13. januar 2005

Har Rasmus Lindboe fået job på The Sun?

Forsiden på dagens The Sun bringer minder frem. Har Informations Rasmus Lindboe fået nyt job?

Oploadet Kl. 10:51 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

  1. Godt nok også for dumt af unge Harry. De strammer den dog noget rigeligt med den overskrift, men det er jo stilen i engelske tabloid-aviser og har uden tvivl øget oplaget gevaldigt :) En vaskeægte pseudo-nyhed, men ikke desto mindre burde knægten vide bedre.

    MVH
    Jakob

    Kommentar by Jakob — 13. januar 2005 @ 18:29

  2. I dag fredag syntes jeg nok at de danske aviser kom godt med,hvad var det Extra bladet(den fiiine avis)havde på forsiden?”Nazi Johnny jubler”,eller noget i den stil,men rigtigt,det var ikke Harry`s lyseste indfald.

    Kommentar by Peter B. — 14. januar 2005 @ 19:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper