14. januar 2005

Keld Albrechtsens 82 årig nabo myrdet i ‘mangfoldiggjort’ kvarter

En af juledagene så jeg tilfældigvis Enhedslistens Keld Albrechtsen stå og vente på bussen ved Den Gamle By i Århus, og jeg skal blank indrømme at det undrede mig hvad et folketingsmedlem skulle i Århus vest. I dagens BT kan man så læse:

“Folketingsmedlem Keld Albrechtsen fra Enhedslisten blev forfærdet, da B.T. i går fortalte ham, at hans nabo og ven gennem mange år, 82-årige Hans Ejler Juncker, er afgået ved døden. Den 82-årige mand blev søndag aften overfaldet i sit hjem på Jernaldervej i Århus Vest af en arabisk udseende mand, som brutalt skubbede ham ned i gulvet og stjal hans pung med 5.500 kroner.”

Hos Århus Politi bekræfter kriminalinspektør Viggo Knudsen, at Hans Ejler Juncker alene i fjor tre gange var offer for indbrud. I alle tre tilfælde var han dog ikke hjemme, da det skete. Så heldig var han desværre ikke i søndags.”

Oploadet Kl. 21:14 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer
Arkiveret under:

5 Comments »

 1. Tjaa, KE siger at han er ked af at han ikke kunne hjælpe, hvilket sikkert er oprigtigt nok. Hvis vi tager de nationale briller på, må vi jo sige at Keld og hans kumpaner har gjort rigeligt. De har arbejdet (og arbejder stadig) for at disse udskud er blevet lukket ind i landet. Samtidig arbejder ideologi-forræderne (uddyber gerne begrebet) fra EH for at uagtsomt manddrab skal straffes med 14 dages skiferie og en tur i Mariehønen i Tivoli. Det er sørgeligt at det skal ske på den baggrund, men trods alt rart at KA ser at hans naive politik får konsekvenser, som desværre ikke kommer bag på normale mennesker.

  Wenck

  Kommentar by Wenck — 14. januar 2005 @ 21:33

 2. Det minder mig om da der var mindehøjtidlig for Antonio Curra på nørrebro,var Per Bregengaard med helt fremme.Det har han helt klart ret til,men et eller andet sted virkede det også lidt hyklerisk.Spørgsmålet er om de politikere der er skyld i tingenes tilstand,nogensinde vil erkende sammenhængen med deres førte politik,eller om det kræver for store selverkendelser.Lige med hensyn til Enhedslisten tvivler jeg stærkt på at det er muligt.

  Kommentar by Peter B. — 15. januar 2005 @ 01:48

 3. Såvel Bregengaard og Albrechtsen formåede at ignorere Murens fald. Et par mord i nabolaget rykker næppe.

  Kommentar by Kim Møller — 15. januar 2005 @ 10:49

 4. Jeg kan ikke lide Kjeld…

  Kommentar by Børge Hansen — 7. februar 2005 @ 17:13

 5. Fuck KJELD ALBRECHTSEN OG Ø

  Kommentar by Børge Hansen — 7. februar 2005 @ 17:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper