21. august 2010

Afdød tysk dommer: Sidste udkald hvis den demokratiske retsstat skal overleve multikulturen

Når Weekendavisen er bedst er den alle pengene værd. Historien om ungdomsdommer Kirsten Heisig i seneste udgave – Dommer nådesløs (ikke online).

“Hun havde i flere år været en ligefrem samfundsdebattør, når hun udtalte sig om den voksende kriminalitet i mange af de bydele, som er domineret af unge med anden etnisk baggrund end tysk. Heisig vidste mere om problemerne end de fleste. Hun var dommer ved hovedstaden Berlins ungdomsdomstol, der tager sig af 14-21-åriges forbrydelser. Heisig dømte i sagerne fra bydelen Neukölln, hvor cirka en tredjedel af bydelens 300.000 beboere har indvandrerbaggrund.

Hun fortalte gerne til medierne, at det var hendes erfaring, at familier med arabisk og tyrkisk baggrund ofte modarbejdede integrationen og alt, hvad der var tysk. I store dele af Neukölln havde der »fundet en islamisering sted« og udviklet sig »et parallelsamfund«, der omfattede sharia. Heisig mente, at det nu var sidste udkald, hvis den demokratiske retsstat skulle forblive intakt. Hvis ikke problemerne blev løst, »ville hele byen være ødelagt om ti år«.

Sidste år gik Kirsten Heisig i gang med at skrive en bog om sine erfaringer som ungdomsdommer. Hun blev færdig denne sommer, og forlaget regnede med at udgive bogen til efteråret. Den 28. juni, et par dage efter at hun havde sat sidste punktum, forsvandt hun imidlertid. Nogle dage senere fandt politiet hende hængt i Tegel-skoven i Berlins udkant… Politiet fastslog hurtigt, at der var tale om selvmord.

[…]

Bogen er et opgør med den tyske justits-og udlændingepolitik. Anklagen baserer Heisig på, hvad hun har set gennem 20 år som dommer i Berlin… Her taler tallene for Neukölln deres klare sprog. I de seneste to årtier er ungdomskriminalitet med alvorlig kropsbeskadigelse steget med 274 procent, mens antallet af røverier er steget med 144 procent. Det er sket samtidig med, at der er blevet færre unge mennesker i den store bydel, der ligger i Berlins sydlige ende.

[…]

Heisig beskriver, hvordan der blandt venstreradikale i Berlin og Hamburg findes et stort aggressionspotentiale, som er i hastig stigning.
Alene 1. maj 2009 blev 440 politibetjente såret i Berlin, mange af dem blev det helt bevidst, fremgår det af vidneudsagn. Det er desuden blev en modedille at brænde tilfældige dyre biler af i Berlins bydele Friedrichshain, Prenzlauer Berg og Kreuzberg. Det siger en del om den blindgyde, den politiske venstrefløj står i. Før i tiden havde man det ambitiøse mål at overtage magten og produktionsmidlerne; i dag tæver man tilfældige politifolk og brænder transportmidler af.

Venstrefløjsekstremisterne iklæder sig gerne betegnelser som »antifascister« og »antinazister«. Heisig beretter, at de siger, at de har erklæret højrefløjen krig, men at de reelt betragter den demokratiske retsstat som fjenden. »Efter min vurdering,« skriver hun, »bliver vi i de næste år nødt til at reagere lige så konsekvent her, som man har reageret over for de højreradikale.«.

[…]

Men de største ændringer i statistikkerne med ungdomskriminalitet handler først og fremmest om mislykket integration… Hun fremhæver, at man i Berlin har registreret 550 såkaldte »Intensivtäter«, som er defineret som ungdomskriminelle, der inden for det seneste år har begået mindst ti alvorlige forbrydelser. Af disse 550 vaneforbrydere bor halvdelen i Neukölln. Når man studerer dem nærmere, tegner der sig et skræmmende billede: 90 procent af disse kriminelle gengangere har indvandrerbaggrund. Og mere udspecificeret viser det sig, at 45 procent har arabisk baggrund, mens 34 har tyrkisk.

Det skal ses på baggrund af, at der blandt de 300.000 beboere i Neukölln endnu blot er 10.000 med arabisk baggrund, mens der bor godt 40.000 tysk-tyrkere i bydelen. I forhold til befolkningsandelen er den arabiske minoritet (der stammer fra bl. a. Nordafrika, Libanon, Palæstina, Syrien, Irak, Somalia, Yemen) altså noget af en hovedpine for »dommer nådesløs« og hendes kolleger.
Når Heisig så åbent udstiller, at den mislykkede integration især handler om den arabiske minoritet, er det ikke hverdagskost i den tyske udlændingedebat…

Dommer Heisig fortæller om en voldtægtsmand, der i retten udtalte: »Jeg ville ikke have gjort det, hvis det var i Libanon, for så havde jeg fået pikken skåret af.« Heisig pointerer: »Det bliver ofte fremført i debatten om disse emner, at kriminaliteten skyldes, at de unge oplever diskrimination og derfor sætter sig til modværge. Det kan jeg ikke modbevise, at der er noget om, men det er uforståeligt for mig, hvorfor det netop er piger og kvinder, der grundet deres køn skal bøde for det.«

… Heisig konkluderer, at det tyske samfund i dag står ved en skillevej. »Det vil kunne spalte sig i rig og fattig, i højre og venstre, i muslimsk og ikke-muslimsk.« Hun skriver også, at vi har fået skabt nogle »komplekse problemer i storbyernes sociale brændpunkter, og der er kun kort tid til at løse problemerne.« “

Oploadet Kl. 14:23 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/17182/trackback

37 Comments »

 1. Der er intet nyt under multi-kulti solen!

  Trods den katastrofe vi allerede står i, fortsætter indvandringen og islamiseringen.

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 21. august 2010 @ 14:38

 2. Jeg tror det er dialog der er vejen frem.

  Og så at flere lærer at respektere mangfoldighed som en gave til samfundet. Man kunne f.eks. lancerer nogle kampagner mod racisme, og så placerer dem i stormagasiner og aviser, så de rammer målgruppen der er hovedansvarlig.

  Kommentar by Superman — 21. august 2010 @ 14:59

 3. Vi kommer ikke udenom en borgerkrig, hvis de europæiske kulturer og nationalstater skal bevares.
  De skyldige politikere skal medregnes som fjender.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. august 2010 @ 15:13

 4. Ja,selvfølgelig begik hun “selvmord”.
  De er alle gale…

  Kommentar by ivan johansen — 21. august 2010 @ 15:48

 5. Ka´det nu passe ? Lasse Jensen, Per Øhrgaard og Mette Winge siger selv, at indvandring slet ikke er noget de civilliserede tyskere beskæftiger sig med !

  Kommentar by wied — 21. august 2010 @ 16:27

 6. @Superman:
  Peace for our time..

  Ikke noget man ikke kan løse med dialog, ikke?

  Kommentar by erik — 21. august 2010 @ 16:51

 7. Krigen alle venter på måske??

  Kommentar by Goofy — 21. august 2010 @ 17:09

 8. Så venter man bare på venstrefløjens politi anmeldelser !

  Kommentar by poul sørensen — 21. august 2010 @ 17:19

 9. Det er jo det samme fænomen vi ser i Danmark, bare i noget mindre omfang. Så længe beslutningstagerne ikke vil/kan indse at for store dele af den muslimske befolkning, er der ikke noget ønske om integration, tvært imod, de kæmper imod med næb og klør, så vil kriminaliteten fortsætte med at stige, den vil blive grovere og grovere og der vil opstå no go zoner hvor vi ingen adgang har og hvor ordensmagten heller ikke vil kunne komme uden massivt politiopbud.
  Der vil blive deres zoner og vores zoner og zoner hvor vi så mødes og her vil konfligterne opstå. Men en ting er helt sikker, der bliver massive pengeoverførsler fra os til dem, og på et eller andet tidspunkt vil vores vældfærdssamfund holde op med at fungerer, for det bygger på samhørrighed, og den tid hvor samhørrigheden ophører er ikke fjern. Trist.

  Kommentar by Andreas — 21. august 2010 @ 18:39

 10. Skal vi have det nødvendige opgør med “besættelsesmagten”, så skal det ikke være muligt at etablere en handlekraftig regering.
  Det skal klares gennem stemmeafgivningen ved et valg.
  Er det problem løst, så har en kommende modstandsbevægelse den platform, den skal bruge, for at etablere en egentlig modstandsbevægelse.
  Så kommer regnskabets time.
  De forræderiske politikere, der har forrådt vort land og vort folk, de skal stå i forreste række til folkets opgør med forræderiet.
  De fremmede skal modstandsbevægelsen nok tage sig af.
  I det nævnte tilfælde, vil alle offentlige ydelser til parasitter blive annulleret med omgående varsel.

  Gå i aktion danskere!
  Det bliver en dejlig dag.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 21. august 2010 @ 19:32

 11. “Folket ” har jo selv valgt dem ind, Falkeøje. Så hvem er det, der er forrådt? Vi må selvfølgelig reetablere en ordentligt samfundsstruktur, og hvis det kræver ad hoc domstole og krig, så må det også gøres.

  Forresten får jeg en lidt konspiratorisk fornemmelse af at flere af de vægtigste dissidenter kommer galt afsted : David Kelly, Pim Fortuyn, Van Gogh , Jørg Haider, og nu hende her Kirsten Heisig.

  Måske er det bare nogen af de mafiamedlemmer, hun afslører, der har gjort det. Men det virker lidt underligt, hun aftaler at tage på ferie med sin datter samme dag, som det sker. Det er nok bare forestillinger, men man ved jo hvilken rådden karakter de dekadente politikere har.

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 21. august 2010 @ 20:45

 12. 10 falkeøje
  Jeg tror nok jeg ved, hvad du mener med en ikke handlekraftig regering. Du har nok opgivet håbet om, at befolkningen stemmer en regering til handlekraft i den rigtige retning. Det har jeg også.
  I øjeblikket går begejstrings brølet på, at indvandrerpigerne i % har overgået danskerne ved indskrivning på de højere læreanstalter.
  Narrene fatter ikke at uddannelsen bliver enten ikke brugt eller også bliver den brugt på at koble den vogn med dem, der har betalt uddannelsen af sporet.

  Kommentar by Menig 442 — 21. august 2010 @ 20:59

 13. Off Topic:

  Hvis man vil se handlekraftig regering så kig her:

  “Forbindelsens tidsfrist udløb
  Serveren sverigedemokraterna.se er for lang tid om at svare.”

  ???????

  Kommentar by Jens Hansen — 21. august 2010 @ 21:19

 14. “Selvmord” er ganske i skoven – den væsentligste indikation er en SMS, der sagtens kan være sendt af en morder.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 21. august 2010 @ 21:23

 15. Tragisk skæbne for et eftertænksomt menneske som gennem sit arbejde vel er blevet berøvet den sidste gnist af håb for den civilisation hun har følt sig stærkt knyttet til.

  Forholdene hun beskriver ville ikke kunne ske uden et aktivt samarbejde med de som netop er indenfor. De har deres forskellige bevæggrunde. Venstre- og centerpolitikerne og partierne forventer at de muslimske immigranter vil være en pålidelig stemmeblok for dem og det har i ret i – på det korte sigt. De ser de stigende befolkningstal som en fordel og en mulighed for at forøge deres politiske indflydelse, uden at undersøge konsekvenserne der følger med hen ad vejen.

  Virksomheder leder altid efter billig arbejdskraft, og i lande med en lille fødselsrate, så er der altid noget beskidt arbejde der skal gøres.

  Flere civiliserede lande ødelægger sig selv i forsøget på at spare nogle håndører, i en troslære eller politisk ideologis navn. Billig arbejdskraft og billige stemmer er en af de mere tiltrækkende økonomiske narkotika på markedet.

  Og selvom selv de europæiske lande ikke kan undgå at lægge mærke til at de risikerer at ødelægge sig selv gennem muslimsk immigration og de dermed forbundne sociale problemer så fortsætter processen. Fordi der er for mange magtfulde mennesker der har for meget at vinde ved processen fremfor at afslutte den.

  Kommentar by synopsis-olsen — 21. august 2010 @ 21:59

 16. Mindes ikke tidligere at have hørt eller læst, at en kvinde begik selvmord ved at hænge sig. Og så er der det med hunden.

  Kommentar by Mette — 21. august 2010 @ 22:17

 17. #13

  Egentlig er det lige meget med deres web server, som virker nu, når de må ikke komme med i TV før det udemokratiske valg, hvor alle kan se hvem man vil stemme på, medmindre man “finder på noget”.

  Kommentar by jonas — 22. august 2010 @ 00:02

 18. Er det ikke en indikator på reelt selvmord at hun skriver færdig og afleverer tilsyneladende manuskriptet (med et meget pessimistisk fremtidssyn), og så begår selvmord. Jeg synes at historien i sig selv er sammenhængende, og lyder mere plausibel end at en politisk modstander var så uheldig at ramme hende lige akkurat i dagene efter hendes arbejde var færdigt.

  Anyway; Tyskland har brug for at bearbejde et par nationale traumer, og kommer ud af deres handlingslammelse. Tyskere er forståeligt usikre ved magtanvendelse. Men man kan godt tage et skridt, selvom man engang har svigtet ved at tage en million skridt.

  Kommentar by WilliamJansen — 22. august 2010 @ 00:25

 19. 16.Mette

  Hvad var der med dommer Heisig´s hund – havde hun den med i bilen eller ?

  Man tør dårlig nok skrive at det er lidt underligt at netop hun skulle vælge at begå selvmord.

  Kommentar by Vivi Andersen — 22. august 2010 @ 00:55

 20. 1) Sverigedemokraterna offer för internationell hackerattack

  http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/sverigedemokraterna-offer-foer-internationell-hackerattack-455578

  2) Det er formentlig som Vind Jensen skriver, selvmord. Man kan ikke vide det med sikkerhed.

  Kommentar by Snaphanen — 22. august 2010 @ 02:45

 21. “Folket ” har jo selv valgt dem ind, Falkeøje. Så hvem er det, der er forrådt? Vi må selvfølgelig reetablere en ordentligt samfundsstruktur, og hvis det kræver ad hoc domstole og krig, så må det også gøres.

  Hej. Jeg er ny her.
  Jeg er skeptisk i en ovenstående påstand hvori, at en debattør modsiger falkeøjes påstand om at det er regeringens/politikernes skyld.
  Modparten mener, at vi selv har stemt regeringerne/politikerne ind.

  Men hvor meget gennemsigtighed er der for den almene borger?
  – ved vi hvad vi stemmer på?

  Kommentar by naturret — 22. august 2010 @ 02:51

 22. “»Intensivtäter«, som er defineret som ungdomskriminelle, der inden for det seneste år har begået mindst ti alvorlige forbrydelser.”
  Hvordan kan det overhovedet forekomme 10 ALVORLIGE forbrydelser. Vil det sige at man stort set ikke straffer i Tyskland???

  Kommentar by Danskeren — 22. august 2010 @ 06:10

 23. “Politiet fastslog hurtigt, at der var tale om selvmord”. Det er det der er det luskede, politiet plejer ikke at være hurtige. Og så i sådan en sag. Det stinker!

  Kommentar by Slyrgraff — 22. august 2010 @ 09:17

 24. Min intuition siger mig, der er noget galt med dette “selvmord”.
  Allerede da hun forsvandt, var der noget der sagde mig, hun kommer ikke levende tilbage.
  Alle ved jo efterhånden, det “koster” noget at kritisere muhammedanertroen.

  Kommentar by li — 22. august 2010 @ 09:42

 25. 21. naturret
  En stor del af vælgerne bør undlade at stemme ved et valg.
  Så bliver en regerings magtgrundlag kraftigt reduceret, og
  vejen banes for en nødvendig anarkisme i samfundet i en periode.
  Det vil give en modstandsbevægelse den platform, som er nødvendig
  for, at den kan etablere sig.
  Sålænge en regering af normal styrke sidder på magten, vil den
  kunne undertrykke folket, som de har gjort i snart mange år.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 22. august 2010 @ 10:30

 26. “Men hvor meget gennemsigtighed er der for den almene borger?
  – ved vi hvad vi stemmer på?”

  Ja. Det ved de godt. Måske er kritik af muhammedanerbanderne bredt accepteret, men de føler sig alligevel tryggest ved socialliberalismen og al dens væsen.

  Du må ikke tro, du har nogen gudgivne rettigheder. Dem skal man kæmpe for. Men hvis man ikke tager et standpunkt og bare følger med, så er man ikke ansvarsfri for dem, man følger efter.

  Kommentar by Bekæmp FN og EU — 22. august 2010 @ 10:36

 27. Et sådant ’selvmord’ bør undersøges som mord, indtil den mulighed er fuldt ud udelukket.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 22. august 2010 @ 10:38

 28. Vivi.

  Der var noget med, at dommeren vist nok havde en hund, som hun gik tur med, og så var den der pludselig ikke mere. På et tidspunkt fandt man et hundelig pakket ind i plastik i en sø i nærheden af det sted, hvor hun blev fundet. Sådan opfattede jeg det, men mit tysk er ret ringe, så måske har jeg fuldstændig misforstået det hele, og der er jo mange hunde i denne verden, der afgår ved døden.

  Kommentar by Mette — 22. august 2010 @ 10:57

 29. Må den kvindelige dommer hvile i fred. Godt hun fik skrevet sin bog. Mange tak for den. Og kan såkaldte integrationsråd og -projekter og -ministerium (ligner det ikke invasionsråd og -projekter samt -ministerium?) så snart blive nedlagt i europæiske lande?

  Kommentar by Liva — 22. august 2010 @ 12:12

 30. Det virker da plausibelt, at hun bliver myrdet, efter bogen kommer frem. Ikke at det er afgørende..

  Under alle omstændigheder et rigtigt mandfolk!

  Kommentar by Kim Poulsen — 22. august 2010 @ 21:16

 31. Hvordan kan det overhovedet forekomme 10 ALVORLIGE forbrydelser. Vil det sige at man stort set ikke straffer i Tyskland?

  Det går jeg ud fra – der er ikke noget “Three Strikes and you’re out” over dette :(

  Kommentar by Henrik R Clausen — 23. august 2010 @ 14:51

 32. Der kan man se, jeg tror ikke på at det var selvmord. Det ligger ikke til folk på højresiden, mere til den bløde vensterside.

  Men kan i ikke se det, at have et multikuturalt samfund ødelægger den samhængskraft vi har i Danmark.

  For som folk på vensterside siger “Vi skal give plads til andre folkslag” betyder det så at vi skal opgive det der er vores, for ikke at skabe problemer med de fremmede i vores land. Skal det betyde at vi skal opgive os selv, til fordel for dem??

  Ved godt at i vensterfolk vil sige, “Hvad er dansk” ja folk helt på venster, er jo ibund og grund imod alt det der er danske og det danske retsystem vi har.

  Folk på højre side, er ikke naziter og fremmehader. Vi er folk der ikke vil opgive det der er os, for at behage nogle fremmede folkfærd.
  Vi vil heller sige “vi har disse her regler og denne her levevis” og det vil vi ikke opgive for nogle.

  Vi kan jo tage et exp. I vil jo heller ikke lade en gæst i jeres hus, blive boede os jer. Hvis han ikke vil respeter jeres relger i har, i jeres lille famillie. NEJ i vil da også stopper det, inden han ødelægger det helt for jer, inden han ødelægger alt det i har bygget op sammen.

  Og det er det, vi på den “højreside” siger. Stop før de når at ødelægge alt de vi kender ved Danmark.

  Vi kan jo ikke blive ved med at hjælp andre folkefærd i nød, hvis de bliver ved med at tømme statskassen. Og som vi jo alle godt ved er, at disse her folk helt ude på vensterside, som er imod hele det danske system og det danske restvæsen og det kapitalisme. Ikke ligefrem er med at fylde den kasse op.

  Borgerkrig som nogle her snakker om: Ja det vil det nok ende med, efter at dem helt på vensterside, bliver ved med at opgive Danmark til ikke dansker.

  For husk på at dem på venster side er ikke bare imod naziter og faziter, næ de er imod os alle sammen, OG ER OGSÅ IMOD DIG som arbejder og prøver at bygge noget op.

  Og som de røde gerne vil havde, ingen regering, ingen stat eller ordensmagt til at styre Danmark. Går jo heller ikke. Vi kan jo ikke bare alle sammen selv bestemme. For et land unden et styre, uden et retsvæsen, er dømt til undergang.

  Kommentar by Den danske mand — 25. august 2010 @ 09:53

 33. @Den danske mand

  Jeg har desværre ikke kunne finde tal, der be- eller afkræfter din fordom omkring, hvem der begår selvmord. Men jeg vil blive meget overrasket, hvis den har noget på sig. Det du skriver, er vel nogenlunde, at “psykisk sygdom er et spørgsmål om blødsødenhed”? Suk. Du er i sandhed en mand.

  I øvrigt forekommer det mig ærligt talt, at du overhovedet ikke ved, hvad “de røde/venstresiden” gerne vil have. Måske har du forstået en lille smule, hvis du snakker om anarkist-typerne, men først og fremmest er de hverken særligt røde eller venstreorienterede, og derudover er den gruppe meget lille og tæt på ligegyldig i det store billede. Hvorfor bruge så mange kræfter på dem?

  Jeg bliver meget forvirret, når du skriver, “at dem helt på vensterside, bliver ved med at opgive Danmark til ikke dansker”. Vi har snart haft den samme regering i 10 år, og den bliver da normalt ikke betegnet som værende helt på venstresiden. Trods alt.

  Kommentar by Ramon Harud — 25. august 2010 @ 14:54

 34. Jo men ramon harud, så er den lille gruppe meget aktiv og kæmpe med alt hvad de har, imod folk der kæmper for Danmark. Iform af at smader nabolaget omkring dem. Resten af den venster side er feministiske personer, der kun vil snakke og ikke rigtig tør at sige fra/stop.

  Det er den tybe, der ikke vil sige stop til deres gæst. Som jeg har nævnet i den første post. Den type som heller vil opgive deres ret end at kæmpe for deres rettigheder.

  Og ramon harud hvis du har kigget lidt bedere på det jeg har skrevet i post 1, ville du havde set at den helt til venster side, ikke var vores regering, men den mindre masse, du var inde på.

  Men den mindre masse som du siger er tæt på ligegyldighed, har en stører opbakning iblandt den feministiske pædagogiske korekte side.

  Den feministiske pædagogiske korekthed, som Karina Lorentzen fra sf opforder til. Efter at de fremmede ikke danske stenene ordensmagten ud fra deres område D. 9/8. VI skal tale og ha en dialog men dem. Men dem der grine af ordensmagten og af folk som henden??

  Der skal ikke snakkes mere, der skal handlens.

  Den danske mand.
  Danmark.

  Kommentar by Den danske mand — 26. august 2010 @ 09:05

 35. @Den Danske Mand

  Mit store problem er, at du forbinder den lille gruppe af unge anarkister (som for en dels vedkommende også er anti-fascister) med den almindelige venstrefløj – de røde.

  Du skriver blandt andet, at de røde vil afskaffe staten, regeringen og ordensmagten. Du kan bande på, at hverken Enhedslisten eller SF går ind for at afskaffe staten. Tværtimod. (Hvis du skulle være i tvivl, er Socialdemokraterne eller ikke på det hold).

  Der er væsentlig forskel på at ønske et rummeligt samfund og at gå ind for anarki. Det er let at male skræmmebilleder, men sandheden er jo, at et regeringsskifte i det her land betyder marginale forskelle i graden af velfærd og ikke så meget andet. Den nuværende udlændingepolitik står ikke til at blive ændret væsentligt i nogen retning inden for de næste år.

  Igen: Den lille gruppe, du snakker om, er helt uvæsentlig. De besætter i værste fald et par huse og bruger derudover kræfterne på at lave demonstrationer mod den ligeså lille – og i det store billede ligegyldige – skare på den anden side.

  Men det er da godt, at de to grupper har hinanden. Ellers ville aktivisterne jo ikke kunne finde nogen latterlige klistermærker, der skulle tilklæbes med ligeså latterlige klistermærker. Og for alle dem, der befinder sig i den politiske virkelighed, er det meget praktisk, at de to grupper bruger så meget tid på at bekæmpe hinanden, at de aldrig kommer videre.

  Kommentar by Ramon Harud — 26. august 2010 @ 10:42

 36. Mette skrev: “Mindes ikke tidligere at have hørt eller læst, at en kvinde begik selvmord ved at hænge sig. Og så er der det med hunden”.

  Omkring 50 kvinder begår selvmord ved hængning hvert år i Danmark. Mon ikke tallet er højere i Tyskland? Det er dumt at basere sin opfattelse i denne sag på formodninger frem for viden, og det er dobbeltdumt, når de formodninger er forkerte. Lad dog de mennesker, der rent faktisk kender detaljerne om at afgøre, hvorvidt der er tale om selvmord – og hold jer fra konspiratorisk gætværk. Tak.

  Kommentar by Ramon Harud — 26. august 2010 @ 12:16

 37. Kære ramon harud, du misforstår alt det jeg skriver om, eller også prøver du bare på at dreje den til din egen fordel.

  Du snakker om rummeligt samfund. Rummeligt ja det skal vi havde, men vi skal ikke giver plads til rummelighed, hvis folk ikke kan lide den rummelighed vi giver i vores danske samfund.. Og hvad hjælper det med rummelighed, når den gæstene del af befolkningen vil inddrage rummeligheden, i det samfund, som de søge ly og beskydtelese i.

  Rummelighed er ikke at jeg skal stoppe i mit fæderland, for at behage andre folkeslag. Thi det er ikke rummelighed som du gerne vil havde.

  Den danske mand.
  Danmark.

  Kommentar by Den danske mand — 26. august 2010 @ 17:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper