21. september 2010

David von Arnold Antoni og tvivlen der ikke kom Sverigedemokraterna tilgode

For et halvt år siden blev sverigedemokraten David von Arnold Antoni overfaldet med æg og vandballoner, da han som repræsentant for sit partis ungdomsafdeling uddelte reklamer for moderpartiet. På vej hjem blev han angrebet af en kniv-bevæbnet mand, der stak ud efter ham og råbte “Du ska hålla dig borta från våra skolor, jävla rasist”. Da politiet kom var gerningsmanden væk, og det lykkedes ikke politiet at opklare overfaldet, de selv karakteriserede som ‘mordförsök med hatbrottsmotiv’. Flere detaljer i Sydvenskan.

Fredag den 10. september, var den gal igen. To personer overfaldt ham i privaten. Fra Sydsvenskan – “De skar in ett hakkors i pannan på mig”.

“Enligt polisen höll en av de maskerade gärningsmännen fast von Arnold Antoni medan den andre skar honom i ansiktet. Att det var ett hakkors som ristades in ville dock inte polisen bekräfta på lördagskvällen.

Männen ska ha hotat David von Arnold Antoni och tagit med sig en bärbar dator och kontanter när de lämnade lägenheten. De misstänks för olaga frihetsberövande, grov misshandel, grov stöld och olaga hot, säger Skånepolisens informatör Calle Persson.

Vilka som låg bakom attacken är fortfarande oklart… Utöver ett sprejat budskap på von Arnold Antonis hus där han pekas ut som rasist har polisen inte mycket att utgå ifrån utöver hans eget vittnesmål.

(Grafitti ved David von Arnold Antonis privatadresse, Malmø; Sydsvenskan)

Ugen gik, og pludselig et halvt døgn før valgstederne åbner, breaker Sydsvenskan med en historie baseret på vidneudsagn fra læge (med tavshedspligt) og en vurdering fra anonym betjent.

“– Det här är för jävligt, inte bara att han kostade resuser, utan det han har gjort kan inte vara annat än röstfiske, säger en polis med mycket god insyn i utredningen till Sydsvenskan…

Intyget är utfärdat vid rättsmedicinalverket i Lund som undertecknat intyget. Och det är i det närmaste unikt i sin skärpa. “Starka skäl beträffande läge och utseende talar för att skadan är självförvållad”, står det i utlåtandet.

Enligt Sydsvenskans källor klassar rättsläkaren sannolikheten för att alltihop är fejk som 9 på en 10-gradig skala. Bedömningen görs utifrån hur djupa skadorna är och hur kniven varit vinklad när hakkorset skars in.

– För att kunna vara hundraprocentigt säker måste läkaren ha varit på plats vid händelsen, säger en källa.”

En anonym betjent betragter anmeldelse som ’stemmefiskeri’. En vurdering der deles af Sydsvenskan, der samtidig med historien i en selvstændig artikel beretter: Så har SD använt von Arnold-attacken.

Jeg havde håbet at møde hovedpersonen på valgaftenen, men han blev hjemme. Jeg kender ikke sandheden, men samtlige SD’ere jeg talte med, betragtede det som endnu et udslag af systemets hetz mod partiet. Valget er overstået. Rygter siger, at lægen der tilså skaderne blot var ‘lægestuderende’. Seneste artikel om sagen i Sydsvenskan, fortæller at Antoni ikke er sigtet, og sagen stadig efterforskes som værende et overfald – Hakkors-anmälan utreds vidare.

“Polisen fortsätter utreda det misstänkta överfallet på Sverigedemokraten David von Arnold Antoni, trots att anmälan starkt ifrågasatts. – Ärendet är öppet och förundersökningen pågår. Från polisens sida gör vi en objektiv utredning, säger kommissarie Magnus Andersson. Vi utgår ifrån att en målsägande talar sanning tills motsatsen är bevisad.”

Fra starten af undrede jeg mig over tavsheden fra David Antoni. Facebook-opdateringer tydede dog på at han var rystet, og ikke orkede hverken politik eller medier. En video-redegørelse lagt på Facebook mandag bekræftes indtrykket – manden er stadig i chok, grædefærdig. Døm selv!

Profil i SD-Kuriren.

Bemærk hvordan medierne gør SD fredløse.

 • 20/9-10 Svenska Dagbladet – Man knivskuren på Södermalm (troede han var SD’er, men det var “han inte”)
 • 21/9-10 TV4 – Hon stämplas felaktigt som Sverigedemokrat (SD politianmeldes, fordi hackere lagde adressearkiv online).
 • “Maja Tolgraven beställde info från Sverigedemokraterna till ett skolprojekt om partiet. Tre år senare finns hon fortfarande i deras register trots att hon bett om att bli borttagen. Nu trakasseras hon på nätet.”

  Oploadet Kl. 18:51 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18068/trackback

  22 Comments »

  1. […] Læs mere på Uriasposten […]

   Pingback by En tydeligt rystet David von Arnold Antoni taler ud: « Hodjanernes Blog — 21. september 2010 @ 19:46

  2. “Ett integrerat Malmö dä alla känner sig vara en del av samhället och ingen står utanför, oavsett vart man kommer ifrån.”

   Ja, det lyder virkelig som “ett människohatande rasistsvin”.

   Kommentar by Peter R — 21. september 2010 @ 20:03

  3. Indtil videre, bare nysgerrig: Er der nogen fortilfælde for at folk har skåret i en person, men ellers efterladt ham uskadt?

   Ingen brækkede arme, ingen smadrede tænder. De havde fuld kontrol over ham, og efterlod ham i en tilstand, hvor han stadigt kunne føre en politisk kampagne (hvilket han søreme også gjorde). Var såret dybere end hvad han selv kunne have skåret ved fuld bevidsthed?

   Der er masser af fortilfælde for at den slags er bullshit (mindst en af historierne dækkede Uriasposten, men der var racister de påståede gerningsmænd). Er det nogensinde sket for real?

   Kommentar by WilliamJansen — 21. september 2010 @ 20:20

  4. Gad vide hvornår vi rejser os op og siger stop. Nogle gæt.

   Kommentar by gravballemanden — 21. september 2010 @ 21:20

  5. Gad vide om lægen kom fra Pakistan. Læger er jo ikke upolitiske, vi behøver bare at tænke på Gilbert i Norge. Fagligt et fyrtårn, politisk et blålys, for hvem selv den klammeste manipulation ikke er under lavmålet.

   Sverige uddeler lægeautorisationer til “indvandrere” med samme ulidelige lethed som de uddeler PUT og statsborgerskaber. De seneste skandalelæger i Danmark kom alle med en svensk autorisation i baglommen, hvilket giver automatisk autorisation her.

   Kommentar by Hans Jensen — 21. september 2010 @ 21:46

  6. Jeg tror han har gjort det selv. Det er bare ikke det voldsparate politiske agitatorer gør. Simpelthen.

   Kommentar by Anne Marie Buch — 21. september 2010 @ 22:10

  7. -> William

   Jeg har hørt flere selvskabte overfaldshistorier, men mener ikke helt sagerne er sammenlignelige.

   David Arnold er bevisligt blevet chikaneret flere gange. Havde han selv malet grafittien der kom i forbindelse med overfaldet, ville det være en smal sag at lukke sagen og sigte ham for falsk anmeldelse. Hvorfor skære sig i panden, med risiko for permanent ar. Hvis det var stemmefiskeri, hvorfor går han så i flyverskjul og dropper valgkampen en uge før valget (prove me wrong). Hans reaktionsmønster hænger som jeg ser det fint sammen. Han er skræmt, og vil bare have fred. Først da medierne beskylder ham for at lyve, dukker han frem – efter valget.

   Kommentar by Kim Møller — 22. september 2010 @ 04:24

  8. Overfaldsmændende kunne muligvis være inspireret af Inglorious Basterds, hvor heltene ynder at skære hagekors i panden på de nazister som de ikke slår ihjel.

   Ganske morsom film, som så rigeligt er et par timer og et par poser popcorn værd. :)

   http://www.imdb.com/title/tt0361748/

   Kommentar by CJ — 22. september 2010 @ 08:13

  9. @6 Anne Marie Buch
   Jo, venster facister som AFArterne ol er virkelig istand til at “dræbe” for deres sag! tænk bare på den dødsvold Blekingebanden anvendte, den overbrutale måde de slog uskyldige vagter ned på.
   Tænk på oleg sohn der som den sidste DDR mur tilhænger står og hylder undertrykkelses diktatorerne som ingen betænkelighed havde med koldblodighed at skyde mennesker ned, der prøvede at flygte fra DDR helvede over muren.

   Desværre tror jeg de voldelige fascister såsom AFArterne og antiracisterne ol vil øge volden og voldens udførsel vil blive grovere nu mere det går op for befolkningen hvad det er for nogle voldsparate og uintegrerbare islamister vi stor importere.

   Forvent ikke AFArter og andre udemokratiske selvtægts grupperinger har samme hæderlige moral som dig.

   Løgn, benægtelse af fakta, trusler, forfølgelse osv er meget anvendt blandt de “rigtige” volds fascistiske vensterfløjs aktivister! så personlig tror jeg på dette overfald ikke er selvgjort. Voldsfascisterne hylder princippet hensigten helliger midlet!

   Kommentar by li — 22. september 2010 @ 08:29

  10. “Det här är för jävligt, inte bara att han kostade resuser,”

   Ja, det er da også forfærdeligt. Resourserne skal selvfølgelig bruges på andre.

   Havde det været Sahlin, ville der ikke blive stillet spørgsmål. Og sagen ville have kørt endnu. Sådan er medierne indrettet.

   Som da en svensk socialdemokrat blev knivdræbt. Lynhurtigt blev den ønskede profil anholdt. Han blev løsladt, da de fandt den rigtige morder. En indvandrer. Puha, det havde medierne svært ved at tackle :-D :-D

   Kommentar by tavsen — 22. september 2010 @ 08:29

  11. @ Kim, du skriver: Hvorfor skære sig i panden, med risiko for permanent ar.

   WJ: Af samme årsager som at Ashley Todd gjorde det samme. For at fremme en politisk dagsorden.

   Kim: Hvis det var stemmefiskeri, hvorfor går han så i flyverskjul og dropper valgkampen en uge før valget (prove me wrong).

   WJ: Fordi overfaldet er et udsagn, som kun kan blive fortyndet af at han står frem. Hans reaktionsmønster passer både med et overfald, og med et (vellykket) forsøg på at få det optimale ud af sagen.

   Det der for mig peger i retning af at han har gjort det selv:

   a) Jeg har hørt mange selvskabte politisk skamfering-men-kun-skamfering-historier, jeg har aldrig hørt en reel
   b) Arene er ikke så dybe at de helt sikkert giver et permanent mærke – hvorfor fa’en skulle overfaldsmænd være nådige?
   c) Ingen brækkede arme, smadrede tænder, knækkede fingre – hvorfor fa’en skulle overfaldsmænd være nådige?

   Hvis han havde fået tæsk, så havde jeg troet på historien, men indtil bevisbyrden er løftet af den der fremfører påstanden, så melder jeg pas på denne historie.

   Kommentar by WilliamJansen — 22. september 2010 @ 09:08

  12. Så skulle William Jansen lige på sin egen måde mistænkeliggøre David von Arnold Antoni. Han kunne ikke lade være.

   Kommentar by dell — 22. september 2010 @ 10:10

  13. Li,

   venstrefløjen er i høj grad villig til at begå vold, ja. Men jeg tror ikke der har været en eneste sag, hvor et voldsoffer har fået skåret et hagekors på sin krop – altså et ægte overfald. Mig bekendt har det vist sig at det er opdigtet hver gang.

   Jeg tror han selv har gjort det.

   Kommentar by Anne Marie Buch — 22. september 2010 @ 10:55

  14. Jeg tror ikke han har gjort det selv. Sverigedemokraterne stod til et kanonvalg. Jeg tror snarere, at lægen og den anonyme politimand lavede ’stemmefiskeri’ ved at komme med påstanden netop dagen før valget. Som gode, offfentligt ansatte socialdemokrater, förstås!

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 22. september 2010 @ 12:20

  15. Anne Marie Buch:

   “Jeg tror han selv har gjort det.”
   Du behøvede ikke at gentag det, alle har sikkert fanget den første gang.

   Din bevisførelse her, er suveren, du er en kløktig person.

   “Men jeg tror ikke der har været en eneste sag, hvor et voldsoffer har fået skåret et hagekors på sin krop – altså et ægte overfald”

   Venligst Per N.

   Kommentar by Per — 22. september 2010 @ 14:12

  16. dell:

   Wiljammer er en flink fyr, men han tror at han er en dygtig anklager, så intet nyt derfra.

   Venligst Per N.

   Kommentar by Per — 22. september 2010 @ 14:18

  17. @15 Anne Marie Buch
   En gang skal vel være den første!

   Tænk også over, når voldsfascisterne ikke får en efter deres mening politisk ukorrekt til at tie efter adskillige overfald, så vil metoderne blive grovere.

   Vi islam kritikere skal snart bare være taknemmelige over, hvis vi kan nøjes med at blive udråbt som racist, nazist volden imod os anderledes tænkende vil tiltage, især når mandslinge som reinfeldt og uffe imamlingen godt kan forstå vi bliver overfaldet!

   Kommentar by li — 22. september 2010 @ 15:13

  18. @ William Jansen

   Du kan have ret i din påstand om, at manden selv har gjort det. Hvem ved? Men det er nu engang ikke den, der anmelder en forbrydelse, der skal løfte bevisbyrden.

   Kan politiet ikke undersøge graffitien og se om, det er mandens skrift? Hvis det er det, tyder noget på, at det kan være manden selv, der står bag skamferingen. Hvis det ikke er mandens skrift, tyder meget på, at manden er blevet udsat for et voldeligt politisk attentat.

   Kommentar by ølvom — 22. september 2010 @ 15:37

  19. Nogle politiske overfald kan Säpo godt opklare:
   http://politiken.dk/udland/ECE1066449/to-maend-anholdt-for-mishandling-af–svensk-politiker/

   Men svenskerne er åbenbart ikke bedre til at afholde valg, end de er til at opklare mord på statsministre:
   http://politiken.dk/udland/ECE1066409/valgkaos-i-sverige-kan-vare-i-ugevis/

   Kommentar by Hertz — 23. september 2010 @ 12:35

  20. […] var der to højprofilerede overfald på politikere. Riksdagsmanden Fedeley blev alvorligt skadet og Sverigedemokraten David von Arnold havde – dagen inden valget – ifølge Sydsvenskan overfaldet og ridset et hagekors i […]

   Pingback by Hvem overfaldt Federley ? « Snaphanen — 28. oktober 2010 @ 19:13

  21. […] for sin homoseksualitet, medierne nedtonede hændelsen maksimalt og desuden havde de travlt med en sverigedemokrat, der havde overfaldet sig selv og ridset et hagekors i panden på offeret) tager det ikke pænt i sin ordveksling med Jimmie Åkesson. Han kan blive partiets næste […]

   Pingback by Elin – et offer for svenske politikeres “fremmedpolitik” « Snaphanen — 31. marts 2011 @ 04:29

  22. […] bekendt røgslør over, hvem der forhindrede Federley i at deltage i valgkampens slutspurt 2010. Overskrifterne gik til en Sverigedemokrat, der havde overfaldet sig selv og ridset et hagekors i sin pande, som man erindrer. I nat blev det […]

   Pingback by Endnu en svensk riksdagsmand groft overfaldet « Snaphanen — 1. maj 2011 @ 18:04

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper