11. oktober 2010

AK81, dansk-libenesiske Mazdak Fabrizius og antikristne Thor Becker Koba

Ligesom de fleste danskere, ser jeg hellere den hårde kriminalitet styres af rockere fremfor indvandrerbander, men det må ikke forveksles med sympati for nogen af parterne. Forleden satte BT spot på AK81, og beskrev blandt andet tre episoder. Her lidt om det ene overfald.

“Sandberg, der er leder af AK81 i København, blev for en uge siden tiltalt for at have givet ordre til to drab – og for at have sendt fire biler fyldt med medlemmer af AK81 og HA på tæsketogt gennem København i august 2009.

– De steg alle ud af bilerne og kom over til indvandreren, som de begyndte at slå på med de medbragte stave, ratlåse og store maglite-lygter. På et tidspunkt tog Thor Koba… en hammer og slog indvandreren i hovedet med den spidse ende, så der stod en stor blodstråle op, fortalte AK81eren MFP, der deltog i overfaldet, senere i retten.”

Blandt de dømte var ‘præsidenten’ for AK81 i København, den 24-årige dansk-libaneser Mazdak Fabrizius,, der fik halvandet års fængsel for sin deltagelse i kølleoverfaldet ved Brorsons Kirke.

For tre år siden, i 2007, blev den dengang 21-årige Mazdak portrætteret som en en succeshistorie i ungdomsbladet Chili. Han var blevet selvstændig erhvervsdrivende med et ‘kørende bilvask’-koncept, og nu fremhævet i en artikel om direktører under 25. I dag sidder han fængslet for overfald på det politiet betegner som tilfældige indvandrere, angiveligt som hævn for indvandrerbandes skud mod pushere dagen forinden.

Selvom HA og indvandrerbander rekrutterer med ‘dem og os’-argumentation, så handler det først og fremmest om dominans over et lukrativt kriminelt marked. Skulle man se det hele som en kulturel eller religiøs konflikt, så er der indlysende forskelle på grupperne. Hvor Blågårdsbandens Lille A eksempelvis er en meget religiøs muslim, så er AK81’erne på ingen måde en kristen modpol. Thor Becker Koba, manden der i den omtalte sag førte hammeren, har ligefrem tattoveret ‘666’, symbolet på antikrist hen over den ene kind.

Oploadet Kl. 16:17 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/18858/trackback

15 Comments »

 1. En “pragteksemplar”, en “rollemodel” af en muslimsk indvandrer, der begår alvorlig kriminalitet!
  Har jeg ikke hørt det før?
  Pressen, eller hvem der nu finder disse “succeshistorier”, må være nøjsomme med hensyn til kriterier for at være en succes, eller desperate efter at bringe succeshistorier fra den front.

  Kommentar by Jens A — 11. oktober 2010 @ 17:01

 2. Helt enig Kim. Bare fordi AK81 fremstiller sigselv som “beskyttere” af Danmark, så må man aldrig glemme at der er tale om hårdkogte kriminelle, hvoraf en del af dem jo selv er perkere.
  Deres kamp har intet med vort fremmed-problem at gøre, bortset fra at det altsammen handler om kriminalitet.
  HA og AK81 er ikke “vores” venner og bliver det aldrig. De er forbrydere og endda af den farlige slags, man helst skal undgå.

  Kommentar by Kenneth P — 11. oktober 2010 @ 20:01

 3. Gale køtere af forskellig race, Prügel hätten sie alle haben sollen.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. oktober 2010 @ 20:12

 4. Men hov! Imens vi alle har vendt blikket mod Manu Sareen i håb om at se løsningen på integrationsproblemerne åbenbare sig, har AK81 i al ubemærkethed gjort hvad ingen andre har været i stand til: Det er lykkedes dem at inkludere libanesere og satanister blandt etniske danskere og få dem til at arbejde side om side med hammer i hånd for en fælles sag.

  Det er en succeshistorie for integrationen! Det ville være for dumt, hvis Københavns Kommune lod den guldgrube af erfaringer om kulturmødet, som er høstet af AK81, gå tabt. Vi skal se denne organisation som en ressource, og ikke i en irrationel angst for det fremmede ekskludere mennesker fra vort fællesskab, der sikkert ville udgøre glimrende rollemodeller på gadeplan. Med andre ord: De skal da være integrationskonsulenter, hver og en!

  Kommentar by Scarlet P — 11. oktober 2010 @ 20:56

 5. Jeg har intet til overs for AK81. De har ødelagt langt mere for os der er imod multi-kultur end de har hjulpet.

  Nå ja, og så er de nogle kriminelle sinker.

  Kommentar by kbh — 11. oktober 2010 @ 21:45

 6. Det tæerkrummende poserede billede ligner et jeg husker af ham Vollsmose-kalorius der skød de to israelere i butikscentret. Han var også tidligere blevet udskreget til det hotteste hotte inden for integrationsindustriens afdeling for våde drømme.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 11. oktober 2010 @ 22:20

 7. Vi bliver pulet i hoved og røv hver evig eneste dag(og vi skal oven i købet betale for det). Det bliver sku næsten en befrielse når løgnhalsen og soen kommer til magten og giver dette lorteland blodhugget, så vi kan starte på en frisk og få renset ud(fjender og fjenders venner).

  Kommentar by Fritz — 11. oktober 2010 @ 22:56

 8. “Hvor Blågårdsbandens Lille A eksempelvis er en meget religiøs muslim, så er AK81′erne på ingen måde en kristen modpol. Thor Becker Koba, manden der i den omtalte sag førte hammeren, har ligefrem tattoveret ‘666′, symbolet på antikrist hen over den ene kind.”

  Alene navnet Hells Angels forklarer vel, at der ikke er tale om en forening af kristne. Heavens Angels derimod…

  Kommentar by Ole — 12. oktober 2010 @ 06:36

 9. For et stykke tid siden blev Hells Angels bortvist fra Strøget, da de gik tur med deres muslimske brødre fra Tyrkiet. Så at Hells Angels og AK81 skulle være del af en kamp mod multikultur og islamiseringen, er vist en misforståelse nok fremkommet efter Jønkes manifest.

  Er alvorligt bange for der er gået globalisering og storpolitik i den, også for de engang så danske vikinger, alt handler tilsynladende om penge. Bare ærgeligt de formår at hverve danske unge til deres beskidte arbejde, så de kan sidde i ro og mag og skovle penge ind til deres globale, multikulturelle “forening”.

  Kommentar by Morten Olsen — 12. oktober 2010 @ 08:13

 10. HA ville konvertere til islam for de fleste medlemmers vedkommende, hvis der var flere penge i det religiøse standpunkt. Forbrydere kommer ikke til at vinde kulturkampen for os. Situationen kræver derimod at lovlydige borgere træder i karakter.

  Kommentar by . — 12. oktober 2010 @ 12:04

 11. Succeshistorie, rollemodel! tja.

  Kommentar by Andreas — 12. oktober 2010 @ 17:34

 12. bare vær glad for der er nogen der tør gøre noget i stedet for bare at sidde og tude bag en skræm!! Thor Koba PROSPECT HELLS ANGELS SOUTH END

  Kommentar by Thor Koba — 31. december 2010 @ 22:29

 13. De er alle en flok kriminelle som skulle have haft en bedre opdragelse fra barndommen af, det er satme en skam at de ikke alle fik livstid som de gør i usa, så skulle de satme nok ende med at drukne i tårer. Bander er for folk som ikke kan klare sig selv

  Kommentar by Fuck bander — 4. februar 2011 @ 00:04

 14. Sjovt at sidde og læse om folk herinde betegner sig som kristne, med deres araberfobi..

  Jeshua = Jesus var pælistinenser altså araber.

  Det samme gjaldt Moses.
  De var alle 3 araber..

  Hahahaha en god latter til lattermusklen..

  Kommentar by Bernstein — 27. marts 2011 @ 13:27

 15. I havde måske regnet med Jesus var, svensker eller dansker fra Vejle ???
  Hahaha

  Nej sandheden er nu, at alle profeterne er araber , det samme med jeres relgion, hvis nu i overhovdet er kristne, hvilket man ikke finder mange af i Danmark.
  Jeg er hverken kristen eller muslim, men jøde og er bosat i israel..

  Kommentar by Bernstein — 27. marts 2011 @ 13:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper