11. august 2010

Endnu en brik til det store puslespil…

For godt et år siden bloggede jeg historien om en århusiansk pressefotograf, der ifølge Junikredsen sideløbende med sit virke som freelancer, anonymt leverede billeder til venstreradikale Redox. Flere kritiserede posteringen, blandt andet venligsindede ‘Christian’ der skrev: “… her er vi way under bæltestedet og der burde undskyldes til fotografen”.

I forbindelse med razziaen mod Antifascistisk Aktion tidligere på året, kom det frem, at der var et tæt samarbejde og personsammenfald mellem (dokumenterende) Redox og (militante) Antifascistisk Aktion. Flere tusinde højreorienterede var efter sigende blevet registreret.

Af omveje er jeg blevet oplyst, at der i mappen om undertegnede, blandt andet var et foto af mig i jakkesæt og en liste over gæster til Trykkefrihedsselskabets arrangement i forbindelse med udgivelsen af Vejen til Damaskus, 19. februar 2008. Jeg tog et hurtigt kik på billederne fra dengang, og følgende dukkede op: Claus Svart Haagensen.

(Trykkefrihedsselskabet, 19. februar 2008: Claus Svart Haagensen, Farshad Kholghi)

Oploadet Kl. 00:09 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/16810/trackback

16 Comments »

 1. Jeg kan ikke lade være med at citere fra min kimpo-blogpost 21. juli:

  Igår aftes sendte TV3+ The Marksman med Wesley Snipes. Fra præsentationen:

  Tjetjenske terrorister truer med at sprænge et atomkraftværk i luften. Den amerikanske regering tilkalder den bedste mand, de kan finde til at klare ærterne. “Skytten” alias den specialtrænede agent Painter får til opgave at overtage atomkraftværket, inden oprørerne når frem. Det lykkes Skytten at placere et mål for et amerikansk missil inde på området

  Hver mand sin opgave i krigen mod de onde nationalstatstilhængere.

  Kommentar by Kimpo — 11. august 2010 @ 00:43

 2. Vi skal vel lige genopfriske aftagerne af Claus Svart Haagensens fotos:

  PET anholder politiske ekstremister
  Efterretningstjenesten har anholdt en stribe mennesker fra den yderste venstrefløj for voldelig politisk ekstremisme.Hovedmanden – der har været en ledende figur i den gruppe, der kalder sig Antifascistisk Aktion – sidder nu isolationsfængslet for gennem flere år at have deltaget i vold mod højreorienterede, for ulovlig registrering og dataindbrud under arbejdet med at skaffe oplysninger om højreorienteredes adresser og lignende private informationer.
  En del af oplysningerne handler om overfald på mennesker, der optræder i databasen.
  http://politiken.dk/indland/article913437.ece

  Kommentar by Smiley — 11. august 2010 @ 00:53

 3. Den kære fotograf spionerede også flittigt under Kirkeasyl-affæren.

  Kommentar by Xylofon — 11. august 2010 @ 01:37

 4. Nu GØR hans fotobiks det sådan set meget i nazister :-)

  http://cold.chili.dk/fotoweb/Grid.fwx?position=33&archiveid=5000&columns=4&rows=4&sorting=ModifiedTimeAsc&search=(IPTC020%20contains(Politik))

  Kommentar by wied — 11. august 2010 @ 03:09

 5. M.h.t. “ifølge Junikredsen”:

  Beklager meget, men JuniKredsen dokumentrer ingenting i det indlæg, og prøver ikke at dokumentere noget. Det er blot en serie påstande. Du skriver Bloglands mest gennemførte dokumentationsindlæg fra tid til anden, men det her er blot en henvisning til en serie påstande fremført af dokumentationsresistente, racefikserede dhimmier.

  JuniKredsen er på Shansen-niveau, når det kommer til dokumentation, og Uriasposten burde være bedre end løse, udkomenterede, ikke tilstræbt dokumenterede påstande.

  Kommentar by WilliamJansen — 11. august 2010 @ 04:32

 6. Jeg er utryg ved disse fascistiske antifascister. Godt at der er nogen, der holder øje med dem!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 11. august 2010 @ 09:03

 7. Jansen:

  Efter dit karaktermord på Matias Grøning og din smadring af hans politiske karriere burde du nok være den sidste til at bræge om at andre er “dokumentationsresistente”. Du vil huske sagen som den, hvor du substituerer virkeligheden med din egen syge fantasi.

  Har du forøvrigt stadig ikke ændret navnet på din mordforherligende blog?

  Kommentar by Henrik — 11. august 2010 @ 09:09

 8. en gammel kommunist der nu er 89 år forlod de andre blinde i dødssekten da han fik synet til bage i 79 pga den uforbeholdende opbakning omkring afganistian/ prag/ pol pot/ vietcom/ erik honecker og berlin muren / drabne på 1000 af strejkende polske værftsarbejdere fra kamp vogne og helikoptere (senere dannede de fagforeningen solidaritet) i 70 erne
  han skrev et manuskript til en dokomentar film til dr ” je anklager de rødsminkede fasister ) dette ord burde bruge fremover om om de ekstremt voldlige sortklæte facister fra ekstramistiske venstreorienteret kredse

  Kommentar by knud — 11. august 2010 @ 10:49

 9. Hej Wied. Hvis man vil besøge en side med en så specifik adresse, så kan hackerene være sikker på, du kommmer fra denne side og interesserer dig for ekstreme kommunister. Den bør altså køres igennem en webproxy :

  htt*FJERN*p://server13.kproxy.com/servlet/redirect.srv/spj/squsso/sraet/p1/fotoweb/Grid.fwx?position=33&archiveid=5000&columns=4&rows=4&sorting=ModifiedTimeAsc&search=(IPTC020%20contains(Politik))

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 11. august 2010 @ 11:25

 10. Det er sør’me en snedig moustache ham Claus har tillagt sig. Når han er ude at registrere fascister som Farshad Kholghi kan den skjule et af tidens mest fikse spionkameraer. Det var på den måde han fik affotograferet deltagerlisten til mødet.

  Og så er den yderligere så praktisk at man kun behøver at tilsætte lidt Colgate Caries Control, og i løbet af ingen tid får man de fineste ‘bisser’. Claus nynner Holst & Würglers Merværdisangen og Jomfru Ane Bands “PluTOnium, millirem-millirem” imens. Hvad de dog ikke finder på nu om dage.

  Og på det personlige plan fungerer den som fræk cunnilingus-forstærker – sehr pikant für die Damen.

  Claus ‘3-i-1’ Svaart, et moderne mirakel.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 11. august 2010 @ 12:16

 11. “Når fascismen vender tilbage til vores samfund, bliver det under betegnelsen antifascisme”

  George Orwell

  Han havde så evig ret den gode Orwell, og han er i den grad relevant i dag.

  “Uvidenhed er styrke” er i den grad også tilhørene den såkaldte ‘elite’ og medierne, hvad man ikke ved… Samt den ‘dumming down’ der foregår i vores skoler og læreranstalter.

  Når medier lyver, eliten pervertere og bedrager en alternativ virkelighed motiveret af betændte og fascistoide ideologier, når 2+2 ikke længere kan siges højt at være 4, men bliver til tankekriminalitet…

  Så slår Orwell’s visdom igen igennem:

  “I en verden af løgn og bedrag, er det at sige SANDHEDEN en revolutionær handling”

  Holder man sig til sandheden, fakta, virkeligheden, realiteternes verden, fornuften istdet for følelserne, kritisk tænkning, selvstændig tænkning, videne, bevidst og informationssøgende om fakta, det man kendetegner ved intelligens etc.. Så er man en såkaldt ‘højreorienteret’.
  Tror man på ‘frihed’ er man revolutionær i et samfund af stigende tyranni fra de betændte fascistoide totalitære, autokratiske og kollektivistiske ideologier der hersker, og som altid har hersket på venstrefløjen.

  Claus Svart Haagensen ville under nazismen eller DDR være enten et STASI eller et GESTAPO svin – Det kommer ud på et fedt med disse vensteorienterede søsterideologier.

  Kommentar by Rolf Krake — 11. august 2010 @ 14:19

 12. hvor er PET? Hvorfor er han en fri mand?

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 11. august 2010 @ 16:33

 13. Gad vide hvad de ville få ud af diverse IP-adresser?

  Kommentar by Goofy — 11. august 2010 @ 17:17

 14. Goofy, fra en kinesiske server vil redox-svanserne forsøge at komme ind på computere, de tror tilhørere højreorienterede.

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 11. august 2010 @ 19:41

 15. > 11 “.. et GESTAPO svin..”

  Ja, egentlig en meget lignende dansk Heinrich Himmler.

  Kommentar by marius — 11. august 2010 @ 20:06

 16. […] Uriaspostens redaktør, historikeren Kim Møller, fortæller videre: […]

  Pingback by Kommunistisk valgkamp IV | Reaktionære Refleksioner — 6. november 2013 @ 08:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper