20. februar 2005

DRs Lars Ringgard om Sharons ‘provokation’

Et kort læserbrev fra dagens Jyllands-Posten, som siger en hel del om DRs dækning af Israel-Palæstina-problematikken. Elon Ulf Cohn, her i fuld længde:

Uvidenhed – eller bevidst fordrejning »Israels premierminister Ariel Sharons provokerende besøg på islams helligste sted startede de fire års kampe..,« siger DR’s Lars Ranggaard i radioavisen en søndag morgen.

Er Danmarks Radios mangeårige mellemøstkorrespondent virkelig uvidende om, at nytårsbesøget gjaldt Tempelbjerget, det mest centrale sted i jødedommen, stedet, hvor Jesus grundlagde kristendommen – og som Muhammed vistnok engang så i drømme. Har DR en bevidst dagsorden på Mellemøsten-stoffet, eller oplevede vi blot endnu et hjerneudfald hos en medarbejder på nyhedsredaktionen?

Oploadet Kl. 20:33 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

  1. Tja, ud fra en “public service” tilgang, hvor man gerne skulle se nogenlunde fordomsfrit på tingene; må Hr. Ranggaards udtalelse betegnes som stærkt fordomsfuld og provokerende.

    Set ud fra et islamistisk og nazistiske/venstrefløjsfascistisk perspektiv, som Hr. Ranggaard jo – altid – anlægger, er det jo forståeligt, at Hr. Ranggaard føler sig pikeret. At jøder i det hele taget findes – disse “efterkommere af svin og aber” – som det gentages ved fredagsbønnen i tusindvis af moskeer, er jo en “provokation”. Så længe der findes én jøde, der har en puls og/eller trækker vejret, er det en “provokation”. Sådan er Hr. Ranggards folkemords-logik.

    Kommentar by milgrom — 22. februar 2005 @ 20:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper