1. januar 2005

Peter Tudvad: Danmark er ikke et kristent land

Filosoffen Peter Tudvad var en af de første danskere som skræmt af den manifesterede danskhed, gjorde sig selv til apologet for de mest fundamentalistiske former for islam. Idag er han næstformand i halal-NGO’en Vision, og kan stadig ikke åbne munden uden at lyde som tolerance-nihilisterne i Minoritetspartiet.

I onsdags var Tudvad gæst i Jul med Gud, hvor han fik kamp til stregen af Søren Krarup og forfatteren Bente Hansen, som begge uden problemer gik bag om de multikulturelle floskler. Men Tudvad gjorde det heller ikke nemt for sig selv:

Kjersgaard: Er Danmark et kristent land?

Tudvad: ‘Et land kan ikke være kristent, et land kan ikke have en religion’

Dette er naturligvis ren polemik, men noget tragikomisk når man på Visions hjemmeside under artikler kan finde et social-realistisk digt af Fatih Alev med overskriften: Danmark er et ‘islamisk’ land.

Oploadet Kl. 21:28 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper