11. oktober 2010

“Kære Kim Møller”

Jeg har dedikerede fjender. Herunder en bizar hatemail tilsendt undertegnede lørdag eftermiddag.

Kære Kim Møller

Det har længe kriblet i mine fingre og snurret i min mave. Jeg har endsige flere gange ligget søvnløs om natten og tænkt på dig. Og når jeg endelig er faldet i søvn, toner du frem i mine lykkeligste drømme. I går kom du ridende på en hingst (en hvid hingst – bare rolig) kun iført et bastskørt, og din skaldede isse var erstattet af en ordentlig løvemanke. På overkroppen glimtede svedperler. Du var nybarberet og bundløs. I drømmen har du et meget intenst blik da du pludselig hvisler: ”Festen er slut!”, hvorefter du i en adræt bevægelse hopper ned fra dyret og tager dets lem i munden. Alt imens du sender mig blikke, der på én gang er glubske og drillende. ”Og hva så?”, tænker du straks: ”Der er da mange der drømmer om sådan et mandfolk, som mig”. Og det har du selvfølgelig ret i Kim, men jeg er nu altså din største fan, og derfor skriver jeg til dig nu.

Uriasposten er en blog, men det behøver jeg jo ikke fortælle dig, søde. Det ved du jo godt. Du er så klog og det er jo dig, der har skabt den. Selv er jeg stor fan af blogs. Modeblogs, politiske blogs, livsstilsblogs – jeg kan bare ikke få nok. Særligt elsker jeg de blogs, der ikke som sådan har noget emne, og bare handler om Jannie fra Solrød Strand, der til daglig arbejder som Key Account Manager og har to børn og en halt mand. Hvorfor har du ikke sådan en blog, Kim?

For nu at komme til sagen, så skal du vide, at jeg synes du er en skidegod blogger. En af de bedste. Hands down! Selv hader jeg udlændinge som pesten. I sommer var jeg i Grækenland, og jeg kunne ikke udstå alle de fremmede mennesker, så jeg skyndte mig hjem igen til Ishøj, hvor jeg bor. Rejsebureauet havde ellers lovet mig end raceren ferie, men allerede i flyet kom jeg til at sidde ved siden af en kvinde med pakistanske aner. Hun havde dog ikke tørklæde på, hvilket var det eneste der reddede den dag. Generelt synes jeg, at tørklæder er kvindeundertrykkende og burde forbydes. Det er klart et af de største samfundsproblemer, som vi i Danmark har. Dét og så alle burkaerne. Og selvfølgelig moskéerne. Nå ja, og så kan jeg heller ikke fordrage alle de indvandrere, som ikke med det samme, de krydser grænsen, snakker flydende dansk og spiser flæskesteg. Føj! Kongehuset er selvfølgelig en undtagelse. Jeg ved, at du og alle dine læsere på Uriasposten, er enige.

Og nu kommer den: Den egentlige grund til, at jeg skriver. Sagen er, at jeg drømmer om at lave en blog sammen med dig. Jeg har masser af tid, da jeg er på kontanthjælp (Hvem gider arbejde, når man kan stikke 5 klik ned i lommen hver måned, uden at røre en finger?) og derfor synes jeg, at det ville være et ideelt partnerskab. Jeg kan nasse på alt din blogging know-how, og til gengæld skal jeg nok udføre alt hårde arbejde. Du skal være Egon Olsen, og jeg Benny og Keld.

I første omgang, bliver din primære opgave, at finde ud af, hvad vores blog skal handle om. Selv interesserer jeg mig meget for havekunst og incest. Det til trods for, at jeg bor i lejlighed og ingen børn har. Et andet emne kunne være, hvordan vi ønsker, at Danmark skal se ud om ti år. Ingen mangfoldighed, ingen mørke mennesker, ingen dumme shawarmaer, masser af brun sovs og kartofler, obligatoriske kakkelborde og chesterfieldsofaer og store flotte dannebrogsflag tatoveret i panden på alle de borgere, som har ret til at være her. Og så dig, som statsminister, Kim. Jeg ville elske, at kalde dig min fører.

Hvad siger du?

Kærlig hilsen

Kristoffer Eriksen

Oploadet Kl. 06:13 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18840/trackback

51 Comments »

 1. Tak for kaffe!
  Hvad går denne Kristoffer Eriksen mon ud på? Lyder mest af alt som om, han har rotter på loftet.

  Kommentar by Johansen — 11. oktober 2010 @ 06:22

 2. Ynkeligt…..

  Kommentar by BE — 11. oktober 2010 @ 06:29

 3. Den forvirrede virkeligheds drømmer kristoffer eriksen ser ud til at have valgt en forkert blogger til sit formål, et godt råd ville derfor være at henvise til en mentalt ligesindet net-terrorist! den underlige SoHansen eller bagerhjernen Zølle.
  Lige børn leger bedst!

  Kommentar by li — 11. oktober 2010 @ 06:44

 4. Venstrefkøjen her hjemme indeholder flere loonies end det burde være statistiskt muligt landets størrelse taget i betragtning

  Kommentar by J B — 11. oktober 2010 @ 06:46

 5. hahahahahahahahahahaha sjoveste indlæg på uriasposten nogensinde.

  Kommentar by Bertel — 11. oktober 2010 @ 06:50

 6. “Hvem gider arbejde, når man kan stikke 5 klik ned i lommen hver måned, uden at røre en finge” – rofl. Fantastisk skrevet :-)

  Kommentar by Nicolai K. — 11. oktober 2010 @ 07:13

 7. Jeg tror, jeg ved hvem det er, jeg kan kende det på stilen. Jeg tror sørme det er Margrethe Vestager i pseudonym. Hun kan godt lide kakkelborde og chesterfieldsofaer. Hun har sikkert siddet og lavet brevet i tankerne, mens hun ikke kunne falde i søvn.

  Iøvrigt er jeg enig med Margrethe i, at tørklæder, burkaer og moskeerne skal forbydes. Det er faktisk godt set, det skal hun have at vide. Og det er klart, det er en kvinde, siden hun febrilsk snakker om et lem i munden. Hvilket hænger godt sammen med at Kim Møller skal være nybarberet, have glimtede svedperler og være bundløs.Det er ikke bare drømme, det er seksuelle drømme.

  Drømme fra et neurotisk kvindeligt univers, et skrig efter et mandfolk, for nu da de radikale ikke længere har politisk magt, så er det tydeligt, at hun vil tages og mærke magten på en anden måde. Helst på et kakkelbord eller en chesterfieldsofa, det er tydeligt. Men godt skrevet, det skal hun have at vide.

  Kommentar by Machiavelli — 11. oktober 2010 @ 07:48

 8. Kristoffer Eriksen, du burde nok søge nærmeste læge og lige få balanceret din psykofarmaka. Skruen er løs igen.

  “Uriasposten er en blog, men det behøver jeg jo ikke fortælle dig, søde”

  det sidste ord “søde” vidner om det enten er en bøsse eller en kvinde der har skrevet mailen.

  Mon ikke der er vores allesammens Monica (shansen) der er på spil?

  Kommentar by hans L — 11. oktober 2010 @ 07:55

 9. Mon ikke selv Kold og Grundtvig ville synes, at al den uddannelse er spildt paa dette fjols?

  Hvad nytter flot dansk i skrift (og tale, velsagtens), naar idiotien er alt der kommer ud af det?

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 11. oktober 2010 @ 08:00

 10. Naar Nazi kortet traekkes, som (ogsaa) sket her, saa viser det i oevrigt afmagt; at Kim er foran i kampen!

  Fortsaet Kim.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 11. oktober 2010 @ 08:05

 11. Genkender jeg Carsten Jensens prosa?

  Kommentar by Scarlet P — 11. oktober 2010 @ 08:35

 12. Ja, prosaen er fin, så det kan ikke være Shansen.

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 11. oktober 2010 @ 08:47

 13. Det minder mig om hvad filmbladet Empire skrev om Rambo 3: “Sine steder virker det som en homoseksuel sadomasochistisk fantasi”

  Kommentar by Kenny Starfighter — 11. oktober 2010 @ 09:19

 14. Vi Socialdemokrater

  Er meget stolte over alle vores floskler, klicheer, overfladiske udgydelser bliver taget til sig, af den uvidende del af befolkningen, der ikke har indsigt nok i, hvad der foregår i samfundet. Disse naive tåber er vores fremtidige stemmekvæg sammen med vores stor import af gedehyrde kvalificerede muhammed afrettede underkastede uselvstændig tænkende mennesker fra mellemøsten.
  Dem kan vi socialdemokrater bilde alt ind, de er ude af stand til at forstå, hvad vores selvberigende pamper politik går ud på. Det glæder os socialpamper umådeligt meget, at disse overfladiske kliche rablende tåber, forstår hvor vigtigt det er for os selvberiger socialpampere, at vi får gjort tørklædeproblematikken til at handle om ligegyldigt 30g stof, som ikke står til diskusion om, skal indføres på alle kvindehoveder, selvfølgelig af hensyn til integrationen og kvindernes sikkerhed, så de ikke får sten kastet i hoved, det kan alle vel forstå. Tillige kan denne imødekommende gestus overfor vores underkastede muhammed udøver, vise hvor glade vi social korrupte er for deres sociale afrettelses metoder, for på den måde kan vi få lukket kæften på vores stemme tilraner Pia Kjærsgaard, når vi social diktatorer herved får proppet den socialdemoniske ulydige andenrangs kone i den berigende muhammedaner affaldssæk.
  Vi sociale tusk, fusk og luske HELLEige har stor forståelse for mangfoldigheden, som med tiden som vi får mere magt efterhånden som gedeknep….øh gedehyrde muhammedanerne flittigt formere sig, går over i den socialistiske enfoldighed, hvor vi alle er lige ens dumme, undtagen os socialpampere, der ikke lige behøver mænge os med vores muhammed adlyder eller andre undersåtter, der bare skal gøre hvad vi siger, men bestemt ikke forlange at for rettigheder til at gøre som os socialdiktator.
  Vi socialuansvarlige går selvfølgelig ind for moskéer på hvert gadehjørne, hvem husker ikke de mangfoldige udkonkurrerede kinesiske grillbare tilbage i fortiden vi havde på hvert gadehjørne, som vi socialfuskere nu kan bilde de overfladiske fladskærms ejere ind, bare bliver erstattet med lige så fredelige fedtduftende berigende kulturelle moskéer, det der ingen grund til at frygte, fordi vi socialhjernelamme har et virkeligt fint samarbejde med alle imam afretterne, vi lytter intenst til deres gode sociale samarbejds råd, om hvordan vi socialdhimmier bedst kan behage og efterkomme disse lærde muhammed fortolkers krav.
  Der bestemt ingen grund til at frygte lokummet spræn…øh, brænder, fordi vores allesammens glade enfoldige floskel,kliche sluger, nok skal kaste om sig med vores fint opbyggede fordomme imod ulydige Dansker, der ikke har forstået, at i et socialistisk samfund er det bedst at tie yndefuldt ellers kommer vores samarbejds partner Zinke Stamperacist efter dem.
  Vi socialluskere er så glade for de enfoldige mangfoldige glade overflade mennesker, der følger vores floskler og udbreder uvidenheden om at fredens religion islam kun har noget med sovs og kartofler at gøre.

  Mvh
  Egon

  Medlem af rådet for floskel og kliche udbredelsen blandt uoplyste borger.
  Motto: Sprængt lokum er det samme som million bøf, bare tilberedt af muhammedaner!

  Kommentar by li — 11. oktober 2010 @ 09:32

 15. Han er ikke rask Kim! Gem den email i tilfælde af der en dag sker noget ubehageligt så vis den til politiet.

  Kommentar by Martin — 11. oktober 2010 @ 09:39

 16. Når psykiatrien engang er nået længere, har de en diagnose for det, som Kristoffer Eriksen fejler…

  Kommentar by Jern Henrik — 11. oktober 2010 @ 09:43

 17. Noget tyder på er det er et seksuelt frustreret og kærlighedssøgende arbejdsløst kvindemenneske. Ikke skrevet helt så ubehjælpsomt som den berygtede Monika S. Hansen, men alligevel noget i samme stil.

  Jeg ved ikke hvorfor du bringer denne mail? jeg går ud fra at venstre loonierne sender masser af den slags gylle afsted.

  Kommentar by Henrik Hansen — 11. oktober 2010 @ 09:52

 18. Man må erkende, at den indledende drømmesekvens afslører et… ahem… skal vi sige “interessant” sjæleliv.
  Ellers vel endnu et patetisk udtryk for den “progressive” fløjs ynkelige mangel på argumentationskraft. De samler tilsyneladende mange tosser op derude.

  Kommentar by polinos — 11. oktober 2010 @ 10:22

 19. Det kunne jo være at Monika, har deltaget på et af Kbh. beskæftigelses kurser i faget “prosa i maxistisk kontekst”

  Nå nej, det er rigtigt Kbh. har en masse mennesker ansat, stort hus, masser af PC, men ingen “kunder”, dem er der ikke rigtigt blevet råd til endnu.

  Kommentar by hans L — 11. oktober 2010 @ 10:24

 20. Den bizare hatemail kører på temaet ‘den (latent) homoseksuelle nazist’, et tema som er blevet populært på venstrefløjen siden filmen
  ‘Men, Heroes and Gay Nazis’

  Kommentar by traveler — 11. oktober 2010 @ 10:34

 21. De venstreradikale med deres ulidelige perversitet. Ulækkert og misantropisk i sin natur, sådan er deres indstilling altså.

  Her i Sverige :

  http://www.facebook.com/group.php?gid=157277890964050&ref=share

  Mordet på Elin Krantz var altså åbenbart en af de såkaldte perverse og brutale overfaldsvoldtægter, som der jo sker mindst en af om dagen i Sverige.

  Medierne dækker endnu engang sandheden til med tvetydigheder.

  Forresten, hvad laver en 27-årig kvinde også alene i et tog kl 5 om natten?

  Kommentar by Professor i interkulturel dialog og gangbangning ved Rosengård Universitetscenter — 11. oktober 2010 @ 10:39

 22. “hingst (en hvid hingst – bare rolig) kun iført et bastskørt,”

  Må ha set ret sjov ud den hest. :)

  Kommentar by Liva — 11. oktober 2010 @ 10:49

 23. Den mail er ærlig talt lidt skræmmende, men mon ikke bare den er skrevet af et par halvstore skarnsknægte? Måske af et par AFA’ere, der var samlet til lidt lørdagshygge.

  Kommentar by Egtvedpigen — 11. oktober 2010 @ 11:46

 24. Kommentar af Egtvedpigen

  Har du ikke forstået min pige, at det er Margrethe Jelved. Margrethe!!!pigen med de våde drømme.

  Kommentar by Machiavelli — 11. oktober 2010 @ 12:31

 25. Skræmmende? Nej, den er sgu da skæg. Tænk hvis muslimer og andre voldspsykopater kunne finde ud af at få afløb for deres agressioner på samme måde; Danmark ville da blive klart sjovere :-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2010 @ 13:45

 26. Det er altid ubehageligt at få anonyme breve og opringninger, hvoraf det fremgår, at nogen gør sig syge tanker om en. Jeg er enig med Martin/15.

  Kommentar by Heather — 11. oktober 2010 @ 13:53

 27. # 14 aka Egon aka li

  Dem du henviser til, i dit motto, de såkaldte “Muhammedanere”, er det de samme som også bliver benævnt som; “knald-perler” og er kendt for at, kunne rydde en togvogn eller stor bybus, på 1/10 sekund?

  PS. Jeg vil gerne levere det brune men “Knald-perlen” må selv agere ketchup…

  Kommentar by Ab initio — 11. oktober 2010 @ 14:43

 28. Virker forvirret og ondskabsfuldt!

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 11. oktober 2010 @ 14:54

 29. “Selv interesserer jeg mig meget for havekunst og incest. Det til trods for, at jeg bor i lejlighed og ingen børn har.”
  Total bims, men meget morsomt på en lidt skræmmende måde?

  Kommentar by Kenneth P — 11. oktober 2010 @ 15:14

 30. 15 og 26

  Det vides vel egentlig ikke om det er en syg person. Mailen kan vel også være lavet af en kunstner. Men under alle omstændigheder er det nok en god idé at gemme mailen – og det bliver den jo så også her på bloggen – om ikke andet.

  Mailen minder lidt om det politiker Manu Sareen har været udsat for af to velklædte mænd der på en pervers venlig måde bad (truede) politikeren om ikke at hjælpe deres kvinder… (den episoden har jeg linket til i en anden tråd)

  Samme perverse form for ‘venlighed’ har jeg i øvrigt selv oplevet hos NOGLE koran opdragede når jeg har debatteret islam og integration. Det er ret ulækkert – på en gang komisk og skræmmende.

  Kommentar by Liva — 11. oktober 2010 @ 15:25

 31. Hvor sødt. Det er jo hel morten korch.

  Hvad siger Ip adressen?

  Kommentar by Goofy — 11. oktober 2010 @ 16:13

 32. Skræmmende og truende? Hvis man rent faktisk modtager trusler og deciderede ondskabsfuldheder, så kan jeg godt se, at også en tekst som den her kan være meget lidt velkommen. Men hvis f.eks. jeg selv, der ikke er vant til at modtage modbydelige breve (bortset fra dem, som Skat sender) skulle modtage sådan et, så ville jeg sgu more mig mere over det, end blive bekymret. Jeg finder ingen trusler i det; heller ikke antydede.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2010 @ 16:15

 33. -> Flere

  Jeg har en god ide om afsenderen, hverken Shansen elle Zølck, men en yngre politisk korrekt journalist. Den dag jeg kan dokumentere ophavet, skal jeg nok blogge mere om sagen her på Uriasposten.

  IP-adressen peger så vidt jeg kan se mod København. Det giver ikke meget at arbejde med.

  Kommentar by Kim Møller — 11. oktober 2010 @ 16:23

 34. Tekstens indhold er uden substans og helt igennem uinteressant, men formen er sine steder rimeligt opfindsom. Teksten har dog ingen stor underholdningsværdi, og jeg er glad for, jeg ikke skal skrive en opgave på 10 sider om den, men den er dog lige en tand mindre kedsommelig end Georg Metz’ ulideligt kedsommelige smørerier.
  Nogen hate-mail synes jeg dog ikke, den bør karakteriseres som; jeg ser den som et miks af plat drilleri og mindre begavet politisk satire.

  Kommentar by dem — 11. oktober 2010 @ 17:03

 35. #33 – enig, Kim, det er sandsynligvis en selvbevidst, men harmløs, person fra den politisk korrekte del af den kreative klasse. Menneskeforagten driver jo som honning ned af det giftige, men velskrevne indlæg. Carsten Jensen eller min egen røde svigermor på sin fjerde mojito kunne ikke have gjort det bedre… :)

  Men det er selvfølgelig altid lidt ubehageligt at få et ufiltreret indblik i deres psyke. De vil så gerne være tolerante og rummelige, men de hader – deres hadeliste er lang, og de står som regel selv øverst.

  Kommentar by Signe — 11. oktober 2010 @ 17:32

 36. Du burde oprette et afsnit på din blog, der hedder “noveller fra venner og fjender”. Så kunne vi alle sende små eventyr ind, som du kunne publicerer. Jeg tror, det ville blive et hit ;-)

  Kommentar by Frederik — 11. oktober 2010 @ 17:54

 37. Nej Shansen er det næppe,så havde der været masser af stavefejl. ;-)

  Kommentar by Spinner — 11. oktober 2010 @ 18:13

 38. Det er jo et meget sjovt indlæg, manden er jo blæst i hovedet.

  Du få en plovmand snarest som støttebidrag for dit ihærdige engagement med din blog. Kan kun opfordre Kims læsere til at støtte ham økonomisk.

  Kommentar by Gøgler — 11. oktober 2010 @ 19:22

 39. < Kan kun opfordre Kims læsere til at støtte ham økonomisk.<

  Kunne jeg da også godt finde på. :)
  Kommer jo her næsten hver dag,og vil da gerne støtte et godt stykke arbejde.

  Kommentar by Spinner — 11. oktober 2010 @ 20:08

 40. Masturbationsprosa, morsom at læse for os andre, måske knap så morsom at være personlig modtager af.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. oktober 2010 @ 20:18

 41. Måske er det Insane Brøgger som står bag? ;-) Hun har det jo med at anklage folk for at være nazister. Eller Runesten Englebræk? Eller Georg Hetz? etc etc etc…….

  Kommentar by mea culpa — 11. oktober 2010 @ 20:29

 42. Interessant er det dog, at den selvfede idiot der tydeligvis elsker sit eget åh-så-studentikose påtaget intellektuelle skrivesprog i et langt associationstrick sammenkæder sociale overførselsindkomster og incest med højrepolitik … og med homo-erotik.

  Så meget for den tolerante venstrefløj.

  Næste projekt for en journaliststuderende eller blot en ivrig blogger burde være at gennemgå optagelser fra rydningen af ungeren (ha, fucking-ha) og Christiania balladen(/erne) og tage audio-caps af alle de gange der råbes “bøsser” og “bøsserøve” af politiet.

  Puha, det er svært at være PK i Danmark.

  Kommentar by kbh — 11. oktober 2010 @ 22:12

 43. Hvor mange af Uriaspostens læsere af Kim Møller selv? Jeg spørger, fordi mange af indlæggene, for en sprognørd, lyder meget ens. Indlæg 38 af Gøgler. Hvem har skrevet dette indlæg? Kim Møller? Spirer manher en mand, der ønsker at tjene lidt håndøre? ..

  Kommentar by Desperat — 11. oktober 2010 @ 23:06

 44. #43 For en (selvbestaltet) sprognørd er dit indlæg overraskende usammenhængende og har flere alvorlige mangler, Desperat.

  Men man forstår sandelig godt, hvorfor du har valgt netop det tilnavn.
  Bedre held næste gang – øvelse gør som bekendt mester :D

  Kommentar by Bjovulf — 11. oktober 2010 @ 23:28

 45. 43.Desperat

  Skidne indlæg fra skidne personer…… man kan vænne sig til meget.

  Forøvrigt, har du reflekteret lidt over om det skulle være en projektion du der fik begået, Desperat ?

  Jeg kan måske hjælpe dig lidt på vej med denne almindelighed om, at tyv tror alle stjæler.

  Kommentar by Vivi Andersen — 12. oktober 2010 @ 02:07

 46. -> Desperat

  “Hvor mange af Uriaspostens læsere af Kim Møller selv? Jeg spørger, fordi mange af indlæggene, for en sprognørd, lyder meget ens. Indlæg 38 af Gøgler. Hvem har skrevet dette indlæg? Kim Møller? Spirer manher en mand, der ønsker at tjene lidt håndøre? ..”

  En helt igennem underlødig insinuation. Jeg skriver selvfølgelig ikke i andre navne end mit eget.

  Kommentar by Kim Møller — 12. oktober 2010 @ 03:56

 47. @45 Vivi Andersen
  og
  @46 Kim

  Ja, der kunne vist udmærket være tale om een eller anden politisk modstander, som måtte være misundelig over Uriaspostens succes og derfor griber til dèn slags åndssvage beskyldninger?

  Stavefejlene kunne da også så ganske udmærket tyde i retning af vore allesammens kære radikale rødskriger, som jeg selv har haft mistænkt for netop at spæde debatterne på sin fornemt postulerede “netavis” P77 op med (støtte)indlæg i falsk navn.

  Dèt kunne hun så åbenbart ikke lide, hvorefter hun begyndte at slette i undertegnedes indlæg i pågældende tråd (oprindeligt omhandlende en undersøgelse, der viste påfaldende stigende homofobi i Holland, som hun selvfølgelig tolkede som “højredrejningens” skyld, hvorimod jeg naturligvis måtte påpege at problemet nok snarere hang sammen med islamisk indvandring) og true med IP-spærring…Akja, man er vel nok “tolerant”?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 12. oktober 2010 @ 09:47

 48. Jeg forestiller mig, at mailen er skrevet af en journalist. Vedkommende har sandsynligvis været i praktik på Politiken.

  Kommentar by . — 12. oktober 2010 @ 11:47

 49. “43”
  Der er heldigvis længe imellem, at man møder et så ubehjælpsomt dansk
  som det “Desperat” optræder med. Hvorfor kalder du dig ikke “analfabet”?
  Er du en indvandrer der har pjækket fra danskundervisningen? Eller er du bare ordblind?

  Kommentar by Binee — 12. oktober 2010 @ 12:54

 50. @binee
  Der mangler komma efter ‘dansk’ og ‘indvandrer’.

  Kommentar by Mols — 13. oktober 2010 @ 00:09

 51. http://funnyhaha.dk/video/den+dag+df+s%C3%A5+lyset-528.html

  Kommentar by lol — 11. april 2012 @ 15:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper