9. oktober 2010

Enhedslistens Ra Ranunkel chikaneret med stenkast under TV2-interview: ‘Skide danskere’

Enhedslistens Ra Ranunkel gik sidste år til valg på “borgerinddragelse og mangfoldighed” (valgvideo via Hodjanerne), og under et interview med TV2 Fyn tidligere i dag, kan man godt sige han fik begge dele. Fuld transkription af Stenkast i Vollsmose.

TV2 Fyn: Integrationsrådsformanden er fortørnet over, at du melder du, at det er palæstinensere, at det er somaliere, der står bag det, og at de går efter danskere. Hvad siger du til den kritik?

Ra Ranunkel, samarbejdsrådsformand: Jeg synes det jo det er lidt trist.

TV2 Fyn: – hvorfor?

Ra Ranunkel: At det er trist, at sandheden ikke må siges. Det er trist, at vi skal have et fællesskab, der består af tavshed omkring det der i virkeligheden sker. Hvis det nu var, at det var en flok eller en bande palæstinensere eller somaliere, enhver anden gruppe, der var blevet overfaldet af en flok skinheads eller danske racister eller hvad det nu måtte være, så havde der jo ikke været nogen tvivl om, at vi har skulle stå frem og tale om det. Jeg har igennem de mange år jeg har været med i Vollsmose oplevet hvordan vi sammen har kritiseret, lige bestemt danskernes meget negative, nogle gange negative vinkel, og nogle gange racistiske indfaldsvinkel til danskernes (afbrydes).

[råb i baggrunden]

TV2 Fyn: Hvad sker der lige nu?

Ra Ranunkel: Der står to palæstinensere og råber, at jeg skal skride herfra. ‘Skide danskere’, råber de.

TV2 Fyn: Men er det her omvendt racisme? Hvad mener du?

Ra Ranunkel: Altså, nu ved jeg ikke hvad de mener med ’skide danskere’, men der er vel et eller andet i det.

TV2 Fyn: Men kan du ikke forstå, hvis det skaber mere splid samarbejde, at pege dem ud på den måde.

Ra Ranunkel: – og nu kaster de med sten! Er det dét samarbejde de snakker om? Hvis det er samarbejde, så ved jeg ikke hvad det er.

TV2 Fyn: Hvad mener du der skal gøres?

Ra Ranunkel: Jeg mener at grupperne må til at tage sig af sine landsmænd, og forklare at samarbejdet bør være reelt, at det bør være i respekt for hinanden.

TV2 Fyn: Hvad vil du sige til integrationsrådet.

Ra Ranunkel: – de fortsætter med at kaste med sten.

TV2 Fyn: – Jeg tror vi skal til at stoppe.

(Se evt. også DR Update, 8 oktober 2010: Stormøde i Vollsmose)

Apropos.

 • 8/3-09 Uriasposten – Antropologpolitiker i Tingbjerg… (Jacob Hougaard på TV2 Lorry).
 • Oploadet Kl. 23:47 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18780/trackback

  48 Comments »

  1. Om så hun blev begravet i sand til halsen og stenet på dansk jord, ville hun atadig ikke fatte hvilken situation nationen befinder sig i.

   Kommentar by HCB — 10. oktober 2010 @ 00:05

  2. Uanset hvad Ra Ranunkel tidligere har sagt og bedrevet, må man da sige han er spot on i dette indslag. Samarbejde med stenkastende idioter? Jo tak, det kommer man nok langt med. Flot journalistik…

   Kommentar by Fish out of Water — 10. oktober 2010 @ 00:33

  3. Min sædvanlige påstand: Kun personlig kulturberigelse, så som kast med ikke-socialt-konstruerede sten, eller voldtægt med ikke-italesatte pikke, kan trænge igennem panseret når man befinder sig ude på Enhedslistens overdrev. Ikke at det er en garanti, jfr. lis petermygindsyndrom.

   Det interessante er så hvad der så sker med disse mennesker. Både Peter Kofod og Ranunkel her kunne godt give indtryk af at være på vej mod virkeligheden uden filter. Balladen i EL om Ass-maa Abdol-Hamid gav anledning til splittelse i partiet med tilknyttet tæskehold: De ældre, med kvindebevægelse og ligeret i bagagen, var langt mindre velvilligt indstillet over for hende, iflg. medierne.

   Hvor meget kan et parti på kanten af spærregrænsen som EL knage i fugerne uden at sprække, og hvad sker der med dem der ikke magter at opgive livsløgnen, som Ranunkel måske er på vej til? Hvordan vil de finde styrke og løgne til at opretholde illusionerne?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 10. oktober 2010 @ 00:44

  4. >1

   god pointe. Venstrefløjen vil hellere lade sig plyndre, voldtage og myrde, mens de snakker og hygge-pludrer i fælles utopi-genbekræftelse, end de vil indrømme at deres argestes fjende, DF, faktisk har ret og at de selv er nogle idioter, hyklere, nassere, forkælede, småborgerlige DDR mennesker, som er gået fuldstændigt i stå.

   – Så hellere dø i sine syge drømme om sig selv…

   Kommentar by Julie — 10. oktober 2010 @ 00:52

  5. @-TV2 Fyn: Men er det her omvendt racisme? Hvad mener du?

   Ra Ranunkel: Altså, nu ved jeg ikke hvad de mener med ’skide danskere’, men der er vel et eller andet i det.

   “Skide dansker” tro jeg du skal forstå som at du som dansker ikke er i ret høj kurs blandt gade segmentet her .

   Da gruppen generaliserer befolknings gruppen “dansker” negativt og kort efter går fra “dialog” til regulær stening tro jeg faktisk der er grundlag for at konkluderer at der her er tale om racisme ude fra anstændighedens egen racisme paragraf 266b.

   Havde de i stedet råbt “skide kommunist hippie” havde der bare været tale om en konstatering via ytringsfriheden . .

   Kommentar by Kristian L — 10. oktober 2010 @ 00:55

  6. Palæstinensere er de værste af dem alle.
   De er som hvepse: De er aggressive ,og færdes i flok.

   Kan i så komme ud !

   Kommentar by Spinner — 10. oktober 2010 @ 01:12

  7. Offer for egen kulturberigelse!

   Kommentar by Spinner — 10. oktober 2010 @ 01:26

  8. […] Uriasposten 9 oktober 2010 – Enhedslistens Ra Ranunkel chikaneret med stenkast under TV2 Fyn-interview: ‘Skide danskere’ […]

   Pingback by Vollsmose: Enhedslistens kandidat Ryan Ra Ranunkel Olesen: Bølge af racistiske overfald på danskere » Balder Blog — 10. oktober 2010 @ 01:30

  9. Temmelig mange velsagtens et stort flertal er godt klar over, hvad grundproblemet er. Disse stenkastere vil aldrig være andet end en belastning for det danske samfund. Og vil aldrig kunne blive andet. Det kan ikke tænkes, de vil afstå fra deres primitive adfærd. Det eneste, der står tilbage som en mulighed er, at vi kan håbe, at de ikke får følgeskab af flere. Meningsdannere og politiske leder er klar over, at der ikke eksisterer redningsmuligheder indenfor de nuværende rammer. Første problem: indfangningen. Hvem skal gøre det. Politiet-Ha-ha-ha? Andet problem: Bevisførelsen. Hvem tør. Tredie problem: Dommen. Med de love og de domstole vi har nu? Min bare. Næste problem: Afstraffelsen. Sidste og alvorligste problem: Økonomien. Det bliver meget dyrere end de få biler, der brændes af i døgnet. Løsningen kommer ikke før viljen er til stede. Indtil da er der håbet. Og mens vi venter er der snakkemetoden. Snakkemetoden, som for tiden er den eneste metode, der bruges, er jo sådan indrettet, at det kun fører til noget, når ordet er frit. Det er det ikke nu, men det vil komme. Det er ikke nok i sig selv. Rundt omkring i Danmark er stemningen, at vort land må ikke gå tabt. Hold Jer klar. Pludselig ryger proppen af, og meget fornuftigt vil kunne lade sig gøre. Det kommer nok ikke til at se kønt ud, men noget kretiv nytænkning kan milne overgangen. Skatteyderne vil kunne se frem til, at fængsler bliver selvfinancierende. Arbejde er der nok af. Fremtidige domme vil ikke dreje sig om et antal år bag tremmer, men vil handle om affaldshåndtering: Så og så mange komputere eller køleskabe klippet op enkelte komponenter. Med indtjeningen vil følge penge til at bygge produktive fangelejre og politisk vilje til at vedtage de nødvendige anlægslove. Så er der vist heller ikke mere fra den pæne afdeling.

   Kommentar by Tommytusalem — 10. oktober 2010 @ 01:57

  10. Journalist: ‘Men er det her omvendt racisme? Hvad mener du?’

   Denne sætning fra intervieweren afslører meget og burde påtales overfor TV2.

   Der er ikke noget der hedder ‘omvendt racisme’, og denne sætning afslører en forudindtaget racistisk holdning overfor danskerne, da udtalelsen tydeligvis postulerer at det kun kan være danskere som er racister.

   Ra Ranunkel er en guttermand i denne sag, og det skal blive spændende at se om han overlever, om han kan beholde sit job efter sine tydeligvis uvelkomne afsløringer, og hvad Enhedslisten kommer til at sige til det.

   Tænk sig at bo midt i dette helvede, og så tør udpege både navngivne grupper og personer… Han har i øvrigt meldt stenkastene etc. til politiet. Sådan noget kunne TV2 jo aldrig finde på; de slører selv billeder af folk der går amok på deres egne biler.

   Kommentar by Balder — 10. oktober 2010 @ 02:23

  11. Journalisten mener åbenbart at alle danskere er racister (måske lige med undtagelse af hende selv, hvis hun er dansker). Eller hvad betyder “omvendt racisme”? Racisme er vel racisme? Hvis “omvendt racisme” overhovedet skal have nogen mening, kan det vel kun betyde racisme rettet mod racister (d.v.s. hvide mennesker)?
   I øvrigt mener de råbende sikkert “skide vantro (dansker)”.
   Men da muslimer ikke er nogen race, er det vist noget helt andet end racisme (retvendt eller omvendt), der er spil.

   Kommentar by Jens A — 10. oktober 2010 @ 02:32

  12. @ 10
   Åbenbart krydsende kommentarer.

   Kommentar by Jens A — 10. oktober 2010 @ 02:36

  13. Bundesfamilienministerin Kristina Schröder(CDU)
   “Deutschenfeindlichkeit ist Rassismus”

   http://www.faz.net/s/Rub594835B672714A1DB1A121534F010EE1/Doc~E48FA023D43A74D70B8B3631BA247C052~ATpl~Ecommon~Scontent.html

   http://www.derwesten.de/nachrichten/politik/Deutschenfeindlichkeit-ist-Rassismus-id3812102.html

   Kommentar by anno — 10. oktober 2010 @ 02:46

  14. Ra Ranunkel pisker jo en stemning op med de udtalelser. Og så står han åbenlyst og kommunikerer med en journalist i en anspændt atmosfære. Det kan kun virke provokerende og krænkende på andre mennesker. Det er kun forståeligt, at han får sten i hovedet. Han burde tænke sig om og vide, at han har ret til at ytre sig, men ikke ytringspligt.

   Jeg forstår ikke, at Enhedslisten vil kendes ved en så væmmelig person. De burde smide ham ud øjeblikkeligt. Og AFA burde holde en demonstration udenfor hans lejlighed. Racister skal hakkes til medister.

   Kommentar by BE — 10. oktober 2010 @ 03:03

  15. Skal vi genopfriske hvad Koranen befaler sine undersåtter…?

   “Før krig mod dem som ikke tror på Allah eller på det, som Allah og hans budbringer forbyder” (9.29).

   ”Kuffar (de vantro) skal for dig være en klar fjende (Koranen 4.101).

   ”Terroriser Allahs fjender og din fjende” (Anfal 60).

   ”Føl ikke medlidenhed med kufr (de vantro)”(Sura 5.28).

   Vær ikke venner med de vantro (dvs. ikke-muslimer) (4.89).

   Dette er blot en brøkdel af fjendtlige opskrifter mod ikke-muslimer, der kan forklare os HVORFOR muslimer danner en stat i staten og forsøger at udrense ikke-muslimer…… hvor end i Vesten de flytter ind.

   Kommentar by M.J. — 10. oktober 2010 @ 05:13

  16. Jeg synes vi skal bruge et fynsk ord til hvad der skal ske og det er : U !

   Kommentar by hommy — 10. oktober 2010 @ 08:49

  17. Meget kan man sige om Ra Ranunkel, men når han først har fået øjnene op for realiteterne, så er han ikke bange for at tale om dem.

   Og så forstår han racismebegrebet tilstrækkeligt godt til at genkende racisme, også når den ikke er udøvet af hvide. Det er et abstraktionsniveau, der ikke er alle på venstrefløjen forundt.

   Ærgeligt at de stopper med at filme på det tidspunkt de gør – det kunne være interessant at se, hvad ham i den sorte bil vil…

   Kommentar by Scarlet P — 10. oktober 2010 @ 08:54

  18. Det er som om bestemte geografiske navne går igen i krimirapporterne om vold, voldtægt og røveriske overfald(her Vapnagaård):
   http://lokalavisen.dk/18-aarig-banket-ned-af-fire-maend-/20101008/artikler/101009247/

   Mon det er, fordi der bor en bestemt slags mennesker de steder? Eller er det forbudt at tænke sådan?

   Kommentar by Hertz — 10. oktober 2010 @ 08:59

  19. Nå der sker vel bare det, at fremtidige interviews bliver optaget i studie, med et idylisk baggrundsbillede af en bøgeskov, vi skulle jo nødigt genere nogen, lad nu danskerne sove i fred.

   Kommentar by hans L — 10. oktober 2010 @ 09:30

  20. Virkeligheden har det med at banke på mens man drømmer, så kan drømmen pludselig blive forvandlet til et mareridt. Det er hvad der er ved at ske for multikulturens naive forkæmpere, spørgsmålet er så bare hvad multikulturalisterne har tænkt sig at gøre ved det, andet end at kaste endnu flere millioner i nyttesløse integrationsprojekter og male facaden på ghettoerne.

   Kommentar by Morten Olsen — 10. oktober 2010 @ 09:53

  21. HVOR ER DET FEDT…ÆRGERLIGT AT KULTEN IKKE KUNNE RAMME…MEN DET ER DE VEL OGSÅ FOR DUMME TIL…

   Kommentar by Fritz — 10. oktober 2010 @ 10:06

  22. Klarhed fra venstrefløjen..?

   Det er vist en behageligt kølig dag i Helvede :)

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 10. oktober 2010 @ 10:18

  23. “Min sædvanlige påstand: Kun personlig kulturberigelse, så som kast med ikke-socialt-konstruerede sten, eller voldtægt med ikke-italesatte pikke, kan trænge igennem panseret når man befinder sig ude på Enhedslistens overdrev.”

   Ja enig. Og hvis man indretter virkeligheden efter sine egne fantasier og ikke ser den, som den virkelig er, så er man mental skadet. I hvert fald når dette foregår år efter år.

   Men rolig det kan selvfølgelig ikke vare ved, da selv de mest forblændede en dag vil blive kulturberiget på en eller anden måde.
   Men fremtiden den tilhører djævlekulten.

   Kommentar by Machiavelli — 10. oktober 2010 @ 10:33

  24. Det er ikke nogen overraskelse at sådanne udmeldinger kommer fra hippier fra selve multikulturorkanens øje, før de kommer fra cafelattearistokraterne fra whiskeybæltet. Hmm, der fandt jeg endelig et beskrivende ord for dem !

   Kommentar by Professor i interkulturel dialog og gangbangning ved Rosengård Universitetscenter — 10. oktober 2010 @ 10:34

  25. Er Hr. Ranunkel allerede blevet anmeldt for racisme af Frau Stampe, eller venter hun til mandag?

   Kommentar by morlille — 10. oktober 2010 @ 11:06

  26. Sidst i klippet ses en bil komme rullende (I den forkerte vejbane?). Bilen stopper og føreren ses tale i mobilen, inden han åbner bildøren og træder ud. Er det hans opdukken der medfører at journalisten vælger at tage benene på nakken, og hvem er han? Er det Morten Morten Østergård, Tøger Seidenfaden eller Willy der kigger forbi?

   Kommentar by morlille — 10. oktober 2010 @ 11:15

  27. Dette er interview er perfekt:

   Hver gang intervieweren stiller et politisk korrekt, “kritisk” modspørgsmål, bliver dets præmis undergravet af narrøvenes handlinger og Ra holder hovedet koldt.

   Det bør gemmes, deles og udbredes mest muligt.

   Kommentar by Peter — 10. oktober 2010 @ 11:26

  28. Trangen til at ville leve i et diktatur må være en sygdom
   venstrefløjen drømmer om diktatur
   islam praktiserer diktatur

   når venstrefløjen møder islams diktatur på egen krop, slår det klik for dem og de fortrænger hvorfor det lige netop rammer dem, og ikke
   alle os andre, SOM ALDRIG HAR BEDT OM KULTURBERIGELSE FRA ISLAM

   Kommentar by karsten.m72 — 10. oktober 2010 @ 11:28

  29. Slap af. De unge kastede ikke med sten. De spillede bare boccia i en klub som Anker Boye selv er medlem af og som Odense Kommune har sponsoreret.

   Men uanset så går det fremad. Kloakrotterne er begyndt at angribe deres banemænd. Nu mangler vi bare en systematisk registrering af de førende danske landssvigere, så deres regning engang kan blive betalt – gerne i Ryvangen.

   Kommentar by Tolder — 10. oktober 2010 @ 12:15

  30. Apropos stenkastende palæstinensere, så tjek lige denne video ud. Jeg griner stadig. http://www.youtube.com/watch?v=0QvMW7abxGg&feature=player_embedded

   Kommentar by Frederik — 10. oktober 2010 @ 12:37

  31. Meget sjovt at Anna Rytter startede en ny FB-Gruppe 1. Oktober.: Antiracistisk Netværk i Odense (ARNO)
   “ARNO har eksisteret siden slutningen af 90´erne og har gennem tiden stået for forskellige antiracistiske arrangementer og aktiviteter i Odense. De seneste par år, har ARNO dog ligget lidt i dvale, selvom kampen mod racisme bestemt ikke er blevet mindre aktuel eller vigtig”

   Måske hun så kan hjælpe Ra Ranunkel??

   Kommentar by Ukendt Person — 10. oktober 2010 @ 12:58

  32. Thumbs up til Ranunkel! Mon ikke hans omvendelse sender langt større trykbølger ud i de anstændige, venstreorienterede miljøer end hundrede blogindlæg + kommentarer herfra? Når det nu er en af deres egne, der pludselig taler rent ud.

   Kommentar by Hr. Snusk — 10. oktober 2010 @ 13:01

  33. “når venstrefløjen møder islams diktatur på egen krop, slår det klik for dem og de fortrænger hvorfor det lige netop rammer dem, og ikke
   alle os andre, SOM ALDRIG HAR BEDT OM KULTURBERIGELSE FRA ISLAM”

   Det interessante er jo – som vi så i Iran – de venstreorienterede er de første der ryger, når islam får magten.

   Men vi må også tænke på, at staklerne ikke har det let. Og de er virkelig stakler. Max og hans socialisme hører fortiden til. Kapitalismen er kommet for at blive. Så nu har de kun de forfulgte kulturberigere at kaste deres kærlighed på.

   Og nu slår de sig også i tøjlerne. Og på verdens plan opfører politisk Islam sig som nazisterne gjorde. Så ideologisk set er de på bar bund. Og da de ikke identificerer sig med nationalstaten og er rodløse og identitetsløse, render de rundt med en mængde dæmoner, der tilhører dyreriget, og dem kan de ikke komme af med. Så nu er der kun volden tilbage. Så det skal ikke undre mig, hvis psykiaterne får travlt i fremtiden.

   Kommentar by Machiavelli — 10. oktober 2010 @ 13:02

  34. Det bliver interessant at se, hvad der kommer til at ske videre i denne sag.
   Mest sandsynligt vil den vantro sporhund RaRatata der politisk ukorrekt er kommet på sporet af noget som socialisterne påstår er noget islam kritikerne har konstrueret i deres hoveder og der derfor ikke eksistere nogen bevidst offer udvælgelse med steninger,røverier,voldtægter,forfølgelse af vantro urene Danskere, så vil denne usle sporhund RaRatata nok blive ignoreret af den islamiske DDR sender station med ret til dummebøde pengeopkrævning og sporhunden RaRatata vil få tildelt et stort saftigt hold-kæft kødben.
   Muligvis får sporhunden RaRatata sprøjten, enten den beroligende eller den politiske korrekte dødssprøjte med farvel og tie tak!
   Tror ikke sådan en bastard sporhund som RaRatata får lov til sådanne unoder blandt sin hyle flok, et opbyggende lydigheds og tone rigtigt trænings kursus er nok i vente, hvis altså ikke sprøjten kommer først.
   Spændende at observere hvilken skæbne denne RaRatata får!

   Kommentar by li — 10. oktober 2010 @ 13:03

  35. A propos stenkastere: http://elderofziyon.blogspot.com/2010/10/some-notes-on-staged-rock-throwing-of.html

   Kommentar by Henrik — 10. oktober 2010 @ 13:04

  36. Off Topic or die tryin’…

   Nu ønsker det Danske forsvar at danske soldater kulturberiges i Danmark ved at diverse Afghanske udskejelser bevidnes her:

   http://nyhederne.tv2.dk/article/34157241/

   Kommentar by Sigwar — 10. oktober 2010 @ 13:15

  37. Nu oplever også Ranunkel (sgu flot at han står frem med problemerne – og gør det midt i kampens hede – helt bogstaveligt) og TV2 journalist kvinden den efterhånden ret udbredte demokratiske analfabetisme og truende og voldelige adfærd på egen krop som både Danmark og andre vestlige lande og samfund og en masse borgere desværre er blevet kulturberiget med. Her blot et lille udpluk.

   “»Hvis du hjælper flere af vores kvinder, slår vi dig ihjel.« Den trussel fik Manu Sareen til at forlade sit job som integrationskonsulent.
   Den radikale politiker og integrationskonsulent, Manu Sareen, har opsagt sin stilling i Københavns Kommune efter dødstrusler. Manu Sareen har i 10 år arbejdet med integration og ikke mindst de såkaldte generationsproblemer – herunder tvangsægteskaber – og ligestillingsproblemer i hovedstadens indvandrerfamilier.

   I den forbindelse har han flere gange oplevet trusler, som han selv betegner som givet i affekt, men den 2. oktober 2006 ændrede billedet sig markant.

   Velklædte mænd bag truslerne

   »Da jeg var på vej ind på mit kontor, stod to velklædte mænd og ventede på mig uden for bygningen. De var venlige på en pervers måde, da de sagde, at hvis jeg hjalp flere af deres kvinder, ville jeg blive slået ihjel,« siger Manu Sareen.” (2007)

   h t t p://jp.dk/indland/article1188883.ece

   “Det er ikke nogen hemmelighed, at mange danskere har et anstrengt forhold til lederen af Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard. Men i en hadegruppe udelukkende rettet mod Pia Kjærsgaard på Facebook, går flere danskere skridtet videre og truer direkte politikeren på livet.” (2010) –

   h t t p://www.bt.dk/politik/pia-kjaersgaard-truet-med-drab-og-voldtaegt

   “Imran Farooq, der er pakistansk eksilpolitikere i London, er blevet dræbt ude foran sit hjem i det nordlige London.
   Fredag den 17. sep 2010, 07:34, opdateret 08:26
   Den 50-årige politiker, der lever i eksil i England, er død, efter han er blevet ramt af et større antal knivstik og skader på hovedet.” (2010)

   h t t p://avisen.dk/politiker-skudt-ned-i-london_133895.aspx?redir=newsletter&utm_campaign=user_Old&utm_medium=newsletter&utm_source=newsletter_Morning&newsletterqueueid=1294307

   “Midt under et interview med københavnerstationen TV-Lorry angreb unge utilpassede indvandrere Københavns integrationsborgmester Jacob Hougaard og tv-holdet med flasker og stenkast.

   – Så snårt projektørerne tændte, begyndte de at kaste med sten og flasker, der ramte omkring os med høje brag. Det var en ret ubehagelig oplevelse, og det er utroligt ærgerligt, at nogle få derude fra ødelægger det for alle andre med en så uacceptabel opførsel, siger Jacob Hougaard til B.T.” (2009)

   h t t p://www.bt.dk/article/20090306/krimi/90306098/

   “Et 19-årigt medlem af indvandrerbanden Black Cobra blev i går anholdt hjemme hos den svenske politiker Ulf Ranstorp

   I knap et år havde den tidligere svenske toppolitiker Ulf Ranstorp fra ‘De moderate’ fundet sig i at blive afpresset af Black Cobras. Det skriver Aftonbladet.
   Ulf Ranstorp har angiveligt punget ud med flere hundrede tusinde kroner til den svenske udløber af indvandrer-rockerne Black Cobras, før han endelig fik nok og meldte afpresningen til politiet.
   For at ‘overtale’ politikeren til at finde pengene, slog forbryderne ham på knæene med en hammer og truede med skyde ham, beretter avisen.”
   (2010)

   h t t p://www.bt.dk/udland/svensk-toppolitiker-afpresset-af-black-cobras

   “I går blev fem mænd sigtet for at true Pia Kjærsgaard. Og det er hun ikke ene om i Dansk Folkeparti. Her er 16 ud af 21 adspurgte blevet truet.
   En af de politikere der også har prøvet at få trusler er Simon Emil Ammitzbøll fra Liberal Alliance:

   – Det værste jeg har oplevet, var et brev hvor afsenderen mente, at jeg skulle dø fordi jeg er homoseksuel og vedkommende troede også, at jeg er jøde og det skulle jeg også slås ihjel for, siger Simon Emil Ammitzbøll til DR Nyheder.” (2010)

   h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/02/19/195135.htm

   “A woman was charged with attempted murder today over the stabbing of a former Labour minister.
   Stephen Timms was stabbed twice in the stomach as he held a surgery for constituents yesterday afternoon.” (2010)

   h t t p://www.dailymail.co.uk/news/article-1278459/Woman-charged-stabbing-Labour-MP-Stephen-Timms.html

   “Den iransk-fødte Roya Moore, der stiller op til byrådsvalget for De Konservative i Odense, har modtaget en dødstrussel på e-mail, skriver Fyens.dk.
   “Det er med et sprogbrug, vi ikke er vant til i dansk politik,” siger formanden for den konservative vælgerforening i Odense, John Wozni.
   Sammen med Roya Moore besluttede De Konservative onsdag aften at anmelde dødstruslerne til Fyns Politi, fordi indholdet i e-mailen er af sådan en art, at det kan skabe frygt for byrådskandidaten og hendes mands liv.
   Mailen er skrevet på farsi, og i emnerubrikken står der oversat til dansk “Død over Roya”.
   “I e-mailen står der, at hun er en tyv, beskidt og en uærlig kvinde, ligesom hendes mand bliver kaldt forræder,” forklarer John Wozni til Fyens.dk.” (2009)

   h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-26247448.html?forside

   “”Varför har du snackat skit om Palestina?”. Sen kom örfilen och knytnävslaget. En 19-årig man har erkänt att han misshandlade en medlem i Kristdemokratisk ungdom på fredagseftermiddagen.” (2010)

   h t t p://www.sydsvenskan.se/malmo/article1255444/Kristdemokrat-misshandlades.html

   Socialrådgiver og lokalpolitiker knivdræbt.

   “28-årig somalier fængslet i fire uger for knivdrabet på den 56-årige socialrådgiver Birthe Christiansen. Han nægter sig skyldig.” (Holstebro 2010)

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1290049.ece

   ”Vesselbo fortalte med gru, hvordan han under politibeskyttelse var blevet tvunget af stenkastende indvandrerunge til at opgive et besøg i ghettoen i Lyon i Frankrig.” (2010)

   h t t p://jp.dk/opinion/breve/article2196511.ece

   “En mand, der stiller op til det svenske riksdagsvalg for Sverigedemokraterna, er blevet overfaldet i sin lejlighed i Malmø. Politikeren slap med mindre skader.

   To gerningsmænd har mishandlet en politiker, som stiller op til det svenske riksdagsvalg for det kontroversielle parti Sverigedemokraterna.
   Det skriver avisen Sydsvenskan på sin hjemmeside.
   Overfaldet skete fredag aften i politikerens hjem. Her trængte to mænd bevæbnet med en kniv ind i en lejlighed i Malmø.” (2010)

   h t t p://www.bt.dk/krimi/kontroversiel-politiker-mishandlet-i-hjemmet

   “Udtalelsen kommer dagen efter, at Berlingske Tidende kunne afsløre, at Michael Ziegler selv gennem år har fortiet oplysninger om Tåstrupgård. På linje med boligselskabet har han rost området for at være »trygt« og »godt«, og han har henvist til, at han efter det seneste kommunalvalg i 2005 selv boede en måned i Tåstrupgård. Men han fortalte aldrig, at der blev kastet en brosten ind gennem vinduet eller, at drengene meddelte, at de ville »kneppe« hans bil. Eller at han ved en senere lejlighed blev spyttet efter.” (2009)

   h t t p://www.berlingske.dk/bander/stolen-vakler-under-ziegler

   “Folketingsmedlem Jesper Langballe (DF) politianmelder en voldsmand, som i aftes overfaldt ham og slog ham ned uden for værtshuset Byens Kro i Københavns indre by.” (2008)

   h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1338283.ece

   “Sikkerheden på Københavns Rådhus var torsdag mere stram end normalt.

   Det skyldes, at en aggressiv borger for nylig trængte helt ind til Københavns overborgmesters kontor. Personen kom i håndgemæng med et par rådhusbetjente, der førte ham ud igen.” (2010)

   h t t p://jp.dk/indland/article2101327.ece

   “GÖTEBORG. Här misshandlades en SD-politiker från Mellanöstern brutalt av tiotalet landsmän. Under attacken skrek de “du ska lämna partiet”. – De försökte avrätta honom, säger Mikael Jansson, ordförande för Sverigedemokraterna i Göteborg.” (2010)

   h t t p://gt.expressen.se/nyheter/1.2149958/sd-politiker-misshandlad

   Svensk homoseksuel politiker tæsket af fire mænd.

   “Den svenske politikeren Fredrick Federley fra Centerpartiet ble onsdag kveld slått ned utenfor sin bolig sør i Stockholm, melder svenske nettaviser.

   Federley (32) ble ifølge øyenvitner angrepet av fire menn, som blant annet sparket ham i hodet. Han er ført til sykehus i ambulanse.” (2010)

   h t t p://www.dagbladet.no/2010/09/15/nyheter/utenriks/vold/politikere/homofili/13417288/

   “Partiets kandidat i Odsherred, Steen Egede Jensen, skulle lørdag møde vælgerne ved et arrangement i Asnæs Centret, men forinden modtog han en mail, hvor han blev opfordret til at tage en skudsikker vest på, hvis han skulle føle sig sikker.” (2009)

   h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1894446.ece

   “Efter endnu et overgreb på Nørrebro sender Danmarks Radio nu kun journalister til bydelen med egne sikkerhedsvagter. Bøllerne skal ikke bestemme, siger nyhedschefen.” (2008)

   h t t p://avisen.dk/dr-hyrer-vagter-noerrebro-110208.aspx

   “Både Udenrigsministeriets repræsentant og en professor fra Århus har fremvist Muhammed-tegningerne ved dagens offentlige konference på Syddansk Universitet i anledning af fem-året for Jyllands-Postens omstridte tegninger.

   (…)

   I eftermiddag er der paneldebat med Jyllands-Postens kulturredaktør Flemming Rose og Naser Khader, konservativ udenrigsordfører.
   De tos tilstedeværelse gør, at mødet er omgærdet af drakoniske sikkerhedsforanstaltninger med bombehunde og kropsvisiteringer.” (2010)

   h t t p://www.berlingske.dk/danmark/muhammed-tegninger-fremvist-paa-fyn

   “Facebook-side forherliger angreb på politiet i Ishøj i København. Også jøder og sangerinden Medina står for skud i gruppens offentlige forum.” (2010)

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1385240.ece

   “BERGSJÖN. En TV4-fotograf dödshotades och tvingades lämna ifrån sig filmmaterial till ett ungdomsgäng vid Komettorget.
   Gärningsmännen påstod sig ha anknytning till 26-åringen som mördades vid platsen i fredags.
   – Jag skakade i hela kroppen efteråt, säger TV4-fotografen till GT.”
   (2008)

   h t t p://www.gt.se/nyheter/1.1096452/tv4-fotograf-dodshotad-och-ranad

   “Grupper af indvandrerdrenge forsøgte at skabe ballade på Blågårds Plads efter demonstration og smadrede bl.a. JP-fotografs kamera.
   Netop som aftenens demonstration til fordel for et nyt ungdomshus i København var blevet afblæst, gik en gruppe af maskerede indvandrerdrenge grassat. Ifølge en deltager i den ellers fredelige demonstration havde en gruppe på 12-15 indvandrerdrenge blandet sig med de demonstrerende og spurgt: “Skal vi ikke grave brosten op og angribe politiet?” Da han svarede nej, fordi det skulle være en fredelig demonstration, og grinede ad dem, gik drengene amok. De bankede ham og trak knive.
   Da Jyllands-Postens fotograf Niels Hougaard begyndte at fotografere overfaldet, blev han mål for bandens angreb. De maskerede drenge rev kameraet ud af hænderne på ham og kastede det mod jorden, så det blev smadret til småstumper.” (2007)

   h t t p://jp.dk/indland/kbh/article1077652.ece

   “Torsdag bad Radisson SAS Kurt Westergaard om at forlade hotellet, da man angiveligt frygtede for de andre gæsters sikkerhed.” (2008)

   h t t p://www.sappho.dk:80/Den%20loebende/smiletsby.html

   “Et tv-hold fra TV 2 | NYHEDERNE fik her til formiddag smadret ruderne i deres vogn ved kirken i Tingbjerg, efter at de var blevet konfronteret af ophidsede unge på knallert.” (2009)

   h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-25760267.html?forside

   “Jeg er ateist, sekularist, antiracist, tidligere fredsaktivist, humanist, progressiv og endda vegetar, men i dag føler jeg mig nødsaget til at tage hul på slagtningen af en hellig ko.

   Den direkte årsag hertil er, at jeg netop har læst, at Molly Norris (som er bladtegner fra Seattle) er nødsaget til at gå under jorden, skifte navn, sige sit job op og flytte til et helt andet sted. Alene af den grund at hun havde foreslået en ”lad-os-alle-sammen-tegne-Muhammed-dag”, hvilket forudsigeligt udløste en bunke dødstrusler. (Forudsigeligt!)” (2010)

   h t t p://jp.dk/opinion/kronik/article2201828.ece

   “Retten på Frederiksberg er rammen om dagens vidneforklaringer og tilskuerpladserne i retssal A er fyldt. Op ad væggen står 10 af de tiltaltes venner. De bliver flere gange irettesat af dommeren, fordi de griner, snakker eller er urolige, inden de smides ud og på vejen smadrer en glasdør i retsbygningen.

   – Luderland, lorteret og luder, råber de 10 unge mænd, da de bliver smidt ud af retten.

   Kort efter kommer to politibiler, og adskillige politifolk sætter efter de unge mænd.

   Også pressen modtager flere trusler fra de tiltaltes venner.

   – Du er en luder, og jeg smadre dig, hvis du skriver noget dårligt, siger en ung mand, da han forlader retslokalet.” (2008)

   h t t p://www.bt.dk/article/20081113/krimi/811130348/

   “Rådmannen Monica Nebelius lämnade det stora kopplerimålet i Malmö efter hot och trakasserier.
   Nu kan hon inte bo hemma och i rätten har säkerheten skärpts.
   Polisens personsäkerhetsgrupp rådde henne att inte fortsätta att leda målet, skriver Sydsvenskan. Hon släppte det efter det första hotet sedan rättegångens inletts i torsdags förra veckan.” (2010)

   h t t p://www.svd.se/nyheter/inrikes/skarpt-sakerhet-i-kopplerimalet_5413115.svd

   “En stor andel av landets åklagare har blivit utsatta för hot, våld eller trakasserier och många känner sig otrygga i sitt arbete. Det framgår av svaren på Juseks enkätundersökning kring säkerheten inom rättsväsendet som presenterades på Juriststämman i dag.
   I enkätundersökningen fick Juseks medlemmar som är anställda inom Åklagarmyndigheten, Polisen och Sveriges Domstolar svara på frågor om deras arbetssituation. Av de åklagare som svarade på enkäten sade 40 procent att de känner sig otrygga och 25 procent uppgav att de utsatts för våld, hot eller trakasserier.
   – Hot mot personal inom rättsväsendet är ytterst allvarligt. Det är i förlängningen ett hot mot rättsamhället och demokratin, säger Sven Johanisson, rättspolitisk samordnare på Jusek.” (2010)

   h t t p://www.jusek.se/templates/JK_PressPage.aspx?id=54968

   “Fem unge anden-generationsindvandrere fik her til eftermiddag forbud mod at færdes i området omkring Københavns Byret.

   Det sker efter der her til eftermiddag udbrød slagsmål i Københavns Byret, hvor to unge indvandrere på 17 og 22 står tiltalt for at have skudt en 46-årig tatovør på Bragesgade i København.” (2009)

   h t t p://www.bt.dk/krimi/bandekrigen-raser-slagsmaal-i-byretten

   “Trusler mod præsten kostede søndag formiddag to mænd en bøde på stedet i Høje Taastrup vest for København.

   Umiddelbart efter gudstjenesten i Den Koptisk-Ortodokse Kirke på Taastrup Hovedgade 162 blev Københavns Vestegns Politi alarmeret om, at præsten var i problemer og blev truet.
   – Vi fik kl. 11.52 melding om, at en mand var gået amok i kirken. Vi sendte to patruljevogne til kirken, som fandt ud af, at to mænd havde optrådt truende overfor præsten, som dog imidlertid ikke havde lidt overlast, oplyser vagtchef Henrik Frandsen til bt.dk.
   De to uromagere på hhv. 66 og 42 år blev på stedet præsenteret for en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. De har begge anden etnisk herkomst end dansk.” (2010)

   h t t p://www.bt.dk/krimi/praest-truet-efter-gudstjeneste

   “Efter flere års chikane herunder indbrud, hærværk og flaskekast mod præsteboligen ved Tingbjerg Kirke har kirkens præst Ulrich Vogel valgt at smide håndklædet i ringen og fraflytte sin embedsbolig, og da Tingbjerg Kirkes menighedsråd ikke gør sig nogen forhåbninger om at lokke kommende præster til at bosætte sig i den uroplagede københavnske bydel, har menighedsrådet besluttet at frasælge Tingbjerg Kirkes præstebolig. Boligen er derfor udbudt til salg.” (2009)

   h t t p://www.sappho.dk/prasten-flygter-fra-tingbjerg.htm

   Chikane og trusler tvinger sognepræst til at forlade sit sogn i Københavns Nordvestkvarter.

   ””Det er ikke særlig morsomt at høre bilalarmen og endnu engang vide, at nu er der sket noget igen. Mine ruder er blevet smadret, jeg har haft en bombe i haven, og nu er min bil blevet smadret for tredje gang,” fortæller Asser Skude til DR Nyheder.
   Sognepræst Asser Skude har ud over bomben i haven også oplevet skyderier i sit område, og nu må han altså for tredje gang køre sin ødelagte bil på værksted.” (2009)

   h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-26361129.html

   ”Et tilsyneladende umotiveret overfald gik onsdag aften ved halv otte-tiden ud over en præst i Thorsgade i København. Præsten kom gående sammen med en anden mand, da fire unge mænd overfaldt dem og slog og sparkede de to.
   Overfaldet gik værst ud over præsten, der fik flere spark i ansigtet.” (2009)

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1276285.ece

   „QUERENBURG Noch in den nächsten Tagen wird Aleksejs Ribakovs (33) mit seiner Familie die Stadt verlassen. Hals über Kopf. Die Angst um das Wohl seiner beiden Kinder Daniel (4) und Alexandra (7), auch um das seiner Frau Carina (32), ist zu groß. Denn seit fünf Jahren wird der russisch-orthodoxe Priester in seinem Wohnumfeld in Querenburg terrorisiert und schikaniert.“ (2009)

   h t t p://www.ruhrnachrichten.de/lokales/bochum/Bochum-Jugendliche-vertreiben-Priester-aus-der-Stadt;art932,706522

   ”En præst og et meninghedsrådsmedlem blev stukket ned i nærheden af deres arbejdsplads, Kildevældskirken på Østerbro i København omkring kl. 3.56 natten til lørdag. Et gaderøveri udviklede sig til et voldsomt knivangreb, da to unge omkring kl. fire natten til lørdag antastede de to kolleger, der kom gående ud for Kildevældsgade nr. 87 på Østerbro i København. – Det udvikler sig grotesk, da den ene af røverne har en kniv og stikker kvinden i hånden og i ansigtet. Manden bliver stukket i ryggen tæt ved milten og er siden kommet under behandling, fortæller centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Poul Hansen til bt.dk.” (2009)

   h t t p://www.bt.dk/krimi/praest-og-kollega-stukket-ned-paa-oesterbro

   ”Betjente fra Fyns Politi standsede en bil med kendte kriminelle i Vollsmose, men blev jagtet ud af bydelen med sten og flasker. En gruppe betjente måtte mandag aften flygte ud af bydelen Vollsmose i Odense, da de blev mødt med stenkast og flasker, fortæller vagtchefen hos Fyns Politi.” (2010)

   h t t p://www.bt.dk/krimi/betjente-angrebet-med-sten-og-flasker

   ”Chefen for nærpolitiet i Århus-forstaden Gellerup har modtaget dødstrusler i løbesedler, og betjente bliver overdænget med sten af unge bøller, når de patruljerer i området, skriver Århus Stiftstidende.” (2008)

   h t t p://www.bt.dk/article/20080920/krimi/809200309/

   ”Ligkister på løbeseddel, der lægger politiet i Gellerupparken for had. Byger af stenkast mod nærpolitiet der kan ikke gå i området i fred.” (2008)

   h t t p://www.bt.dk/article/20080920/krimi/80920002/

   ”En demonstration foran Israels ambassade i Hellerup nord for København er her i aften endt med hærværk og stenkasteri, og Københavns Politi har anholdt 35 unge.
   – Der er, så vidt jeg har fået oplyst, unge med mellemøstlig baggrund, og som jeg lige kan se det, er der en del med adresse i Mjølnerparken, siger vagtchefen hos Københavns Politi til ekstrabladet.dk.
   Han oplyser, at af de 35 er otte-ti stykker under den kriminelle lavalder, og de bliver her i aften fulgt hjem til far og mor af politiet og de sociale myndigheder.” (2009)

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1105075.ece

   ”En flok unge mennesker kastede natten til søndag flere kanonslag mod politipatruljer i Greve, oplyser politiet.
   Det skete øjensynligt i vrede over, at politiet havde anholdt to unge biltyve. En patrulje opdagede den stjålne bil, og da biltyvene forsøgte at løbe væk blev de stoppet af patruljens politihunde, oplyser den vagthavende hos Midt- og Vestsjællands Politi. Kort efter kastede 8-10 unge kanonslag mod politibiler ved Hundige Storcenter” ( 2007)

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article372966.ece

   ”Nogle simple anholdelser førte ved 18-tiden torsdag aften til ballade ved Skovlundecentret i Skovlunde ved København.
   En gruppe på omkring 30 unge 2. generationsindvandrere omringede politiet, der måtte udsende et nødopkald.
   Der var nogle unge som var utilfredse med, at deres kammerater skulle anholdes, så der måtte tilkaldes forstærkninger. Vi fik meldingen ‘kollega i knibe’ og så rykker vi ud, med alt hvad vi har, siger vagthavende ved Vestegnens Politi.” (2010)

   h t t p://www.bt.dk/krimi/politifolk-i-knibe-omringet-af-vrede-unge

   ”Brandvæsenet og politiet blev mødt af flaskekastere, da de dukkede op for at slukke en brændende bil i Vollsmose i Odense. ” (2010)
   h t t p://www.tv2fyn.dk/article/253376:Kastede-flasker-efter-politiet?rss

   ”En københavnsk politimand blev sparket i ansigtet, da omkring 10 unge ville befri to anholdte nær Københavns Byret. ” (2009)

   h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1841776.ece

   ”En patrulje ankom til stedet efter Kurt Westergaard havde barrikaderet sig på sit badeværelse og havde trykket på overfaldsalarmen. Uden for huset mødte den somaliske mand patruljen, og med sin økse slog han forruden på højre fordør ind. Betjentene kom ud af bilen, men det fik ikke somalieren til at opgive. Han kastede øksen efter den ene betjent. Det lykkedes dog betjenten at undgå den flyvende økse, så somalieren trak en kniv og stormede frem mod betjenten.” (Århus 2010)

   h t t p://nyhederne.tv2.dk/article/33955688/

   ”Dagen igennem gennemførte Østjyllands Politi en færdselsrazzia i Gellerup, og den resulterede bl.a. i adskillige beslaglagte ulovlige knallerter.
   Det skulle tilsyneladende hævnes. I hvert fald blev der kastet sten efter tre af de involverede betjente, da de i aftes ved 22-tiden kom gående i civilt tøj på Dortesvej i forstaden. Ingen af betjentene blev dog ramt. Da de er lokalkendte, lykkedes det dem at genkende i hvert fald en af stenkasterne, en 18-årig mand, som i dag kan forvente besøg af politiet, oplyser vagtchefen hos Østjyllands Politi.

   Flere stenkast

   Senere på aftenen var der ballade i Gellerup igen. Kl. 23.05 blev en vægter kaldt til Bazar Vest på Edwin Rahrsvej af en tyverialarm, og da han ankom, stod omkring 20 unge mænd og kastede sten efter ham.” (Århus 2008)

   h t t p://jp.dk/indland/aar/article1440204.ece

   ”To mænd på henholdsvis 20 og 23 år blev anholdt i forbindelse med at de på en knallert forsøgte at køre fra politiet.”

   (…)

   ”Efter anholdelserne stimlede flere unge, af en anden etnisk herkomst, sammen og det blev nødvendigt at tilkalde forstærkning. Ved søgning i området blev endnu en pistol fundet.” (Tingbjerg 2010)

   h t t p://www.politi.dk/CMS.Politi.

   ”For to uger siden kastede ukendte gerningsmænd en molotovcocktail efter en politibil. Dagen efter blev der kastet flasker efter politiet, og chefpolitiinspektør ved Fyns Politi John Jacobsen vurderer, at en bilafbrænding kort efter havde til formål at lokke politiet til bydelen igen.” (Vollsmose 2010)

   h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1423506.ece

   Og så er der som flere gange før nævnt de efterhånden mange politikere, kunstnere, journalister, avistegnere, bloggere der nu desværre må have politibeskyttelse eller bo på hemmelig adresse..

   Kommentar by Liva — 10. oktober 2010 @ 13:31

  38. »Da jeg var på vej ind på mit kontor, stod to velklædte mænd og ventede på mig uden for bygningen. De var venlige på en pervers måde, da de sagde, at hvis jeg hjalp flere af deres kvinder, ville jeg blive slået ihjel,« siger Manu Sareen.” (2007)

   Spørgsmål: Forandrede hun så synet på kulturberigerne??

   Kommentar by Machiavelli — 10. oktober 2010 @ 13:49

  39. #38#
   Svar: nej næppe, Manu Sareen er jo radigal.
   På trods afr at Manu Sareen er en rigtig hattedame, så er han faktisk af hankøn

   Kommentar by Binee — 10. oktober 2010 @ 14:13

  40. Palæstinenserne er en virus.

   Må deres ondskab æde dem op og deres perverse gud forbande dem til det dybeste helvede.

   Kommentar by JesperJ — 10. oktober 2010 @ 14:40

  41. Monokultur behandler også emnet:

   http://monokultur.dk/2010/10/09/udviklingen/

   Med venlig hilsen

   Kommentar by Emeritus — 10. oktober 2010 @ 15:24

  42. Prøv lige at lægge mærke til formuleringen.

   “omvendt racisme”.

   Det siger en hel del. Man kan nærmest se det for sig. I journalistens sind er racisme kun noget hvide (og vestlige ikke-kommunister) kan udøve.
   Hvis de derimod er ofre for det, bliver de hjernevaskede manipulatører nød til at tage udtryk som “omvendt” racisme i brug, for, uha da, tænk hvis man kunne påvise at den største gruppe af racister i danmark faktisk er primært muslimer (hvis vi lige ser bort fra de røde) og til dels sorte afrikanere (og af dem, hovedsageligt somaliere).

   At muslimer faktisk er de allerstørste racister, efter den moderne udvidede “FN menneskerettighed” definition, er yderst trivielt klart, jævnfør diskrimination/forskelsbehandling i forhold til religiøs tilhørsforhold, men under overfladen også på gammeldags ægte racistisk maner. Prøv bare at spørge arabere, i privat samtale, når den officielle maske falder, hvad de mener om negre eller for eksempel vietnamesere eller for den sags skyld grønlændere.
   Nåja, og så træder de også på den om lige ret for begge køn og sikkert så meget andet hvis man så efter. Hvor meget er det liiiige en kvinde er værd under sharia og koran. Eller en slave, en dhimmi, en kuffar, en homo.
   I kender sikkert smøren: nationalitet, race (nå nej, det er så fy-skamme-tabu at man kun må sige etnicitet), politisk tilhør, religion, køn, sexuel orientering.

   Kan du sige “dem og os”? Det er en af deres grundpiller. I husker vel deres grundlæggende definition.
   Ifølge den er verden delt op i to. Dar al Islam og Dar al Harb. Islams hus (ummahen eller kalifatet, generelt hvor sharia er loven) og krigens hus. For og imod, de rigtige og de forkerte.
   Og gud nåde og trøste… nå nej, det var vist en kristen svipser, den muhammedanske udlægning har ikke noget som helst med nåde og trøst, endsige mådehold i “bekæmpelsen” af ikke-muslimer. Eksempler er der nok af, fra muhammeds tid og op gennem historien til nutidens eksempler store som små, VOLDsmose og Nørrebro som Dafur, øksemand hos Westergaard som fly imod WTC, bomber i Madrid og hotelmassakrer i Indien. Kopternes behandling i Ægypten som saudernes bibelforbud.

   Tag ikke fejl. En mafiøs sekt som Islam/muhammedanismen skal man ikke give en tomme, undtagen i bestræbelse på at give den dødsstødet.
   Når man har at gøre med nogen for hvem budet er:
   Tilbyd dem at omvende sig. Hvis de nægter, så gør dem til slaver til deres dages ende eller dræb dem. “Join, surrender or die! And even then, at any time, we might decide to kill you anyway.” er parolen og forbilledet.
   Og jo, så tror da pokker at den grimme del af venstrefløjen savler over Islam, som de gjorde over Lenin, Stalin, Mao, Polpot, Che guevera og så videre, folk der ikke gik af vejen for at myrde i massevis for at få deres vilje. Hitler hyldes naturligvis ikke, for han tabte, men mussernes gadesoldater gør det dog i ny og næ for at forskrække jøderne og føle sig store i kæften.
   Og det er helt uden at komme ind på at plyndring og jizia mod kuffar er helt analogt med venstrefløjens olme syn på alle arbejdsgivere, selv om de for tiden galer op om kapitalfonde og megaselskaber der, det skal medgives, har fåes alt alt for frit spil.
   Man kunne uden at strække sig særlig meget også drage en parallel mellem den iranske bajis milits, der sendes på gaden for at tæske demonstranter mod mullah regimet og hjemlige AFA & co og dets afstumpde tæskeholds slæng, med associerede “rene hænder” informatører der til dagligt giver den som pæne mennesker med de rigtige meninger så længe det ikke lige netop er dem der rammes af konsekvenserne af de meninger.

   Ja, hvad gør man så. Man er i alt for farlig grad tåbeligere end tilladt, hvis man bliver ved med at vende den anden kind til og forlange at alle andre gør ligeså. Og bliver ved med at stemme på dem der ikke vil give ordre til at smøge ærmerne op og genindføre lov, orden og almen menneskelig respekt.

   Som det er med så meget anden alvorlig kriminalitet (i tilfældet “Islam”, forbrydelser mod menneskeheden og guds vilje), så kan man ikke sådan bare tro man kan slippe ud af det igen, næ nej, officielt er der dødsstraf for apostasi og det er i princippet enhver muslims pligt at (medvirke til at) likvidere en apostat der ikke vil vende tilbage.

   Kombiner det med påstanden om at det er Guds ord, via deres forbillede, den massemordende, voldtagende, plyndrende general og torturtilhænger, Muhammed, og det dermed ikke kan komme på tale at pille ved koranen og for den sags skyld synet på hadith’erne. Ja så har man en giftig totalitær cocktail.
   Drik den ej, lad dig ikke besnære, skyl den ud i lokummet!

   “Sig det!” står der på knappen. Hermed gjort.

   Kommentar by Anonym — 10. oktober 2010 @ 16:10

  43. Apropos Manu Sarren, så forlod denne ALDRIG sit indbringende job som integrationskonsuent. Det var, som altid når det kommer fra den kant, snik-snak. Manu Sareen er IKKE løsningen på den altødelæggende balkanisering. Han er en del af den!

   Kommentar by morlille — 10. oktober 2010 @ 17:47

  44. Også jeg bemærkede udtrykket “omvendt racisme”. Desværre tror jeg, at det afspejler den gængse opfattelse af racisme. Dels er betydningen af ordet blevet fuldstændigt udvandet, dels tror rigtig mange, formentlig uden at reflektere over det, at racisme (hvad man nu lægger i ordet) kun kan gå een vej: fra os mod dem. På de betingelser er det jo nærmest umuligt at føre en fornuftig diskussion om emnet. Det er formentlig også hensigten hos de, der har sørget for at omdefinere begrebet de senere år.

   Jeg hæftede mig også ved spørgsmålet: “Men kan du ikke forstå, hvis det skaber mere splid samarbejde, at pege dem ud på den måde?” Også dette ser jeg afspejle en gængs opfattelse: at det er budbringeren, der er skyld i ulykkerne. Det er primitivt og stikker dybt under den oplyste overflade hos mange.

   Iøvrigt noterer jeg, at Kim har skiftet TV2 klippet ud med et andet billede. Klippet var jo på sit ringe journalistiske niveau ufrivilligt afslørende, så mon ikke TV2 har været i røret for at forsøge at begrænse skaden?

   Kommentar by monse — 10. oktober 2010 @ 20:16

  45. I USA har man debatten om reverse discrimination, som er diskrimination mod sig selv – fx for at få minoriteter ind på universiteterne. Så adgangsgivende karakterer ikke er de samme for sorte og hvide.

   Reverse oversættes måske bedre til modsatrettet end omvendt, men…
   jeg hævde at omvendt racisme også er et begreb, men at journalisten ikke ved det, og tror at racisme mod danskere er omvendt. Mona Sahlin er efterhånden kendt for nogle markante udtalelser om indvandreres stolte traditioner og svenskeres ynkelige traditioner som Midsommer. Det må om noget være racisme mod sig selv, og derfor omvendt racisme (reverse).

   Så nu hvor en dansker i videoklippet er udsat for racisme af noget så utænkeligt som palæstinensere – som jo er ofre – falder hun i og spørger om det er omvendt racisme og udstiller sig selv som den omvendte racist hun åbenbart er.

   Kommentar by Henning — 10. oktober 2010 @ 23:40

  46. > 45 Henning
   Som jeg forstår dig mener du at “omvendt racisme” er det samme som selvhad. Hvis det er selvhad på grund af egen race, dvs. kaukasisk race for de fleste danskeres vedkommende, vil jeg erklære mig enig. Det er dog vistnok en sjældenhed. Det udbredte selvhad blandt den europæiske politiske, økonomiske og kulturelle elite, som dit eksempel med Mona Sahlin beskriver, er for mig at se et kulturelt selvhad, ikke et racistisk selvhad.

   Kommentar by monse — 11. oktober 2010 @ 00:33

  47. Monse, jeg er helt enig. Racisme bliver i dag bare brugt i flæng om kultur og religion.

   Det der netop gør racisme ondskabsfuld, er at man fødes til en race, og man kan intet gøre for at ændre på sig selv, mens kultur og religion vælger man selv (man kan), og på den baggrund er det de færreste danskere der er racister, men bliver kaldt racister fordi de hader mennesker der har en kultur til fælles og spreder had. Hvis man tager muslimers definition af “racisme”, så kan man vel roligt sige at de er racister, når de hader danskere så meget.

   Har nogen prøvet at kalde en araber der råber racist, for racist?

   Kommentar by Henning — 11. oktober 2010 @ 01:51

  48. Enig i at Ra Ranunkel har været sen til at se problemerne i øjnene. Men hans håndtering af denne sag er ikke dårlig. Han konfronterer med mandsmod problemerne åbent og redeligt.

   Kommentar by . — 11. oktober 2010 @ 12:39

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper