28. september 2010

Reinfeldts partifælle i Rigsdagen: Muslimske kvinder må ikke gifte sig med ikke-muslimer

Tirsdagen før det svenske rigsdagsvalg talte den daværende og nuværende statsminister Fredrik Reinfeldt på Lilla Torg i Malmø. Han kommenterede blandt andet historien om Sverigedemokraten David von Arnold, der angiveligt blev overfaldet af politiske fjender. Således var ordene…

“Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer.” (Fredrik Reinfeldt, 14. september 2010; Helsingborgs Dagblad)

Hvis man ikke ønsker et multikulturelt samfund, spreder man had og en ‘dem og os’-tænkning. At den omtalte sverigedemokrat gik til valg på “et integreret Malmø, hvor ingen står udenfor, uanset hvor man kommer fra”, blev aldrig et tema. Fem dage senere var der valg, og allerede på valgnatten afviste Reinfeldt og Moderaterna definitivt ethvert samarbejde med Sverigedemokraterna.

Måske skulle Fredrik Reinfeldt se lidt indad. Blandt de nye rigsdagsmedlemmer var blandt andet Reinfeldts svensk-somaliske partifælle Abdirisak Waberi. Herunder lidt fra et interview han som leder af en muslimsk friskole gav til magasinet RFSU i 2006 – Med koranen i klassrummet.

“Islam talar om ledarskap i familjen. Hur ska beslut fattas i relationen?

– Min åsikt är att mannen är den starka personen i relationen. Han styr relationen och kvinnan står som bas. Mannen styr också för det mesta barnens religiösa liv.

Abdirisak Waberi säger att mannen enligt islam får gifta sig med en kvinna som tillhör en annan religion, men en muslimsk kvinna måste alltid ingå äktenskap med en muslimsk man. Mannen anses ha kraft nog att styra sin och barnens tro, även med exempelvis en kristen hustru.”

(Slaget om muslimerna, SVT; Youtube: III)

Mere.

 • 9/7-10 Politiskt Inkorrekt – Moderaterna först med islamist i riksdagen.
 • 28/9-10 Snaphanen – Moderat og Moderat.
 • Oploadet Kl. 04:51 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18348/trackback

  20 Comments »

  1. han kan ikke lide dette citat i dag. Det er “islamofobi” at nævne det:

   Vad tycker du själv om den muslimska traditionen som ger mannen möjlighet att ha fyra hustrur?
   – Mitt mål är att höja moralen. Är man gift med en kvinna så ska man hålla sig till denna. Otrohet orsakar så mycket lidande. Om man har fyra hustrur måste man kunna behandla alla lika. Man måste kunna ge alla lika mycket kärlek och man måste kunna försörja fyra kvinnor.

   Varför får inte kvinnan gifta sig med fyra män?
   – Gud har bestämt så och gud vet vad som är bäst för människan. Mannen klarar av att ge kärlek till fyra kvinnor, men jag tror inte att kvinnan har den kärlek som krävs för att vara med fyra män. Dessutom – om kvinnan är med fyra män vet hon inte vem som är fader till barnen. Bara ett DNA-test kan ge svaret.

   http://www.rfsu.se/sv/Sex-och-politik/Ottar/Ottar-arkivet/Ottar-2006/Ottar-nr-2-2006/Med-koranen-i-klassrummet/

   Kommentar by Snaphanen — 28. september 2010 @ 05:25

  2. jakobHoldtda helt kæft! sikke et kvinde racist svin.
   Så reinfeldt syntes denne kvinderacist med en IQ på størrelse med sin brillestyrke er “rumsren” og er værdig til at sidde i den lovgivende magt til trods for idioten lader sig styre af en stærk racistisk og voldsforherligende ideologi iSLAM.

   Hvordan kan denne kryblingehjerne wABEri der åbenbart efteraber pædofeten muhammed komme så langt, uden der nogle fjerde statsmagt! journalister der finder ud af og oplyser befolkningen om denne ekstremist bogstavstro kalifat jihad udøvers dunkle mentale tilstand!?

   Kommentar by li — 28. september 2010 @ 08:07

  3. Går ud fra brillestyrken er -3,5.

   Kommentar by li — 28. september 2010 @ 08:15

  4. Av av av

   Hvor er det ondskabsfuldt at bringe mandens racistiske synspunkter frem. Men når det sker som led i en islamofobisk hetz, så ved vi nok hvem medie-debatten evt. vil komme til at handle om.

   Kommentar by Superman — 28. september 2010 @ 08:50

  5. Undskyld jeg lige gør lidt reklame for den ny avis Lykeon, men vi har fået en rystende video fra Frankrig som giver en alt for realistisk ide om hvad der venter os i DK:

   http://lykeon.dk/?p=188

   Mange venlige hilsner

   Kommentar by Asger Trier Engberg — 28. september 2010 @ 09:01

  6. Åh ja, Reinfeldt. Hvad skal man med fjender, når man har sådanne venner?

   Kommentar by Hr. Snusk (tidl. Peter R) — 28. september 2010 @ 09:22

  7. #5. Ja det er en trist film men der dog et opløftende indslag tilsidst, der viser alm. ikke muslimske borgere på gaden ,i demonstration mod islamiseringen af Frankrig.

   Kommentar by PBr. — 28. september 2010 @ 09:30

  8. En god film. Men hvorfor sidder de mennesker og stikker røven i vejret. De kan da ikke være bøsser alle sammen. Men det ser også ud som om, de er ved at brække sig. Måske har de spist svinekød uden at vide det.

   Og endnu engang. Hvorfor i alverdens riger og lande lukke Europa grænserne op for den menneske fjendske og aggressive kultur. Og så i Frankrig.

   Kommentar by Machiavelli — 28. september 2010 @ 09:54

  9. En anden video om islam. http://www.youtube.com/watch?v=D0hGbx5f1os

   Kommentar by PBr. — 28. september 2010 @ 10:10

  10. ->8 Enig, det er en god film. Ren guf for os røvballefetister, eneste der trækker lidt ned er at de har tøj på, men det kan ikke være perfekt hver gang

   Kommentar by Martin — 28. september 2010 @ 10:57

  11. OT. Hverdagsterrorisme, som de også har stor fornøjelse af i Sverigstan:

   http://nyhederne.tv2.dk/article/33871196/?rss

   Kommentar by Hr. Snusk (tidl. Peter R) — 28. september 2010 @ 11:35

  12. 5

   Godt at se at der er en stigende protest mod religiøs besættelse af det offentlige rum i Frankrig. På et tidspunkt siges det i filmen at det er en national protest. Det er det ikke bare. Protesten er meget international, for det er et internationalt problem – at nogle tilrejsende i stigende grad besætter det offentlige rum med islam og sharia og halal.

   Også i Sverige er der en stigende, fornuftig og vestlig (ud)dannet protest. Se bare det nye parti i Sverige. Det er et helt nødvendigt parti – særligt når det ses hvilken uhyrlig religiøs politiker der nu hører til moderaterne. Moderat min bare..

   Kommentar by Liva — 28. september 2010 @ 12:21

  13. Ja – det er godt med modtryk imod islam – men med 5% til 10% af en befolkning allerede under islam’s rascistiske åg, så melder spørgsmålet sig: Er folkelige protester med vin-og-flæskesvær, med bannere og smarte slogans og med hjertefølt ønske om et religions-frit samfund “too little, too late”

   Jeg er bange for det er. Vi nærmer os i vesten hastigt critical mass af egne, herboende islamofascister og vi er ikke engang begyndt at standse tilstrømningen af udefra-producerede islamofascister end sige tvangshjemsende dem vi allerede har !

   Vi nærmer os Bosien med hver dag der ikke gøres noget og det er en trist, trist dag det sker.

   Kommentar by Vantroende — 28. september 2010 @ 13:12

  14. Enig. Vi spræller i nettet, men lad os sprælle. Vi kan ikke andet som demokrater. Muslimske kvinder må ikke gifte sig/få børn med vantro. Muslimsk mænd må gifte sig og få børn med vantro og børnene bliver altid muslimer, det er en pligt. Hvis vi accepterer den form for racisme, har vi tabt. Det kan du selv slå efter på din lommeregner :(

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. september 2010 @ 13:52

  15. PS. Hvorfor vil muslimske mænd ind på diskoteker, hvor der kun er kristne?

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 28. september 2010 @ 13:55

  16. @ 12

   Ja, det er faktisk godt at protesten bliver international, det er også en nødvendig protest, for det er hele Vesten som er under angreb.

   Det er bare rystende at se sådan noget som det der sker i Frankrig, det er noget der vil komme til Danmark inden længe hvis vi ikke passer på.

   Kommentar by Asger Trier Engberg — 28. september 2010 @ 15:29

  17. #16 Asger.

   Det er ikke bare vesten – det er hele verden som er under angreb!

   Der er brug for et “Stop the Islamization Of the World” (SIOW).

   Kommentar by Sigwar — 28. september 2010 @ 16:31

  18. Så vi er ved at være derhenne hvor der er en erkendelse af at islam er en fejl konstruktion, noget der gik galt for mange år siden men , begrænset til en simpel ørkenstamme ville være relativt uskadelig,nu vokset til en stadig voksende kræftsvulst på menneskehedens stamme der efterhånden også for lov at brede sig ind i den vestlige sfære ?

   Kommentar by PBr. — 28. september 2010 @ 16:50

  19. Når Allah har befalet det, kan det ikke være racisme. Vel, Zenia Stampe?

   Kommentar by Fantomas — 28. september 2010 @ 17:56

  20. “Det er ikke tilladt for muslimske kvinder, at gifte sig med ikke-muslimer. Derudover kan det også skabe store konflikter i hendes familie.
   Mit råd til dig er, at du skal prøve at studere Islam for din venindes/kærestes skyld. Hvis du så bliver overbevist, om at Islam sandelig er fra Gud og tager din Shahada (trosbekendelse), kan du frit gifte dig med hende. Hvis du ikke bliver overbevist, ville det bedste være, at i to ikke ser hinanden mere (undskyld hvis det lyder lidt grovt).”

   Dansk mand og muslimsk kvinde
   http://islamic.dk/forums/1/515704.html

   Kommentar by BE — 29. september 2010 @ 09:23

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper