15. december 2004

Bo Elkjær i ny journalistisk katastrofe: Sådan stjal Bush valget

I forlængelse af den manglende genlyd Bo Elkjærs pinlige leftloonie-solohistorie gav i sidste uge, forsøgte Cavlingsprisvinderen og Ekstra Bladet sig idag med en næsten identisk forsidehistorie ~ en stort opsat artikel inde i avisen. Der påstås (igen) at ‘Bush stjal valget’:

Samme overskrift bærer artiklen inde i avisen, sågar med endnu større typer. Det er så her det begynder at blive interessant. Bo Elkjær forsøger ikke engang at dokumentere påstanden, og historien handler udelukkende om, at det i praksis ville være muligt at ændre på afstemningsresultateterne af elektronisk vej. [Tjek selv] Samme pointe redegjorde han for på TV2 Nyhederne i aftes, i historien som TV2 gav overskriften Muligvis snyd ved amerikansk valg. Hvorfor aflirer Bo Elkjær ikke igen sin utroværdige kilde, så han i det mindste har lidt at underbygge den groteske overskrift med. Det kan kun være fordi han ikke tror på sin egen historie, men ikke ønsker det skal ødelægge en god headliner. Det kan godt være det sælger lidt flere aviser, men det må give en dårlig smag i mund for Ekstra Bladets ansvarshavende redaktør. Elkjær – jov, han er vel i skrivende stund ved at supplere looniekilden med anonyme konspirationsteorier. Der er jo også en dag imorgen.

Oploadet Kl. 21:35 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. Set Bo’s weblog? Totalt overraskende synspunkter…
    http://www.datashopper.dk/~boo/

    Kommentar by Mikkel Andersson — 15. december 2004 @ 23:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper