24. oktober 2010

Holland: Kristne asylansøgere forfølges på asylcentre

Man skulle jo mene folk der søger asyl i et kristent land, i det mindste kunne vente til de har fået statsborgerskab, før de begynder at chikanere ikke-muslimer. Herunder en historie fra Holland, der sætter multikulturelle idealer i perspektiv. Fra Expatica – Plight of Christian asylum seekers in Dutch centres.

“Christian asylum seekers living temporarily in Dutch refugee centres are often threatened or physically abused by fellow refugees who are Muslims, according to a support group. The Christian group, the Gift Foundation Stichting Gave presented its findings on Dutch public TV on Tuesday.

Christian Union MP Joël Voordewind said he was “shocked” by the reported incidents, particularly given the vulnerability of Muslim converts to Christianity who departed from Islamic countries for religious reasons. “They fled to the Netherlands because of their beliefs and should be safe here. It’s terrible that they are being oppressed,” Mr Voordewind said.”

(Youtube, Holland: Christian Asylum Seekers… threatened and attacked by Muslims)

Oploadet Kl. 00:07 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/19352/trackback

1 kommentar »

 1. It’s terrible that they are being oppressed

  Jeg er efterhånden så umådelig træt af frivilligt-blinde politikere der vender kikkerten for det blinde øje, sætter skyklapper for det andet øje, putter høretelefoner på med politiske-korrekte floskler og ævler løs om tolerance og sam-eksistens hver gang (og der er utallige gange) islam viser sit ækle og vederstyggelige ansigt.

  Når fakta så bliver uundgåeligt og ikke længere kan ignoreres eller skammes bort, så lukker selvsamme politikere noget meningsløst ud og håber på at de på den måde har klaret frisag.

  Ja – det er “terrible” – det er så nemt at sige det, men hvad vil du gøre ved det?

  Jeg savner i den grad en handling, en gerning, en igangsættelse af et-eller-andet effektivt tiltag der kan hindre dette “terrible” noget i at ske igen.

  I det få tilfælde at politikerne endeligt anerkender at der er noget som ikke helt spiller med i deres fantasi-forestillinger om islam og det multikulturelle paradis som de urealistisk drømmer om, så sker der INGEN handling, ingen gerninger og ingen igangsættelser ud over nogle banale og tomme ord.

  Kommentar by Vantroende — 24. oktober 2010 @ 09:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper