24. november 2003

Lone Skov Al Awssi og Al Quada-aktivister – Kari Vogts censurerer islamkritik

Islamforskeren Kari Vogts kan ikke lide den islamkritiske bog Hvorfor jeg ikke er muslim. Derfor skal et indlæg der anbefaler bogen på universitetets interne side naturligvis censureres. Set på [Universitas].

SKulle jeg skrive “Hvorfor jeg ikke er Konservativ”, så ville den irakiskgifte konservative politiker Lone Skov Al Awssi få et kapitel for sig selv. I TV2 denne morgen brugte hun vendingen ‘Al Quada-aktivister’, og argumenterede for det synspunkt at Irak-krigen aldrig skulle være startet på grund af ‘irakernes modstand’. Kulturrelativisme i rå mængder, som Politikens Anders Jerichow imødegik med “Hvad er alternativet?”. Det kunne den konservative politiker ikke svare på, og det at denne tanke ikke var tænkt til ende, understregede blot det, at partiet De Konservative ofte er milevidt fra at føre en konservativ politik.

Oploadet Kl. 07:46 af — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper