23. august 2010

Mayday, mayday…

Arne Hardis og Hans Mortensen skærer ind til benet i seneste udgave af Weekendavisen – Gensyn med Sisyfosklubben (ikke online).

“For at vinde magten kræves i det store og hele tre ting af oppositionen. En sammenhængende udlændingepolitik, der ikke skræmmer flere socialdemokratiske kernevælgere i armene på Dansk Folkeparti, et holdbart bud på en håndtering af den økonomiske krise på en måde, der bedre end regeringen sikrer velfærden, og endelig en troværdig statsministerkandidat.

At så tvivl om oppositionens udlændingepolitik har, siden temaet så dagens lys, været en radikal paradedisciplin. S-SF aksens økonomiske plan, som er funderet på at fagbevægelsen skal give betydelige indrømmelser på medlemmernes vegne, vakler, hver gang den lidet mediesky FOA-formand betræder scenen, og hvad angår statsministerkandidat ligger års arbejde for at opbygge Helle Thorning -Schmidt som udfordrer lige nu i hænderne på sagsbehandlerne hos Skat.” (Weekendavisen, 20/8-10: )

Læserbrev af Margrethe Vestager og Morten Østergaard i Politiken, onsdag i sidste uge – Danmark har brug for en ny udlændingepolitik.

“Fordi vi ikke kan tiltrække nok dygtige udenlandske talenter til danske virksomheder. Fordi vi i stedet for at behandle asylansøgere værdigt, bidrager til den internationale asyldumpning, hvor man konkurrerer om at få det dårligste ry, så flygtningene vælger et andet land. Fordi danskere i stort tal tvinges i kærligheds-eksil i udlandet… Der er så mange grunde til at kæmpe for en ny udlændingepolitik. For væksten, for værdigheden, for retfærdigheden. Så det har vi tænkt os at blive ved med.

(MS Thorning-Schmidt)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/17273/trackback

17 Comments »

 1. Lidt kulturberigelse fra lokalområdet:

  http://www.jv.dk/artikel/938075:Esbjerg–Braekkede-naesen–Fodboldspiller-overfaldet-efter-Kvaglund-kamp?forum=1#forum

  Kommentar by Lasse H — 23. august 2010 @ 20:01

 2. Nå ja, men nu har HTS fået Vibeke Storm til at gå ud med forskelsbehandling af kvindelige og mandlige politikere, og hvis HTS havde været en mand ville medierne slet ikke have taget sådan på vej over det der nu hedder hendes mands skattesag. Klamt spin fra S. Og Vibeke Storm er vel på vej ind i varmen igen, efter at Auken verfede hende ud.

  Kommentar by Høgsbro — 23. august 2010 @ 20:40

 3. Fotoet viser desværre ikke MS Thorning-Schmidt. Det er derimod Dannebrog, der omsider opgiver kampen mod overmagten :-(

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 23. august 2010 @ 21:10

 4. Claus Kvist Hansen :
  Du har en pointe,og det sidste var godt sagt

  Kommentar by POP — 23. august 2010 @ 23:43

 5. …Fordi vi i stedet for at behandle asylansøgere værdigt, bidrager til den internationale asyldumpning, hvor man konkurrerer om at få det dårligste ry, så flygtningene vælger et andet land…

  Er De Radikale helt åbenlyst holdt op med at skelne mellem flygtninge og bekvemmelighedsflygtninge?

  Kommentar by Marius — 24. august 2010 @ 06:37

 6. Inden svenskernes valg kan man se på en måling:
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/opinionsundersokningar/article7663990.ab

  Bemærk overskriften: Hotet mod riksdagen
  eller på dansk: Truslen mod parlamentet.

  Kommentar by jonas — 24. august 2010 @ 08:03

 7. Det som S-SF-R aksen er i gang med er at kaste smuds på alle de moralske værdier vort land er bygget op om. Hvis DK går konkurs, som det helt sikkert er på vej til, med den Akse ved roret, da vil ting som landet som helhed går ind for være at sammenligne med at møblere om på Titanic.

  Kommentar by synopsis-olsen — 24. august 2010 @ 09:36

 8. Kunne de Radikale dog ikke for fa…. tage og forsvinde !

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. august 2010 @ 15:00

 9. Jeg vil udtrykke mig lidt anderledes! Kunne de Radigale sammen med snøvle villy ikke gå ad helvede til…..sammen med deres venner jihadkrigerne, for de kender jo vejen til allah i helvede.

  Kommentar by li — 24. august 2010 @ 16:11

 10. “Derfor var vi også ved at få morgen-latten galt i halsen”…hvad gør man ikke for at cementere den stående joke.

  http://www.radikale.net/morten-oestergaard/indlaeg/2010/08/18/selvfoelgelig-faar-vi-en-ny-udlaendingepolitik-efter-naeste-valg-sohn-og-soevndal

  Kommentar by Michael Sjøberg — 24. august 2010 @ 17:33

 11. Thorning vinder sgu’ det valg tror jeg. Hun har Bilderberg opbakning, og hun er gift med en Kinnock, en af Englands mest magtfulde familier.
  Men lad os se hvad der sker.

  Kommentar by Jens fra udlandet — 24. august 2010 @ 17:53

 12. 11. Jens fra udlandet

  I så fald kan du sandsynligvis sidder hvor du sidder i udlandet og se på Danmark forsvinde i dybet.

  Den forsvinden skal S og SF nemlig nok få accellerede.

  Og måske vil det også være det bedste at få det overstået i en ruf i stedet for dette sejpineri der foregår nu.

  De Radikale hjælper naturligvis S og SF med at hive bundpropperne ud af skibet Danmark.

  Forøvrigt, så bliver Morten Østergaard rundbarberet i dag på hans blog på J.P.

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. august 2010 @ 18:03

 13. Jamen vi har i høj grad brug for indvandere, men det skal være de rigtige indvandere. Vores problem er at verdens mest forsørgende vældfærdsstat tiltrækker folk der gerne vil forsørges og dem har vi i forvejen nok af, vi er åbenbart også begyndt at sende børnechek ud af landet, så vi til slut kan forsørge hele verden. Jeg troede ikke det var det Thor Pedersen mente da han sagde at hvis det fortsatte som det gjorde nu ville vi snart eje hele verden!
  Det der er så forfærdeligt er at de indvandere vi tiltrækker omgående bliver sat på et forsørgelsesprogram, alt initiativ fratages dem og ind af døren dumper et stk. forsørgelseschek hver den første, og det er jo en rar fornemmelse hvis man kommer fra en kultur hvor det er fint at smide sig på sofaen.
  Det vi har brug for er ingeniører fra Tyskland, handelsfolk fra England, landmænd fra Nederland, pengemænd fra Amerika, håndværkere fra Polen o.s.v. Men rigtig mange af dem vil ikke herop når de hører om vores skattesystem. Kort sagt vil du arbejde velkommen, vil du ikke er du velkommen som turist.

  Kommentar by Andreas — 25. august 2010 @ 09:26

 14. Så kan man jo altid prøve at dreje opmærksomheden hen mod noget andet http://jp.dk/indland/kbh/article2163148.ece

  Kommentar by PBr — 26. august 2010 @ 10:57

 15. Pulveret har vist sig at være resterne af “Fair Forandring”.

  Kommentar by Axel — 26. august 2010 @ 15:19

 16. De mange ikke-selvforsørgende udlændinge bør af staten motiveres til at rejse ud af landet. Flertallet af de omkostningstunge udlændinge kommer fra stater i mellemøsten og nordafrika.

  Kommentar by Jørgen — 26. august 2010 @ 20:14

 17. De “flygtninge” der ofte rejser på lange besøg i det land, hvor de hævdede, de var forfulgt i, bør have annulleret deres danske opholdstilladelse. Herefter repatrieres disse “flygtninge” sammen med deres pårørende.

  Kommentar by Jørgen — 28. august 2010 @ 19:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper