10. august 2010

Vollsmose: Politibetjente angrebet med stenkast og flyvende flasker

Sidste år ved samme tid måtte betjente flygte fra Vollsmose, efter de havde set mundingsild fra “otte til ti skud”. Fra BT – Betjente angrebet med sten og flasker.

En gruppe betjente måtte mandag aften flygte ud af bydelen Vollsmose i Odense, da de blev mødt med stenkast og flasker, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.

Betjentene kørte i deres patruljevogn i Vollsmose og fik klokken 19.15 øje på en bil med kendte kriminelle. Manden bag rattet ville dog umiddelbart ikke standse bilen og kørte lidt videre.

– Han skulle først finde et sted, hvor han vidste, at han kunne få hjælp. Og det fik han, siger vagtchefen hos Fyns Politi.

Netop da betjentene trådte ud af patruljevognen, blev de mødt med stenkast og flyvende flasker. Betjentene søgte tilflugt i patruljevognen… Overfaldet i Vollsmose kommer i kølvandet på lignende episoder fra Mjølnerparken og Ishøj.”

Et citat fra TV2 Lorry, 6. august 2010: Politiet har fokus på Ishøj.

Ole Bjørnstorp, Ishøj-borgmester: Det er nødvendigt her i et multilokalsamfund som Ishøj jo er med 80 forskellige nationaliteter kan man jo nok ikke udelukke, at der sker den slags ting på grund af store kulturforskelle.

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link45 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/16788/trackback

45 Comments »

 1. Disse low level intifadaer bliver mere og mere almindelige mens det nye “herrefolk” er ved at vænne sig til den kommende rolle.
  Politikkerne, og i sær socialisterne, tror selvfølgeligt stadigt på “Peace in our time” med “dialog” og andre former for underkastelse.
  Skarpe skud og retur billeter kunne måske tænkes at virke bedre?

  Kommentar by J B — 10. august 2010 @ 02:32

 2. En anden kultur? Op i rø..n med de feministiske Dhimmituder!

  Kommentar by ReligionForbudt — 10. august 2010 @ 03:14

 3. Hvorfor skal vi blive ved med at finde os i det?
  Hvorfor bliver der ikke sat hårdt mod hårdt?
  Borgmester Ole Bjørstorp er også rød ved jeg(Parti: Socialdemokraterne)
  Jeg brækker mig…..så vågn dog op !

  Kommentar by POP — 10. august 2010 @ 03:14

 4. Ole Bjørstops udsagn er typisk socialistisk: Stupid og virkelighedsforflygtigende – i hele verden myrder de løs, de utilpassede muslimer fra fredens religion.

  Kommunisterne søgte at skabe deres totalitære paradis igennem vold og ensretning, men måtte opgive bl.a. på grund af simple, menneskelige behov: Økonomiske relationer blandet med uperfekte sammenhænge ved vores forskellighed.

  Det samme kommer den muslimske verden til, når olien og pengene engang slipper op.

  Tænk hvis der blev indvesteret lige så mange penge i brintteknologi som der bliver i “det roterende vanvids mølleindustri” – vindmøller er et typisk socialistisk drømmeprojekt: Underskudsgivende, forurenede hæslig og frit svævende i luften.

  Kommentar by Bodil — 10. august 2010 @ 07:06

 5. Og s´føllig – “SF’s retsordfører Karina Lorentzen opfordrer til mere dialog mellem politiet og de unge, da man ikke kan straffe sig ud af problemet…

  Kommentar by Jacob Andersen — 10. august 2010 @ 07:56

 6. “MULTILOKALSAMFUND”!?

  Herlig demokratisk harakiri af Ishøj´s borgmester!

  Kommentar by Ab initio — 10. august 2010 @ 08:02

 7. Idioton siger endvidere: “… med 80 forskellige nationaliteter kan man jo nok ikke udelukke, at der sker den slags ting på grund af store kulturforskelle.”

  Mon ikke “man” ligesom bare har accepteret, at sådan er det.

  “Dialog” mig i røven. Så skal de syge perkere vel også have et klubhus, hvor de kan opbevare våben og lægge planer?

  Kommentar by Peter R — 10. august 2010 @ 08:06

 8. “Gør plads til islam i Danmark” siger Mogens Jensen, kulturordføreren for socialdemokraterne (nazisternes søsterparti).

  Kommentar by morlille — 10. august 2010 @ 08:20

 9. Er det ikke noget med at ramadan er på trapperne?, det forklarer måske de stigende antal af brande og politi konfrontationer, gøres gæster tester strategien, en strategi som er udviklet i fædregrupper og moskeer.

  Kommentar by Hans L — 10. august 2010 @ 08:21

 10. Hvad mon det næste fra SF bliver, for ser idag at de vil screene alle soldater der skal udsendes. Mon vi i fremtiden vil opleve at folk skal screenes inden de bliver betjent, så man er sikker på de ikke føler sig stødt når kulturberigerne leger deres hjemlands lege, eller screener betjente så man sikre at få et politikorps der ved at ZUS områderne er no go områder uden imamens støtter og tilladelse?

  Som jeg sagde igår JESUS CHRISTUS hvor er SF dog et parti af idioter styret af en lykkeridder med alternativ opfattelse af sandheden. Det der skræmmer mig mest, er at S der jo ellers forsøgte at finde et troværdigt alternativ til DF, nu er tilbage i samme båd som SF, plads til islam og forståelse for deres voldlige opførsel.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 10. august 2010 @ 08:23

 11. Jeg må nok erkende, at jeg er en af dem, der tror på dialog og gensidig forståelse. Jeg forestiller mig følgende dialog og forståelse mellem politiet og “de unge”

  Politimand: “Når vi nu giver jer håndjern på, og sender jer med et fly tilbage til jeres hjemland, så skal I ikke komme rendende tilbage hertil igen. Er det forstået?”
  De unge: “Javel!”

  Kommentar by Kenny Starfighter — 10. august 2010 @ 08:26

 12. Hvis man forfølger Ole Bjørnstorps tankegang, så kan det vel forventes at etniske danskere går til væbnet modstand i frustration over myndighedernes passivitet.

  Kommentar by Boo — 10. august 2010 @ 08:57

 13. 12: Jeg syntes at der generelt på EB er en tendens til at flere og flere artikler der omhandler muslimers terror og kriminalitet, ikke kan kommenteres. Der er vel nogen et sted der mener at disse sager ikke må diskuteres åbent?!

  Kommentar by Jacob Andersen — 10. august 2010 @ 09:07

 14. @Bodil

  “Vindmøller er et typisk socialistisk drømmeprojekt: Underskudsgivende, forurenede hæslig og frit svævende i luften.”

  Morsomt men: Vindmøllernes underskuddrivende drift skyldes alene social-liberal tilskudspolitik, hvilket vel skyldes at de fleste vindmølleejere er bønder. At brintteknologien ikke udvikles, herunder at den social-liberale regering ikke sætter penge af til eks. udvikling af brintpillen, skyldes sandsynligvis at Anders Fogh fik en opringning fra Mærsk – som han jo solgte hele vores undergrund til.

  Inden man raser mod socialisterne, skal man i høj grad se de borgerlige efter i sømmene. Politik handler om hvem man gokker den af på og omvendt, og mindre om værdier og holdninger.

  Kommentar by Boo — 10. august 2010 @ 09:20

 15. Hørte i tv her til morgen, at man i Greve har uddannet de utilpassede unge til “brand svende”. Så kan de selv deltage i brande i deres territorium.
  De ved jo at det bare er at køre fra politiet ind i området og få deres fætre til at storme ud fra junglen. Ses på alle de danske politi reality serier på tv.
  Hent vores militær hjem fra afghanistan og sæt dem til at patruljere. Det er jo lige før det er nødvendigt.

  Kommentar by Goofy — 10. august 2010 @ 10:43

 16. Hvordan kan det være, at “unge” – formentlig unge mænd – i Vollsmose og ikke kan styre sig selv? Og hvordan kan det så være at – de unge mænds søstre – kan??

  Svaret svæver ikke i vinden. I Vollsmose, såvel som i andre bebyggelser eksisterer der et netværk, der trækker i trådene når disse hændelser passerer. Det drejer sig om at hævde suverænitet og demonstrere magt.

  Såfremt statsmaten kender sin besøgelsestid vil den være bekymret.

  Men det er den ikke. Den vender sig om på den anden side og snorker videre. “zzzzzzzzzzzZZZZZZZ….Det går nok over af sig selv…ZZZZZzzzzzzzzz”

  Kommentar by Limewoody — 10. august 2010 @ 11:01

 17. ”Skuddene fløj om ørerne på lokalbetjente fra Vollsmose, da de ville hjælpe kolleger efter et færdselsuheld.”

  h t t p://www.bt.dk/krimi/skud-mod-politiet-i-vollsmose

  Til trods for at Fyns Politi igen trak sine betjente ud af Odense-forstaden Vollsmose, så mener vicepolitidirektøren angiveligt stadig at bydelen er et sikkert område.

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-24342783.html?forside

  ”En gruppe fynske betjente måtte til aften i al hast lempe en forslået bilist ind i deres patruljevogn, da der blev kastet flasker og andre ting mod dem i Odense-bydelen Vollsmose.”

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-24331306.html?forside

  Unge i Vollsmose kaster flasker efter politibetjente og kalder dem for hipposvin og pansersvin.

  h t t p://www.fyens.dk/article/1613093:Odense–Unge-kastede-flasker-mod-politiet

  Brødre slog og sparkede betjente i Vollsmose.

  h t t p://www.tv2fyn.dk/article/235974:Broedre-overfaldte-betjente?rss

  Kommentar by Liva — 10. august 2010 @ 12:05

 18. ->14 Jacob Andersen

  Det er helt almindelig praksis på avisers hjemmesider, i hvert fald når artiklen omhandler noget der kan give anledning til ønsker om hævn. Dette gælder også andre emner hvor der er stærke følelser knyttet til.

  Interessant er det jo at det netop var EB der meldte ud for nylig at folk slet ikke var så optaget af islam længere. Manglende kommentarmulighed skulle ellers nok give et fingerpeg om hvad det er for emner der sætter følelserne i kog.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 10. august 2010 @ 12:36

 19. Nåh, så den socialdemente byrde oleg bjørnstorp mener vi ikke kan undgå berigende muslimske mogens jensen festivaler!
  Det kan vi.
  Vi skal bare have alle fornuftige borger til IKKE at stemme på den krybende dhimmie venstrefløj.
  For hvem tør efterhånden betro sin folketings stemme til formandslingen tusk,fusk og luske sløse tidl. kommunist helle med børn i skoler uden muhammedaner. Et parti med en aktiv jødeforfølger socialdement byrden uLykketoft. Tidl. “jeg ved det ikke” vindblæste enlige moar cykelhjelm nyrup, hvis opvækst var præget af en national socialistisk far, ja, ja, et søsterparti til socialdemokraterne, som i dagligdagen fejlagtigt er udråbt til højre for socialdemokratiet, den rigtige placering er til venstre for socialpamperne.
  Glem heller ikke lille betonsok anker, med kurs udover afgrunden.
  Og deres samarbejds mogens jensens islam promoverende partyer! tør jeg ikke tænke på får indflydelse på vores børns fremtid.
  Bare den politiske korrekte margrethe bombevestager også med børn i muhammedaner fri-skole og som mener vi er afhængigt af islams kultur festival! deltager, kommer hertil!
  Oleg “sohn aus Die DDR diktaturen” som sidste og ikke mindst fremtidige 1989 Mur tilhænger, som magtliderligt fører sin beton socialisme videre i det multi hjernelamme handikappede SnøvleParty. Pap-raket margrethe skaukens begejstring for underlige nytårshatte klædte imamer såsom samarbejdspartneren vanvid pedersen. villy plejehjems demente gengangere, der snøvlende går sammen med islamisterne, direkte ad helvede til…
  Samt samarbejds islamist festival Partyet enHEILslisten med den kvindeundertrykte affaldssæk ASSmaa som støtter de islamiske selvmordsbomber “frihedskæmper”
  Den Afghanske tortur bøddel frank langt ude i åen, taqiyya wislam, tyrenosse-hoved bjarne og jeg kunne blive ved og ved med at nævne islamiske festivals klovne, som absolut ikke hører hjemme i Folketinget.
  Så hjælp med at flytte alle disse højtbetalte islamiske festival deltager ud af Folketinget og tilbage til det virkelige liv!
  Stem dem ud, så den lokalmultikullerede islamiske festival! ikke breder sig over hele landet.
  På forhånd tak!

  Kommentar by li — 10. august 2010 @ 12:42

 20. OT … nej ikke alligevel:

  http://www.berlingske.dk/danmark/en-ung-anbragt.-pris-95-mio

  9,5 mill. ;-)

  Nogen der har lyst til at indbetale lidt ekstra på SKATs, frivillig-kontonummer? Vi får vist brug for det …

  Kommentar by Peter R — 10. august 2010 @ 13:09

 21. Li:

  Tillykke, for det er en stor dag for dig i dag. Din omtale af burkaer som affaldssække har nu bredt sig til Storbritannien, hvor selveste professor Richard Dawkins er hoppet med på vognen med “a full bin-liner thing” – hvilket ikke gør ham lige populær i alle kredse :-) .

  h t t p://www.dailymail.co.uk/news/article-1301750/Fury-Richard-Dawkinss-burka-jibe-atheist-tells-revulsion-Muslim-dress.html

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 10. august 2010 @ 13:36

 22. Mon ikke multikulturalisterne nu opgiver Dawkins, som hidtil har været helten i kraft af hans kamp mod Kristendommen. Hehe…

  Kommentar by Kim Møller — 10. august 2010 @ 13:40

 23. Nu går det bedre i Vollsmose, vollsmose er nu et fredeligt område.
  Det er som om disse påstande snarere er at desparat ønske end en konstatering. Vi andre derimod ved udemærket at området og adskillige andre er ved at udvilke sig til no go områder for politiet og så småt også andre. Nørrebro, Tingbjerg, Gellerup, Bispehaven, Vollsmose og Aalborg Øst og flere andre områder er i frit fald, men et fortvivlende håb om at man kan tale områderne i ro, vil falde til jorden med et brag når der næste gang skal foretages en eller anden anholdelse, lunten ligger frit fremme og krudtet er tørt, kun en gnist skal der til. Jeg tror Karina Lorentzen fra SF er meget naiv, men håber så inderligt at hun kan tale sig til rette med “dem”.
  Jeg er bare bange for at det enste der kan købe os en kortvarrig fred er massive indrømmelser.

  Kommentar by Andreas — 10. august 2010 @ 17:01

 24. Andreas

  Du må være sviller hvis du mener, at vi skal handle som en vis mand med ” fred i vores tid” – med massive indrømmelser !

  Aldrig i livet !

  I stedet skal vi se at få os taget sammen til at få sat sving i repatrieringerne og ikke mindst få sat en stopper for al videre tilvandringer hertil fra de arabisk-islamiske lande!

  Strenge straffe + repatrieringer af hele familien når et af dens medlemmer enten har udøvet grov kriminalitet og/eller fortsætter på en kriminel løbebane.

  Det burde være indlysende at vi skal have stoppet totalt for al videre tilvandring hertil fra de islamiske lande !

  Vi har ikke brug for flere mennesker på livslange, offentlige forsørgelse og/eller mennesker der anskuer værtslandet og dets oprindelige befolkning med foragt og væmmelse.

  Når vores politikere alligevel mener det er sådan det skal være ligner det efterhånden en bevidst aflivning af Danmark som af danerne ved hjælp af folk udefra med en inkompatibel kultur i bagagen!

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. august 2010 @ 17:15

 25. #23 Findsen m.fl.

  Hovedproblemet med burkaen og lignende islamisk dress er ikke, at den slags er kvindeundertrykkende, hvilket den er og hvilket i sig selv er problematisk.

  Nej – hovedproblemet er at bæreren (der meget vel kan være tvunget til at bære denne dragt) sender et signal om afsky overfor ikke-muslimer – ikke mindst det vestlige samfund og de vestlige folk.

  Islamisk beklædning siger; “Jeg er ren, du er uren, jeg er bedre end dig, jeg kan ikke lide din retsstat, din frihed, din kultur, din religion, dit samfund, dine love og det du bruger din frihed og dit liv på. Jeg vil undertvinge dig og alt hvad der er dit er eller vil blive mit. Du skal acceptere trældom eller at miste livet”.

  Det er signalet, der sendes – og det er ikke acceptabelt.

  Igen vil jeg understrege, at den muslimske kvinde ikke nødvendigvis har valgt at bære dette signal, men budskabet er klart nok – uanset hvem den reelle afsender er.

  Derfor bør ikke bare burka og niqab forbydes. Nej – enhver form for muslimsk beklædning bør forbydes i det offentlige rum.

  Kommentar by Sigwar — 10. august 2010 @ 17:27

 26. Ja, nu skal der virkelig ryddes op.

  En hurtigarbejdende komite skal inkludere de rodløse unge fra Vollsmose, og så, via DIALOG, vil nu problemerne være væk inden overskuelig tid.

  Kommentar by erik — 10. august 2010 @ 17:31

 27. politiet bør fratages voldsmonolet. De bør udstyre med slikkepinde som de kan dele ud til forbryderne. Politiets pistoler bør gives til etniske danskere med ren straffeattest.

  Kommentar by Petersen — 10. august 2010 @ 17:35

 28. Ja – efter, at det nu er lykkedes at jage fredsforstyrrerne ud af Vollsmose, er stedet faktisk blevet mere fredeligt.

  De daglige gøremål kan nu fortsætte, uden i’terende indblanding fra p’ovoker’nde politibetjente.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. august 2010 @ 17:57

 29. Igen skal vi høre politifolk ynkeligt klynke, og endda på fynsk!, over at der bliver kastet sten og flasker efter dem. Tilbagetrækning og flugt igen, igen. Hvorfor helvede går de ikke til modangreb? (Kender svaret: “bange for at optrappe konflikten”!) Send dog nogle rigtige betjente til Voldsmose, eller hent vore tropper hjem fra Afghanistan!

  Kommentar by Frode Fredegod. — 10. august 2010 @ 18:04

 30. Send Frank “en mand ser rødt” Jensen til Voldsmose for at rydde op, det får han vel ligeså meget held med som i sin egen kommune.

  Kommentar by Hans L — 10. august 2010 @ 18:27

 31. ->26 Sigwar

  Helt enig, bortset fra at jeg er meget betænkelig ved forbudstankegangen. Problemet er at dette bare er ét aspekt af mange der handler om at flytte islams hegnspæle på vores bekostning. Slår man ned med forbud ét sted, løser man ikke det overordnede problem, og man får i hvert fald et praktisk et at forholde sig til, idet man også skulle være villig til at håndhæve det. Er der overhovedet politimæssige ressourcer til dette, når det kan starte regulære optøjer? Hvis ikke står man tværtimod med et kæmpe nederlag i denne styrkeprøve, og det er måske endnu værre.

  Lige her på indpakningsområdet ville det nok være bedre at nægte indpakkede madammer service og overførselsindkomster i det offentlige, men her er vi ude i noget politisk helt uigennemførligt, og bliver dermed bare et signal om at de der foreslår sådan noget er ude på overdrevet.

  Det skal ikke forstås sådan at jeg er resigneret i forhold til at stå fast og forbyde noget, men udgangspunktet skulle i stedet for konkrete delløsninger være en overordnet målsætning: Vi vil ikke acceptere at vores gode samfund undergraves af totalitært mørke. Alt det praktiske vil så udspringe deraf. En antitotalitær, demokratiforsvarende handlingsplan der lige netop ikke tillader religiøst totalitært undergravende arbejde, fordi friheden derved undergraver sig selv.

  Men der er vi som bekendt ikke endnu. Der er ikke engang enighed om at der er en trussel, og at denne ideologi/religion overhovedet kan undergrave samfundet.

  Det er oplagt at vi alle gerne vil bidrage med forslag til konkrete tiltag, men det frustrerende er altså at vi befinder os langt længere nede i processen, hvor det gælder det helt elementære at oplyse om at denne ideologi/religion har et skræmmende spor af blod og forfald med i bagagen.

  Skulle jeg være bare lidt optimistisk kunne jeg nævne den tyske lukning af en terroristmoské, og forbud mod en islamisk organisation i den forbindelse. Og så Præsident Sarkozys brud på et tabu, nemlig snak om fratagelse af statsborgerskaber. Hvis dette er de første skridt henimod Churchills “end of the beginning” ville det være det bedste her og nu.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 10. august 2010 @ 18:32

 32. De kriminelle fremmede(hovedparten af dem er fra lande i mellemøsten og nordafrika) bør sendes ud af landet, så hurtigt det er muligt. Det vil mærkbart forbedre sikkerheden på de danske gader og stræder samt i butikker, boligområder og banker.

  Kommentar by Jørgen — 10. august 2010 @ 20:14

 33. Ja, når man importerer mellemøstens befolkning, så får man mellemøstens problemer. Som man så, høster man.

  Det bliver ikke bedre lige nu, vi skal have urolighederne flyttet ud i Ordrup, Charlottenlund, Trørød, Hasseris, Strandhuse og Skåde Bakker, før der bliver gjort noget ved det. I lang tid kan de sludrende klasser klare det ved at flytte ungerne i privatskole og lignende, men en dag rammer det også dem.

  Om et par år, vil vi se på det her som “de go’e gamle dage”. Men så har jeg nok rykket teltpælene op forinden. Forsvarsviljen er væk.

  Kommentar by Hans Jensen — 10. august 2010 @ 21:41

 34. Hvis muslimer skal have lov til at gå i burka, så skal danskere også have lov til at gå med et 20×30 cm. stort ben-kors af griseben omviklet med tørret bacon. – Ikke bare herhjemme men også i Pakistan, Iran, Irak, Saudi, Libyen, Gaza….

  Hvis islam ikke kan acceptere dette, må de skride, eller burka smide. :)

  Det kunne i øvrigt være dejligt at få en kopi af politiets kort over “følsomme byområder” – Ligesom under sidste krig, så kan de bruges som bombekort, når vi kommer så langt. Før eller siden tør politiet eller hæren jo ikke køre ind i områderne via landjorden.

  Der må vel også snart stilles betingelser op om at muslimerne for egen regning skal bygge mure rundt om deres ghettoer og selv betale for eget brandvæsen osv. Hvis de ikke vil være en del af det omgivende samfund, så kan de i det mindste lade være med at leve på nasseri.

  Vi har prøvet det før. Med Christiania. – ha ha, da Fogh forlangte at de skulle betale for deres vand og strøm, så himlede de op om at det da var udemokratisk!!

  islam og socialisme har meget til fælles: Alt handler om at snylte.

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 10. august 2010 @ 21:45

 35. Fra Zenia Stampe på pot

  Det kan de, simpelthen ikke værer bekendte. Pollitiet, i Odenze tropper op, i stort tal med, kampuniformer, tåregas og hele outfittet, og de unge kan tydeligt husker hvordan bedstefar måtte skjule sig i Lebanon. Behøver vi virkeligt at rode op i deres PMS eller hvad det nu heder, og alle deres traumer!. Giv dem hvad, de vil, have. X-faktor starter snart op, og det har jeg lizzom sådan glædet mig vildt enormt meget til, at se i fred. Jeg tror jeg melder politichefen for razsisme, han har sikker sagt noget, slemt til en eller anden, og hvem ved, måske kommer jeg så med i Vild med Dansk, så jeg også kan får husarerne til at ztemme på lille mig.

  knuzer jeres allezammec Xenia

  For ond? Næppe
  Hans Jensen

  Kommentar by Hans Jensen — 10. august 2010 @ 21:53

 36. Julie, har du husket at sende en pakke bacon til en moske nær dig? Den kan godt nå at komme til fredagsbønnen.

  Kommentar by Hans Jensen — 10. august 2010 @ 21:56

 37. Egentlig har jeg det skidt på politiets vegne – for de skal arbejde med den ene arm fastbundet på ryggen !

  Det er vores ledende myndigheder, der har “kastreret” politiet.

  Hovedproblemet er de øverste myndigheder, som angiveligt bestemmer, men som i virkelighedens verden mere eller mindre dirigeres fra Bruxelles.

  Vi skal vist være glade for at der i det hele taget er nogle danere der orker at gå ind i politiuddannelsen.

  Det må virkelig være svært at skulle stå model til det der overgår betjentene af i dag og ikke kunne agere hensigtmæssigt på de aktioner de blive udsatte for fra Berigerne.

  Jeg vil godt vædde en meter lakrids på, at hovedparten af vores betjente godt kunne tænke sig at agere på en helt anden og mere håndfast måde overfor disse Berigere!

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. august 2010 @ 21:56

 38. Jeg har skrevet en ikke helt alvorlig ment artikel om emnet på min blog: Læs “De vise sten i Vollsmose – en løsningsmodel til afhjælpning af ghettoproblemer” ved at klikke på det følgende link: http://kortlink.dk/7zup

  Kommentar by Jan Christensen — 10. august 2010 @ 22:27

 39. OT, mere perkerballade : http://ekstrabladet.dk/112/article1388788.ece

  Bemærk politiets ordlyd, hvor den slags åbenbart er “business as usual”.

  Resultaterne af de rød-radigales islam-romantik burde rykke ud i de fine kvarterer hvor de selv bor, men nej – den politiske elite er afsondret fra resten af befolkningen, døv, blind, naive og forøvrigt bedøvende ligeglade. dertil kommer en befolkning der er del op i to lige store politiske blokke med meget forskellige værdier og holdninger.

  Uha – i andre lande havde det forlængst sagt “bang”.

  Kommentar by Tolder — 11. august 2010 @ 01:12

 40. @ Vivi Andersen 25

  Nej nej naturligvis ikke. Det var kun for at forklare at fred kan kun købes v.h.a. massive indrømmelser. Men læg mærke til at jeg nævner at det kun vil blive en midlertidig fred, og når uroligheder, forårsaget af en bagatel, igen bryder løs vil indrømmelserne være umulige at rulle tilbage. Det enste vi vil opnå er en midlertidig fred og nogle indrømmelser som vi ikke kan komme af med.
  Vi har jo set f.eks fra efterlønsdebatten hvor svært det kan være at slippe af med en gang givede løfter.

  Kommentar by Andreas — 11. august 2010 @ 09:48

 41. @38 Vivui. Ja, de menige betjente har det slemt. De ved helt præcist hvad der foregår, men ryger direkte ud i arbejdsløshedskøen, eller et job som vagt i et supermarked, hvis de siger det. Sandsynligvis får de også smidt en 266b i nakken på vejen ud.

  Kommentar by Hans Jensen — 11. august 2010 @ 12:13

 42. “Vollsmose: Episoden mandag aften i Vollsmose med stenkast og flaskekast mod en politipatrulje var enkeltstående, og den blev håndteret helt korrekt af politiet.” – mener Odenses socialdemokratiske borgmester angiveligt.

  h t t p://www.fyens.dk/article/1660084:Odense–Borgmester-bakker-politiet-op-efter-Vollsmose-ballade

  Efterhånden har ordet “enkeltstående” fået en hel ny betydning, har det ikke? I hvert fald når ordet bruges af politikere..

  Kommentar by Liva — 11. august 2010 @ 16:53

 43. “I forhold til en fremadrettet og forebyggende boligsocialindsats for Vollsmose er Odense Kommune aktiv part i en omfattende helhedsplan for hele Vollsmose-firkanten.

  Det er en plan, der blev sat i gang i 2009 og rækker frem til 2012, og koster 50 millioner kroner – blandt andet med penge fra Landsbyggefonden.”

  Masser af penge flyder til Vollsmose samtidig med at Odenses butikker dør – en efter en. Odense indre by – den gamle del af Odense – plages af flere flere døde butikker, hvilket gør et byen i flere områder livner en spøgelsesby. Hvor er socialdemokraterne i den problematik? Hvor?

  Kommentar by Liva — 11. august 2010 @ 17:01

 44. 44

  Her er linket til citatet:

  h t t p://www.fyens.dk/article/1660084:Odense–Borgmester-bakker-politiet-op-efter-Vollsmose-ballade

  Kommentar by Liva — 11. august 2010 @ 17:02

 45. Iøvrigt er borgerkrigene i somalia, libanon og kosovo ophørt for flere år siden. På den baggrund vil det være en god ide at staten sørger for hurtigst muligt at repatriere “borgerkrigsflygtninge” fra de tre ovennævnte lande.

  Kommentar by Jørgen — 11. august 2010 @ 20:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper