18. januar 2005

Jenin, Jenin-dokumentaren var finansieret af det palæstinensiske selvstyre – ren propaganda

I september sidste år sendte DR Udefra den palæstinensiske dokumentar Jenin, Jenin, hvor Tyge Petersen i ledtog med Michael Irving Jensen ignorerede de allerede dengang kendte løgne som blev formidlet via pseudo-dokumentaren. Her et par citater fra Worldnetdailys artikel: Palestinian producer: False film funded by PA [via lgf]:

When asked about a scene in which it is implied Israeli troops ran over civilians, Bakri admitted to constructing the footage himself as an ‘artistic choice.’ He also answered ‘no’ when asked if he believed ‘that during the operation in Jenin, the Israeli soldiers killed people indiscriminately.'”

“In perhaps the most explosive element of the deposition, Bakri admitted his documentary, which was screened in theaters around the world, was financed in part by the Palestinian Authority. He said Yasser Abed Rabu, Palestinian minister of culture and information and a member of former PLO leader Yasser Arafat’s executive committee, ‘covered a part of the film expenses.’

Man kan ihvertfald ikke “beskylde filmen for at være anti-israelsk”, sagde Tyge Petersen…

PS: Det er iøvrigt med beklagelse jeg må konstatere, at Udefra idag sender årets første udsendelse. Aftenens dokumentar bærer titlen Rumfeld’s War og er produceret af PBS i samarbejde med Washington Post…

Oploadet Kl. 21:41 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

  1. Kilden er WND – ikke ligefrem den bedste. Bør kunne tjekkes fra anden kilde.

    Kommentar by Christian — 18. januar 2005 @ 23:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper