18. oktober 2010

Morten Uhrskov: Stramningerne i den danske udlændingepolitik er ophørt med at virke

Med baggrund i den stadige indvandring fra islamiske lande, har Morten Uhrskov Jensen meldt sig ud af Dansk Folkeparti. Herunder konklusionen på en længere redegørelse tilsendt undertegnede – Den danske udlændingepolitik 2010 – en status (pdf, 14 s.).

“Ud fra de kilder, jeg har haft til rådighed, kan jeg konkludere, at stramningerne i udlændingepolitikken i form af 24-åresregel og tilknytningskrav kan omgås. Det skal ikke forstås derhen, at der er tale om ulovlig omgåelse. Det er der kun i de tilfælde, hvor et familiesammenført par f.eks. ikke reelt bor i Malmø, eller hvor personen fra tredjeland i et pendlerægteskab forbliver i Danmark, efter at turistvisummet er udløbet. I de øvrige tilfælde anvendes fuldt lovligt enten EU´s regler, eller også bruges pendlermodellen, formentlig med den forhåbning, at det efter nogle år er muligt at opnå opholdstilladelse, fordi personen fra tredjeland kan påvise en vis tilknytning til Danmark.

Konklusionen i SFI´s er meget klar og fortjener gentagelse. Af de ti undersøgte landegrupper kan forfatterne til rapporten kun for en mindre del af dem med tyrkisk baggrund konstatere en forøget hyppighed i retning af at gifte sig »internt« i Danmark. For alle de øvrige ni grupper kan noget sådant ikke iagttages. Det må derfor være altovervejende sandsynligt, at disse grupper (samt fortsat en væsentlig del fra gruppen med tyrkisk baggrund) i vid udstrækning fortsætter kædevandringen, hvor ægtefællen hentes i oprindelseslandet. En helt plausibel forklaring på dette forhold er givetvis, at Danmark som en del af den rige verden fortsat er et overordentlig attraktivt land at komme til. Den kendsgerning skal givet ses i sammenhæng med et kulturelt mønster i mange familier med udenlandske rødder, der vægter den samlede families velfærd højere end enkeltindividernes.

Hvad end grundene kan være, er konklusionen ganske klar. Stramningerne i den danske udlændingepolitik er, hvad angår familiesammenføringer, i vid udstrækning ophørt med at virke.

(Deadline, 17. oktober 2010: Ugens værste; debat om Sohn, ghettoer ect.)

 • 18/10-10 Nomos blog – Morten Uhrskov Jensen: Den danske udlændingepolitik er brudt sammen (resumé af artiklen).
 • Oploadet Kl. 16:25 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/19120/trackback

  28 Comments »

  1. Det er ganske klart at det er Europas Forende Stater som er problemet , der er kun en vej at gå hvis islamiseringen skal stoppes og det er ud af EFS og det ASAP .

   Måske aktivt kamp imod unionisterne snart er eneste udvej ?

   Kommentar by Kristian L — 18. oktober 2010 @ 18:08

  2. Satans også, manden har ret! Men er det et argument for at melde sig ud af DF?

   Kommentar by Crass Børsting — 18. oktober 2010 @ 18:34

  3. Eneste udvej 3 verdens krig.

   Kommentar by gravballemanden — 18. oktober 2010 @ 18:36

  4. ja vi har brug for et fremskridtsparti, tak.

   Kommentar by Petersen — 18. oktober 2010 @ 19:16

  5. Næste akt bliver borgerkrigen – lad det ske snart.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 18. oktober 2010 @ 19:37

  6. OT:
   Hvad ved man om de “gymnasieelever” som stikker biler i brand og begår hærværk i Frankrig? Bilafbrændinger er jo ikke just et nyt fænomen dernede, så er det “The Usual Suspects”, der har fundet et påskud til at hærge igen?

   Så et indslag i TV 2-nyhederne her kl. 19: En lærer står oprevet over, at hendes bil er brændt af. “Er det din bil? – det er jeg ked af”, siger en drillende, (etnisk, ser det ud til) ungersvend, og der lyder højlydt latter fra en gruppe uden for billedet.
   Idioter…

   Kommentar by Frede — 18. oktober 2010 @ 19:46

  7. Manden har ret – når alt kommer til alt så vil DF helst forære andre folks penge til pensionisterne og alle de andre på overførsler. Det er der flere stemmer i end aktivt at modsætte sig EU.

   Kommentar by EAM — 18. oktober 2010 @ 21:05

  8. @Petersen – indlæg 4

   “4.ja vi har brug for et fremskridtsparti, tak.”

   Der er et bedre og mere seriøst alternativ.

   Morten Uhrskov nævner inde på Nomos’es blog, Dansk Samling. Et uddrag af hvad dette parti er nået frem til på et møde den 2. oktober:

   “Dansk Samling (DS) anser det for nødvendigt at forsøge opstilling til folketinget. Baggrunden er, at der ikke længere er noget parti til at repræsentere den ikke-socialistiske del af unionsmodstanden, ligesom der heller ikke længere er noget parti, der alvorligt arbejder for at bremse den igangværende indvandring fra tredjeverdenslande.”

   Kommentar by T. H. — 18. oktober 2010 @ 22:42

  9. Uups, Korrektion til mit indlæg 8 – Jesper M. Rosenløv nævner Dansk Samling

   Kommentar by T. H. — 18. oktober 2010 @ 22:44

  10. At give DF skylden for, at katastrofen fortsætter er i mine øjne helt forfejlet.

   DF er den eneste reelt virkende politiske kraft der modvirker den muslimske masseindvandring. Jeg håber (mere end jeg tror) at Uhrskovs udmeldelse skyldes en forståelig fortvivlelse og at han besinder sig til at bakke op bag denne politiske kraft. Der er nemlig god brug for ham og hans vesterlandske kulturkonservatisme så tæt på den realpolitiske indflydelse som muligt.

   Frit efter Kasper Støvring der på sin blog forleden så rigtigt skrev “Pessimisme er en luksus vi ikke har råd til” vil jeg sige:

   Splittelse er en luksus vi ikke har råd til.

   Kommentar by Tintin — 18. oktober 2010 @ 22:49

  11. Partier imod indvandring fra muslimske lande er de seneste år gået stærkt frem i de fleste europæiske lande. Denne tendens er kun i begrænset omfang slået igennem ved valg til Europaparlamentet. Hvordan kan det være? Mon ikke det sker næste gang? Det er i hvert fald vigtigt at det sker. Ellers fortsætter de europæiske institutioner uanfægtet at undergrave vores fremtid.

   Kommentar by Niels P. — 18. oktober 2010 @ 23:15

  12. Mit indlæg #10 er irrelevant: Jeg ser på MUJ’s JP blog, at han ikke giver DF skylden for den forfejlede udlændingelovgivning (som jeg måtte og stadig må tolke Kims post), men at hans hovedanklage er DF’s fortielse af problemerne med samme.

   “Det er således ikke Dansk Folkepartis skyld, at der ikke er blevet strammet i udlændingepolitikken.”

   og senere

   “Hvad der derimod er utilgiveligt, er, at Dansk Folkeparti har valgt tavsheden om den katastrofale udlændingepolitik. Dansk Folkeparti har med åbne øjne besluttet sig for, at danskerne ikke skal vide, hvordan det står til.”

   Jeg må oprørt trække mig tilbage til tænkeboksen – ikke overbevist om, at der aktuelt findes bedre veje end DF.

   Kommentar by Tintin — 18. oktober 2010 @ 23:18

  13. Problemet er, at Dansk Folkeparti er blevet temmeligt opstemt ved tanken om mulige ministertaburetter. Også mere opstemt, end godt er.

   Den angivelige hindring for, at denne opstemthed kan finde sin forløsning er, at DF sluger påstanden om, at “der er intet alternativ til EU”. Eller i hvertfald samtykker ved at tie!

   Det er denne tien, vi nu kan “høre”.

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 18. oktober 2010 @ 23:47

  14. Den angivelige hindring = Den angivelige forudsætning.

   Naturligvis.

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 18. oktober 2010 @ 23:58

  15. DF gør et godt stykke arbejde for at stoppe muhammedaner massefolkevandringen til Danmark.
   Men Urskov har ret i, at DF burde tale meget HØJT om den urimelige eu-diktatur gennemhulning af vores ret til at stoppe denne muhammedaner massefolkevandring.

   Kommentar by li — 19. oktober 2010 @ 00:05

  16. Ja, og der må selvsagt være en årsag til, at de faktisk ikke gør det, til deres vælgeres stigende undren og bekymring. Min analyse ses ovenfor.

   – – –

   P. S. Er Dansk Samling det parti, der blev grundlagt af en dansk-amerikaner for snart to årtier siden ? Eller husker jeg helt galt ?

   Kommentar by Morten - - - — 19. oktober 2010 @ 00:21

  17. Jeg husker vist helt galt :) Hvad var det så det andet parti hed … ?

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 19. oktober 2010 @ 00:25

  18. DF gør ikke nok for at sparke koran krapylet ud. Men det kræver vel også flere mandater og nogle grundlovsændringer?
   Jeg håber skam ikke på en borgerkrig, men det synes som om det rykker tættere og tættere på som tiden går?

   Kommentar by Kenneth P — 19. oktober 2010 @ 11:41

  19. Som jeg også har skrevet på Snaphanen:
   “Uhrskovs artikel og blogindlæg er ikke morskabslæsning, og da især for en DF-folketingskandidat. Men jeg ser det som en påmindelse om, at indsatsen mod masseindvandring er et aldrig ophørende Sisyfos-arbejde, og ikke som noget, vi kan vende os bort fra.
   Men EUs og den svenske elites rolle er naturligvis helt uacceptabel. Jeg mener også, at vi burde have taget et opgør med EU i det sidste tiår. EU-kritik må blive et vigtigt tema i den kommende valgkamp. Men det bliver en kamp mod eliten!”

   Og jeg vil tilføje her: Den bedste vej i dag er stadig at støtte Dansk Folkeparti. Jo stærkere DF bliver, jo stærkere kan kritikken af EUs voksende, ufolkelige magt fremføres. Med de nuværende 15% er indflydelsen naturligvis begrænset.

   Det var en sej kamp at gøre kritik af masseindvandring stueren, det bliver en lige så sej kamp at gøre kritik af EU og Menneskeretsindustrien stueren.

   Kommentar by Gunnar Biering — 19. oktober 2010 @ 11:46

  20. Hvornår får vi den folkeafstemning der enten ændre grundloven så den lever op til EU`s retsregler, eller gør Danmark til associeret medlem på linje med Norge.
   Vi er stadig nogle der kan huske længere tilbage i tiden end 1978.

   Kommentar by Per K. — 19. oktober 2010 @ 14:26

  21. –> 11 Niels P.

   ‘Partier imod indvandring fra muslimske lande er de seneste år gået stærkt frem i de fleste europæiske lande. Denne tendens er kun i begrænset omfang slået igennem ved valg til Europaparlamentet.’

   For nogle partiers vedkommende er det faktisk omvendt. Ungarske Jobbik og British National Party havde faktisk bedre resultater ved Europaparlament-valget end ved de lokale valg.

   I øvrigt synes jeg det er helt fint at DF konfronteres med de mange utilfredse her lige inden de begynder at se sig helt varmt på ministertaburetterne. Jeg har længe sagt det samme som Uhrskov siger nu. Et parti som skaber en illussion om en skrap udlændingepolitik, mens strømmen faktisk accelererer, er mere til skade end til gavn. Det ville være godt hvis der var endnu flere vælgere / medlemmer som satte partiet stolen for døren. Til at begynde med skal Messerschmidt og Co holde op med at stemme for EU forslag de dybest set er uenige i.

   Kommentar by Balder — 19. oktober 2010 @ 15:19

  22. Balder og mange andre har i den grad ret. DF er kun interesseret i stemmer og drømme om ministerposter. Og ønsker at bevare os andre i den illusion, at de gør noget for at bremse invasionen af huleboere. Jeg har selv nævnt det i en mail til et par folketingsmedlemmer, og de hylede lige som,når man kaster en sten ind i en flok hunde(de ramte hyler!). DF er som påvist det mest EU-positive parti, overhovedet!
   Jeg er i øvrigt selv stadig medlem af partiet, men det er nok klogt at begynde at kigge efter alternativer!!

   Kommentar by Frode Fredegod — 19. oktober 2010 @ 16:54

  23. Der er nok ved at være basis for, at et nyt parti kan dannes med udgangspunkt i “Det Gamle Parti”, som vi jævnligt har set det ske op igennem historien (SF, De Radikale, o. s. v.).

   Så kan DF også have et parti, hvis holdninger de kan kalde “rabiate” :)

   – – –

   Kommentar by Morten - - - — 19. oktober 2010 @ 17:58

  24. Politiets fællestillidsmand i Kastrup anslår at der dagligt rejser 300-400 illegale ind via tog over Øresundsbron. Og biltrafikken over broen kontrolleres slet ikke, så hvor mange er der mon?

   Se http://www.berlingske.dk/danmark/illegale-indrejsende-tager-oeresundstoget

   Kommentar by Hertz — 19. oktober 2010 @ 20:39

  25. 300-400 illegale indvandrere om dagen … lad os sige 350.
   350 illegale indvandrere x 365 dage = 127.750 illegale indvandrere om året.

   Nå nej … det hedder jo “irregulære indvandrere” på nysprog.

   Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2010 @ 21:05

  26. > 25.
   Ro på. Det er jo fysisk umuligt, at der kommer 127.000 illegale netto ind om året. Det er mere end Sverige.
   Men DF går som bekendt ind for genindførelse af grænsekontrollen,

   Kommentar by Gunnar Biering — 19. oktober 2010 @ 23:11

  27. Hvad om vi alle sendte DF mails om vi finder det uacceptabelt at partiet IKKE har informeret danerne om hvad der faktisk foregår i forbindelse udlændigepolitiken – men at vi skal læse om det andre steder end at høre det fra dem ?

   For det ER uacceptabelt !

   Og noget jeg begynder at finde rigtig alarmerende er den Sverigesrute, som vi forøvrigt for nogle år siden snakkede om i forbindelse med at Pia K., så vidt jeg husker det var, i en debat havde sagt, at vi kunne sætte en klap i i Øresundsbroen for netop at forhindre den trafik der nu skrives om ang. illegale indvandrere ?

   Sveriges indvandrepolitik er ganske korrekt, som vi også tidligere har diskuteret muligheden af kunne blive et problem for OS, ved at udarte sig til netop dette, et problem for os !

   Deres indvandrepolitik er helt uantagelig for resten af Nordens lande, for det bliver bl.a. OS der kommer til at skulle acceptere at overtage en hel del af de enorme antal af indvandrere, som de ganske ukritisk tager ombord hvert eneste år.

   Jeg orker ikke at tænke på flere afghanere, irakere og hvad ved jeg der strømmer ind i Sverige og som, når de først er givet PUT, kan trisse over broen og slå sig ned her.

   Svenskernes blinde øjne i forbindelse med de såkaldte, forældreløse flygtninge”børn” er lige til at græde over !

   At kalde unge mænd med skæg for børn som vi angiveligt skal ynke og beskytte…. !

   Og når disse stakkelse forældreløse “børn” har fået deres PUT varer det ikke længe inden myndighederne får besøg af dem hvor de fortæller at et mirakel er sket : de har fået opkald fra de “forsvundne” forældre, som nu gerne vil hjælpes til Sverige !

   Så går der ikke længe inden hele den pukkelryggede familie er samlet til livslang forsørgelse i Sverige.

   Kan godt forstå hvis “staklerne” griner i skægget ad de tåbelige ikke-muslimer !

   Kommentar by Vivi Andersen — 20. oktober 2010 @ 01:49

  28. Danmark 0
   “International Forpligtigelser” 1

   Det sørgelige er, at det første land der siger fra overfor EU’s cirkus med mangfoldighed og suverænitetsudhulning, ja de bliver med garanti de næste der bliver “Serbificerede”.

   Kommentar by kbh — 20. oktober 2010 @ 09:23

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper