17. august 2010

Racismejagten – beskæftigelsesterapi for internettets overdrev

Først blev Lars Hedegaard anmeldt. Herefter gik det ud over Jesper Langballe, og senere endte Sorteper hos politichef Ove Dahl. Her i august er det så nazisten Daniel Carlsen og konservative Nikolaj Bang, der er i søgelyset. Mest interessant er sagen mod Daniel Carlsen. På en ny-oprettet TV2 blog skrev han følgende i et indlæg med overskriften ‘Det Multietniske Samfund’.

“Studier i sammenhængen mellem race og intelligens har påvist, at personer, der tilhører samfund, hvor intelligenskvotienten er lav sammenlignet med vestlige standarder, ikke får en meget højere intelligenskvotient – ej heller efter generationer i den vestlige civilisation og kultur. Den forandring der sker er nærmest ligegyldig, og den når da slet ikke op på sammenligningsgrundlag med vestlige menneskers standarder.”

“Som det er påvist, så vil negere fra Ekvatorial Guinea, hvor gennemsnits-intelligenskvotienten er 59, ikke få en IK på 100 ved at flytte til Europa. Derfor vil denne indvandring være direkte landsskadelig.”

Ovenstående citater er sakset fra anmeldelsen, der ifølge Politiken er underskrevet af “33 privatpersoner, der har fundet hinanden via Facebook”. Facebook er efter en langsom start blevet et mekka for den værdipolitiske venstrefløj, der med små midler kan intimidere politiske modstandere i døgndrift. Værst blandt de mange grupper er uden tvivl ‘Danmarks Løver’, og det er også her seneste racisme-anmeldelse knopskød.

Gruppe-administrator Peter Heinen var harm over Daniel Carlsens postering, og lagde historien op som link på gruppens væg. Hurtigt kridter med-administrator Heidi Aune banen op. Forskellige debattører causerer lidt om hvorvidt man skal klage til TV2 for at få bloggen fjernet, og/eller anmelde TV2 og Daniel Carlsen for racisme. Det ville overraske mig meget, hvis samme ikke også har forsøgt at få lukket Daniel Carlsens Facebook-profil.

Primus motor for anmeldelsen var som det ses herunder Heidi Aune, der vil være ukendt for de fleste Urias-læsere, men ikke desto mindre er en integreret del af kredsen omkring Margrethe Monika S. Hansen. Nye læsere kan starte her.

Et hurtigt kik på væggen tidligt mandag morgen overrasker ikke. Øverst og blandt de mest aktive er Carl-Erik Zølck. I hans kølvand dukker flere kendte netkrigere fra hedengangne Nyhedsavisen op. Det være sig selvfølgelig Margrethe Monika S. Hansen (der anmeldte Rikke Hvilshøj, okt. 2007), men også Birgit Bergløv, Sameh Niazy, Marianne M. Rosengren Pacarada, og flere fra klikens periferi.

Værst blandt flere jødehadere, er uden tvivl Kirsten Holst Kjaer, der forleden forklarede at hadet mod de danske jøder ikke havde noget at gøre med, at de var jøder, men at det alene skyldtes, at “de er israelere og zionister. Der følger den zionistiske plan” (26/7, 20.51). Mere klart kan det ikke siges. Et sted noterer Peter Heinen, at Carlsen bør anmeldes, blandt andet på grund af “de tilhørende links” (9/8, 13.58), og det er jo interessant, når en af de mest aktive løver, selv fylder væggen med links til antisemitiske Balder.org i en tråd om Hitlers zionistiske kampfæller (sic). Havde Balder.org skrevet om negere eller muslimer på samme måde, så ville hun være den første til at anmelde ham for racisme.

(Kirsten Holst Kjaer linker til Balder.org, 29/7 – senere slettet)

Konspirationsteoretikerne, herunder 9/11-loonierne var yderst aktive sidst jeg tjekkede væggen, og de er her stadigvæk. Sameh Niazy proklamerer i en debat om Osama Bin Laden, at “99,9% af (de) tilgængelige informationer er løgn” (12/8, 05.48), og scroller man et par skærmsider længere tilbage, så linker ‘Anhold Fogh’ til en video om “9/11-løgnen” (5/8, 23.26). Flere lignede opslag i dagene forinden.

Blandt de mere kuriøse konspirationsteorier, må nævnes den fra Peter Andreas Ebbesen, som uden antydning af ironi tilkendegiver, at “statssikkerhedsstjenesten PET” (6/8, 08.51) står bag Thornings skattesag. Herunder lidt fra en debat om Pia Kjærsgaard, Taiwan og… Bilderbergerne.

Danmarks Løver har sin oprindelse i og omkring det nu opløste Minoritetspartiet – det være sig blandt andet Carsten Agger og Rune Engelbreth (flere anmeldelser på CV’et). Trods tv-tid op til forrige folketingsvalg formåede partiet ikke at opbygge en statistisk målbar vælgerskare, og de to øvrige administratorer for gruppen er ligeledes fringe – i udkanten af alt, så at sige. Hvor Peter Heinen sidste år stillede op for Enhedslisten i Odsherred, så tilhører Heidi Aune et segment jeg plejer at kalde for anstændighedens fortrop. Hun har for mig at se ikke en egentlig politisk holdning, udover Godhed og kampen mod Det Onde.

Selvom der i forskellige tråde over flere dage er mere end 100 kommentarer fra anmelder-kredsen, så er det småt med selvkritikken. Peer Dahlin Røpke Aagaard (der ser homofobi i alt fra Københavns Metro til Dansk Folkeparti), tror ikke anmeldelsen vil ende med dom, idet forurettede (negerne, Kim) ikke er en tilstrækkelig præcist defineret gruppe. Det er efter hans mening et stort problem: “Herhjemme får den slags pestbylder lov til at vokse og vokse – i ytringsfrihedens navn” (10/8, 14.19).

Ingen virker til at have forståelse for, at man i et demokratisk land nødvendigvis må skelne mellem holdninger og handlinger. En Lise Mikkelsen konkretiserer idiotien. Hvordan kan det være lovligt, spørger hun, og pointerer, at de (jo) stadig vil “slå jøder ihjel, hvis de får mulighed for det” (12/8, 00.30). Følger man denne logik, så kunne hovedparten af debattørerne i gruppen interneres i lejre i det sydfynske øhav på grund af deres intentioner om at genskabe Gulag. Tag ikke fejl – ideologisk antifascisme er fascisme.

Jeg kommer til at tænke på en artikel set på svenske Motkraft.net, hvor Antifascistisk Aktion Helsingborg praler af et umotiveret overfald på seks nazister der gæstede Christiania som turister – en hændelse, der fandt sted blot to dage før hysteriet om Daniel Carlsen blev et debatemne hos løverne. “… är du nazist kommer attacker mot dig aldrig vara oprovocerad”, forklarer ‘antifascisterne’, og det minder til forveksling om løvernes taktik. Alle kneb gælder.

Kun to enkeltstående kommentarer rummer forsøg på at argumentere imod det Daniel Carlsen rent faktisk skrev. Den ene, en Ole Simonsen kalder Carlsens kilder for “dybt kontroversielle “ (12/8, 22.18), hvad er en lidt pænere udgave af argumentationen fra Carsten Holbeck, der afslutningsvis konkluderer at Carlsens videnskabelige racisme er “noget vås”. Det har Herefter tilføjer han sig listen. Det er åbenbart ‘vås’, der skal bekæmpes med lov.

Når Carsten Holbeck i samme indlæg omtaler danskere som “grissefarvede” (10/8, 15.49), eller når Peer Aagaard betegner politiske modstandere som en ‘pestbyld’, så er det ingen der ser det som udtryk for racisme eller hatespeech. Det er også
svært at forestille sig administrator Peter Heinen skulle gøre en forskel her. Han skriver rask væk om “danskere af leverpostejklassen” (13/8, 17.48), og kan ikke skrive en sætning om Dansk Folkeparti uden at henvise til nazismen.

I 2010 er det svært at lukke munden på folk, og umiddelbart efter TV2 slettede Daniel Carlsens blog, oprettede han en kopi på Blogspot. Den kæmper løverne nu for at få lukket, og sådan kan det fortsætte i det uendelige. ‘Ingen racister i vores gade’ skriger de autonome, alt imens mere modne sympatisører jagter dem på internettet. Med alle midler.

(Danmarks Løver, 14. august 2010, 07.38)

Det bedste argument for §266b’s afskaffelse leverer løverne selv. En John Andersen pointerer, at det er “fedt at foretage en… konkret handling… Man mærker, at man har gjort noget ekstra.”, hvad får Heidi Aune til at perspektivere over det samarbejde der udmøntede sig i anmeldelsen – det er i sig selv “et skulderklap til fortsat kamp”.

Det handler med andre ord ligeså meget om følelser som om nazisme. Primært handler det dog om at mobilisere imod det, som Kirsten Holst Kjær kalder “en snigende nazificering af Danmark” /1/8, 12.50). Jagten på §266-syndere er efterhånden blevet en slags beskæftigelsesterapi for internettets overdrev, og det i sig selv må være den bedste argument for paragraffens afskaffelse.

Der er ingen grund til at det danske retsvæsen skal involveres i renselsesprocesser på den yderste venstrefløj, og det er vigtigt for at forstå, at i dette segment, vil kampen mod racisme fortsætte til den dag Rune Engelbreth holder åbningstale i Folketinget. Først kom de efter nazisterne…

Navngivne underskivere: John Andersen, Dan Herluf Lynge Hansen, Peter Heinen, Carsten Holbeck, Ridder Benny Jerne, Steen Kristensen, Lars Højsted Nielsen, Rie Somo, Else Stokholm, Allan Strandbygaard, Karl Thomsen, Annie Wandel-Petersen, Susanne Angeline Wodickh…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/17043/trackback

58 Comments »

 1. De skulle have en bøde for falsk anmaledelse.

  Kommentar by poul sørensen — 17. august 2010 @ 06:36

 2. Vil gerne klage over planerne om de lejre du vil placere dem i, det sydfynske øhav kan sagtens bruges til noget fornuftigt, og da Carsten Jensen bor der i forvejen er kvoten for idiotiske frelsere fyldt for hele området.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 17. august 2010 @ 07:18

 3. “der forleden forklarede at hadet mod de danske jøder ikke havde noget at gøre med, at de var jøder, men at det alene skyldtes, at “de er israelere og zionister. Der følger den zionistiske plan” :

  Had!

  Når Carsten Holbeck i samme indlæg omtaler danskere som “grissefarvede”:

  Fornærmelse

  “Peter Heinen skulle gøre en forskel her. Han skriver rask væk om “danskere af leverpostejklassen” :

  Fornærmelse.

  Pointe: masser af grundlag for anmeldelser – gaaaaab.

  Kommentar by Cicero — 17. august 2010 @ 08:53

 4. høhø – I der er så unge, at I ikke var tilstede dengang alle sagde negre, og det var det eneste det hed (indtil cirka 1968) – I kan ikke stave det : Negre.

  Sproget ændrer sig, tit af fjollede grunde, men både “neger” og “muhammedaner” er nok uproduktivt at bruge i dag. I skal være glade for, at I stadig må sige “araber”. Det varer ikke evigt :-)

  Kommentar by wied — 17. august 2010 @ 09:09

 5. Interessant indlæg.

  Jeg kom til at grine en del gange. Men Rune E. må da være stolt over at have skabt et forum fyldt med racisme og en tone som er -lad os bare sige – grov.

  Kommentar by Superman — 17. august 2010 @ 09:11

 6. Du bestyrer, såvidt jeg ved, den mest læste blog i Danmark. Dit primære område er “venstrefløjsjagt”, med grundlag i venstrefløjens jagt på højrefløjen?… Kan man, af den grund, måske ane en smule klynk og dobbeltmoral i grundlaget for sidens virke og formål?
  Ikke mindst i en tid hvor højrefløjen i den grad har vundet værdikampen.

  Idag er man da vidst halalhippie, blødsøden, naiv og meget andet godt, hvis man ikke følger trop med Kjærsgaard, Hedegaard, Langballe & Co.
  Mon det er derfor visse individer i desperation forsøger at benytte paragrafferne til vende fokus. Paragraffer jeg i øvrigt selv er imod.

  Når disse ting er sagt, er det fascinerende med hvilken iver og grundighed arbejdet på denne side foretages. Hadet må stikke dybt?

  Kommentar by Thomas Berdal — 17. august 2010 @ 09:22

 7. Flot research, Kim.
  Racismehysteriet er er som jeg ser det et billede på Venstrefløjen efter 1989. De føler et stort sug af savn og føletentaklerne flakser ømme rundt. De har politiske abstinenser efter Muren og Jerntæppets fald. De vil glemme Gulag og de møder sikkert op for at få lindring idag ved
  “Kunstværk mod hadforbrydelser
  16. aug. 2010 [Nyhed] Tirsdag den 17. august invier kunstnerduoen Elmgren og Dragset et kunstværk i forbindelse med en antidiskriminationskampagne mod hadforbrydelser.
  Af Thomas B. Tveding
  Michael Elmgren og Ingar Dragset har skabt et kunstværk på Gammeltorv i København, hvorfra en neutral udseende mand hver dag i 14 dage på slaget 12 tager megafonen ud og råber: “det er aldrig for sent at sige undskyld.”
  Skulpturen afsløres på tirsdag, hvor beskæftigelses- og integrationsborgmester Klaus Bondam vil være til stede sammen med politidirektør Johan Reimann og Susanne Nour fra Institut for Menneskerettigheder.
  Kampagnen sigter mod at få flere til at anmelde de såkaldte hatecrimes – på dansk “hadeforbrydelser”. Hensigten er at få det reelle problem frem i lyset og bekæmpe det.”

  Min kommentar: De kan simpelthen ikke få racisme og hate crime nok. Så se dog for satan at få anmeldt nogle flere! Hører man dem råbe. Det drejer sig måske mere om deres fremtidige pamper beskæftigelse?
  http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?kunstv%C3%A6rk+mod+hadforbrydelser+michael+elmgren+ingar+dragset

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. august 2010 @ 09:24

 8. PS til ovenstående. FORHÅBENTLIG ER DET BLOT EN PRACTICAL JOKE?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. august 2010 @ 09:42

 9. @Superman
  Jeg kom til at grine en del gange. Men Rune E. må da være stolt over at have skabt et forum fyldt med racisme og en tone som er -lad os bare sige – grov.

  Det er vel ikke værre end diverse højrenationale fora ;-)

  Kommentar by Polyb — 17. august 2010 @ 10:29

 10. Tak for en fin gennemgang af den organiserede anvendelse af §266b som politisk våben. Endnu et godt argument for paragraffens afskaffelse.

  Kommentar by Marius — 17. august 2010 @ 10:37

 11. Indavl mellem fætter-kusine må da også give lav IQ.

  Kommentar by Goofy — 17. august 2010 @ 10:40

 12. Venstrefløjserne skal være meget forsigtige med at tale om IQ.
  De er alle gale…

  Kommentar by ivan johansen — 17. august 2010 @ 10:42

 13. Off topic, men relateret: Stop hadforbrydelser
  En symptomatisk hadkampagne mod hvide mennesker set fra Politikensegmentet. Hadforbrydelser er i kampagnen naturligvis underforstået begået af hvide mod bøsser, muslimer og farvede.
  Blå øjne anvendes som negativ metafor for vold og overgreb.. interessant kunne vi forestille os en kampagne mod sort arbejde, der hed ‘væk med de sorte hænder’?

  “- At skabe tryghed for alle i København og på Frederiksberg, men særligt for minoritetsgrupper, der risikerer at blive udsat for hadforbrydelser”
  Minoritetsgrupper, er det de ældre, der bliver overfaldet på gaden og i deres hjem?

  http://www.stophadforbrydelser.dk/

  Kommentar by Marius — 17. august 2010 @ 11:14

 14. “Ingen racister i vores gader” Hele to racistiske udsagn i en sætning på 5 ord. 1- Nogen skal udelukkes, fordi vi har udnævnt dem til noget vi kalder racister 2- Det er vores gader og vi bestemmer, hvem der må være i dem.

  Kommentar by anonym — 17. august 2010 @ 11:14

 15. Kunstværket afsløres på Gammeltorv i København om 20 minutter! Er der ikke en der bor i nærheden, der kan checke om det virkelig er sandt? Jeg giver 500 kr for 10 fotos af tosserne, hvis de er der!
  http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?kunstv%C3%A6rk+mod+hadforbrydelser+michael+elmgreen+ingar+dragset

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. august 2010 @ 11:40

 16. ““Som det er påvist, så vil negere fra Ekvatorial Guinea, hvor gennemsnits-intelligenskvotienten er 59, ikke få en IK på 100 ved at flytte til Europa. Derfor vil denne indvandring være direkte landsskadelig.”

  Ovenstående citater er sakset fra anmeldelsen”

  Hvis ovenstående er ulovligt, så vil bogen, som informationen om IK hos negre kommer fra, IQ and the Wealth of Nations som står på biblioteket, også skulle forbydes.

  Tre bøger, som man kan få adgang til, som omhandler raceforskelle i IK og psykologi :

  Murray : The Bell Curve
  Philliph Rushton : Race, Evolution and behavior
  Richard Lynn : IQ and the Wealth of Nations

  Bemærk at dataen fra IQ and the Wealth of Nations er indsamlet med såkaldte “culture fair” tests, og senere korrigeret.

  Det er altså næppe ulovligt at sige noget om IK. Kan det være ulovligt at sige noget om pygmæers og lignendes landsskadelige effekt?

  Tilsyneladende er selv det multikulturelle fanatikere opmærksomme på denne komplikation :

  http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,703328,00.html

  “Trapp received support from Markus Ferber, a member of the European Parliament for the Christian Social Union, the CDU’s Bavarian sister party. Ferber said: “We need a unified policy for Europe. Canada is much further along on the issue and requires that children of immigrants have a higher IQ than those born in Canada.””

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 17. august 2010 @ 12:10

 17. Charles Darwin anvender i sin bog: “On the Origin of the Species” udtryk som “vilde racer” og “antropomorfe aber”. Skal vi ikke anmelde bogen for racisme? :)

  Kommentar by Nissen — 17. august 2010 @ 12:32

 18. @ 11

  Gad vide om Rune Engelbrecht er gift med sin kusine?

  Kommentar by Binee — 17. august 2010 @ 13:01

 19. @6
  Jeg tror nu nok du misforstå formålet. Det er disse menneskers modbydelige dobbeltmorale og had der afsløres. Ikke deres “jagt på højrefløjen”.

  Forhold dig evt. til disse to udsagn fra samme person:

  “de er israelere og zionister. Der følger den zionistiske plan”

  sagt om danske jøder, og samtidig siges der, at der sker en “en snigende nazificering af Danmark”.

  Vi taler om mennesker der linker til Balder.org og 9/11 konspirationsteorier, hvoraf sikkert mindst halvdelen kommer frem til at “zionisterne” stod bag.

  Jeg ved godt hvem der har nazistiske tendenser i Danmark anno 2010. Foruden dem der ikke skjuler hadet og nazitendenserne, så findes de blandt disse mennesker som selv tror de er gode forkæmpere for etik og moral (det troede nazisterne også).

  Kommentar by Michael Jensen — 17. august 2010 @ 14:52

 20. @ Polyb

  “Det er vel ikke værre end diverse højrenationale fora…”

  :) Nej, her har du helt ret.

  Jeg mener så dog at der er den forskel at Rune E. Larsen har gjort karriere ved at råbe op om tonen. Det kan man vel ikke helt sige i samme omfang om Lars Hedegaard eller Jesper Langballe.

  Så tonen er grov alle steder. Hykleriet triumferer dog i særdeleshed på venstrefløjen.

  Kommentar by Superman — 17. august 2010 @ 15:18

 21. @Superman
  Så tonen er grov alle steder. Hykleriet triumferer dog i særdeleshed på venstrefløjen.

  Hvad med hele denne tråd? Både indlægget og kommentarsporet?

  Kommentar by Polyb — 17. august 2010 @ 15:25

 22. Godt arbejde broder Kim!

  Facebook er Hitlers drøm om et had-forum for dyrkelse af føleporno-brutalitet – det mentale grundlag for anlæggelse af KZ-udryddelseslejre.

  Socialisterne er godt i gang med at realisere drømmene…

  Kommentar by Julie P. Kantoft — 17. august 2010 @ 16:10

 23. Der er nogle ting der trænger til at blive sat på plads.
  Hvis Professor Nygårds forskning kan tages til indtægt for noget( hen er dog blevet professor) så er det på sin plads at nævne at den race med den største IQ er den Mongolide, så kommer os hvide og til sidst de sorte. Det er blevet frygteli kontrovesielt at tale om racer, men sådan er det. Det fremgård dog også at forskellene ikke er ret store.
  I øvrigt er jøder og arabere begge semitiske folkeslag, så genetisk er de faktisk temmelig ens. Nu bliver jeg nok myrdet.

  Kommentar by Andreas — 17. august 2010 @ 16:12

 24. @ Polyb

  “Hvad med hele denne tråd? Både indlægget og kommentarsporet?”

  Hvad med dem ?

  Jeg tror ikke jeg fanger din pointe.
  Medmindre du mener at “højrefløjen” hykler lige så meget om “tonen” – derom bliver vi i givetfald aldrig enige, og jeg orker ikke debatten igen lige pt.

  Kommentar by Superman — 17. august 2010 @ 16:19

 25. @ Thomas

  “Idag er man da vidst halalhippie, blødsøden, naiv og meget andet godt, hvis man ikke følger trop med Kjærsgaard, Hedegaard, Langballe & Co.”

  Stråmand

  “Mon det er derfor visse individer i desperation forsøger at benytte paragrafferne til vende fokus. Paragraffer jeg i øvrigt selv er imod.”

  Endnu en stråmand

  “Når disse ting er sagt, er det fascinerende med hvilken iver og grundighed arbejdet på denne side foretages. Hadet må stikke dybt?”

  … og så en motivanalyse.

  … “hadet”, hahaha, omfg hvor har I sinker bare svært ved at forholde jer til hvad andre folk skriver. Det er jo komplet umuligt at finde en rød, der rent faktisk magter at sætte en simpel argumentrækkefølge op med fakta, analyse og konklusion.

  Kommentar by kbh — 17. august 2010 @ 16:44

 26. “Hvad med hele denne tråd? Både indlægget og kommentarsporet?”

  Forskellen er velsagtens, at sinkerne i DL selv tror at de er “tolerante” og at de politianmelder alle, de mener ikke er det.

  Tolerance er noget de ikke-frelste skal udvise. Ren apartheid.

  Kommentar by kbh — 17. august 2010 @ 17:24

 27. -> Thomas Berdal

  “Ikke mindst i en tid hvor højrefløjen i den grad har vundet værdikampen.”

  Jeg synes ikke højrefløjen har vundet værdikampen. Store dele af Danmarks befolkning, langt ind i borgerlige rækker, anvender stadig multikultur som et plu-ords, ligesom Islam af folk flest stadig ses som en religion på linje med andre religioner. Mange af dem der har set lyset, holder kæft af frygt for konsekvensen, og kun et fåtal er villige til at lægge navn til de politiske ændringer der nu engang er nødvendige. Vi kan ikke engang sende 60 afviste asylansøgere hjem uden at det fylder den politiske debat i fire måneder.

  Med andre ord. Løvernes harme eller Pia Kjærsgaards eventuelle ministerpost er ikke et succeskriterium i sig selv. Det handler om at gøre det der kræves, for at bevare Damark som et trygt, rigt land med respekt for det fundamentale.

  Kommentar by Kim Møller — 17. august 2010 @ 17:33

 28. @Superman
  Min pointe er, at du også finder masser af loonies, konspirationsteoretikere og mangel på selvkritik på denne blogs kommentarspor.

  Så Kim Møller rammer egentlig ligeså meget sig selv, og sit politiske segment, med sit fiskeri.

  Kommentar by Polyb — 17. august 2010 @ 19:28

 29. “Der er nogle ting der trænger til at blive sat på plads.
  Hvis Professor Nygårds forskning kan tages ….. Det fremgård dog også at forskellene ikke er ret store.”

  jeg tror du mener Nyborg? Ikke? har han forsket i racers indbyrdes intelligens? Det var nu vist kønnenes. Her fandt han en ret ubetydelig forskel på vist 4,7 IK points. Som bekendt korellerer IK med hjernestørrelse, hvilket fint forklarer dette.

  Men det er forkert, at der er tale om små forskelle mellem racerne. I særdeleshed i forhold til den negroide og de indfødte australnegre.

  MHT de venstreradikales angreb på zionister, så er det forståeligt nok, da zionisme jo er den eneste nationalisme aktiv i Vesten, som ikke behøver akut førstehjælp. Så snart man ikke længere kan se på nogen som offer, så vender hattedamerne(M/K) på en tallerken mod dem de før gav deres ynk.

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 17. august 2010 @ 19:44

 30. “…Min pointe er, at du også finder masser af loonies, konspirationsteoretikere og mangel på selvkritik på denne blogs kommentarspor….”

  Jeg ser ingen der aktivt prøver at lukke kæften på politiske modstandere med politianmeldelser, slet skjult beundring for intimidering af anderledestænkende og våde drømme om legalt aparheid – alt imens man påberåber sig et skin af tolerance.

  Der er masser af diskussion i hvor autoritært eller åbent et samfund skal være og hvordan goderne skal fordeles og til hvem. Den debat vil jeg til enhver tid tage.

  Det vil “løverne” ikke. De er overbevidst om egen frelses hellighed – fordi ‘vi jo er os’ – og andre skal bare lukke røven. Frivilligt eller med såvel statslig som autonom magt, om nødvendigt.

  Det er helt uden for diskussion. Læs dog hjemmesiden, menneske

  Kommentar by kbh — 17. august 2010 @ 21:44

 31. @kbh
  Det vil “løverne” ikke. De er overbevidst om egen frelses hellighed – fordi ‘vi jo er os’ – og andre skal bare lukke røven. Frivilligt eller med såvel statslig som autonom magt, om nødvendigt.

  Der er 32.720 medlemmer af gruppen.

  Skal jeg finde eksempler på “medlemmer” af Uriaspostens “debatfora” der ønsker forbud imod politiske modstandere, forbud imod religioner, fængslinger (eller det der er værre) af “landsforrædere” (politiske modstandere)?

  Kommentar by Polyb — 17. august 2010 @ 22:00

 32. @ Thomas Berdal

  Lidt bekymrende at du taler om had. Det er næppe det, der er drivkraften bag denne side. Mon ikke det snarere er en søgen efter “sandhed”. En sandhed, der ikke er politisk inficeret.

  Du taler desuden om, at højrefløjen har vundet. Det er et røgslør. Højrefløjen har ikke vundet. Højrefløjen er ved at tabe. Islam står stærkere dag for dag i Europa. Støttet af venstrefløjen.

  Kommentar by ølvom — 17. august 2010 @ 22:08

 33. @ Polyb

  Du holder en pæn tone. Til gengæld holder de personer, du er med til at importere til Danmark, statistisk set ikke en god tone. Hvordan har du det med det? :-)

  Kommentar by ølvom — 17. august 2010 @ 22:13

 34. ølvom: Polyb har næppe noget større ansvar for im- eller eksporrt af folk eller andet til Danmark end du har, så du skulle nok lade være med at skyde ham det i skoene.

  Kommentar by Carsten Agger — 17. august 2010 @ 22:40

 35. @ Polyb

  Jeg ser ikke folk på UP (som ikke har “medlemmer” men hvor ALLE kan debattere anonymt) der aktivt politianmelder til højre og venstre i et forsøg på at bruge vores skandaløse lovgivning imod tankeforbrydelser til at kvæle politisk anderledestænkende.

  Find du bare eksempler på det.

  Det er iøvrigt smukt du ignorerede de andre pointer. Så kender vi dig igen. Pick-and-choose, således debatteres let.

  At DL netop kendetegnes ved påtaget moralsk overlegenhed – tolerancekriteriet – forbigåes i total stilhed.

  Det er, som tidligere bemærker og tidligere ignoreret, ren apartheid.

  Kommentar by kbh — 18. august 2010 @ 08:37

 36. @kbh
  Jeg ser ikke folk på UP (som ikke har “medlemmer” men hvor ALLE kan debattere anonymt) der aktivt politianmelder til højre og venstre i et forsøg på at bruge vores skandaløse lovgivning imod tankeforbrydelser til at kvæle politisk anderledestænkende.

  Du ser folk der agiterer for de ting jeg nævnte – altså folk der ønsker lovgivning imod politiske modstandere, straf til politiske modstandere osv. Der er ingen forskel overhovedet.

  Pick-and-choose, således debatteres let.

  Hvordan tror du Kim fandt de citater inde på Facebook?

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 15:35

 37. @kbh
  At DL netop kendetegnes ved påtaget moralsk overlegenhed – tolerancekriteriet – forbigåes i total stilhed.

  Du mener simpelthen i ramme alvor, at folk herinde ikke på samme måde ser sig selv som deres politiske modstandere moralsk overlegne?

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 15:36

 38. For det første: Du har altså ikke eksempler på systematisk politi-anmeldelse af anerledestænkene fra Uriasposten ? Glimrende.

  For det andet: Nej, jeg mener ikke at folk herinde udstikker et kriterie som tolerance til efterlevelse – for alle andre end dem selv, naturligvis. Tolerance er jo netop rummeligheden for det anerledes, og i en demokratisk kontekst evnen og viljen til at lade ordet bekæmpe ordet – ikke at forsøge at lade magten bekæmpe ordet. Som allerede dokumenteret mener DL sig “besat” og de raser imod den manglende tolerance hos alle mulige andre end dem selv – begrebet ‘modargumentation’ eksisterer knapt nok når man ser facebook siden, eksempelvist. En idiot som Daniel Carlsen lader sig temmelig let uddebattere. Det ønsker man dog ikke. Man ønsker politi, fængsel og man ønsker frem for alt stilhed fra alle “racisterne”.

  Hvis du ikke magter at se forskellen, så … tja … For at bruge Møllers ord: Så er min tid mere kostbar end din.

  Kommentar by kbh — 18. august 2010 @ 15:47

 39. @kbh
  Du har altså ikke eksempler på systematisk politi-anmeldelse af anerledestænkene fra Uriasposten ?

  Du ignorerer mit argument ;-)

  Mht. “det moralske” – så kan vi jo bare tage et begreb som “landsforræder”, der ivrigt bruges imod politiske modstandere herinde. Vi kan da vel blive enige om, at hvis man anser en andre personer som landsforrædere, så anser man vel sig selv som disse personer moralsk overlegne.

  I det hele taget fremgår det da klart af hele måden at omtale politiske modstandere på (hos nogle) herinde, at man anser disse for værende moralsk underlegne.

  Jeg tvivler dog på at du magter at (eller vil indrømme at kunne) se ligheden :-)

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 16:11

 40. ->Polybben:
  Vi i og omkring det nationalkonservative er ikke moralsk overlegne, men klogere og/eller mere loyale overfor det nationale fællesskab. En landsforræder er en der forråder Danmark. Altså ikke nødvendigvis en amoralsk person, men i det mindste en politisk fjende. Hvor svært var det lige, du AFAs lille agent provocateur..

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. august 2010 @ 16:43

 41. @Kimpo
  Vi i og omkring det nationalkonservative er ikke moralsk overlegne, men klogere…

  Nu synes jeg egentlig det er en plat ting at påstå, men når du selv insisterer :

  http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/02/26/liberals.atheists.sex.intelligence/index.html

  “The study found that young adults who said they were “very conservative” had an average adolescent IQ of 95, whereas those who said they were “very liberal” averaged 106.”

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 18:05

 42. Kim Poulsen, jeg vil nu sige, vi er moralsk overlegne. Vi må jo stå ved de værdier, vi har.

  At der så er højreorienterede personer, som er meget begavede, ligesom Shockley og Watson – de vandt endda nobelprisen (før de blev kontroversielle ) – gør ikke, at vores meninger er mere rigtige. Det der gør vores meninger rigtige er at vi hader vold og gruppevoldtægter og kommunismeagtig formynderi og at vi elsker frihed og vores land.

  Men det er ligegyldigt om vi fortæller sandheden til sådan nogen AFAer, for deres ønske om os er jo at trampe os i hovedet og i leveren og nyeren og på halsen. man kan dermed ikke have en diskussion med dem, hvor man forsøger at finde sig til rette ved noget man kan acceptere som sandhed, da dette jo ikke er hvad de har på dagsordenen.

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 18. august 2010 @ 19:01

 43. ->Polybben:
  1) hvornår blev IQ og klogskab, fornuft, viden det samme?
  2) hvornår blev nationalkonservative det samme som amerikanske partikonservative? Vi ved endog positivt, at det ikke er det samme som danske partikonservative.

  Beklager, Polyb, men du er dumpet ;) Er det minus 3 det hedder på tidens fjollede skala?

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. august 2010 @ 19:17

 44. -> Bekæmp ondskaben 42:
  Jow, jeg mener da også (som alle andre) at netop min moral er den rette, men f.eks. ser jeg ikke en islamist som et nødvendigvis dårligt menneske. Han/hun/den/det er primært en fjende.

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. august 2010 @ 19:21

 45. @Kim Poulsen
  Læs artiklen – læs hvad der ligger til grund for definitionerne af “liberal” og “conservative” og placer dig selv i en af kategorierne.

  Jow, jeg mener da også (som alle andre) at netop min moral er den rette, men f.eks. ser jeg ikke en islamist som et nødvendigvis dårligt menneske.

  …og venstrefløjen ser omvendt mennesker fra højrefløjen som dårlige mennesker?

  Kommer du snart med noget reelt?

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 19:32

 46. Hvad mener du selv, Polyb. Du fisker løs, dummer dig og bliver sat på plads, hvorefter du bare lader som ingenting. Det er ikke debat. Det er ikke engang charmerende. Det er sådan set bare småligt.

  Inden du stiller flere spørgsmål – eller gør dig forhåbninger om at få flere svar, bør du jo nok selv kvittere ved eksplicit at tilkendegive dit eget syn på sagen, ikkesandt?

  Måske skulle vi ligefrem gøre det til fast kotyme at Uriaspostens polybber havde en max-grænse for fedtspilleri, inden de selv satte noget på spil – og så optræder du endog dybt under pseudonym, hvad er du så bange for?

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. august 2010 @ 19:52

 47. Altså Polyb: Hvordan opfatter du selv henholdsvis nationalt sindede og islamister i relation til det ovenfor?

  Og hvorfor kommer du ikke straks på banen med din emning, fremfor at man skal forsøge at hive den ud af dig?

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. august 2010 @ 19:54

 48. @Kimpo
  Hvad mener du selv, Polyb.

  Om hvad? Det er dig der kommer med latterlige påstande – som så viser sig ikke at have hold i virkeligheden.

  Det er ikke debat.

  …siger mesteren i at få alt til at handle om personer fremfor emner. Hvad mener du overhovedet selv – bortset fra at jeg (også) er en idiot? Det sidste er enormt uinteressant.

  Hvordan opfatter du selv henholdsvis nationalt sindede og islamister i relation til det ovenfor?

  Og hvorfor kommer du ikke straks på banen med din emning, fremfor at man skal forsøge at hive den ud af dig?

  I relation til hvad? Mening om hvad? Jeg forstår overhovedet ikke dit spørgsmål. Hvad er det Kimpo har besluttet at emnet er, og som han vil have en mening omkring?

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 20:03

 49. @Kimpo
  Synes du det er særligt seriøst at kalde mig AFA’er. At kalde venstreorienterede for dummere end højreorienterede etc.?

  Kigger du nogensinde i spejlet før du beskylder andre for at ødelægge enhver debat?

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 20:08

 50. Med udgangspunkt i det du selv skrev selvfølgelig, Polyb.

  Politiske modstandere, moralsk underlegne, dummere, fjender, venner man ikke kender??

  Netop det du har “blandet dig i” her på tråden. Hvad mener du selv? Det er ikke for meget forlangt at du begynder at spytte ud. Vi andre har det demokratiske sindelag at give vor mening tilkende, også når åbenlyst intrigante som du selv spørger. Hvad med dig selv? Jeg synes jeg kan fornemme at du er ved at smyge dig udenom med den undskyldning at tonen ikke er ærbødig nok. Finder du virkelig det rimeligt?

  Kommentar by Kim Poulsen — 18. august 2010 @ 20:42

 51. @Kimpo
  Jeg mener ikke at mine politiske modstandere generelt er hverken dummere, eller har en dårligere moral, end mine politiske allierede.

  Mere du vil vide? Du behøver bare spørge, der er ingen grund til at hidse dig op ;-)

  Kommentar by Polyb — 18. august 2010 @ 20:53

 52. Hvorledes vil d’herrer national-konservative beskrive min hudfarve, hvis jeg ikke må betegne den som “grissefarvet”?? I perioder, hvor jeg ikke er solbrændt eller netop hjemvendt frå højfjeldet er den sgu’ grissefarvet, – jeg antager, at d’herrer har den samme årscyklus for hudfarve som jeg.
  Hvorledes vil d’herrer betegne overdreven nationalisme, – der dog har ansvaret for to verdenskrige og en række regionale krige i Europa, – hvis samme ikke må betegnes som “en pestbyld”??

  Kommentar by Carsten Holbeck — 21. august 2010 @ 12:06

 53. -> Kim Møller…

  Sorry! Havde ikke set din respons – og derfor ikke svaret (ikke mindst fordi jeg troede at jeg havde slettet indlægget uden at poste det, da det var et forhastet surt opstød, som jeg ikke kunne underbygge (som andre (bl.a. kbh) også korrekt har påpeget)).

  Jeg er nu alligevel ikke enig med dig. Du har ret i at der er nogen der råber højt (og ofte skingert) når feks. afviste asylansøgere bliver sendt hjem. Men den skingre tone mener jeg bunder i den frustration der ligger i fornemmelsen af nyttesløshed.

  Det handler nok også om øjnene der ser. Og når Pia K vinder stemmer på netop at snakke imod det multietniske (og de fleste partier, fra højre til venstre mere eller mindre følger trop), er det altså svært at se et andet scenarie, end at venstrefløjen er faldet med et brag…

  -> kbh
  Hvad mener du præcis med “Stråmand”?
  Selvom jeg tidligere kategoriserede mig selv som “rød”, er det ikke længere tilfældet. Jeg bekender mig ikke til hverken den røde eller blå fløj. Men “plukker” synspunkter, hvor jeg synes at jeg er enig. Jeg er ikke tilknyttet noget parti – og tvivler i det hele taget på demokratiet som styreform. Ret beset er demokrati blot flertalsdiktatur, hvorfor demokrati i sig selv ikke nødvendigvis er godt.

  Kommentar by Thomas Berdal — 28. september 2010 @ 20:01

 54. ->54 Kirsten Holst Kjær

  Hvad mener du med “det nuværende politiske system i Israel”? Dette “system” betegnes sædvanligvis “demokrati”, og i Israels tilfælde inkluderer det også arabiske parlamentsmedlemmer. Er det demokrati som styreform du er modstander af, og ønsker erstattet af diktatur?

  Hvad er det for “koncentrationslejragtige” forhold i Gaza du taler om? Er det forhold som i dette klip?

  h t t p://www.youtube.com/watch?v=CWDu7YZsp58&feature=player_embedded

  Nævn mig lige en koncentrationslejr i Nazityskland med tilsvarende forhold?

  Du er fri til at kritisere “systemet” demokrati, men så er det også en nærliggende konklusion at drage at du er venstreekstremist eller konvertit. Og måske også jødehader? Det følger gerne med begge disse muligheder.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 25. december 2010 @ 23:47

 55. Der er gået ged i indlæggenes rækkefølge her. Mit blev tilbagedateret i forhold til Kjærs.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 25. december 2010 @ 23:49

 56. Jeg kan kun sige, at det er syge mennesker, der kalder mig jødehader. Jeg er mod det nuværende politiske system i Israel , der har lukket Gazas befolkning inde i en koncentrationslejragtig blokade so er fordømt af united nations og EU samt mange andre regeringer i verden. At denne Blogs redaktør er så uintelligent, at tro, at det er jødehad , at kritisere et lands system viser bare , at hele bloggen er løgnagtig.

  Kommentar by Kirsten Holst Kjaer — 26. december 2010 @ 00:13

 57. […] at illustrere modsætningerne mellem Balder Blog og f.eks. Uriasposten, her et lille uddrag fra en artikel fra sidstnævnte […]

  Pingback by Debbie Schlussel, Amerikansk Jødinde: Norske unge på Utøya fik løn som fortjent » Balder Blog — 31. juli 2011 @ 00:21

 58. Kirsten Holst Kjaer er væk fra FB :)
  Enten er hun smidt ud,eller holder hun pause.

  Gætter på det første.

  Kommentar by Spinner — 28. januar 2012 @ 00:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper