30. december 2004

Bo Elkjær mangler stadig at skaffe Kerry 118.317 stemmer i Ohio…

Det startede som em bombe på forsiden med “Sådan vandt Bush valget”, men dokumentationen haltede i en grad så Ekstra Bladet og journalist Bo Elkjær ufrivilligt fik en solohistorie. Hovedhistorien forsvandt, og Elkjær forsøgte sig flere gange, senest sidste torsdag med historien om en omtælling i Ohio. Resultatet af omtællingen foreligger nu – her fra AP via [Filtrat]:

Kerry gained 734 more votes in the recount, and Bush picked up 449, mostly from disqualified ballots that were counted in the second tally because hanging chads had come loose when ballots were handled again or rerun through counting machines.”

Kerry halede således ved omtællingen ‘hele’ 285 stemmer ind på Bush, og Bo Elkjær har således brug for endnu flere omtællinger – helt præcist 415 af slagsen for at fjerne Bushs valgsejr på ’sølle’ 118.317 stemmer. Man kan næsten fornemme de kommende overskrifter: Bush vil hindre omtælling, Højesteret redder Bush etc…

Oploadet Kl. 21:08 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

6 Comments »

 1. Hi there, I must say that you have done a wonderful job on your site and I thoroughly enjoyed my stay here, I thank you for sharing it with me…

  Kommentar by phentermine — 14. januar 2005 @ 00:58

 2. I love this site, there is so much information to be found. Thank you.

  Kommentar by Anonym — 17. januar 2005 @ 23:49

 3. Your site has made me smile :-)

  Kommentar by Anonym — 19. januar 2005 @ 02:02

 4. Please visit some relevant pages about credit cards
  – Tons of interesdting stuff!!!

  Kommentar by credit cards — 21. januar 2005 @ 07:38

 5. Please check some relevant pages dedicated to poker

  Kommentar by insurance quotes — 22. januar 2005 @ 12:45

 6. In your free time, visit the sites in the field of…

  Kommentar by Anonym — 23. januar 2005 @ 19:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper