6. oktober 2010

Fyns Politi erkender domæne-tab: “De må have lov at brænde deres område derude ned.”

Politiet plejer at været bedre, ikke til at bekæmpe kriminalitet, men til at tale uden om. Fra BT – Brand i Vollsmose – politiet lod som ingenting.

“For anden dag i træk var der ballade i Odense-bydelen Vollsmose. Fyns Politi modtog tirsdag aften anmeldelser om ildspåsættelse i den uroplagede bydel.

– Vi har – som vi plejer – haft en brand derude, hvor de som sædvanlig stikker ild til noget bevoksning. Vi formoder, at gerningsmændene forsøger at lokke os og brandvæsenet derud, så de kan kaste sten efter os, siger Lars Thede, der er vagtchef ved Fyns Politi til bt.dk… Ordensmagten har dog ikke tænkt sig at gøre noget ved branden.

– De må have lov at brænde deres område derude ned, siger vagtchefen og forklarer, at der jævnligt brændes knallerter, buske og biler af i Vollsmose.

Hvad så med de mennesker, der bor derude, bør de ikke kunne regne med jeres hjælp?

– Jo da, men vi må jo vurdere fra gang til gang, om vi har ressourcer nok til at køre derud. Vi er jo ikke naive. Vi oplever jo at ende i et baghold, hvis vi kører derud med for få mand.”

(Vollsmose anno 1880; Historiskatlas.dk)

Oploadet Kl. 04:27 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18646/trackback

27 Comments »

 1. Mon ikke politiets reaktion skaber precedens, så er muligheden for at lade være at betale skat, hvis bare der er 50 – 100 personer som er hysteriske nok, og der er risiko for at politiet skal til at lave noget, og ikke bare optage rapport.

  Ja besættelsen af Danmark fortsætter som planlagt, medens vores politikkere og politi står som padder på sidelinien.

  Kommentar by Hans L — 6. oktober 2010 @ 06:57

 2. Deres område? DERES OMRÅDE??.
  Farvel Danmark. Farvel til deres område.

  Kommentar by pk — 6. oktober 2010 @ 08:06

 3. Denne gang er jeg enig med politiet. Man stopper simpelthen med udrykning til området. Danskere evakueres inden. Når de så en dag rent faktisk HAR brug for en ambulance eller brandvæsen så kan de måske(!) lære at påskønne hjælpen udefra.

  Kommentar by Martin — 6. oktober 2010 @ 08:11

 4. BT bryster sig af at være på stedet få minutter efter melding om skyderi, og da er allerede 50-100 indvandrere samlet.

  Har BT lavet en aftale med dem? Har mikrofonholderne fra TV 2 lavet en aftale med de maskerede, der får lov til at udtale sig med masker og sløret stemme, og hvor en demonstrativt viser sin pistol?

  Kommentar by Niels P. — 6. oktober 2010 @ 08:31

 5. Egentlig befriende at denne politimand taler lige ud af posen. Han erkender, at der er et område i Odense, som er uden for myndighedernes jurisdiktion.

  Spørgsmålet er så, om man vil lade stå til eller om politiet skal jagte hver enkelt af de stenkastende kriminelle og smide dem i fangehullet. Er de uden dansk statsborgerskab, burde de naturligvis udvises fra Danmark for bestandigt for deres destabiliserende og samfundsnedbrydende adfærd.
  Hvorfor beholde kriminelle mennesker, der ikke er danske statsborgere og som groft misbruger værtslandets gæstfrihed?

  Kommentar by Johansen — 6. oktober 2010 @ 08:36

 6. Hvorfor siger politiet som de gør? Måske fordi de efterhånden er blevet møre – og måske bange – og mangler opbakning politisk – og fra politiledelsen m/k – i lyserøde skjorter og hårlak.

  Her er bare lidt af den kulturberigelse som helt almindelige betjente m/k udsættes for i Danmark i bl.a. ghetto områder:

  Mand der slæbte betjent efter en bil er nu anholdt.

  ”Den somaliske mand har været efterlyst i en uges tid, efter Vestre Landsret dømte ham til fire ugers varetægtsfængsling for vold mod en tjenestemand efter at have slæbt en politimand efter en bil.” (Århus 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/anholdt–for-at-slaebe-politimand-efter-bil-/20100930/artikler/100939954/1051

  Betjente trues af somalier uden for avistegner Westergaards hjem.

  ”Betjentene kom ud af bilen, men det fik ikke somalieren til at opgive. Han kastede øksen efter den ene betjent. Det lykkedes dog betjenten at undgå den flyvende økse, så somalieren trak en kniv og stormede frem mod betjenten.” (Århus 2010)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/article/33955688/

  ”For to uger siden kastede ukendte gerningsmænd en molotovcocktail efter en politibil. Dagen efter blev der kastet flasker efter politiet..” (Vollsmose, Odense oktober 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1423506.ece

  ”Glaskår og mursten flyder på gaderne ved Femkanten tæt på Odense-forstaden, mens der tidligere var konfrontationer mellem politiet – som er iført skudsikre veste – og en stor folkemængde af unge med anden etnisk baggrund end dansk.” (Vollsmose okt. 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1424708.ece

  Beretning af journalist i Jyllandsposten i oktober 2010. Journalisten blev udsat for afpresningstyveri ved Bazar Vest, Århus. 2010 af en gruppe indvandrere.

  ”De to betjente steg ud af bilen, og den unge araber råbte højt til dem: »Hey, hvordan fanden er det, at I ræser rundt her hos os? Kør ordentligt! Hvem tror I, at I er?« Den ene af betjentene reagerede prompte… araberen fortsatte med at råbe: »Skrid væk herfra, politi. I har ikke noget at gøre her.«”

  h t t p://www.uriasposten.net/archives/18586#comments

  “To betjente forlod deres patruljevogn for at tale med en gruppe unge, der havde samlet sig foran Bøgebakken.

  Betjentene gik i dialog med gruppen og begav sig ved godt mod af sted mod patruljebilen efter et par minutter. Herefter blev bilen ramt af en regn af flyvende sten, og betjentene forlod området.” (2010)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1702039:Odense–Flere-flammer-i-Vollsmose-i-nat

  osv.

  Godt billede der vises af Vollsmose – som mose. Området har før været en mose – det kan det blive igen. Må det ske inden så forfærdelig længe. : )

  Naturgenopretningsplan nødvendig.

  Kommentar by Liva — 6. oktober 2010 @ 10:12

 7. Jeg synes det er skræmmende, men helt forståligt, at passerbasserne lader lortet brænde. Danske betjente er ikke nok, de er ikke tungt nok udrustet og den danske mentalitet er ikke gearet til at konfrontere disse terrorister.
  Det jeg så bare frygter at hvad sker der i det magt vakum der bliver når dansk politi ikke længere har voldsmonopolet? Perledrengene vil selvfølgelig tilrane sig deres del som de første, men hvad så når den første tid er overstået og det bliver hver dag, så skal man jo som alle andre kriminelle dele området mellem sig, noget indvandre drenge nok er mindre indstillet på en bandidos og HA. Derfor vil vi nok opleve endnu en opblomstning i “compton” stilen, der vil blive skudt endnu mere, slået endnu flere og de daglige terrorhandlinger mod civile vil stige. Når det sker kan man så håbe regeringen er kommet over deres forslag om at vælte blokke og male faceder og så sender “SWAT” ind i bydelen og rydder op, mens man sikre sig lovgivning der kan sikre at perlerne smides ud af landet, og at næste hold krimminelle slet ikke kommer ind i landet. ELLER der kommer måske borgervæbninger, sådan som vi ser det i mange østlande og i liga nords område i Italien, simpelthen paramilitære grupper der holder lov og orden, på kant af loven og helt uden kontrol. Jeg frygter at vi kommer til at folk er nød til selv at tage over og gøre det arbejde politi og regering er for svage til, for hvem vil stå for sådan en borgervæbning? Den vil jo nok fyldes af tidligere udsendte soldater der ved hvad et islamisk samfund bringer af dejlig multikulti, men kan et land være tjent med at borgergrupper selv tager magten, selvom deres sag opstå ved regeringens svigt?

  Nå, men det er jo fremtid, og i nutiden er der langt vigtigere emner, mister de studerende druk pengene, kan man ikke fise den af på dagpenge i 4 år, skal statsministeren være blå eller råd socialdemokrat og hvis bare DF-SD-Geert Wilders og lignende talte pænt og vi sendte en milliard million til den lokale imam, så ville det gå dejligt i DK………

  p.s. Kommer der ingen post om HUT, det var da rart at se tv stillede et eller to simi hårdere spørgsmål til dem i søndags, men fuck den organisition skræmmer mig og et auditorium hvor mænd sidder og skriger ALLAH UHHHHHHHHHHHHHHHHH AKBAR når en taler om at vende sig fra demokrati viser mig at voldsmosen er en lille sten på vejen, islam og de 8-10 islamere er et bjerg der skal bestiges nu, ellers bliver vi begravet.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 6. oktober 2010 @ 10:20

 8. Uddannelsesmæssigt koster perkerne også langt mere end danskerne, og hvem betaler gildet?:

  http://politiken.dk/uddannelse/ECE1076405/paa-noerrebro-skal-holddelt-undervisning-bryde-den-sociale-arv-/

  Citat:
  På Rådmandsgades Skole har otte ud af ti børn en anden etnisk baggrund end dansk, og skolen har et særligt sprogcenter. Derfor kan holddelingen lade sig gøre ved at bruge lærerne herfra i undervisningen, som kræver flere lærere end almindelig klasseundervisning. Holdene rummer knap halvt så mange elever, som når eleverne undervises i klasserne.

  Kommentar by Kenneth P — 6. oktober 2010 @ 10:34

 9. Hvis vi holder op med at udbetale ’sociale’ ydelser til områder, hvor den slags asocial opførsel forekommer, er jeg ret sikker på at der vil opstå selvjustits, så ballademagerne bliver sat på plads af de mange, der risikerer at miste deres eksistensgrundlag.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 6. oktober 2010 @ 11:09

 10. Hvor islam rykker frem, breder den afbrændte ørken sig.
  Lad endelig idioterne brænde hele lortet af og send dem så allesammen hjem til deres respektive ørkenlandsbyer hvor de kom fra, så kan de sidde der og skide i et hul i sandet, uden at belaste os andre civiliserede mennesker.
  Hvilket klart nødråb fra Politiet, men kære panserbasser, på med vestene, træk stavene, skyd om så det gælder, så kan du en dag, stolt stå frem og fortælle børnebørnene hvordan i reddede Danmark fra at blive en ørken. (Øhhh… det sidste var vist ønsketænkning)

  Kommentar by Neuhammer — 6. oktober 2010 @ 11:23

 11. @Henrik, så ville disse opfindsomme mennesker bare finde en ny indtægtsmulighed såsom kriminalitet i alle former, og som en skrev på 180 grader, så kan man ikke smide dem i fængsel, for så lærer de alle/samtlige unoder.

  Med en regering og politi, som forøvrigt er mere intresseret i at politisere end passe deres arbejde, som er to “protect and serve” som man siger overthere.

  Vi skal have politi og domstole til at smide deres maxistisk/anarkistiske arv om straf ikke hjælper, så få fokus på ofrene ikke de kriminelle.

  Kan de ikke selv se at det er et klassiske maxistisk dogme som skulle undergrave statens/retssystemets autoritet og dermed bane vej for at systemskifte baseret på socialisme.

  Kommentar by hans L — 6. oktober 2010 @ 11:24

 12. Deres område! For Satan da … tænk på hvordan Danmark var for 25 år siden … :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. oktober 2010 @ 12:00

 13. Femiland ligger som Femiland har redt. Lad os håbe det kommende kaos rammer kvinderne først.

  Kommentar by Kimpo — 6. oktober 2010 @ 12:16

 14. Det er fuldstændig forfejlet at lade nogle som helst grupper i et samfund overtage et område og lede det efter egne regler.

  Statsmagten har monopol på vold, og det må den ikke lade gå fra sig, for så falder samfundet sammen. Desforuden vil det kun føre til senere tragedier, fordi staten ikke har været konsekvens.

  Opgiver statens magten vil det kun føre til anarki og styrkelse af jungleloven. Og dermed en tilsidesættelse af det enkelte menneskes ret, tryghed og sikkerhed. For de stærkeste vil altid gennemtvinge deres vilje.

  Det er også derfor, at liberalismens tidlige tænkere erkendte, at mennesket måtte give afkald på den absolutte frihed, ellers ville denne frihed undergrave samfundets stabilitet.

  Der skal med andre ord en statsmagt til at fastsætte grænser for frihedens udfoldelse, uanset om der så skal skydes hver anden dag i fx Vollsmose.

  Men det er netop humanismens svaghed, som gennemsyrer alle institutioner, der viser, at Europa ikke er parat til den latente voldsmentalitet, vi nu ser fra Vollsmose bebyggelsen og andre bebyggelser. Og ikke mindst politiledelsen er helt ude af stand til at forstå det.

  Men Jo mere man venter med at sætte den totale magt ind overfor psykopat typerne, jo værre bliver problemerne. Og når volden endelig bruges, kommer det sædvanlige hyleri fra politikere og akademiske idioter om voldsovergreb og umenneskelighed. Samtidig med, at der kommer nye voldsudfoldelser fra de krænkede muslimer.

  Set over en bred kamp, er der intet at gøre, idet samfundet har malet sig selv op i et hjørne. Tidens politikere har ganske enkelt ikke forstået, at der er kommet en ny gruppe mennesker til Europa og sammen den en anden magt udfoldelser.

  Selvfølgelig er det uvidenhed, men det er dybest set også dumhed, for der ligger tonsvis af forklaringer på, hvorfor tingene går deres skæve gang. Så nu kan vi kun vente på fortsættelsen og se, hvad der sker på bogens sidste side.

  Kommentar by Machiavelli — 6. oktober 2010 @ 13:11

 15. B.T. havde sammen med artiklen et kommentarfelt, hvor der kunne svares på spørgsmålet om, hvorvidt politiet skulle have lov til at ignorere påsatte potentielle mordbrande i Voldsmose. Kommentarene var så ærligt fordømmende overfor voldsmændene og samtid udtryk for 100 % opbakning til politiets “det gider vi ikke mere”, at kommentarfeltet hurtigt blev fjernet. Svarene var for hård kost for BT.

  Kommentar by morlille — 6. oktober 2010 @ 13:51

 16. Skægt, i går mente politiet (representeret ved Jørn Aabye, chefpolitiinspektør ved Københavns Politi) at politiet havde resourcer nok (http://snaphanen.dk/2010/10/05/riksdagen-abnede-biskoppen-pr%c3%a6dikede-mod-forskelsbehandling/) men at politiresourcer alene ikke kunne løse problemet. I dag gemmer Lars Thede sig bag utilstrækkelige resourcer…

  Jeg kan godt forstå at politiet ikke gider mere, men det er forkert at lade sagesløse i stikken. Og selvjustits i ghettoerne er afgjort ikke noget vi skal ønske os. Var det her eller på Snaphanen at der for leden var en historie om de absurde resultater af selvjustitsen såsom gerningsmænd der har ret til erstatning fordi anmeldelsen mod dem bliver trukket tilbage..? Det bliver ikke nemt at genindtage Vollsmose, men jeg tror ikke på den bløde, respektfulde linje.

  Men dejligt for en gangs skyld at se en artikel der afslører hvor galt det faktisk står til. De sidste 20 artikler jeg har set om bydelen har alle handlet om hvor godt det går… sålænge man kan leve med at cyklen bliver brændt af en gang i mellem.

  Kommentar by Vagn Henning — 6. oktober 2010 @ 15:35

 17. Politiet kan lave en knibtangs teknik, så de får fat i en del autonome ved en demonstration.
  Hvorfor kan de ikke være mange nok og lave en operation i disse kvarterer, ghettoer?
  Har de en anderledes opførsel end de autonome?
  Er politiet bange for muslimerne?
  Er de bedre bevæbnet end de autonome?
  Er det politisk bestemt, at det ikke må gå ud over islam?

  Kommentar by Navn — 6. oktober 2010 @ 17:24

 18. Vollsmose er nu blevet til Bithe Weiss’ Hede.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. oktober 2010 @ 17:27

 19. @ 8 (link)
  De er vist ikke for kloge på Rådmandsgades Skole, når de ikke kan oversætte “Antiloper, bamser, chimpanser og dinosaurer” til A, B, C, og D.

  Kommentar by Jens A — 6. oktober 2010 @ 17:50

 20. _ eller er A,B,C,D et for højt abstrakstionsniveau?

  Kommentar by Jens A — 6. oktober 2010 @ 18:01

 21. Sæt militæret ind. !

  Kommentar by Spinner — 6. oktober 2010 @ 18:05

 22. De fjolser!
  De brænder egne boliger ned, smadrer eget inventar osv. – hver gang de føler sig krænkede!.
  Ser de slet ikke, hvor latterlige de er?

  Hvor tit har man f.eks. under Muhammedkrisen ikke set, de sprang rundt skrigende i gaderne og hamrede stole og andet til smadder.

  Man kan altså ikke lade være med at skrige af grin, når de går grasat, – de tåber.

  Kommentar by L. johs — 6. oktober 2010 @ 20:16

 23. 22.L.johs

  Du kan nu engang ikke plukke hår af en skaldet !

  Mig ville det ikke forundre om de mange, mange generationer af indavl i de arabisk-muslimske familier er årsagen til niveauet hos de nulevende efterkommere.

  De er begrænsede i deres intellekt og deres reaktioner er den dårligt begavedes!

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. oktober 2010 @ 22:28

 24. Men der er jo blot tale om en lille hård kerne på måske 10-20 personer. Hvis bare man får fjernet dem er problemerne væk.

  Det er sjovt nok ved at være et par år siden det var den sang vi hørte fra venstrefløjen og politiet for den sags skyld.

  Kommentar by Bent — 7. oktober 2010 @ 06:21

 25. […] No-go areas for kristne i Europa Og jøder, skulle man i høj grad tilføje. Et helt aktuelt apropos til den danske ghetto diskussion. Hvorfor bliver myndighederne angrebet ? Der foregår en kendt terrorisering af indfødte danskere i ghettoomårder. Der har været skudt med skarpt på dansk politi. Nu er et udmærket tidspunkt at se nogle ubehagelige sandheder i øjnene og tage konsekvenserne. I det længere perspektiv vil muslimske stater i staten uvægerligt opstå i Europa – hold øje med Malmø, Bradford, Marseille, Antwerpen og Rotterdam  – men man kunne i det mindste stritte imod indtil det er omsont. Det var ikke det, vi så i Vollsmose den 5 oktober. […]

  Pingback by P1 Orienterings tolkninger og udeladelser « Snaphanen — 7. oktober 2010 @ 17:50

 26. SIAD har anmeldt vagtchef Lars Thede fra Fyns Politi for pligtforsømmelse:

  “Anmeldelse af grov pligtforsømmelse

  Idag d. 7. okt. 2010 har Anders Gravers på vegne af SIOE og SIAD anmeldt Odense Politi og vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede for grov pligtforsømmelse til Rigspolitichefen Jens Henrik Højbjerg. Brevet som er sendt til Rigspolitichefen lyder sådan:
  Anmeldelse af grov pligtforsømmelse
  Anmeldelse på baggrund af artikel i BT i tirsdags hvor Lars Thede, der er vagtchef ved Fyns Politi, udtalte sig om hvorfor politiet lod som ingenting ved påsat brand i Vollsmose.
  Citat: “Vi har – som vi plejer – haft en brand derude, hvor de som sædvanlig stikker ild til noget bevoksning. Vi formoder, at gerningsmændene forsøger at lokke os og brandvæsenet derud, så de kan kaste sten efter os” Han udtalte endvidere: “De må have lov at brænde deres område derude ned”, og forklarer videre, at der jævnligt brændes knallerter, buske og biler af i Vollsmose.
  En anden udtalelse i samme artikel: citat BT:
  BT: Da der mandag aften kom meldinger om skud i bydelen, var bt.dk’s fotograf på stedet få minutter efter. Det samme var 50-100 indvandrere, men I kom ikke, hvordan kan det være?
  Vagtchefen: Vi må tænke på vores egen sikkerhed, vi har jo ikke 50-100 mand. Så når der kommer meldinger om skud, så må vi afveje, om vi skal rykke ind alt efter, hvor mange ressourcer vi har.
  På baggrund af disse udtalelser fra Odense politi – her ved vagtchef Lars Thede – anmelder jeg på vegne af Stop islamiseringen af Europa Odense Politi og vagtchef Lars Thede for grov pligtforsømmelse. Dansk lov gælder over alt i kongeriget Danmark som det fremgår af §1 i den danske grundlov, derfor er det utilgiveligt at vagtchefen siger at de må have lov til at brænde “deres område” ned. Ghetto-områderne ligger på dansk jord, så der er ikke noget der hedder “deres område”, men kun kongeriget Danmark.
  Ydermere kommer politiets sikkerhed ikke før borgernes sikkerhed. Borgerne har ansat politiet til at sørge for borgernes sikkerhed, så hjælper det ikke at politiet først og fremmest tænker på egen sikkerhed. Ved episoden hvor der var 50-100 indvandrere samlet og der blev afgivet skud, skal der ikke afvejes, om man skal rykke ind eller ej. Der skal rykkes ind og hvis man ikke har materiel eller folk nok i Odense politi, må politiet åbne munden, så politikerne kan bevilge dem det, for borgernes sikkerhed skal sikres og dansk lov skal følges.
  Anders Gravers
  på vegne af SIOE og SIAD”

  Kommentar by . — 7. oktober 2010 @ 21:28

 27. Underligt!
  At afbrænde buske, knallerter, biler, børnehaver, skoler osv.. er åbenbart harmløse drengestreger som socialisterne og Gutmenchen stiltiende finder sig i.
  Men en skide koran afbrændning får socialisterne og tie Gutmenchen til hæmningsløst at råbe og skrige “racist uak stændigbar” og på bedste muhammedanervis fordømme og retsforfølge de ikke-drengestreger vantro.
  Hvor er det trist at socialisterne er blevet religiøse.

  Kommentar by li — 7. oktober 2010 @ 23:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper