillede sig tæt op bag kvinderne. Den ene havde en aggressiv fremtoning, og derfor bad de to kvinder mændene om at gå. Men det ville mændene ikke, og den ene af to mænd slog den ene af de to kvinder med knytnæve i ansigtet. Den anden kvinde træder til og spørger manden:

– Hvad har du gang i?

Manden knuste en flaske og truer kvinden:

– Skal jeg gøre alvor af det her, spørger manden, der derefter slår kvinden i baghovedet.”

Oploadet Kl. 15:32 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/16651/trackback

26 Comments »

 1. Hende Siff Groth virker iøvrigt ikke alt for skarp. Hun hævder at have brugt lang tid til at tænke over situationen efterfølgende, ligesom hun er forbløffet over den manglende reaktion og hjælpsomhed fra folk. Man kunne indvende at hun jo selv kunne rejse sig op og hjælpe fyren også efter han er kommet af toget (det var vist i KBH og ikke århus) – men hun havde åbenbart selv for travlt.

  Mere interessant er det at hun igen og igen siger at mandens klapvogn jo er identisk med dem der havde cykler med eller en barnevogn. Og hun kan bare ikke se nogen forskel.
  Det kan de fleste andre vist; man kan købe billet til at medtage et transportmiddel men f.eks. ikke en indkøbsvogn. Men bruges klapvognen som tranportmiddel til gods, er det lidt noget andet. Det handler altså ikke kun om hvor meget plads det fylder i toget, men også hvad “formålet” er; persontransport eller noget andet, i det her tilfælde “flasker”.

  Kommentar by Hansen — 5. august 2010 @ 16:44

 2. Sikke et usselt svin, der overfalder en sagesløs kvinde med en knust ølflaske. Islam plejer at bryste sig af sin respekt for kvinder. Men respekten gælder måske ikke alle kvinder?

  Kommentar by ølvom — 5. august 2010 @ 17:22

 3. Så tysk dokumentar forleden i ARD, der afslørede romaer, der klædte om til invalider, inden de skulle ud at tigge i tysk by. De kunne forvandle sig til de mest hjertegribende krøblinge, så man med skjult kamera. De var organiseret af Roma-konger, der boede i kæmpevillaer i Rumænien, som indkasserede de penge, de tiggede sammen. Folk med kendskab til denne trafik anbefalede direkte, at man undlod at give dem noget ellers slap man aldrig af med dem og der ville komme flere. Politiet kunne ikke gribe ind selvom byens borgere fandt dem meget påtrængende og generende. Måske har cand. scient anthr. Camilla Ida Ravnbøl ikke set den udsendelse?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 5. august 2010 @ 17:22

 4. Jeg kender godt den “roma” kvinde, Camilla Ida Ravnbøl skriver om. HUn taler ike dansk, ikke engelsk og ikke engang tysk, til trods for at hun er fra Rumænien. Hun er taget hertil for at tigge, intet andet. Hun tager den næste bus hjem, og så kommer der nogle nye, der heller ikke kommer for at arbejde. Så enkelt er det.

  Kommentar by wied — 5. august 2010 @ 17:31

 5. Hold da kæft hvor det irritere mig at det ikke var psykopat kællingerne Siff Groth og Camilla Idiot Ravnbøl, som fik tværet en knust flaske rundt i hovedet i stedet for de to ofre.

  Kommentar by Fritz — 5. august 2010 @ 19:44

 6. For at forbedre de danske borgeres sikkerhed på gader og veje samt i banker og butikker vil det være en god ide at få sendt de kriminelle fremmede ud af landet efter straf. De kriminelle fremmede er fortrinsvis fra lande i mellemøsten, nordafrika samt det vestlige asien.

  Kommentar by Jørgen — 5. august 2010 @ 19:57

 7. Hvorfor først efter straf? Skal vi habve udgifter på dem først, en fængselsdag er dyr. Næh – næste fly hjem, og forbud mod at vise sig her igen.

  Nåeh Nej – de er jo borgere i EU – Europas Undergang.

  Kommentar by Hans Jensen — 5. august 2010 @ 20:13

 8. Endnu to kulturberiger bombevestager har så hårdt brug for, der er kommer hertil…..
  Er der nogen der gider trække margrethe’s dum smarte hoved op af jorden, så konen selv kan se sine hårdt tiltrængte kulturberiger blive groft krænket af to Danske piger ved en hæve automat!

  Kommentar by li — 5. august 2010 @ 21:14

 9. […] og voldtægtsmændmænd, bortset fra at pressen i mine øjne gør sig til medskyldig i forbrydelser.Efterlyst: Slog kvinde med flaske. – En offentlig efterlysning gav resultat, da den formodede gerningsmand til et voldeligt […]

  Pingback by Photographing Aisha for the Cover of TIME « Snaphanen — 6. august 2010 @ 00:40

 10. Hele venstrefløjen har gjort et godt stykke arbejde i at top-træne udlændinge til offer-rolle.

  Røde kort og folkekirkens nødhjælp, er faktisk mere fattigdomsturist-bureauer, der tjener stort på at træne f.eks. fattige afrikanere i at se sølle ud og appellere til følelserne. Tigger-kultur-træning.

  Ikke at jeg ikke føler med fattige mennesker, men det er hyklerisk usmageligt at profitere på at “malke de rige” – og gøre det til en industri i sig selv. Det er netop venstrefløjens formål, nemlig at snylte uden at producere noget.

  Hvorfor ikke hellere bruge højrefløjens metoder, nemlig at sætte industri i gang ude i landene og lære dem gå-på-mod og selvstændighed, fremfor offer-selvopgiver-kultur.

  Det er jo logisk at disse “ofre” på et tidspunkt vender næsen mod de forjættede lande, for at tigge og plyndre, som de har lært det af venstrefløjens følelsesporno-kampagner. Bvadr…

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 6. august 2010 @ 02:11

 11. Igen, arabisk af udseende, nu bag sexovergreb:

  http://ekstrabladet.dk/112/article1386639.ece

  Kommentar by jonas — 6. august 2010 @ 08:33

 12. Nu vil sigøjnerne sagsøge Danmark.
  Jeg er ikke i tvivl om at de får ret og dermed ret til at begå kriminalitet og socialt bedrageri. Det er sku da en MENNESKERET !

  For når et folk til enhver tid har været afskyet og forhadt, så er det selvfølgelgi fordi at alle til alle tider har misforstået dem (sigøjnerne) ….. yeahhhhh !

  Kommentar by Tolder — 6. august 2010 @ 11:25

 13. To andre danske kvinders oplevelser med multikulturen i går:
  http://lokalavisen.dk/25-aarig-kvinde-taesket-i-bussen-af-fem-unge-maend-/20100804/artikler/100809734/1052

  http://jp.dk/indland/krimi/article2143002.ece (Kvinde misbrugt af araber)

  Kommentar by Hertz — 6. august 2010 @ 12:15

 14. Her er en historie om nogle rumænere med en plan:
  http://www.bt.dk/krimi/tyve-fra-nordsjaelland-fanget-i-tyskland

  Kommentar by poul sørensen — 6. august 2010 @ 13:24

 15. Ps. God plan men dumt at køre hjem i samme bil.

  Kommentar by poul sørensen — 6. august 2010 @ 13:24

 16. dejligt med åbne grænser.

  Kommentar by mand med allahgi — 6. august 2010 @ 15:05

 17. Tja, problemet er nok at nogle tøser havde taget de fremmede esotiske mænd med hjem, men her rendte de ind i et par, der enten var lesbiske eller ikke gad hvidløgs stinkende udlændinge.

  Kommentar by Navn — 6. august 2010 @ 16:06

 18. Ved ikke om det er disse romaer, sigøjnere, tatere osv. østfra.
  Bare de kunne lære at bruge toiletterne ordentligt på rastpladserne, når de overnatter og står og sælger deres smykke lort.
  Det er som om, de står op og skider.

  Kommentar by Goofy — 6. august 2010 @ 16:11

 19. @ Fritz, du skriver: Hold da kæft hvor det irritere mig at det ikke var psykopat kællingerne Siff Groth og Camilla Idiot Ravnbøl, som fik tværet en knust flaske rundt i hovedet i stedet for de to ofre.

  WJ: Hvorfor irriterer det dig at to debattører med upopulære synspunkter ikke blev udsat for grov vold? Jeg vil ydmygt opfordre dig til at forklare dig selv.

  Kommentar by WilliamJansen — 6. august 2010 @ 16:40

 20. Jeg må også være en forfærdelig racist. For nylig svarede jeg “Du skal fandeme ikke tigge her, hvor vi sidder og spiser!” til en sigøjner, der med et “har I nogle penge?” sked højt og flot på, at nogen nød deres mad i solen foran Lindas i Århus C.

  Kommentar by Sønderjyden — 6. august 2010 @ 18:59

 21. Jansen på banen med hån af dem som føler solidaritet med ofrene for perkervolden. Jansen er i sandhed en nyttig idiot for islamofascismen.

  Kommentar by Kim Poulsen — 6. august 2010 @ 21:00

 22. Det kunne være Jansen skulle forklare, hvorfor danskere skal overfaldes, plyndres, voldtages, myrdes osv. af kulturberigerne HVER ENESTE DAG ????

  Kommentar by Morten P — 6. august 2010 @ 21:39

 23. @5 Fritz
  Desværre tror jeg ikke de to underlige småpige børn siff og camilla ville forstå noget som helst, selvom de fik et gok i hoved af deres ynglings ofre, tværimod tror jeg dette gok i hoved, ville udløse peter mygind syndromet.
  Ja, de ville måske ligesom de volds mishandlede kvinder have svært ved at undvære deres voldsmænd og forsvare dem og tie om deres mishandlinger. Ja, de ville moské ligefrem konventer til kvindemishandler idiotien iSLAM, hvor kvinder netop opfordres til at opdrages med vold, som der står skrevet i den direkte allahs ord befalings bog skodranen.
  Denne slags underlige mennesker kan der ikke føres dialog med, fordi det eneste de opfatter er hold kæft ordet fremmedfjendsk, så alt fornuftig dialog sluttet.

  Ligeledes er det nytteløst at fører dialog med ASSmaa stemmer wislam, som ikke mente ASSmaa direkt adspurgt om sin brors voldsorgie med at slå en sagsløs pige bevidstløs i asfalten og derpå sparke hende i hoved, ingen kommentar havde til denne nedslagtning af en vantro pige. Det mente wislam bestemt ikke der var nogen grund til at beklage, for ASSmaa havde nok for travlt med at trøste sin bror og det ville være umenneskeligt at forlange ASSmaa bare beklagede dette overfald.
  Ja, man undre sig over disse voldsmænds forsvarer og deres dårlige undskyldninger og fjerne ansvaret fra voldsmanden og placere det hos det virkelige offer.
  Fremmedfjendsk. HA!!

  Kommentar by li — 7. august 2010 @ 10:17

 24. 22

  Morten

  Se det er et rigtig godt spørgsmål. Senest er tre personer blevet truet med kniv til at udlevere penge og mobil på Nørrebro. Det kan vel ikke være helt fair at hvis danskere går på Nørrebro – ja, så risiserer de at måtte gå derfra uden penge og med den erfaring at blive truet med kniv.

  Kommentar by Liva — 7. august 2010 @ 10:30

 25. Jeg har tidligere taget afstand fra HA’s sjakal manifest. Det gør jeg ikke længere.

  Kommentar by Tolder — 7. august 2010 @ 10:40

 26. Sådan en satan burde smides permant til en ø i nærheden af Grønland.

  Jeg er så træt af at vores politikere ikke kan sætte 100 % ind mod forbrydere – sådan nogle psykopater skal ikke ud igen på prøve om ½ år eller lignende – de skal ind til de er fyldt 30-40.

  Kommentar by Kristian Madsen — 8. august 2010 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper