13. september 2010

Michelle Hviid: “Vi taler om ti indvandrerdrenge som står og skubber min søn rundt…”

Interview med Michelle Hviid i TV2 Nyhederne, søndag aften. Her lidt fra indslaget med overskriften Michelle opgiver ghettoen.

Speak, TV2: Hendes søn på 12 år har oplevet angreb siden han var ti.

Michelle Hviid, Iværksætter: Han er blevet antastet eller angrebet tre gange o løbet af de forgangne to år. To af gangene fysisk.

Speak: Er det ikke en del af det at være barn, at være dreng, at være 12, at man godt kan være lidt en ballademager.

Michelle Hviid: Jov, det synes jeg også er helt fint, og jeg synes også det er helt fint, at man lærer at klippe en hæl og hakke en tå i en skolegård, men det er bare ikke det vi taler om her. Vi taler om ti indvandrerdrenge som står og skubber min søn rundt ude på Nørrebrogade, hvor bussen holder og dytter, og der ingen voksen der tør gribe ind.

Mere.

 • 10/9-10 Uriasposten – Michelles Mission Impossible.
 • Oploadet Kl. 04:33 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/17742/trackback

  25 Comments »

  1. Michelles søn er fra sine ti år blevet stor nok til at lære, at de mere og mere forhutlede danske pi’r, der er vokset op med “anti-racistiske budskaber” (danskere skal ikke tro, de er noget) tilhører de muslimske drenge. Det er dét, hvert skub fortæller ham.

   Sådan er det nødt til at være, for de muslimske piger, hvis “dyd” er deres brødres forfængelige anliggende, skal i princippet giftes bort i jomfru-tilstand. Men i reglen ikke med de stedlige “utilpassede” (det kan imidlertid godt være, de i stedet vælger at søge tilflugt i uddannelsessystemet under “Den Velsignede Lov” (24-årsreglen)).

   Hvem er Michelle solidarisk med ?

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 13. september 2010 @ 08:42

  2. Man kan vel uden at være alt for skadefro sige:

   Man ligger som man har redt..

   Kommentar by Tony Albers — 13. september 2010 @ 09:06

  3. … men man tager altså også konsekvensen og står op fra lejet igen. Mange har gjort Michelles erfaringer, og det tjener hende til ære, at hun har valgt at stå ved sin søns side, i stedet for at ofre ham for en illusion. Som andre har gjort det til evig skam og skændsel for dem. Verden er meget anderledes, end den bliver “fortalt” af uvidende og belærende akademikere og andre lærere.

   At Michelle ville det bedste, bevises af, at hun har truffet den bedste løsning i situationen. Så du har ret i, at skadefrohed ikke er betimelig.

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 13. september 2010 @ 09:18

  4. Det da meget sødt men også meget naivt af Michelle at hun følger hvad de Radigale og socialdemokraterne siger. De siger så meget bull-shit. Hun burde se på hvad de LEDE-ende Radigale og socialdemokrater gør, nemlig, overlader folkeskolen til den gemene hob og selv benytter sig af muhammedaner fri-skoler samtidig med at de vil have flere uintegrerbare muhammedaner til Danmark.
   Stem aldrig på muhammedaner indvandrings partierne Enheilslisten, Snøvledahls Folket, de Radigale og socialdemokraterne. Gør altid det modsatte af hvad socialdemokraterne siger, så kan det ikke gå helt galt.

   Kommentar by li — 13. september 2010 @ 09:42

  5. Har hun lært noget af det? Næppe.

   Kommentar by Peter — 13. september 2010 @ 09:51

  6. @ Michelle Hviid

   Så længe du stemmer på partier, der godtager en ekstrem indvandring fra ikke-vestlige lande, så bliver for eksempel overfaldet på din søn, den konsekvens du (og vi andre) må bære.

   Du/vi lægger, som du og dine ligesindede har redt.

   Kommentar by Spandauer — 13. september 2010 @ 11:30

  7. Godheds hviid’ens børn har betalt en hård pris for moderens romantik.

   Kommentar by Liva — 13. september 2010 @ 11:31

  8. skadefro… nja måske… man kan i hvert fald sige at den gode vilje personificeret i Michelle er blevet lidt mere nuanceret i sin tilgang…

   Eks. siger hun i indslaget : “Når jeg ytrer mig om at jeg synes der er problemer her i kvarteret, så er det nemmeste i verden jo at skyde mig i skoene at jeg er racist. Og det er jeg ikke. Jeg synes måske man godt kan forestille sig at der er et sted imellem racist og politisk korrekt”

   Desværre så er hendes væsentligste refelektion at det er kommunens skyld. De har ikke gjort nok…. Nørrebro borgerne er ofre.

   Kommentar by martin t — 13. september 2010 @ 11:32

  9. – fik han blå øjne?

   Kommentar by Limewoody — 13. september 2010 @ 11:44

  10. Ja, hvis så det var Michelle selv der var blevet ramt, og ikke hendes uskyldige søn. Han ligger som hun har redt.

   Hvor mange danske skolebørn må ikke leve med at skulle bukke nakken og slå blikket ned i den daglige omgang med muslimer, for at undgå vold og trusler?

   Kommentar by Peter R — 13. september 2010 @ 11:44

  11. Michelle har vist en ganske håbløs naivitet ved at tro, at hun kan formidle en forståelse mellem Vesten og den islamiske levevis. Eftersom den ene part hævder og altid har hævdet, at den alene skal styre verden, og dermed kræver,at Vesten mennesker skal underkaste sig og påtage sig en dhimmi-tilstand for at få lov at leve i en islamisk domineret umma-stat, kan naive kvinder og tåbelige politikere etc. snakke og snakke og poste millioner og milliarder ind i ligegyldige projekter. Vågn dog op og se på virkeligheden!

   Og tag så og stem på et parti, der ikke lefler for fjenden!

   Kommentar by Gertrud — 13. september 2010 @ 12:03

  12. Tragisk at vi er kommet dertil at radikale siger “nu er jeg ikke racist, men”. For ikke særligt mange år siden var den sætning startskuddet til at vedkommende blev kaldt racist, ligegyldigt hvor meget de undsagde sig det. Vi har det stadig, altid lurer racisme beskyldningen når de åbenlyse indvandringsproblemer omtales.

   Hun tager det bedre end Mygind som intet fattede, selv ikke efter han børn blev overfaldt.

   Der er racisme i Danmark, det meste er bare importeret fra mellemøsten.

   Kommentar by FriKapitalist — 13. september 2010 @ 12:17

  13. Hun er så idiotisk så eneste fornuftige sted at anbringe kvinden, er på et hjem under åndssvageforsorgen.

   Kommentar by Fritz — 13. september 2010 @ 12:30

  14. Den der spreder ukrudtsfrø, høster ukrudt.

   Kommentar by Boo — 13. september 2010 @ 13:10

  15. ->1

   Muslimerne behøver ikke løfte en finger, for hele staten medvirker kraftigt til at undergrave enhver erkendelse. Uden erkendelse ingen handling.

   Står danske piger i vejen for den multikulturelle utopi, kan de naturligvis ofres til multikulturens blodtørstige guddom.

   Men hvad gør vi?

   Muslimske drenge kan aldrig ændres eller forbedres.

   Samfundet afviser at tage håndfaste midler i brug selv når vores piger voldtages og mishandles.

   En muslimsk mand klippede fingeren af en pige, fordi hun ikke måtte tale med sin kristne mor. Jeg ved ikke, hvilken straf han fik, men den var helt sikkert for lav. Forbrydelsen burde være klassificeret som en hate crime.

   Intet er tilstrækkeligt groft til at vække Politiken-segmentet af deres slummer.

   Jeg flyttede selv fra Nørrebro da min datter kom i befamlingsalderen.

   Men djævelskaben er jo heller ikke til at undgå i udkantsområderne.

   Kommentar by Juristen — 13. september 2010 @ 15:53

  16. ragnar har ret på forrige tråd ( http://www.uriasposten.net/?p=17656 )

   Kvinder løser private problemer, men har intet ansvarligt perspektiv. Hun vil næppe flytte sin stemme til DF, ikke engang V eller K. Kvinder tænker kun på deres børn, ikke på samfundet. Så længe kvinder har stemmeret og bruger den som kvinder, vil vesten visne væk. Kvinder vil erobres. Kvinder er og bliver naturligt forræderiske overfor stammen, noget islam selvfølgelig har forstået. Først når kvinderne erkender deres medfødte uansvarlighed og atter lader mænd bestemme i politik, vil vesten måske kunne reddes. Jeg holder ikke vejret..

   Kommentar by Kimpo — 13. september 2010 @ 16:19

  17. –>14
   Den der spreder ukrudtsfrø, høster ukrudt.

   Så sandt, men med mindre du tror på arvesynden, overfører ukrudtssprederne også den syge afgrøde til deres børn og alle fremtidige generationer, hvilket ikke er retfærdigt.

   Man skal være mere end naiv for at tro at De Radikale har lært noget som helst.

   En gang i en svunden tid levede folk lykkeligt.
   Der var ingen sult eller armod, og næsten alle levede i fred med hinanden.
   Landet blev ledet af vise konger.

   Kongerne var så oplyste og fremskridtsvenlige, at de lod vise kvinder tage del i samfundslivet på lige fod med de vise mænd.

   En dag fik en af de vise konger den ide at give husly til fremmede fra et fjernt land.

   Deres skikke var lidt sære, men ingen syntes det var mærkeligt for landet var rigt og kunne ifølge de vises beregninger brødføde et uendeligt antal mennesker.

   De første fremmede, der kom til landet var venlige og tilpassede sig den indfødte kultur, selv om de ikke med det samme opgav alle deres gamle skikke.

   Ikke alle var dog tilfredse og nogle advarede højlydt mod de vises politik.

   Men alt gik godt i mange år.

   De fremmede blev flere og flere.

   Og efterhånden begyndte nogle af dem at opføre sig voldeligt og aggressivt over for landets oprindelige befolkning.

   En af de fremmedes skikke handlede om at kvinder uden for stammen måtte tages og røves som legitimt krigsbytte.

   Det stod ganske vist kun i en gammel bog, som landets mest kyndige eksperter forsikrede kun skulle forstås som en allegorisk fortælling om de fremmedes forhistoriske grundlægger.

   Da flere og flere af den oprindelige befolkning begyndte at interessere sig for årsagerne til de fremmedes ændrede opførsel, forbød de vise enhver nedsættende omtale af de fremmedes traditioner og skikke.

   Særligt hårde straffe blev medlemmer af den oprindelige befolkning idømt for at hævde at de fremmedes tro og kultur ansporede dem til at begå voldtægter.

   Nogle af de fremmedes unge mænd var dog ikke helt enige og pralede gerne med deres bedrifter.

   Derfor blev det samtidig indskærpet, at man for så vidt muligt skulle undgå at omtale at forbryderen tilhørte den fremmede stamme.

   Mange almindelige mennesker blev nu for alvor bekymret og krævede problemet undersøgt.

   Men de vise afviste at undersøge problemet til bunds, og at ophæve loven der forbød omtale af sandheden, fordi den kunne krænke de fremmede.

   De vise havde udviklet sig til tyranner, som efterhånden var blevet helt afhængige af de fremmedes velvilje.

   Kommentar by Juristen — 13. september 2010 @ 16:40

  18. Kimpo,

   nogle gange fatter jeg ikke at du ikke bare konverterer til islam. Du er fandme så misogyn at du ville have det som blommen i et æg i islam.

   Hvad er det for noget forvrøvlet sludder du fremturer med? At mænd skulle være mere ansvarlige overfor samfundet, og samfundsudviklingen end kvinder??
   Hvor henter du lige dokumentation for det henne?

   Det er rendyrket pladder.

   Kommentar by Anne Marie Buch — 13. september 2010 @ 18:16

  19. Michelles børn og andre børn der har en nogenlunde samme dagligdag, hvor de risikere af blive beriget af muslimske drenge/unge mænd, bliver til de danske unge/voksne der IKKE vil affinde sig med berigelsen !

   Der lægges i kakkelovnen, folkens.

   Kommentar by Vivi Andersen — 13. september 2010 @ 21:33

  20. Personligt har jeg erfaret en stigende tendens til, at vreden mod islam stiger stødt.
   Selv de mest pladderhumane i min vennekreds forsvarer ikke længere muhammedanerne.

   Hvad mener i.. hvor mange procent af stemmerne får DF til næste valg?

   Kommentar by naturret (islamofob) — 13. september 2010 @ 22:32

  21. 20->

   Jeg bemærker samme tendens. Jeg gætter på tæt på 20%, måske over.

   Hvis en bookie vil give odds 1,5 eller bedre, på de 20% eller over, så gør jeg noget ellers ikke gør, nemlig at indgå væddemål.

   Kommentar by anonym — 13. september 2010 @ 22:44

  22. @naturret
   Der er en forskel på aktivt at forsvare muhammedanerne og på at bekæmpe dem politisk.

   Jeg tror de fleste føler en eller anden afmagt men på et rent emotionelt og tabubelagt plan.

   Gu kan folk mærke der er noget helt galt, men deres humanistiske opdragelse hindrer dem i at drage de politiske konklusioner der sætter dem i stand til at bryde med den politiske korrekthed.

   Det tæller ikke fem flade ører, hvad folk siger i al fortrolighed på
   en våd aften, så længe de ureflekteret fastholder PK-tabuerne.

   PK er lige så udbredt hos borgerlige hattedamer af Gitte Seeberg -typen. Og da det er dem med tungen på vægtskålen, skal vi ikke regne med forandringer før kulturberigelsen breder sig over hele landet.

   På en måde ville det være velfortjent og underholdende med et par perioder med Villy og Zenia Stampe ved magten.

   lad dem endeligt køre det humanistiske projekt helt ud i sumpen og vent på at folk opdager sandheden.

   Kommentar by Anonym — 13. september 2010 @ 23:04

  23. 21 og 22.

   Tak for jeres svar.

   “På en måde ville det være velfortjent og underholdende med et par perioder med Villy og Zenia Stampe ved magten.

   lad dem endeligt køre det humanistiske projekt helt ud i sumpen og vent på at folk opdager sandheden.”

   Jeg kender nogle politiske aktive fra konservativ. De har udtalt, at de rent faktisk satser på at tabe valget, og ser dette som en fordel.

   Når de så ikke er i regering, så kan de stå på sidelinjen og råbe op om alt det de ikke tør sige nu med regeringsmagten.

   Kommentar by naturret (islamofob) — 13. september 2010 @ 23:33

  24. ->AMB:
   Jo, det ligger i vor biologi. Kvinden skal være en god mor, manden skal have høj status. Det får man ved at lave ting, der er nyttige for stammen. Mænds horisont er per (statistisk) biologi mere vid end kvindens, hvilket er helt i orden, så længe kvinder generelt ikke har eller misbruger stemmeret.

   Tag f.eks. tørklædedebatten. Selv kloge akademikerkvinder som Lone Nørgaard skyder jo helt ved siden af, når de fokusere på de stakkels kvinder. De primære ofre er drengene, der mister muligheden for naturlig maskulin udvikling, når der er at A-hold som implicit truer med vold og død, dersom drengene skulle følge deres naturlige tendenser til at bage på piger. Tørklædet er et rygmærke der psykologisk kastrerer den vestlige dreng. De samfundsmæssige implikationer er ganske voldsomme, men kvinder har ikke blik for det. De tænker ikke i den slags territoriale markeringer.

   Jeg ved du hader islam og er klogere end de fleste kvinder, men alligevel: mon ikke den konstruktivistiske antibiologiske indoktrinering har fået ram på dig..

   Kommentar by Kim Poulsen — 14. september 2010 @ 19:54

  25. Hej alle sammen, jeg elsker jer…
   Hilsen en dansker

   Kommentar by Jesper Jensen — 15. september 2010 @ 00:36

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper