17. oktober 2010

Ammar Doosh, prisbelønnet rollemodel udi integration og integrationsfornægtende islamist

Talentmassen på den islamiske side af integrationsindustrien er ikke enorm, som det kan ses på Hodjanernes blog. I Århus er Ammar Doosh ansat som rollemodel i Vejledningscentret for Uddannelse- og Arbejder (VCUA), der blandt andet er støttet af Integrationsministeriet og Århus kommune. Konkret er han tilknyttet Gellerup-projektet Be smart, der tidligere på året fik en andenplads på den årlige Rollemodel Camp, der blev afholdt i Svendborg.

VCUA beskrivers Ammar Dooshs arbejdsfunktion således…

“Ammar’s arbejdsopgaver i VCUA vil hovedsageligt være at stå for planlægning og gennemførelse af projektet “Bidrag til inklusion”, herunder afholdelse af Unge-aftener samt arrangere en ungekonference…. Til sidst er Ammar blevet pålagt ansvaret for det opsøgende arbejde overfor VCUA’s målgruppe, heri afholdelse af foredrag om selverkendelse og dermed styrkelse af deres selvtillid.”

(VCUA, medarbejderprofil)

(VCUA, Unge fra Gellerup fik Århus på 2. pladsen)

Såvidt rollemodelen Ammar Doosh. Her lidt om islamisten Ammar Doosh, der online ikke lægger fingrene imellem i forhold til det han i andre sammenhænge har omtalt som “den fare der er ved integration”.

I et to-delt video-foredrag som han har lagt på sin Youtube-profil (SisysahDK), går han i rette med integration, og behandler “aspektet med en demokratisk udgave af Islam og hvorfor det er forkert og forbudt”. Klare tegn på et Hizb ut-Tahrir-medlemskab.

Ammar Doosh: Islam vil ændre hele samfundet. Den accepterer ikke kompromis-løsninger så at sige. Derfor går Islam ikke ind for integration. Den går ikke ind for at vi ændrer eller tilpasser vores værdier, blot fordi det er det, der er gældende i realiteten. Da vi bekender os til… shahada, så betyder det også at der er ingen der fortjener at blive tilbedt, der er ikke nogen der fortjener at blive adlydt, der er ikke nogen der fortjener at lovgive uden om vores [arabisk], og den her shahada, den går det umuligt, at der er noget der hedder integration. Den adskiller ligesom det rene fra det beskidte… Hvordan vil man forsøge at sammenblande Allahs ret og menneskenes ret, og så lave en kompromis-løsning – det kan ikke lade sig gøre… lige netop vores standpunkt overfor kuffar… Der er ikke noget der hedder, at integrere sig, at gå på kompromis med vores værdier, vores identitet… Allah er sandheden, og alt der falder uden om Guds [arabisk] er falskheden. Allahs [arabisk] har fastlagt muslimens standpunkt overfor det vi står overfor i dag, overfor integration, overfor assimilation. Vores standpunkt er at Allahs [arabisk] er sandheden. Alt der udspringer fra Allah, alle de systemer, alle de ideer, alle værdier, den identitet der udspringer – det er sandheden. Og så siger Allahs [arabisk]… alt det der påkaldes udenom Allah, det er falskheden. Det vil sige alle deres friheder, alle deres rettigheder, alle deres menneskerettigheder, alle deres personlige friheder, religionsfriheden, ytringsfriheden. Alle de menneskeskabte love, regler og systemer, det er [arabisk], Allah siger det er [arabisk] – det er falskheden. Og jeg tilhører kun sandheden. Jeg har underkastet mig sandheden. Jeg underkaster mig ikke falskheden, derfor kan jeg ikke sammenblande vand og olie, der er den her udskillelsesproces, de kan ikke gå sammen. Det er det samme med muslimen og med kuffar, han ikke sammenblande sig… Vi må ikke splitte vores identiteter, bare fordi vi nu bor i Danmark… Vores identitet kender ikke til landegrænser. Den kender ikke til barrierer, den kender ikke til nogen som helst der kan stoppe den, det eneste den kender til, det er at slå igennem, og nedlægge alt andet… Logikken er jo, at ligegyldigt hvor han [muslimen] er, så er han stadig på Allahs jord. Det er ligegyldigt om det er Danmark eller Irak. Så er det stadig Allahs [arabisk] der har givet mig den her jord. (del 1)

“Og vi skal også vide, at vi er en del af den islamiske Ummah – altså den Ummah, som igennem flere århundreder har haft en mægtig baggrund – den har ledt menneskeheden fra mørke til lys. Det er den her Ummah, vi tilhører og ikke den her ødelagde kuffarkultur, de her kuffarsamfund, de her kuffarfriheder. Det er det her muslimen han tilhører. Så vi skal forstå, at den her islamiske Ummah, det er en løve der ligesom er lænket. Den er lænket af kuffaren og alle deres nationalistiske projekter, de har sat i gang… Det er meget alvorligt at bekende sig til den vestlige kultur, at bekende sig til Euro-Islam, eller bekende sig til en moderat udgave af Islam. Islam er Islam… De [kuffar] vil ikke være tilfredse, før vi gør sekularismen og islam til een del – vi sammenblander de her to. De vil ikke være tilfredse, førend vi giver afkald på koncepter, som giver dem søvnløse nætter i Tjetjenien, Irak, Afghanistan og Palæstina – De her koncepter så som jihad og kalifatet – det er netop det, der giver dem søvnløse nætter, de her kuffar. (del 2)

(Youtube, SiyasahDK: Integration, Identitet og Islam, del I & II)

Oploadet Kl. 13:43 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/19049/trackback

38 Comments »

 1. Fy for hulen en klam ka´rl !

  Nå, men han demonstrere jo ganske glimrende dette udsagn at muslimer, dem kan man ikke stole på over en dørtærskel !

  Gør man det alligevel skal man være parat til at få en “kniv i ryggen”.

  Kommentar by Vivi Andersen — 17. oktober 2010 @ 13:55

 2. “Til sidst er Ammar blevet pålagt ansvaret for det opsøgende arbejde overfor VCUA’s målgruppe, heri afholdelse af foredrag om selverkendelse og dermed styrkelse af deres selvtillid.”

  Som at sætte ulven til at vogte får!

  Kommentar by Egtvedpigen — 17. oktober 2010 @ 14:17

 3. Tusind tak Kim for dit utrættelige arbejde med at afsløre hvilken 5. kolonne islam virkeligt er. De æder samfundet op indefra ligesom en kræftbyld. Ærgeligt at de gængse medier ikke er vågnet op til dåd endnu. Men det kommer vel en dag må man håbe.

  Kommentar by Kenneth P — 17. oktober 2010 @ 14:18

 4. Han er vist også her ‘Dawahbærer’ på Facebook (med et link til al-dawah.dk)

  “Website: al-dawah.dk
  Firmabeskrivelse: Dette er fortsættelsen af Konverteret Til Islam, som Facebook valgte at lukke ned.

  Mission: Vores arbejde er at opbygge muslimernes psyke og personligheder, således at vi, som dawahbærer, er i stand til at beskytte muslimernes identitet i Danmark. Måden vi gør det på er gennem at opbygge personlighederne på samme måde som sahabah blev opbygget og derefter at fremvise svaghederne i deres systemer, således at Islam står som det eneste alternativ til hele verden.”
  http://da-dk.facebook.com/pages/Dawahbaerer-i-Danmark/131688573536268?v=info

  Fra Al-dawah.dk:

  “Da’wah Studiecenter – er et kommunikationsredskab, som har til formål at bane vejen for en bedre forståelse af Islam i det danske samfund, og affærdige fordomme der eksisterer om Islam, samt tilbagevise det misvisende billede af Islam, som danske medier og politikere forsøger at tegne. Dette kan ske gennem afholdelse af foredrag og oplæg om Islam på skoler, universiteter og i det offentlige rum.”
  http://www.al-dawah.dk/about.html

  (Nederst på siden står “Ophavsret findes ikke i Islam”)

  Kommentar by anno — 17. oktober 2010 @ 14:38

 5. Mon Hodja får Cavling-prisen for denne afsløring?
  En anden islamist, Asmaa Abdol-Hamid, er netop blevet ansat som beboerkonsulent i Vollsmose. Han skal dele ud af landsbyggefondens penge.

  Kommentar by elefanten — 17. oktober 2010 @ 14:42

 6. Jeg vil gerne opfordre dem, der kunne tænke sig at tage en debat med gutten her på hans youtube-kanal, at optræde høvisk. Det lader til, at han rent faktisk er en islamist man kan snakke med fornuftigt med. Så hvis I har nogle spørgsmål til sådan en, så har I jo så mulighed for at få dem besvaret her.

  Desuden lader til jo til, at der er en fælles grund: Hverken han eller vi tror, at vi kan lave sammen i harmoni.

  Kommentar by Jacob — 17. oktober 2010 @ 14:53

 7. Selv hans “CV” er bullshit. Der står, at han er uddannet fra Niels Brock universitet. Niels Brock har sgu aldrig været et universitet, det er en handelskole.

  Kommentar by Frederik — 17. oktober 2010 @ 14:54

 8. Som jeg har sagt 1000 gange før:Sådan er de ikke allesammen.

  Kommentar by holger — 17. oktober 2010 @ 14:57

 9. Mon ikke man kan gå ud fra, at han stadig lever at “kuffarnes” penge? For ikke at give ham “søvnløse nætter”, burde han befries fra den smusige almisse med det samme.

  Kommentar by wied — 17. oktober 2010 @ 15:02

 10. #7
  Som jeg har OPLEVET det 1000 gange før: Sådan er 99,99% af dem allesammen.
  Løgnen er deres pligt overfor vantro og det kan ikke diskuteres, men står sort på hvidt i den hellige skodbog.

  Kommentar by Neuhammer — 17. oktober 2010 @ 15:08

 11. Ahmed akkari flyttede for en uge side fra Grønland til tilbage til Århus

  http://sermitsiaq.ag/indland/article131544.ece

  Kommentar by Olsen — 17. oktober 2010 @ 15:30

 12. “fremvise svaghederne i deres systemer, således at Islam står som det eneste alternativ til hele verden.”

  Det er ligesom mafiaen. De har et “tilbud” du ikke kan sige nej til.

  De burde sparkes ud af landet, men det sker vel aldrig?

  Kommentar by Kenneth P — 17. oktober 2010 @ 15:39

 13. På baggrund af Ammar Doosh inkluderende snak her, er det næsten bevægende at læse om de rollemodelkurser. Røde pædagoger løber aldrig tør for “rollemateriale”

  Brug for alle unge har ladet sig inspirere af Københavns Kommunes TaskForce Integration og udviklet vores egen dialogdug. Den kan bruges som dialog-redskab under et rollemodelbesøg. Klik her for at se dugen i pdf-version.Hvis du gerne vil have dugen med ud til et besøg, så kontakt konsulent Yeter Gül eller konsulent Birgitte Degnegaard.

  http://www.brugforalleunge.dk/1829/

  http://www.vcua.dk/pages/main.htm

  Kommentar by kafir — 17. oktober 2010 @ 15:48

 14. -> Jacob

  “Desuden lader til jo til, at der er en fælles grund: Hverken han eller vi tror, at vi kan lave sammen i harmoni.”

  A fortæller B, at han er uren, og ikke ønsker at leve med ham.

  B fortæller A, at han ikke ønsker at leve sammen med person, der betragter ham som uren.

  Kan du se forskellen?

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2010 @ 15:50

 15. Manden må jo tro vi er idioter, at han kan publicere sådan noget på nettet uden at blive opdaget. Desværre – når man ser de involverede kommunale folk og “coacher”, så har han næppe helt uret.

  Kommentar by wied — 17. oktober 2010 @ 16:09

 16. Hehe. Han har opfundet markedsføringskonceptet “betaling af elever for aflevering af veludførte opgaver.” Hvor plukkes pengene?

  Kommentar by holger — 17. oktober 2010 @ 16:35

 17. […] præmierer Hitzb-Ut-Tahrir propagandist: “Rollemodel” Ammar Doosh, prisbelønnet rollemodel udi integration og integrationsfornægtende islamist, VCUA-integrationskonsulent Ammar Doosh: »Vores haqiqa? efterlader ikke plads til kuffarkultur« […]

  Pingback by »Multi-kulti ist tot« « Snaphanen — 17. oktober 2010 @ 16:41

 18. Kims A og B skole er helt rigtig.

  Saadan en karl er lige som Jytte Hilden bestilte ham.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 17. oktober 2010 @ 16:43

 19. “Talentmassen på den islamiske side af integrationsindustrien er ikke enorm”.

  Vores talentmasse er dog endnu mindre: Ud af knapt fem millioner etniske danskere, kan vi ikke stille EET talent “udi integration”.

  Ikke EET!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. oktober 2010 @ 16:57

 20. 18

  Det er vel også oplagt at spørge om Århus Kommune og Integrations Ministeriet har bestilt ham – og andre med ham -sådan. Integrations Ministeriet fægter vildt og bredt (og blindt) i disse her år. Ministeriet bør derfor også nedlægges – jo før desto bedre.

  I Vollsmose lyder der samtidig nu John Lennons musik og sang for fuld udblæsning – med hijab og Asmaa i front.

  Kommentar by Liva — 17. oktober 2010 @ 17:19

 21. Ikke overraskende, at de “fattige” kommuner smider penge ud til integrations-medarbejdere, der viser sig at være islamister. og som aktivt bekæmper integration…

  Kommentar by Jern Henrik — 17. oktober 2010 @ 17:26

 22. Det her var dog et af integrationsindustriens meget rådne æg. En snyder og bedrager, mandatsviger og opportunist. Må jeg tillade mig at udtrykke mig fordomsfuldt og generaliserende og erklære at dette er en konsekvens af islams os- og dem-tænkning. En sådan kunstig opdeling skal føre til den slags råddenskab

  Kommentar by Høgsbro — 17. oktober 2010 @ 17:27

 23. <En demokratisk udgave af Islam <

  Det kan IKKE lade sig gøre !
  Ammar Doosh er endnu en hjernevasket tosse !
  Pis du dog hjem.

  Kommentar by Spinner — 17. oktober 2010 @ 19:12

 24. Burde man ikke melde dette til en relevant myndighed? Det er yderst problematisk at han bestrider sådan en position hvor han kan udøve sin indflydelse på unge mennesker.

  Kommentar by LB — 17. oktober 2010 @ 20:31

 25. > 15 wied

  “Manden må jo tro vi er idioter, at han kan publicere sådan noget på nettet uden at blive opdaget.”

  Der er ingen grund til at tro, at han ikke ønsker det skal blive “opdaget”. Der er tværtimod al mulig grund til at tro, at han finder både budskabet, og tidpunktet for at offentliggøre det, vigtigt. Der er intet nyt i budskabet, men det faktum, at han offentliggør det nu, får mig til at spekulere over hvorfor. Måske har han, og hans ideologiske bagland, formentlig Hizb ut-Tahrir, simpelthen vurderet, at tiden nu er moden til generelt at intensivere Jihad i Danmark, baseret på en nøje vurdering af den svage vilje til selvforsvar blandt danskerne generelt, og hos ordensmagten og det politiske establishment i særdeleshed, men hvor der samtidigt er visse svage tegn på bevægelse blandt danskerne i retning af gryende erkendelse af situationen, jeg tænker bl. a. på ghetto-debatten. Måske er der noget mere konkret i gære. Det er ren spekulation, men det gør mig en smule bekymret.

  Kommentar by monse — 17. oktober 2010 @ 20:51

 26. “Talentmassen på den islamiske side af integrationsindustrien er ikke enorm”.

  Med 50% stemmer til de røde partier er talentmassen blandt danskere sku heller ikke overbevisende !

  Ser man på de tomhjernede TV programmer som de fleste danskere labber i sig, synes talentmassen at svinde yderligere ind.

  Lauf dumme dänen, lauf !

  Kommentar by Tolder — 17. oktober 2010 @ 21:57

 27. @ Kim: Du har forhåbentlig taget backup af videoerne, for de ryger højst sandsynligt ned, så snart de giver klovnen negative konsekvenser.

  Kommentar by Peter — 17. oktober 2010 @ 23:27

 28. @ 14, Kim: Yes, du har en pointe.

  Kommentar by Jacob — 17. oktober 2010 @ 23:35

 29. I sku skamme jer i er sgu da bare misundelige fordi i er NUL OG NIX i er hjernedøde alle sammen kom dog videre og eller find nogle andre som i kan kritisere eller pil jer selv i navlen for i har åbenbart ik noget liv eller noget a tage jer til i kan ik acceptere at vi muslimer er dygtigere end i selv er og har langt bedre uddannelser end jer i er bare lalleglade og tåbelige kufar “vantro” som ik har noget liv i går kun op i at kritisere og nedgøre andre sådanne nogle kujoner MEN som i nok ved den der ler sidst ler bedst.

  Kommentar by malle — 18. oktober 2010 @ 11:27

 30. @ Malle – Jeg har tilladt mig af hensyn til forståelsen af dit indlæg, at tilføre dette det vi kalder tegnsætning:

  “I skulle skamme jer. I er sgu da bare misundelige, fordi i er nul og nix. I er hjernedøde alle sammen. Kom dog videre og/eller find nogle andre, som i kan kritisere eller pille jer selv i navlen for. I har åbenbart ikke noget liv eller noget at tage jer til. I kan ikke acceptere, at vi muslimer er dygtigere, end i selv er, og har langt bedre uddannelser end jer. I er bare lalleglade og tåbelige kufar “vantro”, som ikke har noget liv. I går kun op i at kritisere og nedgøre andre. Sådanne nogle kujoner! Men som i nok ved, den der ler sidst ler bedst.”

  Det er lidt underholdende, hvis ikke grænsende til det patetiske, at se, hvordan din egen retorik og mangel på tegnsætning underminerer dit argument, at i muslimer er “dygtigere” og har “langt bedre uddannelser”. Men omvendt, så har i vel også kun brug for én bog (læs: Koranen)? Ret mig gerne, hvis jeg tager fejl…

  Skulle du alligevel have lyst at udvide din horisont og læse andet litteratur, så kan jeg varmt anbefale dig bogen “Nomaden” af Ayaan Hirsi Ali. I denne er det i hvert fald ikke “os”, der “kritiserer” eller “nedgører” muslimer, her kommer kritikken fra egne rækker, og her er retorikken, logikken, og ikke mindst argumentationen helt i top.

  Stærk ateisme er sund fornuft!

  Kommentar by René Rasmussen — 18. oktober 2010 @ 12:12

 31. Husk stort “I”.

  Kommentar by holger — 18. oktober 2010 @ 14:28

 32. “Det, vi derimod mente manglede, var (…) nogle, der kunne guide (…) eleverne til andre sociale fællesskaber end de er vandt til… (…) Man kan sige, at guidernes arbejde er at hjælpe elever med at få reel hjælp,” fortæller Ammar Doosh til Lokalavisen Århus.

  Andre sociale fællesskaber?

  Reel hjælp?

  Det lyder ikke godt, når de ord kommer ud af munden på en fuldtonet islamist.

  Mere hos Lokalavisen Århus (28.06.2010):

  “Unge fra Gellerup fik andenplads for projekt

  Unge tilknyttet Vejledningscentret i Gellerup ved Brabrand Boligforening hentede en 2. plads hjem til Århus søndag d. 20 juni 2010. De unge konkurrerede om “Bedst og mest Innovative løsning” med henblik på at få flere unge i ungdomsuddannelser.

  Svendborg var i weekenden vært til et Rollemodel Camp 2010, som Integrationsministeriets “Brug for Alle Unge” arrangerede. Campens deltagere bestod af rollemodellerne fra hver by, i alt 250 deltagere, herunder deltog 23 rollemodeller fra Århus. 15 fra Vejledningscentret og 8 fra UU-Århus.

  (…)

  RM camp 2010 bød denne gang på noget nyt. De unge rollemodeller skulle konkurrere med hinanden om at udvikle nyskabende lokale løsninger på de unges udfordringer i forhold til uddannelse og integration.

  “Be Smart” var navnet på gruppen der vandt 2. pladsen på 15.000 kr. Det symbolske beløb, skulle benyttes til at realisere projektet i den indledende opstartsfase “Be Smart” gruppens idé bestod af at etablere et korps af guides, der skulle følge elever som har faglig og social besvær i skolen.

  “Altså vi blev enige om at der i forvejen eksisterer lektiehjælp og andre former for støtte til elever med besvær i 8. – og op til 10. Klasse. Det, vi derimod mente manglede, var at finde nogle, der kunne guide de unge til den lokale hjælp, der er nær dem, og at guide eleverne til andre sociale fællesskaber end de er vandt til og rollemodelguide knyttets til den enkelte elev. Man kan sige, at guidernes arbejde er at hjælpe elever med at få reel hjælp”, fortæller Ammar Doosh, der sammen med Reshma Umar, Hanan El-Jachi og Gamze Basel udgør “Be Smart”-gruppen.”

  Kommentar by . — 18. oktober 2010 @ 15:03

 33. Er der nogen der har kontaktet Århus Kommune og gjort dem opmærksomme på deres fejl, så de ikke længere kan undskylde sig med uvidenhed?

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. oktober 2010 @ 15:16

 34. Lad os lige repetere hvad det er de står for i Hizb-ut-tahrir med en artikel fra dagens avis. Den handler om vold som konfliktløsning i iSlam:
  http://jp.dk/udland/mideast/article2218226.ece

  “Hvis en kone gør noget, der er forkert, kan manden vælge at melde det til politet. Men hvis hun gør ting, der er mindre alvorlige, eller hvis man ikke ønsker, at andre skal finde ud af det, så kan det være en bedre løsning at slå”

  Kommentar by Hertz — 19. oktober 2010 @ 03:24

 35. […] Hodjanerne i samarbejde med Uriasposten har kunnet afsløre den prisvindende og universitetsuddannede rollemodel Ammar Doosh som varm […]

  Pingback by Mindst een VCUA-medarbejder kendte til Ammar Dooshs synspunkter « Hodjanernes Blog — 20. oktober 2010 @ 12:46

 36. “Brabrand Boligforening vil fremover sikre, at rollemodeller, der arbejder med integration af unge muslimer, ikke har islamistiske holdninger.

  Reaktionen kommer på baggrund af to videoer, som en tidligere ansat på det prisbelønnede integrationsprojekt Vejledningscentret for Uddannelse og Arbejde (VCUA), Ammar Doosh, har lagt ud på Youtube.”

  http://jp.dk/indland/aar/article2219412.ece

  Kommentar by Ukendt Person — 20. oktober 2010 @ 15:53

 37. […] er glædeligt at journalisterne læser blogs, i dette tilfælde Hodja og Uriasposten om Århus´kommunes rollemodel, Ammer Dosh: , JP Ledende artikel: Integration, BT: ISLAMIST ANSAT […]

  Pingback by Århus kommunes hus-islamist « Snaphanen — 26. oktober 2010 @ 13:50

 38. […] Ammar D. – January 23, 2011Posted in: Hizb-ut Tahrir ShareJeg har tidligere skrevet om Ammar Doosh, integrationskonsulenten fra Århus, der ikke gik ind for integration eller demokrati, men til […]

  Pingback by Samer Zaazou, succeshistorien fra Helsingør – nogle år senere… | Siyasah.dk — 23. januar 2011 @ 16:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper