10. oktober 2010

Enhedslistens Ra Ranunkel: Hvor er de nu, dem jeg har støttet i kampen mod diskrimination?

Ra Ranunkel efterspørger på Facebook støtte fra traditionelle kampfæller, og det må være en opgave for partifællen Anna Rytter – konvertitten, der i sidste uge tog initiativet til at genstarte Antiracistisk Netværk i Odense (ARNO).

(Ra Ranunkel på Facebook, 9. oktober 2010)

Opdate. Kommentar af ‘Gertrud Holm’ i samme tråd.

“Jeg har en datter på snart 14 år, hun er MEGET lys blond, nærmest hvidhåret. Hun er meget slank, og er ved at udvikle former, som man gør i den alder. Vi kan ikke gå nogle steder uden der falder en eller anden ulækker kommentar af fra nydanske drenge. De er meget provokerende, og hun er kommet hjem fra skole med en skoletaske oversmurt med spytklatter… Hun er blevet kaldt for luder og meget andet. Og har fået diverse ulækre tilbud. Det er én af grundene til, at vi nu flytter igen. Jeg tør simpelthen ikke lade hende gå alene ude om aftenen.”

Opdate.

 • 11/10-10 TV2 Fyn – Telefontrusler.
 • 12/10-10 Fyens Stiftstidende – Ondt i maven efter stenkast.
 • Oploadet Kl. 15:35 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18799/trackback

  37 Comments »

  1. Hvor dem han har støttet i kampen mod “diskrimination” er? Det er sgu da dem, der kaster sten efter ham nu.

   Jeg husker en Cox&Forkum-stribe hvor en peacenik solidariserer sig med en maskeret og bevæbnet islamist, fordømmer USA, fordømmer Israel osv. I sidste billede bliver peacenik´en taget som gidsel, og han udbryder overrasket “But I thought we were friends!”.

   Til det svarer islamisten: “Yes, but what have you done for us lately, infidel”.

   Venstrefløjens evindelige problem: de tror, at de faktisk køber sig til taknemmelighed, men det eneste de gør er at agere nyttige idioter for en gruppe der ikke er deres egen. Når de ikke længere har noget at byde på, så har deres udvalgte offergrupper intet at bruge dem til.

   Kommentar by Henrik — 10. oktober 2010 @ 15:51

  2. Tja, mon ikke den altid godtroende sporhund RaRatata kan synge med på Lucky Lukes pure longsome cowboy sang! der nok ikke mange af trosfællerne der tør modsige islam.
   Den håbløse jagt på de fire! muhammed-brødre !, kan fortsætte i uendelige talrige serier endnu.
   Men morsomt at følge, hvor sporhund RaRatata fører os hen.

   Hvem er skyldige? de fire! muhammed-brødre, DF, boligblokkene, de politiske korrekte, islam, tonen i debatten, imamerne, Kurt Westergaard, asyl gak-gakstativerne bestemødre for asyl til alle, de affaldsække parate muhammed slavetøser, Lars Hedegaard, tøger seidenforfandenDAS, eu….ja, listen over mistænkelige er lang.

   Vi venter spændt på næste afsnit!

   Kommentar by li — 10. oktober 2010 @ 16:11

  3. Ja Cox&Forkum havde mange rigtig gode, den her kan også bruges

   http://zioneocon.blogspot.com/AmericanHaters.gif

   Kommentar by PBr — 10. oktober 2010 @ 16:14

  4. Læs hvad Gertrud skriver i tråden:
   “Der findes bestemt lige så mange danske unge, som er utilpassede og “farlige”, MEN …. Jeg har nu boet i Vollsmose i knap 3 måneder, og jeg har ALDRIG i mit liv mødt så provokerende og modbydelige udtalelser fra unge mennesker, end de unge gutter, der bor herude. Sådan er der aldrig blevet talt til min datter og jeg af danske drenge. Jeg har en datter på snart 14 år, hun er MEGET lys blond, nærmest hvidhåret. Hun er meget slank, og er ved at udvikle former, som man gør i den alder. Vi kan ikke gå nogle steder uden der falder en eller anden ulækker kommentar af fra nydanske drenge. De er meget provokerende, og hun er kommet hjem fra skole med en skoletaske oversmurt med spytklatter. Det har vi ikke oplevet andre steder end her.
   Tvært imod har vi oplevet drenge, som også synes hun er køn, fortælle hende det, i stedet for at virke så forbandet provokerende. Hun er blevet kaldt for luder og meget andet. Og har fået diverse ulækre tilbud. Det er én af grundene til, at vi nu flytter igen. Jeg tør simpelthen ikke lade hende gå alene ude om aftenen. Det er slemt nok, at hun går de knap to km til skole gennem stisystemerne. Hun har altid mobiltelefon på sig.
   Om de så er stærke i flok, ved jeg ikke. De er ihvertfald også meget skræmmende, når de stiller sig så provokerende op foran os og kommer med kommentarer, uanset om de er mange eller alene.”

   Kommentar by Mr. Creosote — 10. oktober 2010 @ 16:25

  5. -Enhedslistens Ra Ranunkel: Hvor er de nu, dem jeg har støttet i kampen mod diskrimination?-
   De røvpuler dig dit usle kryb, og du har fuldt ud fortjent det.

   Kommentar by Fritz — 10. oktober 2010 @ 16:44

  6. Siden er tilsyneladende fjernet igen fra Facebook. Gad vide hvorfor?

   Kommentar by MT — 10. oktober 2010 @ 16:45

  7. Man skulle genhuse alle de humanistiske tosser i ghettoerne, så se hvor langt deres godhed rækker derude.

   Kommentar by hans L — 10. oktober 2010 @ 16:45

  8. Hvor længe indtil de etniske danskere må masse-evakueres fra området, ligesom grønlænderne blev fra Gellerup?

   Kommentar by Xylofon — 10. oktober 2010 @ 16:46

  9. ‘Gertrud Holm’ er ligesom GALAR ONKEL en nar man ikke kan nå, og havde der været retfærdighed til, så var begge to sendt til mellemøsten.

   Kommentar by Fritz — 10. oktober 2010 @ 16:50

  10. Ryan Ra Ranunkel skriver flg. i en kommentar til eget opslag på facebook i fredags:

   “tak til jer allesammen – jeg tror det der nu har gjort det ekstra svært er borgmesterens beslutning om at lade integrationsrådet repræsentere beboerne i vollsmose – jeg ved ikke rigtig hvad der går gennem borgmesterens hovede for det er abs…olut ikke smart – jeg har intet imod integrationsrådet og jeg støttede rådet før de fleste som sidder i rådet idag – en ting er sikkert INGEN “GAMMEL DANSKER” HAR HAFT STEMMERET TIL INTEGRATIONSRÅDET !!!!!!! til gengæld har vi i vollsmose et temmelig gammelt beboerdemokrati hvor ALLE beboerne i vollsmoses 9 afdelinger har stemmeret hvis de ellers gider bevæge sig ned til afdelingsmøderne !!!!
   For borgmesteren er demokrati åbenbart ligegyldigt bare det er de rigtige meninger der repræsenteres – men Kære anker – jeg er dansker og jeg er ikke repræsenteret af dit integrationsråd og det er der mange af os danskere der ikke er – vi har endnu heller ikke oplevet at integrationsrådet på nogen måde tideliger har forsøgt dialog med os beboere herude – det kan godt være de taler med deres egne landsmænd men som nævnt så har vi danskere altså ingen repræsentanter i det råd og vi får det ALDRIG.
   For ca 3 uger siden forsøgte jeg at få opbakning til en demo for alle vollsmoses beboere imod vold og optøjer – jeg opfordrede flere steder vores etniske medbeboer at kontakte mig for at få en demo op at køre — uden resultat – ingen kontaktede mig !!
   – Idag foreslog integrationsformanden det så – som om det var en idee de havede fostret, at vi skulle lave en demo – nu håber jeg da at vi danskere så ellers bliver inviteret.
   Kære borgmester at du ikke kan lide mine meninger fordi jeg siger sandheden er ok men at du skider på demokratiet er temmelig kritisk!!

   Idag var der en fra integrationsrådet der påpegede overfor mig at de sørme var demokratisk valgte – nej det er i ikke – i er valgte af jeres landsmænd til at varetage jeres egne problemstillinger! men i repræsentere altså ikke “gammeldanskerne”
   Integrationsrådet er altid og har altid været velkommen i mit univers og det samme gælder alle deres repræsentanter – en ting er sikkert – når i har forladt rådet kæmper jeg stadig for beboerne i vollsmose.”

   (Måske kunne Kim også gemme et screenshot af dette?)

   Kommentar by Peter — 10. oktober 2010 @ 17:02

  11. Og nu flytter slimklatten Akkari tilbage:

   http://jp.dk/indland/aar/article2208049.ece?ref=eblisterseneste

   Kommentar by Kenneth P — 10. oktober 2010 @ 17:09

  12. Ja. Hvad mener araberne egentligt om hvide, siden de kan finde på at behandle folk på den måde?

   Her er en, der åbenbart mener tyskere er en slags undermennesker, da han mener, de er neanderthalere !

   http://mostaqueali.blogspot.com/2010/03/are-germans-related-to-neanderthals.html

   “It is true that many Germans have strong physical attributes…….they like Africans are good at sports.

   Germans are also naturally aggressive.

   One foreign observer known to me described the German as very earthy……..in some respects quite simple, basic, literal, stupid.”

   Kommentar by Professor i interkulturel dialog og gangbangning ved Rosengård Universitetscenter — 10. oktober 2010 @ 17:10

  13. “endelig er der en, der tør sige sandheden” ?????

   Selvglad tåbe. Det er jo 20 år for sent.

   Herligt at han finder ud af, at det socialistiske sleskeri for islam ALDRIG belønnes

   Kommentar by tavsen — 10. oktober 2010 @ 17:12

  14. Mere fra Vollsmose:

   http://vollsmose.dk/da-DK/Sitetools/Nyheder/Brev%20til%20beboerne%20langs%20Vollsmose%20Alle.aspx

   Kommentar by Peter — 10. oktober 2010 @ 17:15

  15. HVOR er den talende slørhale Aasma Abdol-Hamid??

   Men det er måske hende, den rare sivbåd tænker på???

   Kommentar by tavsen — 10. oktober 2010 @ 17:42

  16. Endnu en naiv tåbe.Hvis folk ikke vil lære af historien,så må de lære på den hårde måde.Desværre er vi omgivet af historieløse tåber.Enhver ved at en forrædder er ildeset,både af dem han/hun forråder,men så sandelig også af dem man støtter.De burde vide at i samme øjeblik deres “nytteværdi”hører op,ja da står den på likvidering!Man kan jo bare se på nogle gamle fotos fra Sovjet.Det kan kaldes før & efter billeder,det fremgår tydeligt at folk pludselig forsvinder.De var ikke så gode til billedmanipulation dengang!

   Kommentar by karl3447 — 10. oktober 2010 @ 17:53

  17. Muslimerne er en ondartet og forbryderisk bakteriekultur.

   De lever som parasitter og tvinger andre til at betale til deres skadelige yngel.

   Gertrud Holm har været nyttig idiot og som passende bekomst burde hun overlade sine børn til de muslimske drenge.

   En rar lille voldtægt er a walk in the park for de muslimske drenge.

   Men synd for pigen at hun har en så forskruet mor.

   Kommentar by AntonK — 10. oktober 2010 @ 18:30

  18. “Det er én af grundene til, at vi nu flytter igen.”

   Jamen hvor mange gange har de flyttet og hvor mange gange skal de flytte? Og hvor skal de flytte hen til sidst?

   Kommentar by AN — 10. oktober 2010 @ 19:07

  19. “De kan slå mig ihjel men håbet om en verden med fred kan de ikke slå ihjel”.

   Sikke dog en KÆMPE idiot.

   Her har venstrefløjen arbejdet uendeligt hårdt for at hente en blodig etnisk og religiøs borgerkrig til landet og nu skal vi så høre på sådan en omgang frelst gejl.

   Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 10. oktober 2010 @ 21:28

  20. Hold kæft en vatpik. “Jeg har aldrig været så bange før.”
   Han skulle lige prøve at stå i nordkant-Basra og prøve at se hvordan muslimerne dernede ikke bare behandler soldaterne, men hinanden. Sådan en kønsløs vanskabning.

   Kommentar by HCB — 10. oktober 2010 @ 21:29

  21. Og så taler de om at rive ghettoerne ned! Nej, sørg i stedet for at samle alle problemerne i ghettoerne, i stedet for at sprede problemet til der hvor danskerne bor.

   Bedre ville selvfølgelig være hjemsendeler, men det har desværre lange udsigter.

   Kommentar by Lars H — 10. oktober 2010 @ 21:30

  22. 12

   Det med neanderthalerne er der noget om, men jeg er ikke flov over hvis jeg skulle have 4 % neanderthal dna i mig.

   Noget tyder på at neanderthalerne langt fra var brutale, som man før har troet:

   http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1317867/Prehistoric-humans-compassion-cared-others.html

   http://politiken.dk/videnskab/article965421.ece

   Kommentar by Lars H — 10. oktober 2010 @ 22:02

  23. Lidt hen ad Voldsmose, Nordvest , m.m.

   http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2010/10/10/10151518.htm

   Det lader til at Danmarks Radio nu er begyndt at grave lidt dybere i årsagerne til alle problemerne i vore Gettoer. Men igen er det som om DR gå imamernes ærinde. Hvorfor spørge lokalpolitikere om imamers mulighed for at “mægle” i konflikter?
   – prøver DR at være mental brandslukker?

   Ved vi ikke allerede at alle disse ”problemer” og ”misforståelser” og mangel på dialog, alt sammen bunder i et organiseret forsøg på, at presse danske myndigheder til at anerkende islamiske imamer og retslærde på lige fod med danske retssystem. De ønsker at stat, region eller lokal politikere acceptere et parallelt Sharia baseret retssystem. Vi så begyndende skridt omkring uroen ved Nettoen i Blågersgade, hvor der også dukkede imam mægling op som tilbud. Dette vil ske hyppigere og hyppigere, bare vent!

   I andre sammenhæng har lokal politikerne givet op se f.eks. Nordvest og Nørrebro bladet fra denne uge: http://www.e-pages.dk/bgmonline_nv/178/
   se side 1,2,3,4,5
   Det beskriver alt sammen den samme katastrofe, som i Voldsmose i Odense. Her i København lader det bare til, at politikerne ikke længere kan følge med. Problemerne omkring Smedetoften/Rentemestervej har stået på de sidste 2 – 3 år. Andelen er også ved at være over de berygtede 10 % muslimer i området. Så autonomi følelserne er ved at bryde frem. Det bedste ved det hele er at ungdomshuset ikke ligge langt der fra, og de har også fået problemer.

   mvh.
   Historyman

   Kommentar by Historyman — 10. oktober 2010 @ 23:42

  24. Ja men hele problemet er, at den religiøse pest Islam skal forvises fra Europa. Men der er intet at gøre ved den sociale udvikling, tingene må gå deres gang. Og politikerne vil ikke, kan ikke lære.

   De er ofre for de omstændigheder, de selv har sat i gang. Begyndende med EU. Men det ligger i tiden. Globaliseringen, informationens lynhurtige udvidelse, de muslimske landes selvproducerede fattigdom og til sidst indvandring i hele Europa.

   Netop på det tidspunkt hvor teorierne om at alle kulturer er lige gode florerede. Og hertil efterdønningerne fra kolonimagterne og den overdrevne nationalisme som førte til europæiske borgerkrige og de værste en humanistisk livsanskuelse, der nu viser sig at vende sig mod sine egne.

   Europa er historisk set på vej mod en gigantisk social katastrofe, der med stor sandsynlighed vil ende i borgerkrigslignende tilstande. Det bliver interessant at se, hvordan danske politiker vil klare den hurtigt voksende voldsmentalitet fra den afsporede muslimske ungdom som vokser med lynets hast. Deprimerende men historisk interessant.

   Kommentar by Machiavelli — 11. oktober 2010 @ 00:56

  25. Lars H. Der er jo ikke nogen, der er neanderthalere i dag. Vi stammer alle fra mange underlige aber, men evolutionen har gjort os anderledes end en sum af alle abernes karakteristika.

   Forresten er det sjovt , de har fundet ud af det her med neanderthalernes assimilation i homo sapiens, for det genopliver multiregionalitetshypotesen. Nu dur den enkle historie ikke “vi stammer alle fra den afrikanske Eva, som for 700000 år siden drog til eurasien!” Den blev jo brugt af de såkaldte antiracister i deres argumenter.

   Kommentar by Professor i interkulturel dialog og gangbangning ved Rosengård Universitetscenter — 11. oktober 2010 @ 01:05

  26. Ja, de hvide har brune forfædre. I de varme lande lever de brune og i de kolde de hvide. Og hvad kan vi så lære af den historie?

   Kommentar by Machiavelli — 11. oktober 2010 @ 01:25

  27. 10

   Uanset hvilket parti han tilhører, så velkommer jeg kritikken af integrationsråd, som bør stoppes – og ikke mindst hans kritik af borgmesterens manglende lytten til Ra og andre danske beboere i ghettoer.

   Store dele af venstrefløjen svigter danskere; mænd, kvinder og børn, der bor i ghettoer og i andre belastede og udsatte områder. Vi så det også med grønlændere i Gellerup, hvor det angiveligt var kommunen der hjalp med at flytte grønlændere ud af Gellerup! Venstrefløjen svigter danskere der ikke lige passer ind i multikultur ideologien og passer ind i islams fordomme.

   Kommentar by Liva — 11. oktober 2010 @ 10:41

  28. 27

   rettelse:

   Venstrefløjen svigter danskere der ikke lige passer ind i multikultur ideologien og som ikke passer ind i islams fordomme.

   Kommentar by Liva — 11. oktober 2010 @ 10:45

  29. Og så er der det med at piger og kvinder uden tørklæde ikke kan være i fred i bydelen – hvilket gør at danske familier mener det nødvendigt at flytte fra området. I samme bydel har en konservativ borgmester for ikke så længe siden delt priser ud til en gruppe kvinder, stort set alle i tørklæde. Nytækkeligt og multikulturelt og islamisk korrekt skjult håret, har de. Samme konservative borgmester har også pænt været til religiøst korrekt kønsadskilt fredagsbøn i moske.

   “Mandag d. 29. september 2008:
   Bydelsmødre Vollsmoses Diplomoverrækkelse var en stor succes. Odenses borgmester Jan Boye holdt en flot tale for de 18 stolte Bydelsmødre. De fik alle diplom, blomster, tørklæde og taske som bevis på, at de har gennemført kursus. Nu er de klar til at være Bydelsmødre ved at bruge deres erfaringer og nye viden til at hjælpe andre kvinder i Vollsmose.”

   h t t p://www.vollsmose.dk/De%20findes/Bydelsmodre/Nyheder.aspx

   Mere om mødre projektet:

   “”Bydelsmødre – aktivt medborgerskab i Vollsmose” er et samarbejde mellem Fyns almennyttige Boligselskab/Beboerrådgivningen i Vollsmose, Dansk Flygtningehjælp Fyn, Odense Kommune Etnisk Jobteam og Multikulturel Kvindeforening.

   Der er bevilget 971.000 kr. til projektet fra Integrationsministeriet frem til 1. juni 2009. ”Bydelsmødre” er en del af ministeriets ”Kvindeprogrammet: Nydanske kvinders ressourcer i fokus”. Projektet er opbygget efter ”Stadtteilmütter”-projektet i Berlin, og vi har tilpasset det danske forhold. Indtil videre har ministeriet bevilget penge til 12 Bydelsmødreprojekter på landsplan. I foråret 2009 drager bydelsmødrene fra Vollsmose på studiebesøg i Berlin.” (2008)

   h t t p://www.vollsmose.dk/da-DK/Sitetools/Nyheder/bydelsmodre.aspx

   “Projektet er opbygget efter ”Stadtteilmütter”-projektet i Berlin, og vi har tilpasset det danske forhold.”

   Danske forhold? Det er ikke og bliver aldrig danske forhold at indpakke kvinder og piger i hijab, burka og niqab. Det er udansk. En ikke-dansk skik. En skik der ikke på nogen måde fortjener en pris – i hvert fald ikke i Danmark eller i Vesten i det hele taget.

   Kommentar by Liva — 11. oktober 2010 @ 12:00

  30. Og så er der Kvinfos klamme tørklædeforherligelse og EU’s ditto VEIl projekt, som der kan læses om på dette link hvis nogen gider. Samme Kvinfo har mentor-ordninger i flere ghetto bebyggelser. Hvor det efterhånden er et særsyn at se kvinder uden tørklæde.

   h t t p://www.kvinfo.dk/side/266/tema/32/

   Når det er sagt, så håber jeg at der støttes op om Ranunkel – uanset partifarve. Han skal kunne sige sin mening i fred – uanset om det er i Vollsmose eller et hvilket som helst andet sted.

   Kommentar by Liva — 11. oktober 2010 @ 12:40

  31. -> 30

   Helt enig, han og alle andre, skal kunne sige deres mening uden så meget som trusler, om repressalier af nogen art.

   Indtil videre er der så ikke nogen støtte fra venstrefløjs miljøet som fx. Modkraft, Information etc. Men heldigvis blandt andet i kommentarerne her på stedet og selvfølgelig det i sig selv vigtige, at det bringes frem.

   Kommentar by anonym — 11. oktober 2010 @ 14:16

  32. ->22: Du har 96% chimpanse DNA i dig :-)

   To map the chimp genome, researchers used DNA from the blood of a male common chimpanzee (Pan troglodytes) named Clint, who lived at the Yerkes National Primate Research Center in Atlanta. Clint died last year from heart failure at the relatively young age of 24.

   A comparison of Clint’s genetic blueprints with that of the human genome shows that our closest living relatives share 96 percent of our DNA. The number of genetic differences between humans and chimps is ten times smaller than that between mice and rats.

   http://news.nationalgeographic.com/news/2005/08/0831_050831_chimp_genes.html

   Kommentar by Hodja — 11. oktober 2010 @ 14:41

  33. Disse tal underbygger, at det går helt galt når 10%, eller flere, af beboerne i et område er muslimske:

   http://gandalf-reconquista.blogspot.com/2006/11/have-you-daughter.html

   Kommentar by Ab initio — 11. oktober 2010 @ 15:04

  34. @33 Til Ab initio

   Mange tak for den oplysende statistik fra
   London. Det var noget af en øjenåbner!

   Mvh.
   Historyman

   Kommentar by Historyman — 11. oktober 2010 @ 15:30

  35. Ja, tak for linket Ab inito. Det er første gang jeg ser en så grundig gennemgang, der klart viser hvad almindelig sund fornuft allerede har fortalt.

   Mht. den lidt lavere grad af sex offences for boroughs med mere end 30% muslimer, så viser det vel netop at myndighederne har mindre greb om tingene i meget berigelses-tunge områder; overgrebene bliver i mindre grad anmeldt.

   Udgangspunktet for artiklen var ellers interessant nok i sig selv: Er der en korrelation mellem tidpunkterne for Ramadan gennem årene og muslimernes voldsudøvelse. Håber at han vender tilbage til den opgave på et tidspunkt.

   Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2010 @ 16:04

  36. Nomineret til mindst én Academy Award: Mister Ranunkel Faces Reality.
   Om et par år kommer opfølgeren: Ranunkel Strikes Back (fantastiske 3D-effekter).
   En halv generation senere: Son of Ranunkel (Halal-udgave)

   Kommentar by Crass Børsting — 11. oktober 2010 @ 20:33

  37. […] 10 oktober 2010 – Enhedslistens Ra Ranunkel: Hvor er de nu, dem jeg har støttet i kampen mod diskrimination? Under kommentarerne se: Gertrud skriver i tråden og 'kommentar til eget opslag på facebook i […]

   Pingback by Vollsmose: Enhedslistens kandidat Ryan Ra Ranunkel Olesen: Bølge af racistiske overfald på danskere » Balder Blog — 29. august 2011 @ 15:09

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper