22. september 2010

Shansen live på TV2 om politisk debat på nettet: “… nu er jeg nok ikke en af de mest grove.”

Enhver der har fulgt lidt med i bloggosfæren, vil kende Shansen som en internet-paria med speciale i politisk-motiveret hetz. Absurd var det derfor, at Dagbladet Information tidligere på året iscenesatte hende som offer for samme. Det kunne næsten ikke blive værre, men jov – her til morgen var hun gæst i Go’ Morgen Danmark på TV2, for at redegøre for sit sjove, drillende, satiriske og provokerende net-virke.

(Go’ Morgen Danmark, TV2, 22. september 2010)

Delvis transkription af Facebook-debattører.

Ida Wohlert, TV2-vært: … det der er med disse debatindlæg, det er, at tonen godt kan blive sjælden rå.

Morten Resen, TV2-vært: – og vi har besøg af to af de hardcore facebook-debattørre. Det er Margrethe S. Hansen, god morgen og velkommen… I er to af dem der bruger rigtig meget tid på i hvert tilfælde Helle Thorning og Lars Løkkes profil, men også alle mulige andre steder, særligt når det handler om politik. Margrethe, hvad er det sidste indlæg du har skrevet i går aftes?

Shansen: Jeg tror det er – ‘Hej jeg er Lars Løkke, jeg er stiv alene på hotel. Det er sgu synd for mig.’

Morten Resen: – og det er altså en henvisning til den historie der har kørt i Ekstra Bladet, med nogle citater fra en bog…

Ida Wohlert: Nu vælger du at tage fat på Lars Løkke Rasmussen, og du tager tykt grin på ham, vil jeg sige. Helt ordret skrev du faktisk stangstiv: ‘Jeg er Lars Løkke, ahh jeg er stiv og bruger dine penge, hahaha’ Hvordan reagerer folk på sådan en melding der?

Shansen: De reagerer sådan lidt dobbelt. Selvfølgelig, sangen den er jo rigtig sjov, og det er sådan en rigtig ørehænger, så der er mange, der sådan går ind og åbner den.

Ida Wohlert: Hvad er det for en sang?

Shansen: ‘Jeg er Lars Løkke, jeg er stiv, alene, på et dyrt hotel’ – et eller andet i den stil, ik’. Men samtidig, så er der også nogle som bliver forarget over den der sag, fordi Venstre og højrefløjen har jo kørt meget på Helle Thorning-Schmidts sag, og så bliver den jo også brugt politisk. Det er jo også det der er formålet med sådan en sang der.

Morten Resen: Så gør du så det samme, og det gør du så på Facebook. Når man sådan lige umiddelbart læser det her, og når man hører, at der lige pludselig er skrevet en sang og den handler om at Lars Løkke har været fuld, og det er da dybest set ikke rigtig nogle der ved om han har. Så tænker jeg, det er meget direkte, det er meget personligt, og det er jo også meget drillende og sådan lidt pegen-fingre af. Hvorfor debattere på den måde?

Shansen: Fordi det er politisk satire, og det er jo en del af vores tradition her i Danmark. At vi gør grin af politikerne, og det gør jo også grin af sig selv, når de stiller sig op, og gør en helt masse ting, som sådan skal stive deres image af. Så er det vores opgave, at pille det der påtaget image af dem igen.

Ida Wohlert: Vi har et andet eksempel hvor du henviser til valget i Sverige, og det kommer på skærmen her. Du skriver sådan her: ‘Hej Lars Løkke, skal vi ikke snart have svenske tilstande i Danmark? Eller skal ‘mamma Pia Kjærsgaard’ også efter næste valg, være det klister der holder VK ved magten. Kan i slet ikke klare jer selv?’ Igen et rimeligt provokerende indlæg. Hvad skrive folk tilbage på sådan noget her?

Shansen: Jeg synes ikke det er mere provokerende end de udmeldinger der kommer fra medierne, for det er jo rigtigt, at Dansk Folkeparti bliver brugt som en slags politisk klister, der klæber VK-regeringen til magten. Og det er jo et relevant spørgsmål at stille et år før valget. Hvad kan I, kan I noget selv, eller skal det hele tiden være Pia Kjærsgaard, som holder Jer til magten, fordi de kan levere de mandater der skal til.

Morten Resen: – og det bruger du så en del af dit private liv på…

[…]

Ida Wohlert: Margrethe. Igår da vi skulle booke et hotelværelse til dig, så du kunne sidde med her til morgen, der sagde du til os, med alvor i stemmen, at der skal simpelthen være internetadgang på det her hotel, så du kunne få skrevet dine politiske indlæg. Du har også fortalt mig, at du faktisk er på mere eller mindre nonstop i løbet af dagen.

Shansen: – min Facebook er altid åben.

Ida Wohlert: – så du har faktisk hele tiden adgang. Hvorfor vælger du at gøre det her? Hvad får du ud af det?

Shansen: Fordi jeg ser Facebook, som et medie der kommer med frem i det politiske arbejde. Jeg er jo også selv politisk aktiv, foruden jeg blogger på en netavis der hedder P77.

Ida Wohlert: – og hvor står du rent politisk?

Shansen: Jeg er jo socialliberal, så jeg er jo medlem af Det Radikale venstre.

Morten Resen: Men hvad tror du egentligt at det nytter… hvad nytter det, at du helt som privatperson går ind på Helle Thornings side eller Lars Løkkes side og skriver druksange, og kommenterer de politiske udmeldinger, de hver især kommer med.

Shansen: Altså, jeg slæber jo hele mit netværk med. Så man skal se Facebook, som det det er, det er jo et sted hvor folk netværker. Hver profil har måske 300, 200 venner, og hvis mange af de venner også er bloggere eller journalister, politikere, så bliver det man linker til eller det man skriver, det bliver jo spredt, det bliver læst.

[…]

Ida Wohlert: … både rød og blå blok bruger ressourcer på at fjerne indlæg, på de forskellige Facebook-profiler, hvis de simpelthen bliver for grove i tonen. Måske nok i virkeligheden ala Margrethes indslag omkring en stiv Lars Løkke. Er det okay, eller er det censur? … Hvad siger du Margrethe?

Shansen: Jeg vil sige, at det er spild af tid. Fordi enhver der kender Facebook, der kender blogs-miljøet ved, at hvis du først begynder at genere sådan en person – Ja, nu er jeg nok ikke en af de mest grove, men hvis du at genere en person, som er meget optaget af at blive set og hørt, så vil denne person bare blive meget mere aggressiv, og spamme det hele løs.

For udførlig gennemgang af Shansens anonyme sideprojekt Urius Oregon, henviser jeg til den omfattende dokumentationsside. Eventuelle spørgsmål desangående besvares i denne tråd.

Herunder nogle screencaps fra en Urius Oregon-video på Youtube. Bemærk Shansens karakteristiske stavefejl, og brugen af negative associationer (nazisme, druk, afføring).

(Uriasposten bringer opfordringer til vold og mord, Youtube, 16 september 2008)

Opdate.

 • 19/9-10 Politiken – V og S: Tumper ødelægger dialog på Facebook.
 • Oploadet Kl. 15:41 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18109/trackback

  53 Comments »

  1. Jeg så hende også på tv2, hun er en ynk og jeg forstår slet ikke ,at tv vil have en så usympatisk person med i en udsendelse. Hun er et affaldsprodukt, af de aller, aller værste. Stor og fed er hun tillige, men hun flytter vel næppe rumpen ret meget fra stolen ved skærmen derfor bliver hun rund og ulækker..

   Kommentar by Seppo — 22. september 2010 @ 16:09

  2. Jeg fik set programmet her til morgen. Shansen virkede meget sær og var ikke særlig sjov.
   Ham den anden gut, de havde i studiet, virkede også pinligt berørt.
   Måske er hun faktisk syg?

   Kommentar by Egtvedpigen — 22. september 2010 @ 16:10

  3. Fuck hvor er det barnligt, med sådan en video.
   Typisk venstrefløjen..

   Kommentar by J E P P E — 22. september 2010 @ 16:14

  4. Har hun ikke tabt sig? Jeg mindes hende som ekstremt overvægtig?

   Ha ha ha, så I hvad jeg gjorde der? Det er politisk satire! Det er så godt, uhh, det er vi gode til i Danmark. Shansen vi andre blegner i forhold til dig.

   Kommentar by Kenny Starfighter — 22. september 2010 @ 16:26

  5. Pudsigt at hun ikke kommer ind på den intimidering hun plejede at bruge på avisen.dk. Der truede hun andre debattører med at gøre deres arbejdsgivere bekendt med deres aktiviteter (kommentarer og blogs) på avisen.dk.

   Det er mest det jeg husker hende for fra min tid på avisen.dk.

   Kommentar by Santor — 22. september 2010 @ 16:31

  6. -> Jeppe

   Nu har fokus for min dokumentation hele tiden været hendes handlinger, ikke holdninger, men det er da tankevækkende hun kalder sig socialliberal og skriver, tænker og agerer som en venstreekstremist. Hendes etniske partiven fra Ishøj, der åbent flirter med kalifat-tanken på Radikale.net, sås iøvrigt til den meget omtalte palæ-islamistiske spontan-demonstration mod Israelvenner på Rådhuspladsen.

   Kommentar by Kim Møller — 22. september 2010 @ 16:32

  7. Jonni Hansen? Har han overhovedet været på besøg på Uriasposten?

   Kommentar by Peter R — 22. september 2010 @ 17:02

  8. Hun ligner en tvangsfodret fed gris.

   Kommentar by gravballemanden — 22. september 2010 @ 17:10

  9. Er i sikre på at det ikke er tøger sedenfanden med paryk.

   Kommentar by Fritz — 22. september 2010 @ 17:19

  10. Jeg har via mit arbejde en vis erfaring med psykiatriske patienter, men for det første synes jeg det er røvdårlig og typisk rød stue stil at give politiske modstandere medicinske diagnoser og for det andet er det bare for kort et interview til at afgøre noget på.

   Bevares, det er noget vrøvl hun siger, det er i strid med sandheden og det er endelig noget journalisten kunne og burde researche sig til lang tid før de lagde ud til et hotelværelse (what the fuck!) til den hejre.

   Mest af alt synes jeg bare hun er sær. Hun er jo åbenlyst en hykler, hun er åbenlyst en serie-løgner og hun er åbenlyst vild med opmærksomheden, men det er vist også det.

   Monica er mest af alt et symptom på mediebilledet. Hvordan hun nogensinde kan få taletid i et public service medie er jo blot bizart.

   Kommentar by kbh — 22. september 2010 @ 17:23

  11. Ja Fritz, personlig er jeg ret sikker. Meget kan man sige om Tøger sneglefart men han er ikke som shansen, en intellektuel dværg.

   Kommentar by Santor — 22. september 2010 @ 17:25

  12. Massemediernes syge væsen ses i “Natural Born Killer” og essensen i filmen er næppe fri fantasi.

   Jo mere afvignende og unormal folk er, desto mere kvalificerer de sig til 15 minutters berømmelse på dansk TV.

   Netop Go’morn Danmark er radicoolt nazifølelsesporno og er man ikke syg når man vågner, bliver man det sku hvs man ser det program !

   Kommentar by Tolder — 22. september 2010 @ 17:50

  13. Mon Ida Wohlert og Morten Resen ved hvilken mærkelig person,de har i
   studiet ?
   At folk er overvægtige,kan de ikke gøre for,men normal er hun sgu ikke.

   Kommentar by Spinner — 22. september 2010 @ 17:59

  14. Hun minder lidt om den radikale Bernhard – The Bloodhound – Baunsgaard. Bror til Hilmar.

   Som kunne være ganske infam på Folketingets talerstol – og så sluttede af med: men lad os nu ikke tale mere om det.

   Kommentar by Morten Dreyer — 22. september 2010 @ 18:02

  15. I virkeligheden er problemet det at denne ,mildest talt ,letvægter, kommer til orde på en stats finansieret , pseudo offentlig kanal.
   Problemet, rent elektronisk nyhedsformidling’s orienteret er at man , selv ud i extremerne, vægter det radikale virkelighedsfjerne og selvdestruktive synspunkt.
   Et Esoterisk dødsønske, måske lettere ubevidst?

   Kommentar by PBr. — 22. september 2010 @ 18:28

  16. Jeg så ikke indslaget i morges men har nu set det via linket. Jeg syntes hun lyder lidt Piger På Prøveløsladelse-agtig, “radio å tv å sån nået, ikn”, lidt lavklasse vestegns dialekt. Man bliver altså ikke overklasse eller del af eliten bare ved melde sig ind i det radikale venstre.
   Man kan jo undre sig over hvad hendes beskæftigelse er, siden hun har tid til at bruge hele dagen på facebook osv.

   Kommentar by Asger Nielsen — 22. september 2010 @ 18:30

  17. Hun er jo blevet et computervrag af at være på hele tiden. Ikke noget kønt syn og da slet ikke morsom.

   Kommentar by Menig 442 — 22. september 2010 @ 19:50

  18. Hun bliver feder og mere forædt for dag der går, det er et held man har en widescreen, ellers kunne man ikke få plads til det store lokumsapparats pluskinder. Jesus hun er jo smælderfed!

   Kommentar by Poul-Erik Jørgensen — 22. september 2010 @ 19:57

  19. @ Asger

   Tja, hun har vel “ikke haft overskud til at søge” ligesom hende den professionelle arbejdsløse fra Enhedslisten, der var oppe at vende i medierne i vinters og igen tilbage i 2005 ?

   Kommentar by kbh — 22. september 2010 @ 20:04

  20. Hvorfor i alverden udgiver hun sig for en mand, når hun er en kvinde?

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 22. september 2010 @ 20:08

  21. Bær nu over med konen. Hun er tydeligvis ikke blandt de skarpeste, hun er ordbnild og vertikalt udfordret af tyngdekraften. Og hun har en vis fetich for det latrinære.

   Men det er vel, når alt kommer til alt, værst for hende selv? Nå ja, og hendes parti, men de radikale er jo i forvejen temmelig selvdestruktive.

   Kommentar by hp — 22. september 2010 @ 20:16

  22. Mærkeligt at hun ikke omtalte de fakeprofiler hun har på facebook ? Heller ikke censuren hun udøver på P77. Men det kommer nok med i afsnit 4 af Bjarke’s oplevelser.

   Kommentar by Ukendt Person — 22. september 2010 @ 20:16

  23. Pigebarnet er jo så barnlig, – og fint, at hun er udstillet i tv!
   Enver med blot lidt mellem ørerne, – kan da ikke tage en sådan person alvorlig.

   Kommentar by L. johs — 22. september 2010 @ 20:18

  24. …og hun er bestemt ikke en person, man ønsker at dele parti med.
   Men hun tegner de radigale fint!

   Kommentar by L. johs — 22. september 2010 @ 20:20

  25. OT

   Hvordan skriver man med kursiv, fed osv. her på urias?
   Jeg vil gerne strukturere mine indlæg bedre, især hvis jeg skal citere en anden debattør.. for overblikkets skyld..

   Jeg har lagt mærke til, at andre gør det. Så hvordan gør man?

   På forhånd tak

   Kommentar by naturret (islamofob) — 22. september 2010 @ 20:22

  26. denne Shansen lyder som et behandlings krævende tilfælde.

   Kommentar by poul sørensen — 22. september 2010 @ 20:49

  27. #25 naturret (islamofob). KM postede denne på et tidspunkt. Selv har jeg ikke fået sat mig ind i det …

   Almindelige html-koder.

   skrå tekst http://www.html.dk/tutorials/html/lektion6.asp
   Fed tekst http://www.html.dk/tutorials/html/lektion3.asp

   PS. Hvorfor egentlig islamofob? Fobi er sygelig, irrationel angst …

   Kommentar by Peter R — 22. september 2010 @ 21:28

  28. Jeg kommer til at tænke på personerne i “de unge mødre” når jeg ser hende. Underligt at hun er 39 år. Hun har da vist ikke flyttet sig meget de sidste 20 år, hverken politisk eller intellektuelt. Den evige teenager og så’n ikk’ søde?

   Jeg synes det er fint hun er repræsentant for de radikale, alt der sxkade rdem er positivt. De kan ikke smide hende ud, de radikale har ikke en eksklusions paragraf i deres vedtægter.

   Kommentar by Hans Jensen — 22. september 2010 @ 21:38

  29. 27->

   En kort reflektion over det med fobi’erne.

   Når “vi” udstyres med den slags etiketter bør vi tage dem til os og bære dem som varemærke. – med en forklaring på hvad eksempelvis islam ER.

   Når “vi” søges mærket med ord som nazist, racist etc. så bør vi sende det tilbage til afsenderen. – med angivelse af hvad det er der gør socialisme, multikulti, godheds-filosofi etc. til præcis det de er, nemlig; totalitære, nazistoide, racistiske projekter.

   Det er nok alt for meget, at tro det ændre toneleje hos loonierne, men man kan da håbe på en vis effekt blandt publikum.

   Kommentar by anonym — 22. september 2010 @ 22:05

  30. Nogen der ved hvordan hun kom derind?
   Hun har vel ikke fået penge for det ?

   Kommentar by Spinner — 22. september 2010 @ 22:29

  31. 27 (Peter R)

   Mange tak for din respons. Jeg må lige sætte mig ind i hvordan det foregår mht html og urias.

   Hvad angår min islamofobi, så kan jeg fortælle dig, at jeg har “frafaldne” kammerater som ved hvad de taler om. Altså tidligere muslimer.
   – Og så frygter jeg virkelig fremtiden. Hvad skal vores børn opleve.

   Og ja, det er en frygt næsten på linje med islamofobi. Jeg er nemlig ikke egoistisk. Jeg burde stemme rød for at pisse i bukserne. Jeg stemmer DF pga fremtiden.

   Kommentar by naturret (islamofob) — 22. september 2010 @ 22:45

  32. I forlængelse af overstående debat om Islamofobi:

   Top 5 over grunde til ikke at beskrive Islam-kritik som en fobi

   Nr. 5:
   Islam-kritik er ikke nødvendigvis unuanceret

   Hvis du har en fobi kan du ikke slå den til og fra. At være spændt fast til en wire kurerer ikke højdeskræk. Mange Islam-kritikere forstår at der også findes en ufarlig Islam, jf. bl.a.
   The Kominas. For en fobiker findes der ikke ufarlige oplevelser med genstanden for angsten.
   Nr. 4:
   Islam og Islam-kritik er forenligt

   Irshad Manji er muslim og en af tidens skarpeste Islam-kritikere. Jeg forstår ikke selv hvordan det er muligt for hende at være praktiserende muslim og i den grad rive Islam et nyt røvhul. Men jeg må tage empirien til efterretning og konstatere at man sagtens kan kombinere Islam og benhård Islam-kritik. Ordet Islamofobi signalerer at Islam-kritik er uforenligt med Islam på samme måde som højdeangst er uforenligt med faldskærmsudspring. Det er jo beviseligt forkert.
   Nr. 3:
   Udtrykket Islamofobi kunne faktisk gøre nytte, hvis anvendt anderledes

   Der findes irrationel angst for Islam. Trykkefrihedsselskabet står bag en udgivelse af Bruce Bawers ‘While Europe Slept’, hvor Bawer gør sig talsmand for en dybt irrationel konspirations-teori. Bawer påstår at europæiske toppolitikere i 70’erne designede en plan for at gøre Europa til en arabisk koloni. Nutidens fejlslagne integrations-politik er iflg. Bawer en velgennemtænkt politik som sigter mod at bane vejen for arabisk overherredømme i Europa. Den slags konspirationsteorier fremstår islamofobiske, da de er virkelighedsfjernt ængstelige.
   Nr. 2:
   Udtrykket giver særstatus til Islam

   Udtrykket islamofobi giver Islam en særstatus. Der findes ikke liberalismofobi, kristofobi, demokratifobi eller buddhismofobi. Hvorfor give Islam særstatus som det ene tankesæt du ikke kan kritisere uden at få ‘fobiker’ smidt i hovedet?
   Nr. 1:
   Kan en fobiker holdes ansvarlig for hans fobi?

   Ved at beskrive Islam-kritikken som fobisk bliver Islam-kritikkeren en fobiker. En fobiker kan ikke holdes ansvarlig for de af hans handlinger der relaterer til genstanden for hans angst. Islam-kritikkere fortjener at blive holdt ansvarlig for deres handlinger, og blive tildelt ære eller skam efter fortjeneste.

   Personligt vil jeg faktisk gerne stå til ansvar for det jeg skriver.

   Kommentar by WilliamJansen — 22. september 2010 @ 23:10

  33. Efter at have stødt på Margrethe Hansens debatter m.m. gennem tiden, tænker jeg følgende:

   1) MH oplever en tydelig fryd ved at gøre andre irriterende. Hun bærer således et sadistisk træk. Hendes komplette mangel på humor – som det viser sig på kamera – viser, at den grove sarkasme, hun ofte lægger for dagen, ikke er udsprunget af et glad og humoristisk væsen. Påstanden om “politisk satire” vurderes derfor til at være en undskyldning, der skal dække over den pinlige kendsgerning, at hun ikke er i stand til/ønsker at kommunikere høfligt og inden for normale sociale spillereglers rammer (eventuelt som følge af nedsat impulskontrol og en trang til – meget lig mange kunstere – at udleve følelsesmæssige forstyrrelser for derved at mindske den psykiske smerte).

   2) MHs ekstreme overvægt, tynde hår, poser under øjnene og blege fremtoning er ikke ulig de kendetegn, som mange psykisk uligevægtige og eventuelt medicinerede mennesker påtager sig.

   3) Som den saglige Dr. Freud anbefalede sådanne kvinder: “Recipe: Penis normalis – dosim – repetatur”. Har fr. Hansen en kæreste/ægtemand?

   Interessant, at man hører hunder kategorien “Politisk blogger”, blot fordi man ynder at kalde meningsmodstandere for nedsættende navne osv. Jeg forestillede mig egentligt, at medierne ville gøre mere for at beskytte sådanne titler i den nye fagre cyberverden – og forbeholde dem saglige bloggere, der bygger deres indlæg på fakta, kildehenvisninger.

   Personer som MH er styret af den særlige type af sadistisk aggression, som kun holdes i live af, at andre mennesker lader sig påvirke. MH har således kun så meget energi og kraft, som hendes modstandere giver hende. Hun eksisterer så at sige kun i kraft at den negativitet, hun er i stand til at vække i omgivelserne.

   Hvis man lader sig forstyrre af personer som MH, er det et svaghedstegn hos en selv. I så tilfælde bør man vise mere overskud og modenhed ved ganske enkelt at ignorere hende og glemme hende. Er det svært, så ønsk hende en masse lykke – langt borte.

   Kommentar by Dr. Zen — 22. september 2010 @ 23:11

  34. :) Spot-On

   Kommentar by PBr. — 22. september 2010 @ 23:47

  35. -> Dr. Zen:
   Når nu Shansen bliver taget alvorligt af overbetalte åndelige nulbon’er og folk med voldelige tendenser, bliver vi, genstandene for hendes “kærlighed”, tvunget til at tage hende alvorligt. Det er kombinationen af stupiditet, Shansens personlighed og voldstendenserne hos hendes indavlede åndelige fætre, som udgør et ganske konkret og påtrængende problem for os der “nyder godt af” hendes opmærksomhed.

   Hun er muligvis syg, men hun er under alle omstændigheder, i kombination med vor civilisations generelle forfald, ganske farlig for sine omgivelser.

   Kommentar by Kimpo — 22. september 2010 @ 23:50

  36. >9. Touché

   Kommentar by mea culpa — 23. september 2010 @ 01:02

  37. Nogen her der ved, hvad S’et står for? ;-)

   Kommentar by Bjovulf — 23. september 2010 @ 01:59

  38. 37->

   S’et står muuuuuligvis for sadist, et signal til M’erne om at de kan henvende sig.

   Kommentar by anonym — 23. september 2010 @ 02:24

  39. @37: Hvad laver man Bacon af ? :)

   Kommentar by Spinner — 23. september 2010 @ 02:31

  40. Jeg får umiddelbart associationer til en talende foie gras !!!

   Kommentar by Traveren — 23. september 2010 @ 08:22

  41. ->35

   Konen er sandsynligvis i det segment hvor man vil have børn med Peter Lundin og gifte sig med John Knudsen !

   Kommentar by Boo — 23. september 2010 @ 08:30

  42. Hvor er konens hals blevet af ??? Hendes baller går jo op til ørene.

   Kommentar by søren — 23. september 2010 @ 09:11

  43. Hvis hun er “syg”, så er morgenTV dog endnu mere sygt.Dødsygt! Nogen burde grave i studieværternes uddannelsesniveau. Jeg mistænker dem alle for slet ikke at have nogen uddannelse, der berettiger dem til ansættelse.

   Kommentar by morlille — 23. september 2010 @ 09:30

  44. @ Dr. Zen

   Shansens uvirke skal naturligvis dokumenteres, så hendes løgne fastholdes og tydeliggøres.

   At Ida Wohlert og Morten Resen inviterer hende i studiet er bizart.

   Kommentar by dell — 23. september 2010 @ 09:32

  45. Overstående grimme billed må da være den visuelle visning af ordet smatso!

   Kommentar by li — 23. september 2010 @ 09:52

  46. Taget fra overskriften: “… nu er jeg nok ikke en af de mest grove.”

   Det mener Shansen altså i egen selvforståelse.

   Sammenholdt med de eksempler Kim viser i samme indlæg, så gad jeg egentlig nok vide, hvad der skal til før at Shansen betegner en Internetdebatør som en af de mest grove?

   Kommentar by T. H. — 23. september 2010 @ 10:05

  47. 39 + 40 > Min fødevare-association er Jaka-bov direkte fra dåsen.

   Kommentar by Crass Børsting — 23. september 2010 @ 11:34

  48. #46
   Det er nok Zølck hun tænker på.

   Kommentar by Ukendt Person — 23. september 2010 @ 17:20

  49. Hvor er det nu lige at jeg har set hende før?? Der er noget særligt med de øjne, der minder mig om noget….

   http://filmexperience.blogspot.com/2010/04/monday-monologue-annie-wilkes.html

   Kommentar by G. Kendt — 23. september 2010 @ 17:55

  50. Ida Wohlert og Morten Resen kender hende sgu da ikke.
   De tror bare hun er en almindelig blogger.

   De kunne jo starte her : http://www.uriasposten.net/?p=6062

   Kommentar by Spinner — 23. september 2010 @ 18:28

  51. OMG gennemført kønsskifte af Allan mavepuster.

   Kommentar by Lumsk — 23. september 2010 @ 20:20

  52. http://avisen.dk/nazi-jonni-kaprer-df-medlemmer_133829.aspx

   Bemærk hvem bloggeren “Lise Mikkelsen” i virkligheden er ….

   Kommentar by Tolder — 29. september 2010 @ 21:13

  53. -> Tolder

   Mon ikke Lise Mikkelsen blot er en hangaround.

   Kommentar by Kim Møller — 30. september 2010 @ 00:15

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper