22. august 2010

Jespersen & Pittelkow: Islams magt – Europas ny virkelighed

Den nye bog af Karen Jespersen og Ralf Pittelkow udkommer på tirsdag. Her lidt fra Islams magt – Europas ny virkelighed.

“Luckas Vander Taelen bor ved siden af et kvarter i Bruxelles, “som man selv med den mest multikulturelle partiskhed ikke kan kalde andet end en ghetto”. Hans datter har for længst opgivet at bevæge sig derind, “hun bliver simpelt hen kaldt for for mange grimme ting”. Selv cykler han hver dag gennem kvarteret, hvilket giver ham mange interessante oplevelser med ignorering af almindelige trafikale regler. De unge mennesker, der hænger ud, “ser på en, som var man trængt ind på deres private domæne”.

To gange er han blevet kørt ned på cykel. Da han den ene gang brokkede sig til den skyldige nordafrikanske teenager, fik han svaret: “Nique ta mère” (fuck din mor). Den anden gang blev en anden ung nordafrikaner så fornærmet over hans bebrejdelser, at han spyttede ham i ansigtet. Af det har Vander Taelen lært, at han skal holde sin bøtte, når nogen kører 70 km i et område, hvor man kun må køre 30 km.

Han oplever de unge indvandrere som evigt fornærmede, og forurettede. “Aldrig ansvarlige for noget, det er altid nogle andres fejl: regeringen, de racistiske belgiere”. Da politiet arresterede en dreng, organiserede faderen straks en protest i området, fordi hans dreng “ikke engang ville stjæle et æble”.

Indvandrerne lever hele deres tilværelse inden for rammerne af deres kvarter, som en landsby i storbyen. Her gælder deres normer: “En datter af nogle marokkanske venner har en belgisk ven. Hun går aldrig ud med ham i kvarteret, fordi de straks ville få hånlige tilråb. Selv om næsten alle disse unge indvandrere har belgisk statsborgerskab, er der ingen identifikation med landet. Faktisk er ‘belgier’ et bandeord…”

I realiteten ser man aldrig unge kvinder alene i kvarteret. Og slet ikke i cafeerne, hvor de ikke engang bliver tålt. “Da en ansat ved kommunen bestilte en kaffe, blevet det hurtigt gjort klart for hende,, at hun ikke skulle regne med at få serveret.”

[…]

Luckas Vander Taelen er medlem af Flanderns parlament for partiet De Grønne… Han skrev denne beretning om sine personlige oplevelser i den belgiske avis De Standaard i efteråret 2009.” (s. 227f, Den Multikulturelle Opløsning)

Mere.

 • 20/8-10 Berlingske Tidende – Ikke hen til kanten af afgrunden (interview).
 • 23/8-10 P1 Formiddag med Poul Friis – Islam får magt i Europa (Interview, Pittelkow).
 • 24/8-10 Go’ Morgen Danmark, TV2 – Interview: Jespersen og Pittelkow.
 • Oploadet Kl. 12:34 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/17209/trackback

  23 Comments »

  1. Pittelkow og Jespersen, regnes som en provokerende, islamkritisk og avantgardistisk duo.

   I den “ny virkelighed” er de langt bagefter.

   Vores såkaldte “værdier” er ligegyldige.

   Muslimerne har ikke tænkt sig, at lade sig integrerer i noget som helst andet end sharia-staten/Dar al islam.

   Om de har mega-moskeer eller dyrker deres månegud i et kælderrum, hadet, volden og sabotagen imod Dar al harb er den samme.

   Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 22. august 2010 @ 13:15

  2. Portræt af en krig som lille. Det bliver interessant, hvor eurokraterne flytter hen, når den vokser sig lidt større.

   Kommentar by wied — 22. august 2010 @ 13:35

  3. Berlingske har en artikel om de mildt sagt mangelfulde (muslimske) friskoler:
   http://www.berlingske.dk/danmark/private-skoler-indvandrere-dumper

   Jeg ved fra folk, der har arbejdet der, at ene af de omtalte friskoler Calamus er en moderne sort skole af den mest primitive art, hvor undervisning i arternes evolution er bandlyst, og der er 5-6 drengebørn med fornavnet Muhammed i hver klasse.

   Den manglende vilje til at lade sit afkom gå på almindelige folkeskoler er ofte på Nørrebro betinget af den farlige viden ungerne udsættes for: Viden om kristendom, biologi, historie udenfor den arabiske halvår og før år 900..

   Kommentar by Hertz — 22. august 2010 @ 13:57

  4. Belgien er måske det land i Europa der er mest martret af politisk newspeak og indre splittelse. Den polarisering de der kæmper med er vi slet ikke i nærheden af. Men ufattelig mange belgiere har slet intet opdaget…

   Kommentar by Høgsbro — 22. august 2010 @ 15:09

  5. Hvad er det vi duskiterer?

   Islam skal bare UD af Danmark. UD med islam.

   Det er ligegyldigt hvordan og hvorledes og skånsomt eller brutalt. Islam skal ud.

   Alle der ønsker at blive skal konvertere til kristendom og lade sig døbe, færdigt arbejde.

   Og så lukker vi grænserne med en perfid grænsekontrol, som bliver så tæt som bagdelen på en mus og bygger os et hysterisk effektivt militært forsvar. Så kan det være vi kan vinde lidt af USAs respekt tilbage, de eneste der kan lukke røven på islam. :)

   Kommentar by Julie P. Kantoft — 22. august 2010 @ 22:58

  6. Islam er her for at blive. Det kan godt være i beskidte Kufar=Vantro ikke syntes om det. Men vi bryder os heller ikke om jer Kristne & Jøder

   Kommentar by Abu Ibrahim — 22. august 2010 @ 23:28

  7. Som buschauffør der kører linie 10 gennem Istedgade i Kbh, ser jeg hver dag på HVER ENESTE af ca. et dusin ture gennem Istedgade, hvordan arabisk udseende trafikanter opfører sig. Fuldstændigt uhæmmet parkerer de som de har lyst til – mere end ofte i busstoppestederne – og man skal ikke vove at bruge hornet mod dem.
   For ca. 2 uger siden gav jeg en billist et kort dyt, da han ikke kørte frem ved grønt lys. Dette medførte at han begyndte at køre chikanekørsel på mig (kraftige og umotiverede opbremsninger) og til sidst stoppede helt op. Dette gjorde at jeg begyndte at bruge hornet kraftigt – også for at påkalde mig opmærksomhed. Derefter steg han ud af bilen og rettede en pistol mod mig. Efter få sekunder sprang han ind i bilen igen og speedede kraftigt op og forsvandt.
   Jeg frøs selvfølgelig til is, men fik da nummeret på bilen og politiet tog episoden overordentlig alvorligt. Jeg har dog ikke hørt fra dem siden og ved ikke om de har gjort noget ved sagen!!!
   Men episoden er bare en af mange fra arabisk udseende mænd der gør at det er et helvede at gå på arbejde!!!
   Midl. Anonym

   Kommentar by Midl. Anonym — 22. august 2010 @ 23:53

  8. […] Nogle af forfatterparrets pointer understreges glimrende af denne kommentar på Uriasposten: “Islam er her for at blive. Det kan godt være i beskidte Kufar=Vantro ikke syntes om det. Men vi bryder os heller ikke om jer Kristne & Jøder,”Kommentar af Abu Ibrahim […]

   Pingback by Åkesson vs. Schyman – Våldtäktsdebatt « Snaphanen — 23. august 2010 @ 05:40

  9. #6 Nej, og det har vi faktisk godt bemærket, nu du selv nævner det ;-)

   I muslimer hader og foragter alle ikke-muslimer OVERALT, for det er nemlig det ABSOLUT ENESTE, I kan finde ud af. Måske er det DERFOR, I ikke er særligt populære eller velkomne noget sted i verden, hvor I ankommer som en flok krævende, altædende græshopper, efter først at have kørt jeres egne lande og “kulturer” i sænk pga. middelalderlige normer, klankultur, ringe tilpasningsevne og manglende indsigt i selv de mest elementære forhold – for jeres “ufejlbarlige” koran indeholder jo alligevel svaret på alting, ikke? Så hvorfor dog ulejlige sig med tænke og søge viden SELV? ;-)

   Så alt det der propaganda med “fredens religion” og “islams store tolerance” over for andre trosretninger stikker vist ikke særligt dybt, når det kommer til stykket, hva?

   Men HVORFOR fanden er I her så egentlig?!?! Rejs dog hjem igen til dit mentalt og kulturelt tilbagestående hul! Vi betaler jer skam gerne fyrsteligt, hvis bare du og dine irriterende venner fiser af. Det bliver en god forretning – for begge parter!

   Og hvis det alligevel skulle knibe med at finde hjem, så skal vi nok hjælpe jer på vej. Så kommer du til at få en helt, helt anden side at se af os i stedet for den alt for overtolerante, pæne og hjælpsomme, som har været fremherskende indtil nu – desværre også over for fanatiske og utaknemmelige tosser som jer, der i den grad ikke fortjener al vores hjælp og gæstfrihed. Vi har nemlig fået mere end rigeligt af jeres evindelig ballade, vold, bander, skyderier, knivstikkerier, voldtægter, æresdrab, krav om halal, bønneskrål og burkaer, primitive manerer med råben, skrigen og brug af knive ved bare den mindste uoverensstemmelse og jeres endeløse og vanvittige særkrav om, at snart alting skal indrettes efter, hvad I er vant til hjemmefra eller hvad det fascistiske, hjernedøde kampskrift koranen foreskriver.

   Det må jo være fuldstændigt forfærdeligt at være i et land, hvor man i den grad hader den ufrivillige værtsbefolkning, der økonomisk har stået på pinde for en, og givet en en masse muligheder, som man aldrig ville have fået derhjemme! – hvis man ellers selv gider! – samt bistand, bolig, sygesikring, gratis uddannelse og samt fred og sikkerhed for problemerne i de hjemlande, man skal forestille at være flygtet fra, kun lige afbrudt af den årlige hjemtur på 3-4 måneder. Så hvorfor vil I dog egentlig udsætte jer selv for det længere?

   I vil aldrig nogensinde blive accepteret her med jeres primitive opførsel, middelalderlige klannormer, kvindeundertrykkelse, voldelige mentalitet og jeres totale mange på respekt for vore værdier, love, normer og kultur, som overhovedet har gjort det muligt for jer at komme hertil i første omgang og stille alle jeres vanvittige krav – uanset hvor mange papirer I så får eller har fået ang. jeres ophold her.

   UINVITEREDE & UFORSKAMMEDE “gæster” som jer har vi slet IKKE brug for!
   Der er nemlig masser af andre CIVILISEREDE, UDDANNEDE, FREDELIGE, VENLIGE og TOLERANTE mennesker i verden, som vi kan invitere i stedet for jer.

   Kommentar by Bjovulf — 23. august 2010 @ 07:57

  10. Godt skrevet Bjovulf.

   Kunne ikke have udtrykt det bedre.

   Kommentar by Ben — 23. august 2010 @ 11:37

  11. 2

   De er da begyndt at flytte. Bl.a. egne børn i privatskoler – væk fra multikultur hærgede såkaldte folkeskoler.

   Kommentar by Liva — 23. august 2010 @ 12:32

  12. 7

   Midl. anonym buschauffør

   Rystende oplevelse du har haft!

   10

   Ben

   Helt enig.

   Kommentar by Liva — 23. august 2010 @ 12:38

  13. Hov, fik slet ikke skrevet hvor jeg glæder mig til at købe og læse Jespersens og Pittelkovs bog – det er så hermed gjort.

   Kommentar by Liva — 23. august 2010 @ 12:51

  14. Pittelkow og Jespersen var på besøg i P1 formiddagkl. 0900 med Poul Friis, og de var med i Religionsrapport kl. 1300

   Kan anbefales.

   Bjovulf, det kunne ikke være skrevet meget bedre. Problemet er bare at Abu Ibrahim og de fyrretyve røvere er pisseligeglade. Deres gud har lovet dem hele Verden og vi står bare i vejen. Den voldelige konfrontation er uundgåelig.

   Det kan godt være at der er nogle, der synes Falkeøje er lidt langt ude, men som jeg ser det, har han bare kogt det muslimske problem ned til en maggi-terning. Det er svært at komme til andre konklusioner.

   Kommentar by Peter R — 23. august 2010 @ 14:52

  15. Forresten, der var en muslim igennem på telefonen i P1 Formiddag, ca. 35 minutter inde i udsendelsen. Han gjorde sig selv helt til grin pga. sine manglende intellektuelle evner. Især evnen til logisk tænkning kneb det med :-)

   Hør Pittelkow tørre røv med tossen:

   http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2010/08/20133443.htm

   Kommentar by Peter R — 23. august 2010 @ 14:57

  16. #10 Tak – jeg kom vist lige til at lukke helt op for sluserne til det store bassin med mange års opsparede frustatationer over VISSE af vore “kulturberigere” og deres utaknemmelige og respektløse opførsel over for den ufrivillige værtsbefolkning :D

   Kommentar by Bjovulf — 23. august 2010 @ 20:45

  17. #6 Abu Ibrahim.

   Nu du er her – kan vi så ikke få en kommentar fra dig om pædofilli, som jo er tilladt i Islam (jvf. Muhammeds ægteskab med Aisha).

   Jeg vil virkelig gerne høre din mening om dette?

   Iøvrigt forstår jeg ikke, hvorfor Abdul Wahid Pedersen aldrig har fået dette spørgsmål?

   Kommentar by Sigwar — 23. august 2010 @ 21:00

  18. Min datter går på en skole med rigtigt mange muslimer i hver klasse.
   Alt fungerede nogenlunde indtil hun kom i de større klasser. Men ved 6-7 klasse begyndte det at gå helt galt. De muslimske drenge begyndte at befamle hende – og ofte under opmuntrende tilråb fra de tørklædeklædte teenagepiger. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan piger kan glæde sig over andres fornedrelse.
   Måske er det deres særlige stammementalitet, som opmuntrer kvinder til at heppe på at deres seksuelt potente mænd torturerer og voldtager fjendens hunner. I en bog om det armenske folkemord læste jeg, at mange kvinder også tog del i overgrebene på de kristne armenere.

   Kommentar by Marie — 24. august 2010 @ 11:17

  19. Dette beskriver jer Kristne Dansker ganske klart

   Never will the Jews nor the Christians be pleased with you (O Muhammad Peace be upon him ) till you follow their religion.(Al-Baqarah 2:12

   O you who believe! Take not the Jews and the Christians as Auliya’ (friends, protectors, helpers, etc.), they are but Auliya’ to one another. And if any amongst you takes them as Auliya’, then surely he is one of them. Verily, Allah guides not those people who are the Zalimun (polytheists and wrong­doers and unjust). (Al-Ma’idah 5:51)

   It is He Who has sent His Messenger (Muhammad SAW) with guidance and the religion of truth (Islam), to make it superior over all religions even though the Mushrikun (polytheists, pagans, idolaters, disbelievers in the Oneness of Allah) hate (it). (At-Taubah 9:33

   Så ser i selvfølgelig vil jeg da som muslim ikke tager jer som venner/ bekendte, for i viser så tydligt hvad i består af hver gang i åbner jeres mund. Og så jeg da total ligeglad med om jeg bor i DK. Hvad disse 2 politikker skriver har vi hørt så mange gange før. Skulle en ikke-Muslim begynde at lære os Muslimer om Islam? ALDRIG I så fattig i alt hvad i fortager jer. Med andre ord i fuld af lor*

   Kommentar by Abu Ibrahim — 25. august 2010 @ 00:49

  20. ->19 Abu Shaitan

   Du ikke skrive maje got Dansker. Dit fup og bedrag er SÅ let at skære igennem:

   Du opholder dig her blandt de foragtelige kuffar fordi din kultur, din religion, forhindrer dig og dine i at udvikle gode, velstående samfund. Du, Shaitan, og din mor, er svage, og I er kuffar underlegne. I kommer herop – der er s’gutte nogen der ‘flygter’ til jeres lande.

   Det er så enkelt og ligetil, og alligevel er det nødvendigt at sige det tydeligt.

   Det problem kuffar har med jer er ikke at I er stærke, for det er I ikke i sig selv – vi behøvede blot at stoppe udbetalingerne af penge til jer, så var showet sådan set overstået. Og så har jeg slet ikke nævnt kuffar-politi med bedre våben end jer, kuffar-myndigheder der kunne udvise og deportere, kuffar-el-værker der kunne lukke for strømmen, osv.

   Det er ikke først og fremmest et spørgsmål om styrke, Abu Aisha, og du lever i en ydmygende bevidsthed om at være kuffar langt, langt underlegen. Du lever i en ære/skam-kultur, og den bitre sandhed for dig og dine er at I er ydmyget af at være nødt til at opsøge de beskidte kuffar for at få udbetalt beskidte kuffar-penge.

   Du VED det godt, og du er vred og aggressiv her fordi du er ydmyget af denne kendsgerning 24/7/365. Dejlige og beskidte kuffar-penge – et uløseligt dilemma. Du er svag og ydmyget, Abu Allat. Have a nice day.

   Uswa hasana – al-insan al-kamil:

   Narrated Aisha:
   The Prophet engaged me when I was a girl of six (years). We went to Medina and stayed at the home of Bani-al-Harith bin Khazraj. Then I got ill and my hair fell down. Later on my hair grew (again) and my mother, Um Ruman, came to me while I was playing in a swing with some of my girl friends. She called me, and I went to her, not knowing what she wanted to do to me. She caught me by the hand and made me stand at the door of the house. I was breathless then, and when my breathing became all right, she took some water and rubbed my face and head with it. Then she took me into the house. There in the house I saw some Ansari women who said, “Best wishes and Allah’s Blessing and a good luck.” Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage). Unexpectedly Allah’s Apostle came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 234)

   Narrated Hisham’s father:
   Khadija died three years before the Prophet departed to Medina. He stayed there for two years or so and then he married ‘Aisha when she was a girl of six years of age, and he consumed that marriage when she was nine years old. (Sahih Al-Bukhari, Volume 5, Book 58, Number 236)

   Narrated ‘Aisha:
   Allah’s Apostle said to me, “You were shown to me twice (in my dream) before I married you. I saw an angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said to him, ‘Uncover (her),’ and behold, it was you. I said (to myself), ‘If this is from Allah, then it must happen.’ Then you were shown to me, the angel carrying you in a silken piece of cloth, and I said (to him), ‘Uncover (her), and behold, it was you. I said (to myself), ‘If this is from Allah, then it must happen.'” (Sahih Al-Bukhari, Volume 9, Book 87, Number 140; see also Number 139)

   Another curious hadith contained in Sunan Bayhaqi and which traces to Sunan Abu Dawud (one of the six canonical hadith collections), has Muhammad lifting up his shirt for a man who proceeded to kiss his entire torso, “from his bellybutton to his armpits.”

   An interesting and revealing hadith, from Sahih Bukhari (2/911), which records Muhammad saying, “Revelations [i.e., the Koran] never come to me when I’m dressed in women’s clothing—except when I’m dressed in Aisha’s,” implying that it was something of a habit for the prophet to dress in female clothing.

   Fr Botros next moved on to some commentaries in the Tafsir of al-Qurtubi—an authoritative exegesis in Islam. He read one anecdote where Aisha said that, one day, while Muhammad was lying naked in bed, Zaid came knocking; Muhammad, without getting dressed, opened the door and “hugged and kissed him”—in the nude. Elsewhere, Qurtubi concludes that, “the prophet—prayers and blessings upon him—was constantly preoccupied with women.”

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 25. august 2010 @ 01:34

  21. Til Kufar Lars Findsen

   Igen skulle en Kufar til at lære mig om Islam? Og prøve at tage ting ud af deres Kontekst?

   Kommentar by Abu Ibrahim — 25. august 2010 @ 11:22

  22. ->21 Abu Allat

   Der er noget du helt har misforstået. Jeg skriver overhovedet ikke til dig for at belære dig. I så fald skulle jeg have en interesse i en form for ‘dialog’ hvor vi kunne nå frem til et kompromis.

   Det har jeg IKKE, Bubba. Jeg skriver for at meddele dig at nogen af os har gennemskuet hvad din modbydelige religion/ideologi handler om, og at der ikke kan indgås kompromiser med den – det handler for os kun om at stække jeres magt, og allerbedst få jer smidt ud af landet igen, eller som et minimum afislamificeret.

   Det du skriver giver heller ingen mening: Du bruger det latterlige kontekstkort, som om at en eller anden “kontekst” skulle retfærdiggøre at Muhammed kneppede lille Aisha som 9-årig, og gøre ham til uswa hasana og al-insan al-kamil den dag i dag.

   – Mens det du selv skriver henvendt til os er fuldt af had og aggression.

   Lige meget om man lytter til dig eller til mig er konklusionen den samme: Du og dine trosfæller er fjender af danskerne, og bør behandles som sådan.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 25. august 2010 @ 12:58

  23. Lige meget om man lytter til dig eller til mig er konklusionen den samme: Du og dine trosfæller er fjender af danskerne, og bør behandles som sådan Udtaler en Kufar Lars Fjams. Jamen det har vi da hele tiden vidst, så hvad der nyt i det. det gør dig hverken til større eller mindre Kufar (Kufar)

   Kommentar by Abu Ibrahim — 25. august 2010 @ 22:23

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper