20. august 2010

Den hyppigste gerningsmand til ‘hatecrime’ blev et stakkels offer for samme

“Diskrimination er et stort problem i København.”, kan man læse på en hjemmeside om diskrimination, oprettet af Københavns Kommune for et par år siden, med det eneste formål at underbygge den indledende konstatering. Der tales generelt meget om racistisk vold mod minoriteter, hvad næsten altid ses som en konsekvens af den danske udlændingedebat. Det bliver det ikke mere rigtigt af.

“Når de der har taleret i nyhedsudsendelser eller i aviser eller på blogs giver udtryk for hån og snæversyn, så vil en gruppe af mindre ressourcestærke og ikke så verbalt artikulerede osse mene at det er helt okay at sparke tænderne ud på dem, som er “anderledes”.” (Michael Elmgreen, Kunsten.nu, Kunsten.nu.”>19. august 2010)

Der skal nok være en hel del ‘hadefulde forbrydelser’ som ikke anmeldes og registreres, men sandheden er at racistisk vold rettet mod minoriteter er næsten ikke-eksisterende herhjemme. Jeg har fulgt PET’s raci-opgørelse i flere år, og der er meget få eksempler på racistisk motiveret vold. Jovist er der mørketal, men alt andet lige må det være minimalt, når vi taler umotiveret racistisk vold.

(Stophadforbrydelser.dk)

Lars Kragh Andersen kommenterer iskoldt på 180 Grader – Gerningsmænd bliver ofre – for dine skattepenge.

“Jeg går ikke sjældent forbi Københavns Rådhusplads for at frekventere diverse værtshuse i indre by og i aftes var ingen undtagelse. Denne gang faldt jeg tilfældigvis over en reklame for ”stophadforbrydelser.dk”, der var ophængt som et meget stort banner på Rådhuspladsen med teksten: ”Tror du muslimer be’r om blå øjne?”.

Som nuværende og meget ivrig bruger af Københavns natteliv og som tidligere politibetjent i samme by kunne jeg ikke lade være med at tænke, at man for skatteydernes penge nu havde gjort den mest hyppigste gerningsmand til ”hatecrimes” til et stakkels offer for samme…

Hvis man som borger i Danmark forestiller sig, at ”muslimer” indtager en typisk offerrolle, når det gælder hatecrimes, så tager man grueligt fejl. I denne gruppe befinder der sig meget få ofre – men tilgengæld så rigeligt med gerningsmænd til voldsforbrydelser med intolerance som fællesnævner.”

(Rådhuspladsen, 19. august 2010)

“Der er dog et vigtigt lokalt perspektiv: Der holder – vitterligt – køer af BMWer i Studiestræde fredag og lørdag nat. De er fyldt med the usual suspects og de går efter bøsserne. Jeg tilhører selv gruppen (altså ikke dem i BMWerne) og det er ikke specielt rart – hvornår er det en selv, der bliver forfulgt hen til der, hvor man ikke kan få en taxa og bliver overfaldet af de tæskehold? Politiet gør som sædvanligt ingenting – jo, de bruger mandskab på en latterlig kampagne, men det er så dét.” (kommentar af ‘Juul‘)

Oploadet Kl. 05:42 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/17138/trackback

48 Comments »

 1. INGEN DANSKE PIGER BER’ OM RACISTISK VOLD

  http://www.helsingordagblad.dk/article/20100803/NETNYT/708039997/-1/netnyt2 2. august 2010
  En blot 13-årig pige blev i lørdags brutalt overfaldet på en sti ved Blishøj på Vapnagård, hvor hun blev sparket af sin cykel og slået gentagne gange i hovedet.

  Pigen blev i søndags observeret på skadestuen, og lægerne har en mistanke om, at hun har fået en skadet kraniekant.

  Personen der slog piges beskrives som værende 14 til 17 år og indvandrer. Han er 175 til 180 centimeter høj, kraftig eller tyk af bygning og havde kort, sort hår. Han var iført en mørk trøje og cowboybukser.

  En anden person beskrives som en 14-årig indvandrer, der var spinkel af bygning. Han var iført en kasket og mørkt tøj.

  Kommentar by tavsen — 20. august 2010 @ 07:33

 2. Skulle lige tjekke om der overhovedet blev gjort noget ved den ækle sag. Danskerne har ikke så høj prioritet.

  http://www.helsingordagblad.dk/article/20100814/NETNYT/708149995 13. august 2010
  Efter intens efterforskning af det tilsyneladende helt umotiverede voldelige overfald på en 13-årig pige ved en af gangtunnellerne i Vapnagård lørdag for 14 dage siden, har politiet nu fået indkredset den dreng, der spillede hovedrollen under overfaldet.

  – Vi regner med at kunne foretage de første anholdelser inden for meget kort tid. Der var også andre personer med ved overfaldet og dem skal vi have en snak med, siger politikommissær ved Nordsjællands Politi Lau Lauritzen, som er sektionschef for efterforskningsafdelingen i Lokalpolitiet.

  En af hovedårsagerne til, at politiet har kunnet indkredse voldsmanden, er et godt samarbejde med beboerne i Vapnagård, som har bidraget med meget vigtige oplysninger til sagens opklaring

  Kommentar by tavsen — 20. august 2010 @ 08:00

 3. Det her er en moralsk forbryddelse mod danskerne og et spyt i ansigtet på de mange der er offre for den racistiske muslimske vold.

  Staten, og de der personificerer den, har ikke bare skabt et parallelsamfund, de ligefrem dyrker det og skyder skylden på dem de har tvunget til at lægge liv, krop og penge til deres utopi.

  De kulturradikale har ødelagt Danmark og stjålet danskernes fremtid.

  Istedet venter Nürnbergdomstolen derude. De fleste her på bloggen ved hvad der kommer før.

  Der skal betales for det de har gjort og det skal koste dem alt.

  Kommentar by DanskeriTN — 20. august 2010 @ 08:04

 4. Det der undre mig er, hvorfor er der ingen avis skribleri ansatte der spørger nogle af de bevidst blåøjede naive mennesker bag denne kampagne, hvorfor de bevidst gør de hyppigste voldsudøvere de rene/urene muhammed dyrkere til ofre?
  Hvorfor fører en bevidst løgnagtig kampagne ?
  Det da underligt.
  Hvorfor?

  Kommentar by li — 20. august 2010 @ 08:12

 5. ps. annoncen passer jo meget godt til den danske stats psykologi hvad angår placeringen af ansvar.

  Såsnart at der er “opstået en fejl” i det offentlige, for eksempel, folk dør på sygehusene pga lægesjusk, gamle vanrøgtes på plejehjemmene, eller militæret (som lidt naivt kaldes for forsvaret) fejlflytter til hundredevis af millioner af kroner, så er det stensikkert at ingen vil blivet stillet til ansvar.

  Hvis noget er gået galt er det ophavsmændene der må være offrene.

  I Danmark er det derfor den største synd at nogen skulle være ansvarlige for deres handlinger.

  Danmark, hvor livet er dyrt og liv billige.

  Kommentar by DanskeriTN — 20. august 2010 @ 08:14

 6. Jeg undrer mig over, hvem som vitterlit står bag sådanne kampagner. Det er fuldstændigt uacceptabelt at overfalde folk korporligt uanset farve, religion, observans af alle afarter etc.

  Men at gøre “de” som uden sammenligning laver flest hatecrimes og overfald som et generelt fænomen til ofre, så føler jeg mig dybt krænket og dybt diskrimineret. Når jeg skriver dybt, så mener jeg virkelig dybt.

  En “morsom” kampagne med et i nogen grad fornuftigt indhold. Det som gør den så “morsom” er jo, at en del af den bygger på venstreorienterede forestillinger og løgne. Det er ikke sværere selv at studere, men meget nemmere, at lave en undersøgelse med politi og domstoles hjælp, for, offentligt naturligvis, at visuelisere og formidle hvem vold er rette mod, og essentielt i relation til den ovenstående kampagne, HVEM som udfører den……..

  Svaret er kendt: det er den i kampagnen “hyppigste gerningsmand til ”hatecrimes” som nu gøres “til et stakkels offer for samme…” Dette svar passer så bare ikke lige ind i ventrelooniernes dagsorden og propaganda.

  FØJ, siger jeg bare.

  Kommentar by Cicero — 20. august 2010 @ 08:15

 7. Hva’ allah i helvede foregår der i hoved på elmesygegreen?
  Jeg hader islam, men jeg har og får aldrig lyst til at “sparke tænderne ud af hoved” på nogen som helst muslimer eller for den sags skyld andre mennesker.
  Hvad er det for en underlig voldsliderlig AFArt ham der elmesygegreen, som osse! mener det forståeligt at nogle muslimer får lyst til at sparke tænderne ud af hoved på vantro, fordi den racistiske elmesygegreen osse! mener at race-gruppen muslimerne er “mindre resursestærke og ikke så verbalt artikuleret” som vantro.
  Mener racisten elmesygegreen så der skal vises forståelse for vold?
  Har idioten elmesygehovedgreen ikke forstået sin egen kampagne??

  Kommentar by li — 20. august 2010 @ 08:47

 8. (Beklager hvis manglende bogstaver, slåfejl etc. forstyrrer meningen, men der skrives bare for fuld peber, da jeg er på job).

  Kommentar by Cicero — 20. august 2010 @ 08:50

 9. 6.

  I den multikulturelle underverden, er muslimen altid offeret.
  Den hvide, om så hun er en pige på 13 år, er altid gerningsmanden.

  I den paternalisltiske, semi-autokratiske stat ligger alle løsningerne.
  Det er derfor at integrationen er frataget individet og staten har derfor tvunget byrden over på borgerne, økonomisk som personligt.

  Det er af samme grund at der er så mange af de såkaldte projekter og initiativer, de giver arbejde til titusindvis af uduelige offentlige ansatte.

  Igen, et personligt ansvar udliciteres til Staten som forvandler en pligt til en ret.

  Føj, det her samfund og alt hvad det står for er til at brække sig over.

  Kommentar by DanskeriTN — 20. august 2010 @ 09:09

 10. @2 tavsen
  Jamen, kunne politiet så bare ikke have kigget efter muslimer med et blåt øje, når de skulle finde ofrene for den 13 årige piges racisme!!
  (undskyld til den stakkels 13 årige pige for min grove ironi, jeg har dyb medfølelse med hende og meget berørt over det som er overgået hende, mine bedste ønsker til en god fremtid for pigen, trods alt

  Kommentar by li — 20. august 2010 @ 09:09

 11. Kampagnen er i sigselv racistisk overfor danskere. Jeg for min del føler mig personligt krænket af den. Kampagnen kan også opfattes som en legitimering af den muslimske racisme, der medfører voldtægt, overfald, tyverier, stenkast, hærværk osv mod kristne og andre som opfattes som vantro. Islam er i sigselv racistisk.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 20. august 2010 @ 09:22

 12. Det er mærkeligt at kampagne slet ikke bekymrer sig om hate crimes rettet mod hvide heteroseksuelle, det er trods alt dem der er flest af.

  Ja, tværtimod virker det til at kampagnen er vendt mod hvide, som dem der udfører den slags ugerninger. Og brugen af “blå øjne” er jo infam, som om hvide render rundt og tænker i nazistiske raceteorier om at alle skal blive som dem selv.

  Kommentar by Superman — 20. august 2010 @ 09:23

 13. Man har sikkert valgt de medfølgende billeder for at have et ensartet udtryk og kunne lave nogle gode slogans….

  Men når de hadeforbrydelser som DR nævner er “Homoseksuelle, der får tæsk i nattelivet på grund af deres seksualitet. Nydanskere, som modtager postkort med tilsvinende ord og hagekors. Jøder, der overfaldes fysisk og verbalt på grund af deres tro.”, så mangler der vel redigering.

  Sloganet for sorte og homoseksuelle er ok.
  For muslimerne burde det være ændret til : “Tror du muslimer kan li’ at få postkort?”
  Og så burde der have været et for jøder….. “Tror du at jøder synes det er sjovt at stå for skud?” Ref. mordforsøgene i Odense…

  Kommentar by Martin Thrane — 20. august 2010 @ 10:25

 14. Uhyggelig ensidig kampagne. Hvem husker ikke, de unge piger der blev overfaldet på Hovedbanegården. Anmeldelsen blev afvist med ordene “tag det som en oplevelse”.

  Først da Malene stod frem i medierne, fik politiet travlt med at undskylde og HANDLE

  http://ekstrabladet.dk/112/article1393618.ece 19. aug. 2010
  En mand blev torsdag aften kørt på hospitalet med en brækket overkæbe, efter et tilfælde af grov gadevold.

  Overfaldet skete i den berygtede bydel Tingbjerg lige uden for København. Seks eller syv gerningsmand kom pludseligt hen til offeret, der fik flere spark i ansigtet og på kroppen.

  Københavns Politi har ikke pågrebet nogen af voldsmændene endnu og har heller ingen forklaring på årsagen til overfaldet.

  Racistisk vold er vel grunden til, at politiet ikke har nogen forklaring om årsag

  Kommentar by tavsen — 20. august 2010 @ 11:11

 15. I 1985 blev, også en Malene, uhyggelig groft overfaldet i Albetslund.

  Hun skrev et gribende digt i EB.

  SMIDT UD OG TRAMPET NED!

  Går alene i de våde gader
  Krydser en stinkende baggård
  Affald
  Ubrugelige ting smidt væk
  Ligesom Mig

  Støder ind i voldens frontkæmpere
  Mærker støvlernes stål i munden
  Bliver knust og trampet ned
  Ligesom af Systemet

  De stikker af
  Ligesom Sandheden

  Knytter min blodige hånd
  og holder krampagtigt om tomheden
  Jeg vil græde
  men man kan ikke græde
  over håbløshed
  Så jeg skriger
  SVIN

  MEN HVEM LYTTER TIL AFFALD?

  Kommentar by tavsen — 20. august 2010 @ 11:21

 16. Sydlandsk udseende igen bag overfald:
  http://jp.dk/indland/krimi/article2156974.ece

  Bryder danskere sig om blå øjne?

  Kommentar by jonas — 20. august 2010 @ 11:26

 17. Det gælder med kampagnen som med alle andre lignende kampagner, at udstille alle etniske danskere som racistiske voldsmænd, fordi når vi så en dag har fået nok, vold voldtægt, hjemmerøverier ect. og begynder en væbnet modstand vil selvopfyldelsens profeti være klar. Måske er tiden ved at være moden for væbnet modstand?

  Kommentar by Hans L — 20. august 2010 @ 11:50

 18. vold voldtægt, hjemmerøverier

  Du glemmer de mange daglige tricktyverier overfor gamle mennesker

  http://lokalavisen.dk/udenlandske-tricktyve-snoed-aeldre-kvinde-for-5000-kr-/20100820/artikler/100829971/1052 20. August 2010
  To udenlandske tricktyve stod tilsyneladende på lur, mens en ældre dame torsdag formiddag hævede penge i en hæveautomat i Roskilde.

  Da den 73-årige kvinde kort efter klokken 10 havde forladt automaten og stod ude på Stændertorvet, blev hun kontaktet af de to kvinder, som spurgte om vej til Sverige på et landkort. Mens den hjælpsomme 73-årige tegnede og forklarede lykkedes det de to kvinder at stjæle de 5000 kroner, den 73-årige netop havde hævet

  Kommentar by tavsen — 20. august 2010 @ 12:08

 19. Heisig pointerer: »Det bliver ofte fremført i debatten om disse emner, at kriminaliteten skyldes, at de unge oplever diskrimination og derfor sætter sig til modværge. Det kan jeg ikke modbevise, at der er noget om, men det er uforståeligt for mig, hvorfor det netop er piger og kvinder, der grundet deres køn, skal bøde for det.«
  ———–

  Ovenstående citat er fra artikel i dagens/ugens Weekendavisen af Jesper Vind Jensen om dommer Kirsten Heisig, som denne sommer begik selvmord.
  Hun var dommer i ungdomsretten i Berlin.
  Hun havde netop skrevet bogen “Tålmodigheden er forbi”, som nu er blevet en bestseller i Tyskland.

  Fra begyndelsen af artiklen:

  “Hun var en af Tysklands mest kendte dommere. Hendes skarpe profil i retssalen og offentligheden gav hende forskellige tilnavne i den tyske presse. »Neuköllns skræk«, »Mrs. Tough« eller »Dommer nådesløs«. Indvandrerrepræsentanter og politikere fra centrum-venstre mente, at Kirsten Heisig var en »ubekvem dommer«, der overdrev problemerne og kastede benzin på bålet i debatten om det multikulturelle samfund. Forleden blev hun så fundet død i skoven, hængende med en løkke om halsen.

  Hun havde i flere år været en ligefrem samfundsdebattør, når hun udtalte sig om den voksende kriminalitet i mange af de bydele, som er domineret af unge med anden etnisk baggrund end tysk. Heisig vidste mere om problemerne end de fleste. Hun var dommer ved hovedstaden Berlins ungdomsdomstol, der tager sig af 14-21-åriges forbrydelser. Heisig dømte i sagerne fra bydelen Neukölln, hvor cirka en tredjedel af bydelens 300.000 beboere har indvandrerbaggrund.

  Hun fortalte gerne til medierne, at det var hendes erfaring, at familier med arabisk og tyrkisk baggrund ofte modarbejdede integrationen og alt, hvad der var tysk. I store dele af Neukölln havde der »fundet en islamisering sted« og udviklet sig »et parallelsamfund«, der omfattede sharia. Heisig mente, at det nu var sidste udkald, hvis den demokratiske retsstat skulle forblive intakt. Hvis ikke problemerne blev løst, »ville hele byen være ødelagt om ti år«.

  Sidste år gik Kirsten Heisig i gang med at skrive en bog om sine erfaringer som ungdomsdommer.
  Hun blev færdig denne sommer, og forlaget regnede med at udgive bogen til efteråret. Den 28. juni, et par dage efter at hun havde sat sidste punktum, forsvandt hun imidlertid.
  Nogle dage senere fandt politiet hende hængt i Tegel-skoven i Berlins udkant.

  Begik den 48-årige mor til to teenagepiger selvmord, eller blev hun myrdet af de kriminelle bander, hun så ihærdigt bekæmpede? Politiet fastslog hurtigt, at der var tale om selvmord.
  Det kom også frem, at hun muligvis havde haft psykiske problemer. Men teorien om mord har mange støtter blandt hardlinere i den stadig mere bramfrie tyske udlændingedebat. Også Neuköllns borgmester Heinz Buschkowsky, der kendte Heisig personligt, havde svært ved at forstå, at hun skulle have begået selvmord. Han henviste bl. a. til, at det var midt under VM i Sydafrika, og at Heisig var en kendt fodboldentusiast.
  »Sådan nogle tager ikke livet af sig selv, i hvert fald ikke lige før Argentina-kampen,« sagde han med henvisning til Tysklands forestående kamp imod Maradona & Co.

  Spørgsmålet om Heisigs død vil uden tvivl beskæftige mange mennesker og undersøgende journalister nogen tid endnu. I mellemtiden er Heisigs bog, Das Ende der Geduld ( Slut med tålmodigheden), i hast blevet sendt på gaden af forlaget Herder og har nu i flere uger toppet de tyske bestseller-lister.

  Bogen er et opgør med den tyske justits-og udlændingepolitik. Anklagen baserer Heisig på, hvad hun har set gennem 20 år som dommer i Berlin. Fra dette udkigssted har hun kunnet følge utallige unge skæbner, der fik en livsbane, der gik helt galt. »Mine kolleger og jeg står ved enden af en kæde af fejludviklinger,« skriver hun og sætter fokus på den brutalisering, der præger hovedstaden i EUs befolkningsrigeste land.

  Her taler tallene for Neukölln deres klare sprog. I de seneste to årtier er ungdomskriminalitet med alvorlig kropsbeskadigelse steget med 274 procent, mens antallet af røverier er steget med 144 procent. Det er sket samtidig med, at der er blevet færre unge mennesker i den store bydel, der ligger i Berlins sydlige ende.”

  Kommentar by boppo — 20. august 2010 @ 12:37

 20. Ha-ha, heldigvis har jeg brune øjne, så kan jeg åbenbart ikke beskyldes for hatecrimes, hvis man følger plakaternes åndssvage logik.

  Til de, der undrer sig over kampagnen: Husk, at Københavns kommune, denne nedslidte fattiggård med no-go areas, aka ghettoer, har ca. 100 kommunikationsmedarbejdere.
  Et eller andet skal de jo fordrive tiden med. Fjogede projekter, fx ‘dialogbænke’, er så københavnernes berigelse fra disse ca. 100 mennesker.

  Kommentar by hp — 20. august 2010 @ 12:46

 21. Prøv at læse Michael ’støtte til tæskeholdet AFA’ Elmgreens uforlignelige analyser af situationen i kommentaren her:

  h t t p ://blog.kunstavisen.tekstur.dk/index.php/uncategorized/michael-elmgreen-%c3%b8nsker-pressefriheden-begr%c3%a6nset/comment-page-1/#comment-1284

  Manden har ikke et eneste konkret eksempel at fremvise, ikke noget som helst at dokumentere hans egen hadefulde tale med. I stedet går han i selvsving med luftige påstande i et skingert sprog, og så lige våd touchy-feely candy floss som dette – ikke et øje er tørt:

  “Hadforbrydelser udspringer af frygt for at møde “det andet””.

  Dygtig dreng, AFA-Michael. En fremmed er en ven du ikke har mødt. Jeg føler din smerte.

  Faktum er jo bare at AFA-Michael kan klynke og jamre alt det han vil. Han kan donere flere penge til tæskeholdet “Antifascistisk Aktion”, men virkeligheden fortsætter fuldstændig upåvirket af kampagner, paragraffer og tæskehold.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 20. august 2010 @ 13:13

 22. […] Når det gælder muslimer, så skal politikere nemlig signalere overgivelse, ikke trods… […]

  Pingback by Men han er vel politiker, han skal vel sende et signal… « Generaliseringer — 20. august 2010 @ 13:21

 23. Ham Elmgreen, er han ikke bøsse? Så skal han da tage en tur i Ørstedsparken by Night og møde nogle ‘venner’, dvs. ‘fremmede, du ikke har mødt’.

  Måske får han så udvidet sit noget éndimensionale verdensbillede.

  Eller også optræder han lige så åndsvagt som hende den amerikanske godhedskvinde, der tog til Haiti for at hjælpe, blev gruppevoldtaget og undskyldte negrene med, at gruppevoldtægten udelukkende skyldtes den racisme og diskrimination, negrene bliver udsat for.

  Et offer, der siger undskyld til forbryderne: Hvor langt mon Stockholmsyndromet kan strækkes?

  Kommentar by hp — 20. august 2010 @ 13:42

 24. Nederst på plakaten står der “Anmeld på 114”.

  Det prøvede min kone for en måned siden, da hun var blevet udsat for racistisk behandling på en café på Nørrebro, men de havde ikke tid.

  Hun er selvfølgelig også kun en dansker.

  Kommentar by MartinH — 20. august 2010 @ 13:48

 25. -> MartinH

  Selvom politiet ikke orker den slags trivialiteter, så er det vigtigt hun hurtigt efter episoden får nedfældet de nærmere detaljer – helst i eget navn.

  Kommentar by Kim Møller — 20. august 2010 @ 13:55

 26. Nu skulle alle voldsofre stå sammen og straks få manet disse plakater langt pokker i vold.
  Nu er der bøsse parade i københavn, så lad os se hvem overfaldsmændene virkelig er?

  Kommentar by Goofy — 20. august 2010 @ 15:06

 27. MartinH.

  Skriv alle detaljer ned og send en klage direkte til justitsminister Lars Barfoed. Spørg ham hvorfor racismeparagraffen ikke omfatter indfødte danskere.

  Derefter får du et intetsigende svar fra en eller anden embedsmand, som sikkert vil skrive, at der er tale om en mindretalsbeskyttelsesparagraf.

  Men lad os høre nærmere når du har et svar.

  Kommentar by Sigwar — 20. august 2010 @ 15:41

 28. Hvordan gik det med den fyringssag Københavns kommune indledte mod en medarbejder der brugte sin stilling til at lokke unge ind i HuT? Argumentet var, såvidt jeg husker, at den ansatte havde svigtet kommunens værdier.

  Hvad er kommunens værdier egentlig i dag?

  Kommentar by Høgsbro — 20. august 2010 @ 16:02

 29. Hvis man skal sige en positiv ting om denne kampagne, så er det at den udstiller multikulti-segmentet som meget, meget virkelighedsfjerne eller meget, meget bange for at sige sandheden. Afgrunden mellem den almindelige dansker og denne forskruede multikulti-kult er endnu engang blevet en endnu tak større.

  Denne kampagne er simpelthen så grotesk, at den taler for sig selv. Den behøver faktisk ikke yderligere kommentarer eller tillægsord fra os eller nogen andre.

  Kommentar by Frederik — 20. august 2010 @ 16:59

 30. På plakaten af muslimen, burde der hellere stå: “hvorfor tæver jeg bøsser?” Jeg har selv oplevet unge 2g’ere angribe homoseksuelle. Det er faktisk et stort problem.

  Kommentar by Den spedalske — 20. august 2010 @ 17:33

 31. Er der nogen af dem (hvem er det egentlig?), der har lavet oven viste ’københavnske’ kampagne – der tror at f.eks. nedenstående danske borgere har bedt om bank og trusler og røveri?

  “Et helt umotiveret voldsscenarium udspillede sig i går aftes på åben gade ved Ollerup på Fyn. To 16-årige blev pludselig overmandet af tre lidt ældre indvandrere, der begyndte at tæve løs på parret.
  Da den 16-årige dreng og hans jævnaldrende veninde spadserede på Øster Skerningevej ved Ollerup på Fyn, blev de passeret af en bil med tre unge mænd af anden etnisk baggrund end dansk.” (2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1302622.ece

  “To 15-årige drenge blev søndag aften røvet i mørket i Åbyhøj.
  Teenagerne kom gående på et grønt område ved Vibyvej, da tre personer pludseligt passede dem op og truede dem til at udlevere deres mobiltelefoner og Ipod.” (2009)

  h t t p://stiften.dk/article/20090928/AAS/769893958/1003/net2

  “På uhyggeligvis blev to 15-årige drenge i aftes slået og tvunget ind i en bil, som kørte rundt med dem i en lille times tid. Drengene var forud for hændelsen blevet ringet op af en kammerat, som havde bedt dem komme til Birkerød Station. Her ventede kammeraten imidlertid ikke, men to fyre af etnisk oprindelse slog drengene i ansigtet med en knytnæve og en lussing. Så blev de trukket ind i bilen og kørte væk fra stationen. Drengene kendte ikke gerningsmændene.” (Birkerød 2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1108115.ece

  “Med fem minutters mellemrum blev to mænd kort før klokken halv fem sparket og slået ned omkring tunnellen i Reberbansgade. Ved begge tilfælde blev ofrene frarøvet mobiltelefoner og kontanter.” (Aalborg
  2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20081017/krimi/81017013/

  “To mænd på 21 og 22 år blev i nat overfaldet, da de kom cyklende midt i Aalborg. Det oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi.
  Overfaldet skete klokken 02.00, da de efter et besøg på McDonalds på Nytorv cyklede hjemad.
  Da de passerede en gruppe yngre mænd, blev den ene pludselig væltet af cyklen.” (Aalborg 2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1253937.ece

  “På Duevej på Frederiksberg blev en 18-årig mand lidt efter halv fem passet op med pistol af to udenlandske herrer. Han blev tvunget til at give dem sit dankort og sin pung.
  10 minutter efter slog to udenlandske herrer med pistol så til mod en mand ved Forum også på Frederiksberg. Det lykkedes dog offeret at flygte, før røverne fik nogen penge ud af ham.” (København 2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1231734.ece

  “Med få timers mellemrum fandt to grove gaderøverier natten til søndag sted på Nørrebro.
  I begge tilfælde truede de to gerningsmænd med en pistol, og i det ene tilfælde fik offeret også så kraftigt et slag i baghovedet, at han besvimede et øjeblik.” (2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/grove-gaderoeverier-paa-noerrebro

  “Fire-fem mænd af udenlandsk herkomst trængte ind i en lejlighed på N F S Grundtvigs Vej fredag aften kl. 19.57. Mændene overfaldt lejlighedens beboer, en 30-årig mand, og slog ham på munden med en flaske.” (Sydøstjylland 2008)

  h t t p://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080926/AAS/961567558/0/FORSIDE

  “En 42-årig mand, der stod ved busstoppestedet over for McDonald’s på Viborgvej, blev passet op af to unge mænd, der kort efter kl. 22 kom kørende på scooter og standsede ved busstoppestedet.
  Her steg den ene af, og trak en kniv, som han holdt for struben af den 42-årige, der blev beordret til at aflevere sin jakke af mærket Canadian Goose samt sin mobiltelefon og de kontanter, han havde på sig.” (Århus 2009)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1647603.ece

  “To unge mænd på henholdsvis 16 og 17 år fremstilles her til formiddag i grundlovsforhør. De sigtes for gaderøveri mandag den 19. april kl. 15.45 ved stormagasinet Bruuns Galleri. Med kniv truede de fire drenge i alderen 10 til 13 år. Udbyttet af røveriet var en pakke cigaretter.” (2010)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article/30196268/?forside

  “Med spark, slag og en brosten overfaldt en gruppe på syv til otte drenge i 13-15-års alderen tre teenagere på henholdsvis 16 og 17 år. Overfaldet skete kort før klokken et natten til i går på Kollekollevej i Værløse.
  “De kom gående, og uden forudgående kontakt blev de overfaldet,” siger vagtchef ved Nordsjællands Politi” (Værløse 2009)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-26009728.html?forside

  “Tre tilfældige personer blev natten til lørdag overfaldet og truet til at udlevere mobiltelefoner og kontanter på Nørrebro i København. I alle tre tilfælde beskrives overfaldsmændene som en gruppering bestående af fem-seks personer af anden etnisk oprindelse end dansk bevæbnet med kniv.” (2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1387206.ece

  “De tre personer er sigtet for at have truet eller lokket en 20-årig mand til at sætte sig ind i en bil, hvorefter de kørte ud til et skovområde ved Vestereng, Århus N.
  Her blev den 20-årige tvunget til at afklæde sig sit tøj, hvorefter de sparkede og slog ham og sluttede af med at skære ham i venstre kind, sådan at han fik et 14 cm langt snitsår.” (Århus 2008)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1541758.ece

  “En 17-årig mand, som i sagens natur ikke havde kørekort, havde i aftes ‘lånt’ sin fars bil. Det viste sig dog at være en særdeles uheldig disposition.
  I 7-Eleven på hjørnet af Finsensvej og Nordre Fasanvej blev den unge mand passet op af tre udenlandske mænd, som tvang ham til at udlevere sin mobiltelefon og bilen, som de stak af i.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1147227.ece

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:38

 32. “Tre 15-årige gade-røvere tog billeder af ofrene og truede med at dræbe dem, hvis de anmeldte røverierne til politiet.” (…) “Den ene af de 15-årige begik to dage senere, ifølge sigtelsen, et tilsvarende røveri på Fisketorvet i København sammen med en ukendt medgerningsmand. Kl. 16.50 passede de en ung mand og truede ham: “Giv mig din telefon, du er lige blevet rullet”.
  “Du bliver nakket” Offeret gav dem sin mobiltelefon og 100 kr.. Men så tog den 15-årige et foto af offeret og truede ham med, at han ville blive “nakket”, hvis han sladrede til politiet.” (2009)

  h t t p://www.bt.dk/article/20090128/krimi/90128058/

  “Fyns Politi søger vidner, der har set tre unge mænd true med naturtro gevær i Østergade i Odense
  Odense: Det skabte frygt hos mindst en anden bilist, da passagerer i en rød Audi A3 omkring klokken 15.30 i dag pegede ud ad ruden på bilen med en naturtro pumpgun, mens bilerne kørte efter hinanden på Østerbro ind mod Østergade og Hans Mules Gade.” (2010)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1660824:Odense–Truede-bilister-med-softgun

  “Tre udenlandske mænd er varetægtsfængslet, sigtet for en stribe særdeles brutale afpresninger i Kolding. Ofrene turde ikke anmelde dem.
  Ifølge anklagen jagtede de tre mænd fredag den 30. januar fire forskellige koldingensere gennem byen, mens de med brutale trusler tvang dem til at udlevere penge, skriver Jydske Vestkysten.” (2009)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1642763.ece

  “Den 31-årige var på vej hjem fra byen, da han på Clemens Bro blev overfaldet af tre somaliske mænd, der sparkede og slog ham. Han var dog ikke mere medtaget, end at han formåede at følge efter de tre og se dem stige ind i en rød bil. Derefter lykkedes det politiet at finde dem og anholde dem.” (Århus 2008)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1482031.ece

  “Tre søskende på 17, 15 og 7 år blev lørdag ved 18-tiden ofre for et voldeligt overfald.
  Det skete, da de sad ved et busstoppested på Ndr. Strandvej i Risskov. Med sig havde de en radio. På et tidspunkt kommer fem unge mennesker forbi busstoppestedet og krævede, at der blev skruet ned for radioen. Det skete med det samme, men de forbipasserende begyndte så at pille ved radioen.” (2008)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1398328.ece

  “Drenge stjal bil og smækkede dørene ind i cyklister
  Bl.a. blev 74-årig kvinde på cykel ramt bagfra, så hun faldt hen ad vejen. Drengene på 15, 16 og 17 år bliver stillet for en dommer søndag.” (Herning 2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20081221/krimi/81221007/

  “En 23-årig mand blev søndag aften truet med tæsk til at udlevere en firehjulstrukken motorcykel og sin mobiltelefon. Politiet jagter 4-5 gerningsmænd i Odense.” (2009)

  h t t p://www.tv2fyn.dk/article/210414:Truet-med-taesk-til-at-udlevere-motorcykel?rss

  “En 20-årig mand fra Virum blev i går røvet på gaden ved Hundige station af fire unge, der blandt andet truede med kniv. Den 20-årige var kørt for langt med toget, og mens han ventede på et tog mod København ville han se sig lidt omkring. Her blev han passet op af fire personer, der gerne ville berige sig lidt på hans konto.” (2008)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10844919.html?forside

  “En byge af slag og spark haglede i dag ned over formanden for den somaliske forening, da han traf på fire unge mænd i det indre København. De fire voldsmænd blev kort efter anholdt på Dronning Louises Bro og var ifølge politiet tydeligt påvirkede. (…) “De fire unge somaliske mænd er sigtet for grov vold og fremstilles i morgen i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.” (2008)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-17569156.html

  “11 politifolk med fire hunde blev sendt til byens torv, hvor en af de fire voldsmænd var blevet set med en pistol, men gerningsmændene nåede at slippe bort.
  De beskrives af et af de chokerede vidner som “afrikaner-typer”.
  Ofret blev kørt til Hillerød Hospital. Hans tilstand er ukendt.” (Gilleleje 2008)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10351773.html?forside

  “- Det første røveri skete på Landsdommervej I Nordvest, og det gik ud over tre unge fyre, som mistede penge og mobiltelefoner. De fortalte om fem unge røvere af udenlandsk udseende, som truede med med en pistil.
  – Kort tid efter var der alarm fra Gormsgade på Nørrebro, hvor en mand havde været udsat for en flok røvere med præcis samme sammensætning. Også denne gang var der blevet truet med pistol, og den overfaldne måtte aflevere penge.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1202509.ece

  “Yngre mand klædt af og tæsket på Hundige Strand. Gerningsmændene ville presse ham for penge” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1262788.ece

  “En 37-årig far er blevet sigtet for vold efter han i går stormede ind i et klasseværelse på Tovshøjskolen i Brabrand ved Århus og stak en niårig elev flere lussinger.” (2009)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25070663.html?forside

  “Ännu ett åldringsrån inträffade i Malmö på tisdagseftermiddagen. En 81-årig man blev brutalt nerslagen bakifrån av ett gäng på 5–6 tonårskillar.” (2010)

  h t t p://www.sydsvenskan.se/malmo/article897614/Aldre-man-nerslagen-och-ranad.html

  “Den 10-årige dreng kom lige efter klokken 16 torsdag eftermiddag cyklende på stien. Pludselig så drengen en person komme løbende imod sig. Uden videre væltede personen den 10-årige af cyklen, lammede ham med spark og rev hans jakke af. Efter at have gennemsøgt jakken grundigt og kun fundet nøglen til cyklens lås, tog gerningsmanden nøglen med sig, satte sig på drengens cykel og forsvandt.” (…)
  Røveren beskrives som en dreng eller ung mand, 16-17 år, måske yngre, af anden etnisk herkomst” (2008)

  h t t p://avisen.dk/10aarig-vaeltet-cyklen-beroevet-070308.aspx

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:40

 33. “En 10-årig dreng blev onsdag formiddag ved 11.30-tiden overfaldet, da han kom gående på et stisystem ved Langebjergskolen i Humlebæk. Her blev han løbet op af to ældre drenge, der greb fat i ham og trak ham ned på ryggen, hvorefter de stjal en mønt fra hans lomme, inden de forsvandt igen.”

  h t t p://lokalavisen.dk/10-aarig-roevet-ved-skole-/20100617/artikler/706229888/1052

  “En kun tiårig dreng blev kort før klokken 20 udsat for et usædvanligt råt gaderøveri i Køge, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk.
  Drengen kom cyklende ad Københavnsvej ud for Strandlodsvej på vej mod sin bopæl, da en grøn bil med tre sydlandsk-udseende unge mænd sprang ud af bilen og passede drengen op.
  – De trak hans overtræksbukser af og visiterede ham og truede med at smadre ham, hvis han ikke gav dem penge. Men han havde ingen værdier på sig.” (2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1279375.ece

  “En kun 13-årig dreng fik sig en noget anderledes og ubehagelig oplevelse, da han under en bustur blev begramset og slikket på af en anden passager” (2009 Hvalsø)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1105208.ece

  “En 13-årig dreng blev torsdag aften udsat for gaderøveri i Åbyhøj.”
  (2009)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article1853209.ece

  “To 13-årige drenge blev lørdag eftermiddag overfaldet og røvet, da de cyklede på et stistystem mellem Nørregårdsvej og Birkholmsvej i Lyngby, hvor to ukendte gerningsmænd pludselig hev den ene af drengene af cyklen og sparkede ham i ryggen.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/to-13-aarige-drenge-overfaldet-og-roevet-/20100809/artikler/100809410/1022

  “En 14-årig dreng blev formentligt forvekslet med en anden, da han i torsdags blev overfaldet med bat og knytnæveslag af seks til otte unge mænd.
  Drengen kom ved 22-tiden gående på en sti mellem Greve Gymnasium og Greve Rådhus sammen med to piger, da han mødte mændene, som var omkring 18-19 år, skriver Jyllands-Posten.” (2008)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-10871561.html?forside

  “En 14-årig dreng blev passet op af to til tre større drenge på busstationen i Aabenraa. Den ene slog den 14-årige i ansigtet, så han røg ned på jorden. Herefter tog den anden over og tildelte ham spark på kroppen, skriver JydskeVestkysten.
  Drengen sad sammen med nogle kammerater på en halvmur, da de større drenge dukkede op ud af det blå.
  Den ene slog uden varsel den 14-årige i ansigtet, så han røg ned på jorden. Herefter tog den anden over og tildelte ham spark på kroppen.” (2010)

  h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/03/18/173603.htm

  “Lørdag i indkøbscentret Bruuns Galleri i Århus C overfaldt en gruppe af fem-seks unge mænd en kun 14-årig dreng fra Solbjerg i det sydlige Århus.
  Kort forinden overfaldet, som skete klokken 17.12, havde der internt i gruppen med de 5-6 unge mænd været noget tumult. I det samme kommer den 14-årige dreng forbi og kommer lidt for tæt på gruppen, som derefter vender sig mod ham, skubber ham og sparker ham i ansigt og mave.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/14-aarig-sparket-i-ansigt-og-mave-af-fem-seks-unge-maend-/20100516/artikler/100519450/1052

  “Den 14-årige var på vej på cykel mod Svendborg da han blev stoppet af en knallertkører der var på vej den anden vej. Knallertkøreren væltede den 14-årige dreng ved at sparke benene væk under ham og stjal derefter hans pung. Da der ingen penge var i pungen smed gerningsmanden den fra sig og kørte videre.” (2010)

  h t t p://www.tv2fyn.dk/article/238180:14-aarig-roevet-i-Svendborg?rss

  “10 skoleelever på 13-14 år blev tirsdag aften klokken 19.25 udsat for et groft røveri på et stisystem i Thors Kvarter i Greve.
  Gerningsmændene beskrives som en gruppe af 10-15 unge på 13-19 år med anden etnisk herkomst end dansk.” (2008)

  h t t p://www.berlingske.dk/article/20080424/danmark/80424038/

  “Den 15-årige dreng, der i februar stod frem i TV AVISEN og truede med hærværk på grund af offentliggørelsen af Muhammedtegningerne, er blevet idømt ni måneders fængsel.
  Drengen er blandt andet dømt skyldig i brandstiftelse, hærværk og i at have opfordret en kammerat til at brænde DRs sendevogn af.
  Han skal blandt andet have sat ild til en barnevogn og en bænk i Klosterparkvej-kvarteret i Kalundborg.” (2008)

  h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2008/12/16/192959.htm

  “Røveri mod 15-årig i toget fra Holbæk. Tre unge mænd truede dreng fra Ballerup til at udleveret mobiltelefon, mp3-afspiller og en dyr halskæde. Politiet søger ældre mand, som også blev truet” (2008)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article971985.ece

  “En 15-årig dreng fra København blev i går aftes, kort før midnat, udsat for røveri på Allerød Station af seks gerningsmænd.
  De seks gerningsmænd, der er beskrevet som værende af anden etnisk baggrund, greb den 15-årige dreng bagfra og holdt ham fast.
  En af gerningsmændene tog derefter drengens pung og stjal 150 kroner, hvorefter han lagde pungen tilbage i drengens lomme.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/15-aarig-dreng-roevet-af-indvandrerbande/20100516/artikler/100519434/1253?ref=eblisterseneste

  “Han skulle ikke dø, men han skulle stoppes. Sådan ræssonerede en 15-årig pige, inden hun fredag middag med en urtekniv stak sin klassekammerat ned midt i en kristendomstime på Samsøgades Skole i Århus. Den jævnaldrende dreng var i livsfare efter knivstikket i ryggen.” (2010)

  h t t p://www.berlingske.dk/danmark/pige-havde-noeje-planlagt-knivoverfald

  “En 15-årig dreng blev truet på livet, efter han og vennerne kastede sne mod en bil i Espergærde, skriver Frederiksborg Amts Avis. De fire drenge ramte en sort bil med tonede ruder med en snebold, da de legede i sneen natten til søndag i Espergærde.
  Bilen bremsede hårdt op, og føreren samt to andre mænd steg ud. Tre af snekasterne stak af, men en 15-årig nåede ikke væk, fordi de tre mænd fra bilen skubbede ham omkuld. De sparkede ham 10-15 gange og trådte på hans ansigt og endte med at hive ham ind i bilen og true ham med en pistol.” (2009)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-20669431.html

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:41

 34. “En gruppe unge indvandrerdrenge omringede fredag aften kort før klokken 22 en 16-årig dreng og hans kammerat, der gik på Herredsvej ved Hasle Skole. Den mest aggressive i gruppen slog den 16-årige i brystet og truede ham til at udleverede sin pung, mobiltelefoner og en Ipod.” (2008)

  h t t p://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081011/AAS/638229076/1143/STIFTEN

  “To drenge på omkring 17 år passede omkring kl. et i nat den 16-årige op på Holmevej i Højbjerg, hvor han gik alene. Her begyndte de to at slå og sparke ham, hvorefter de krævede at få hans penge.” (2008)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1514932.ece

  “En 16-årig dreng blev i dag fængslet i ti dage efter et grundlovsforhør i Københavns dommervagt. Han er sigtet for fem røverier på Nørrebro i København, hvor han blandt andet har truet personer til at hæve penge i pengeautomater.”
  (2008)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-12088106.html?forside

  “Den 16-årige roskildenser var tiltalt for sammenlagt ni røverier, flere vidnetrusler og tilfælde af vold, da han tirsdag eftermiddag mødte op i Retten i Roskilde for at få sin dom. Den lød på to års fængsel og betinget udvisning af Danmark med en prøvetid på to år fra datoen for løsladelsen.
  Den 16-årige blev kendt skyldig i 11 af de 18 forhold, han var tiltalt for, frifundet i et enkelt af dem, mens seks af forholdene blev afvist” (2009)

  h t t p://roskilde.lokalavisen.dk/article/20090908/ARTIKLER/790871574

  “16-årig overfaldet med slag og spark af to mænd” (Århus)

  h t t p://lokalavisen.dk/16-aarig-overfaldet-med-slag-og-spark-af-to-maend-/20100606/artikler/100609511/1052

  “Med sitrende stemme beretter HM, mor til et af weekendens mange voldsofre i Århus, hvordan hendes dreng, TMD, blev slået til plukfisk af en gruppe på ca. 15 indvandrerdrenge. Banden afsluttede overfaldet med at tømme hans lommer og stjæle hans ejendele.” (2002)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article101449.ece

  “Da dengang 16-årige TMJ i maj måned sidste år gik ind i Danske Bank på Borbjergvej og med en pistol truede sig til 76.000 kroner, var det næppe hans egen idé.
  De mange penge fik han heller ikke glæde af. Umiddelbart efter røveriet afleverede han både penge og pistol til fire medlemmer af Sjælørbanden.
  Røveriet var så stor en succes, at i alt syv medlemmer af ‘Sjælørbanden’ angiveligt mindst to gange senere forsøgte sig med samme model, hvor de pressede eller truede andre til at gøre deres beskidte arbejde.” (2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/vi-skaerer-armen-af-din-lillebror

  “Den 16-årige og et par af hans venner hang ud på Tjørnelyparken, da fem andre unge kom kørende på to knallerter. De fem unge spurgte efter cigaretter, men den 16-årige havde ingen. I stedet slog en af de fem den 16-årige for at få nøglerne til hans knallert.” (Greve 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/fem-unge-roever-16-aarig/20100706/artikler/100709679/1266?ref=eblisterseneste

  “En dreng fra Solrød Strand blev udsat for et ubehageligt tyveri i går aftes. Drengen, der er 16 år, kørte på P-pladsen udenfor Uglegårdsskolen, da to unge standsede ham. De ville prøve hans knallert, men fik ikke lov. Da de blev ved med at presse, gav drengen den ene lov. Da han kom tilbage, satte den anden af de unge tyve sig bagpå, og de kørte væk.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/unge-narrede-knallert-fra-16-aarig-/20100728/artikler/100729536

  “Køge: To drenge på 13-15 år fik fat i penge, mobiltelefon og ipod fra en 17-årig, da de truede ham med en kniv til at aflevere sine ting.
  Røveriet skete onsdag klokken 15.25 i tunnellen under motorvejen ved Karlemosevej De to røvere kørte på knallert, og de beskrives som drenge på 13-15 år.” (2010)

  h t t p://www.sn.dk/17-aarig-truet-med-kniv-af-to-drenge/Koege/artikel/67289

  “En gruppe udenlandske mænd bortførte en ung dreng efter at have holdt øje med ham en hel weekend.
  En 17-årig dreng fra Esbjerg har anmeldt til politiet, at han ad to omgange er blevet udsat for grove trusler og bortførelse.
  Drengen har fortalt, at han i weekenden den 8. og 9. maj blev holdt øje med af en gruppe unge udenlandske mænd i to biler.” (2010)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article2075006.ece

  “En 18-årig mand fra Kalundborg blev udsat for en ubehagelig oplevelse, da han var på vej hjem natten til lørdag.
  På Klostertorvet ved Kalundborghallerne blev den 18-årige mellem klokken 01 og 02 udsat for røveri, da to mænd henvendte sig til ham.
  Mændene ville have penge og skubbede flere gange til ham. Derefter frarøvede de ham penge og mobiltelefon.” (2010)

  h t t p://www.nordvestnyt.dk/artikel/79370:Kalundborg–18-aarig-overfaldet-og-roevet-paa-aaben-gade

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:42

 35. “18-årig fra Haslev sigtes for grove røverier, som han ifølge Københavns Vestegns Politi begik sammen med en anden ung mand, der er på fri fod. (…) Den 18-årige sigtes for at have truet tilfældige borgere med kniv. Han er mistænkt for at have truet sine ofre ind i en stjålet bil og tvunget dem til at hæve penge på deres dankort.” (2010)

  h t t p://www.tv2east.dk/artikler/18-aarig-faengslet-flere-grove-roeverier

  “Klokken 23.35 i aftes var en 19-årig mand på vej gennem Kongens Have, da han pludselig blev stoppet. En hård genstand viklet ind i stof blev presset mod hans tindning, og fire mænd af mellemøstlig herkomst tvang den 19-årige til at tømme lommerne.” (2008)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1109612:Odense–19-aarig-overfaldet–i-Kongens-have

  “Værnepligtig fængslet for millionrøveri. (…) Røveriet fandt sted, da to mænd en aften i marts i hver sin bil tvang en værditransport til at stoppe ved Vallensbæk Torvevej i Brøndby. Med en pistol truede den ene røver chaufføren til at stå ud af bilen og lægge sig på kørebanen, mens den medsammensvorne tømte værditransportens varerum for penge.” (Tingbjerg 2009)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1764459.ece

  “Roskilde: En 20-årig mand fra Roskilde mistede sin telefon, 300 kroner og nogle smykker, da han natten til søndag blev væltet omkuldt og røvet på fortovet foran Roskilde Sygehus.” (2010)

  h t t p://www.sn.dk/20-aarig-vaeltet-omkuld-og-roevet-paa-gaden/Roskilde/artikel/75011

  “En 21-årig mand blev søndag morgen kl. 06.15 tildelt så kraftigt et slag på venstre side af hovedet, at det sprængte hans trommehinde.
  Slaget faldt i Studsgade i Århus C.” (2008)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2139109.ece

  “En 21-årig anmeldte vold til politiet lørdag aften klokken 19.17. Han var passet op på Flyvervej af en mand og havde fået slag i ansigtet og i nakken med enten en jernstang eller et baseballbat, oplyser Østjyllands Politi.” (2010)

  h t t p://amtsavisen.dk/article/20100627/RAM/706289989/1762

  22-årig mand tvunget ind i bil og frarøvet penge. (Sønderjylland 2010)

  h t t p://stiften.dk/article/20100315/AAS/703159860/1002

  “Efter at have været i klammeri med en person i Skolegade påkørte en mand en 22-årig pige fra Risskov søndag morgen.” (Århus 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2041836.ece

  “Truet med kniv i Botanisk Have. (…) ”Giv mig dine penge og din mobil.” Det var den besked, en 23-årig mand fik, da han kl. 13.40 tirsdag eftermiddag var på vej til Botanisk Have for at læse og slappe af.
  Manden kom cyklende af stisystemet ved Vestervang og Botanisk Have, da gerningsmanden rettede henvendelse til ham, oplyser Østjyllands Politi.” (2008)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2140939.ece

  “Meningsløs og grov vold mod ung mand. (…) Den 26-årige, der til fods var på vej hjem ad Helsingevej klokken 3.30 lørdag nat efter en fødselsdagsfest, bemærkede først en mørk personbil, som standsede. Derefter kom fire mænd ud af bilen. I fællesskab skubbede de ham ind på marken, hvor de gav sig til at sparke og slå ham på kroppen.”
  (2009)

  h t t p://www.nordvestnyt.dk/artikel/51253:Kalundborg–Meningsloes-og-grov-vold-mod-ung-mand

  “En mand på 31 år ligger fortsat bevidstløs på Rigshospitalets Traumecenter, efter at han ved to-tiden i nat blev slået i jorden på Klostervej i Hillerød.
  Ifølge Nordsjællands Politi så nogle vidner på afstand, at manden kom op at skændes med to yngre mænd, som var i gang med at affyre fyrværkeri.
  Manden har formentligt bedt de to om at stoppe fyrværkeriet. Den ene af de to slog den 31-årige i hovedet med så voldsom kraft, at han faldt bagover og slog baghovedet i asfalten.” (2009)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1700349.ece

  “34-årig banket med sten. (…) Knallertkøreren får tre til fire hårde slag i hovedet stenen hvorefter gerningsmanden forsvinder igen, og efterlader den 34-årige stærkt blødende.” (Nyborg 2010)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1649069:Nyborg–34-aarig-banket-med-sten

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:43

 36. “Ved femtiden torsdag morgen blev en 34-årig mand fra Thisted passet op af to hætteklædte mænd, da han til fods var på vej til bageren i Hurup. De to mænd ville have den 34-årige til at udlevere kontanter og tvang ham hen til to hæveautomater, så han kunne hæve penge, oplyser til TV/MIDT-VEST.” (2009)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-27475099.html?forside

  “Klokken 19.51 i går blev en 35-årig mand fundet bevidstløs ved Ådalsparken i Esbjerg, efter han var blevet gennembanket med et bat.
  – Han bliver fundet blødene på jorden og vi finder et baseballbat med søm i. Manden har pådraget sig skader i hovedet, på skinneben og på fingrene, siger vagtchefen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til ekstrabladet.dk” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1241090.ece

  “Den 36-årige Henrik Pedersen blev dræbt af to skud fra en 9 mm-pistol, der ramte ham i lænden og i hjertet. Drabet skete ved midnat natten til onsdag, da manden sammen med en kammerat stod og spillede billard på værtshuset Havhesten i Odense.” (2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/doede-henrik-fordi-han-lignede-en-rocker

  “Den 39-årige mand blev af politiet fundet blødende med et knivstik i højre side af kroppen kort efter klokken 3. Han blev straks bragt til sygehuset, hvor han blev opereret. Manden har til politiet forklaret, at han klokken 1 kom i slagsmål med et ukendt antal unge i Svendborg.” (2010)

  h t t p://www.tv2fyn.dk/article/239547:Mand-stukket-ned-i-Svendborg?rss

  Mand overfaldet på gaden og tæsket af fire mænd.

  “Den 39-årige mand, der kommer fra Hørsholm, blev slået flere gange i ansigtet med en massiv stenvase, tildelt adskillige knytnæveslag i ansigtet og truet med en kniv, oplyser Nordsjællands Politi.
  Det grove overfald fandt sted kort før midnat i Sct. Anna Gade, og politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/39-aarig-mand-taesket-med-stenvase-og-truet-med-kniv-/20100727/artikler/100729563

  “Offeret for røveriet, en 44-årig mand fra Aalborg er slemt forslået, efter han lidt over kl. 01 natten fredag blev udsat for det voldsomme røveri. Manden kom gående ad Boulevarden i Aalborg, da tre unge mænd pludselig kastede sig over ham.
  Han blev slået og sparket flere gange. Så voldsomt, at han nu har synlige mærker og skader efter overfaldet, oplyser Nordjylland Politi. Drengebanden stjal mandens tegnebog, som blandt andet indeholdt kontanter.” (2009)

  h t t p://www.nordjyske.dk/aalborg/forside.aspx?ctrl=10&data=28%2c3319958%2c5%2c3

  “En 53-årig mand fra Kristrup ved Randers blev tidligt i morges banket og berøvet, da han var på vej til Randers station til fods.
  Da han på et tidspunkt mellem kl. 05.30 og 06.00 stoppede op på den nordlige side af Gudenåen mellem den Blå Bro og den brede stentrappe op til Randers Regnskov, blev han pludselig slået ned bagfra.
  Manden mistede kortvarigt bevidstheden, men da han kom til sig selv, så han gerningsmanden stå med et baseballbat i hånden sammen med 7-9 andre af muligvis tyrkisk afstamning.” (2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1378261.ece

  “Københavns Politi leder efter en gruppe unge mænd, der nytårsmorgen overfaldt en 53-årig mand på Flintholm Alle på Frederiksberg. Manden blev slået med et jernrør og sparket, mens han lå ned.
  Den 53-årige mand og andre var ved 7-tiden i færd med at affyre fyrværkeri, da gruppen kom til og forlangte at få deres krudt. Det var manden ikke til sinds og bad dem forsvinde, hvilket åbenbart udløste overfaldet. Ifølge hans venner blev manden slået og sparket mindst 20 gange, mens han allerede lå ned.” (2010)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-27489086.html?forside

  “En 56-årig mand blev onsdag sparket og berøvet sin knallert i Hasle.
  Manden var onsdag kl. 14.10 på vej hjem fra arbejde, og trak med sin knallert ad stierne omkring Hasle Centervej ved Trivselshuset.
  Her blev han kontaktet af en dreng på omkring 15 år, der gentagne gange spurgte, om han måtte få en tur.
  Det afviste den 56-årige, hvorefter drengen rev nøglen ud af tændingen” (2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2114425.ece

  “To ukendte gerningsmænd slog, sparkede og røvede en 57-årig mand på Frederiks Alle i Århus C fredag aften klokken 20. Ofret fik frarøvet sin pung, som senere blev fundet i Rådhusparken.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/to-mænd-slog,-sparkede-og-røvede-57-årig-mand-på-åben-gade-i-århus/20100320/artikler/100329984/1052

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:45

 37. “Politiet har gerningsmand i kikkerten efter endnu et gaderøveri på Kertemindestien. For femte gang på under to måneder, er en person blevet røvet på Kertemindestien ved Grønlandsgade i Odense. Det fortæller vagtchef Kim Munksgaard fra Fyns Politi.
  Klokken 20.40 i går var en 62-årig odenseansk mand netop gået ind på stien, da to yngre mænd spørger om de må bomme en cigaret. Da manden er ved at fiske et par smøger op af sin lomme, kommer en tredje mand til. Han tager fat i den 62-åriges arme, og instruerer de to andre i at tage mandens pung, fortæller vagtchefen.” (2010)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1647290:Odense–Endnu-et-gaderoeveri-paa-Kertemindestien

  “En 64-årig mand fra Taastrup blev torsdag aften klokken 19.30 overfaldet på søndertoften i Taastrup. Den 64-årige så en ukendt gerningsmand stå ved en bil. Den 64-årige spurgte, hvad han lavede, og det var åbenbart nok til, at manden overfaldt den 64-årige.” (2010)

  h t t p://www.sn.dk/64-aarig-mand-overfaldet/Hoeje-Taastrup/artikel/77111

  “HALSSKOV: En 65-årig mand fra Korsør blev natten mellem lørdag og søndag udsat for et gaderøveri, da han kom gående på Motalavej ved fælleshuset. Klokken var cirka 23.50 lørdag, da han blev passet op en en flok unge mennesker af anden etnisk oprindelse end dansk. De fik revet mandens pung med 250 kr. og diverse hævekort fra ham, så han pådrog sig nogle hudafskrabninger på den ene hånd, hvorefter de forsvandt i skarpt trav.” (2010)

  h t t p://www.sn.dk/65-aarig-udsat-for-gaderoeveri/Slagelse/artikel/77301

  “Den 65-årige mand var på vej hjem efter at have handlet hos den lokale købmand, og det var undervejs på hjemturen, at han pludselig blev skubbet omkuld af en mørklødet ung mand på cirka 16 år.
  Da manden var blevet væltet omkuld og lå på jorden, så røveren sit snit til at frarøve manden hans pung, hvorefter han stak af fra stedet.” (2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/65-aarig-roevet-af-moerkloedet-ung-mand-/20100724/artikler/100729722/1027

  “81-årig på knallert overfaldet.” (Brabrand, Århus 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2109955.ece

  “Flere almindelige motorcyklister oplever i disse dage at blive forfulgt af indvandrerbander.” (2009)

  h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Indvandrerbander_forf_lger_motorcyklister.php

  “Den 55-årige beboer åbnede døren for de tre mænd, der omgående begyndte at slå løs på manden, som blev tvunget til at aflevere sit hævekort. De tre mænd truede med en kniv manden til også at udlevere koden til hævekortet. Herefter flygtede de fra lejligheden.” Tingbjerg 2009)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/taevet-og-truet-med-kniv

  “35-årig mand passet op på Kokkedal Station af indvandrergruppe – havde talt med udenlandsk kvinde i toget.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1200639.ece

  “Aftenvandrer i Esbjerg svæver netop nu mellem liv og død på Odense Universitetshospital efter overfald af indvandrer-bande.” (2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20080629/krimi/80629004/

  “En glad aften i byen med nogle arbejdskolleger blev på sekunder forvandlet til et svidende mareridt for 20-årige Nicolai fra København. Onsdag den 16. september i år bliver han rullet i en sidegade til Istedgade på Vesterbro. Gerningsmændene nøjes ikke med at røve de 1500 kroner, han har på sig – de røver også hans syn. Røverne bruger nemlig et nyt og ekstremt farligt våben: tredobbelt salmiakspiritus.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.tv/nyheder/112/article1247760.ece

  “Fællesarealet i stueetagen på Københavns åbne Gymnasium. Ved et bord sidder en gruppe unge af anden etnisk herkomst. Hver gang en såkaldt etnisk dansker går forbi lyder det: »Én skinke, to skinker, tre skinker . . osv.« med utvetydig henvisning til den hudfarve som kendetegner folk, der er født på disse breddegrader.” (2009)

  h t t p://www.berlingske.dk/article/20090807/dineord/109290113/

  “Det er først på natten, og jeg har lovet at hente min datter fra et dansested i den indre by. Da jeg holder ind til siden i Lille Kongensgade, bemærker jeg tre indvandrere, som står og hænger ud ikke langt fra Kongens Nytorv. Umiddelbart efter kommer en ung mand slingrende forbi på fortovet. Han er tydeligvis så beruset, at han næsten har mistet orienteringen – og er i konsekvens heraf desværre også et let offer! Da han er ud for de tre unge indvandrere, tildeler den ene ham, uden nogen forudgående dialog, to hurtige slag i ansigtet. Opildnet af kammeratens succes springer en anden af indvandrerne til og tildeler også den berusede unge mand et par slag. Jeg vil ringe til politiet, men hele optrinnet er overstået på mindre end et minut, og de unge forsvinder rundt om hjørnet, mens den berusede unge mand vralter videre i sin kæmpe brandert.” (2009)

  h t t p://www.berlingske.dk/article/20090807/dineord/109290113/

  “En vuggestue på Nørrebro er flere gange blevet truet af unge indvandrerdrenge, der kaster med sten efter børn, pædagoger og forældre.” (2008)

  h t t p://avisen.dk/drengebande-kaster-sten-efter-vuggestueboern-020408.aspx?CommentPosted=true#commentmessage

  “En kun 15-årig dreng sparket, slået og truet med kniv i et fyldt tog, mens passagerne bare så på.” (2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20080220/krimi/80220011/

  “18-årig truede med at dræbe ex’ens forældre.” (2009)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/18-aarig-truede-med-draebe-exens-foraeldre

  “Politiet jager en flugtbilist, der mejede en 11-årig dreng ned i et fodgængerfelt på Ålekistevej ved Vanløse. Flugtbilisten sagtnede ikke farten og kørte over for røde lys i sin iver for at komme væk. Bilen er fundet uden nummerplader.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1113007.ece

  “To polske sømænd blev natten til tirsdag gennembanket med køller og jernrør af seks-otte mænd i Kolding.” (2008)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1018407.ece

  “Det sagde bare dunk, dunk og dunk, mens de sparkede mig i hovedet, og det føltes som en evighed. Sådan lyder det fra den 13-årige S., der i fredags blev overfaldet af et tæskehold i en tunnel tæt ved Sanderumskolen.” (2008)

  h t t p://www.fyens.dk/article/967146:Odense–Voldsoffer—-Det-foeltes-som-en-evighed

  “En mand i 20’erne truede lørdag aften en kvinde til at forlade sin bil, hvorefter han stjal bilen og kørte afsted i den. Politiet leder efter gerningsmanden” (2007)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article362812.ece

  “Kort efter klokken fem i morges kom to grupper af unge mænd mellem 15 og 20 år op at toppes verbalt ved Taastrup Station.
  Begge grupper optrådte meget provokerende, og skænderiet endte med, at den ene gruppe – bestående af fem-seks unge mænd af anden etnisk herkomst – sendte en hund efter den anden gruppe – bestående af to unge danskere.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1132915.ece

  “Fredag eftermiddag var en større gruppe indvandrere impliceret i et større slagsmål i Lundegade bag Byskolen. Vidner, der så det hele, oplyser til Lokalavisen Helsingør, at 40-50 indvandrere tilsyneladende mødte op og tvang to tilfældige drenge fra henholdsvis 8. og 9. klasse til at slås mod hhinanden med baseball-bats. Hvis drengene nægtede, ville de få tæsk af den store forsamling.
  Den ene dreng nåede ifølge vidnerne at få et blåt øje, inden slagsmålet blev opløst og politiet kom til stede.” (2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20080328/krimi/80328084/

  “To skoleelever på Brændkjærskolen i Kolding kom i maj op at skændes, og det endte med, at den ene truede den anden med en kniv.” (2007)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-9118021.html

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:46

 38. “For 23 familier i boligselskabet Lejerbos afdeling 32 på Belvederevej i Helsingør har det seneste halvandet års tid været et mareridt.
  Helsingør Kommune satte en libanesisk familie ind i en lejlighed, og herefter begyndte et sandt helvede for de øvrige beboere, skriver Frederiksborg Amts Avis.” (2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1211640.ece

  “Natten mellem lørdag og søndag slog to unge mænd en tredje mand i gulvet på en burgerbar i Århus.
  Hvorfor en 24-årig mand fra Århus skulle have to særdeles kraftige knytnæveslag i ansigtet ved ingen.
  Men det var, hvad han fik, da han klokken lidt over fire natten til søndag stod i kø på Burger King på Park Allé i Århus.” (2008)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1364034.ece

  “Mand brækkede knogler i ansigtet efter overfald af to mænd, der tilbød at køre ham hjem i pirathyrevogn.” (Århus 2009)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1122637.ece

  “En 54-årig kvinde var på vej hjem klokken 2.20, da to unge mænd kørte op på siden af hende på en PGO-knallert. De to mænd slog og sparkede hende, og tog hendes pung. (…) 11 minutter senere blev en 19-årig kvindelig cyklist væltet omkuld af to unge fyre på en knallert. – Hun bliver truet med vold, og så stjæler de hendes pung og mobiltelefon og stikker af mod Vollsmose, siger vagtchefen.”
  (2010)

  h t t p://www.tv2fyn.dk/article/236413:Kvinder-overfaldet-paa-Kertemindestien?rss

  “Kort efter klokken 6 blev en ung mand, som bor på et kollegium på Arne Jacobsens Allé nær indkøbscentret Fields, vækket ved, at der sad en person overskrævs på ham i sengen.
  – Det var en ung mand, som truede med kniv og krævede, at kollegiebeboeren udleverede dankort” (2008)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1065439.ece

  “Lidt før midnat tirsdag blev en 38-årig mand overfaldet i Ørstedsparken i det indre København. Manden blev sparket og slået af tre gerningsmænd. – Han blev slået med en form for lægte fra et vejarbejde og brækkede kæben” (2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20080723/krimi/80723008/

  “En mandlig cyklist blev i går aftes udsat for en særdeles ubehagelig oplevelse på Stationsvej i Hjulby uden for Nyborg. To mænd i bil truede ham med en kniv. Efterfølgende tvang de ham til at køre med og hæve 500 kroner til dem.” (2008)

  h t t p://www.fyens.dk/article/957783:Nyborg–Bortfoert-og-afpresset-cyklist

  Osv. osv.

  Kommentar by Liva — 20. august 2010 @ 18:47

 39. At vi finder os i dette !

  Hvor meget eller rettere hvad skal der ske, før danerne vågner helt op ?

  Hvis vi bliver ved med at lade som om problemerne ikke er vores fordi vi bor et sted der endnu ikke er blevet beriget – så tager vi alvorlig fejl.

  For det er vist kun et spørgsmål om at tid og demografi skal befinde sig i den rette position, og berigelsen når os alle !

  Kommentar by Vivi Andersen — 21. august 2010 @ 00:03

 40. Det var da en ualmindelig modbydelig diskriminerende kampagne.

  Der findes to befolkningsgrupper i dette land, som der har været aktiv forfølgelse af. Grønlændere der er blevet jaget ud af et beboelseskvarter, og jøder, som gør klogest i at holde sig væk fra Nørrebro.

  Ingen af disse grupper er nævnt. Hvorfor? Er det på grund af et hensyn til gerningsmændenes etnicitet…?

  Kommentar by Michael Jensen — 21. august 2010 @ 00:51

 41. @Vivi Andersen

  Jeg tror desvære ikke selvom folk føler berigelsen på egen krop, de vågner op. Folk er hjernevaskede efter år indoktrinering, ekspertvælde, skammen ud, så der vil bare gå Peter Mygind syndrom i den.

  Og den unge generation som hun forlader skolerne fuldstændingt hjernevaskede uden historisk eller kulturel indsigt. Jeg havde besøg af min niece den anden dag som lige nu forlader folkeskolen. Hun var meget klar over hvor mange mennesker Hiltler havde drabt, men Stalin’s folkedrab derimod.

  Kommentar by Hans L — 21. august 2010 @ 06:39

 42. @Liva

  Det er uhyggeligt, hvad der overgår danskerne. Der er jo mange flere. Prøv bare at læse de lokale aviser f.eks Nordjydske, Vestkysten osv osv. De 3-4 landsdækkende aviser har langt fra alle episoder med.

  Jeg prøvede at søge på tricktyveri i går. Det er langt værre, end jeg troede. På de seneste 2 dage forekommet i

  Roskilde. Ringsted, Helsinge, Horsens, Lemvig, Hjørring, Gladsaxe, Kolding, Odense, Søborg, Grenå, Fredriksberg, Rebild, Rødby, Jagtvej Nørrebro, Lyngby.

  Og mon ikke flere steder, mange ældre gider ikke besværet med anmeldelse, hvis de ikke har mistet f.eks. sygesikringsbevis.

  Og danskerne stemmer fortsat på det multietniske “paradis” ???

  Kommentar by tavsen — 21. august 2010 @ 07:23

 43. Skal man nu også til at skamme sig, fordi man har blå øjne? Er der i sig selv tale om en folkehetz der udgår fra landets største kommune imod folk med bå øjne?

  Kommentar by morlille — 21. august 2010 @ 08:04

 44. […] Jeg vil på det kraftigste opfordre alle politiets sagsbehandlere i voldssager til at oprette udlændinge/muslimers overfald på etniske danskere som ”Hatecrimes”, så der i det mindste kan blive tegnet et retvisende billede af situationen i København. Skal hvide mennesker have blå øjne? – en opfordring til tidligere politikollegaer (Tidligere om samme: Den hyppigste gerningsmand til ‘hatecrime’ blev et stakkels offer for samme.) […]

  Pingback by Sverigedemokraterna i dansk TV « Snaphanen — 21. august 2010 @ 10:23

 45. 42

  Ja, det er fordi danskere generelt er optimistiske og håber det bedste. Og det er en rigtig god egenskab. Det kan dog undre at der ikke laves en kampagne – bl.a. i KBH – der beskæftiger sig med det danskere nu udsættes for – i Danmark. Men det gør der altså ikke.

  Men så kan danskere selv gøre opmærksom på problemet. Jeg synes at det er fint at du selv kommer med en del links til hvad danskere må lægge krop til i venstrefløjens og ultra liberalisternes multikultur land. Jeg ved udmærket at der er mange eksempler på hvad der bydes på at importerede klaps til danskere.

  Kommentar by Liva — 21. august 2010 @ 10:40

 46. #28 Høgsbro.

  Værdipolitik i Københavns kommune er lidt speciel – de smed Sennels ud, men det vil ikke undre mig om HuT manden fik lov at blive.

  Kommentar by Sigwar — 21. august 2010 @ 11:14

 47. Her er så en lidt mere virkeligheds relateret udgave http://eticha.dk/news/?p=1686

  Kommentar by PBr. — 21. august 2010 @ 13:04

 48. Der sker ikke en dyt før VI, befolkningen, siger fra på en måde der kan forståes selv hos de mest hårdføre multikulti-politikere !

  Vi bliver som ganske almindelige, skatteydende borgere “overfaldet” og svinet til gang efter gang!

  Samtidig betaler vi selv både for hetzen mod os og for berigelsen vi udsættes for at de tilvandrede fra de islamiske lande.

  Enten er vi i en kronisk koma eller… vi samler i al stilhed sammen for på et tidspunkt at sætte hælene i : for selv de langmodigste af danerne har en grænse for hvad de vil finde sig i.

  Men det er klart at vi bliver ” kørt over” gang efter gang, for de der udføre dette mod deres landsmænd har fået alt for lange tøjler over al for lang tid – og nu mener de, at de er i deres gode ret !

  Jeg tror egentlig ikke der er så megen forskel på at give en hest for lange tøjler og mennesker det samme : hesten tager bidet og magten og rytteren kan så enten samle tøjlerne op og kæmpe for at få styr over krikken .

  Jeg VED af egen erfaring hvad der kan ske hvis man som rytter ikke får styr på hesten igen !

  I et demokrati som det danske er det – skulle det være – befolkningen som bestemmer, ikke.

  Hvorfor gør vi det så ikke ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 21. august 2010 @ 15:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper