5. juni 2005

Lidt om tidens bashing af Dansk Folkeparti – og lidt om stemmeret til ikke-statsborgere

Det er for Dansk Folkeparti sikkert til at leve med at en venstreorienteret weblogger i valgkampens hede påstår partiet vil indføre “obligatorisk folkedansk i folkeskolen” og “turistbrochure på dansk alene”, og det medfører næppe injuriedomme når Pia Kjærsgaard på en anden weblog betegnes som “die Fûhrerin fra den negerforskrækkede sorte højrefløj”.

Langt værre må det siges at være når et landsdækkende dagblad som Ekstra Bladet beslutter sig for at genoplive 90’erens hetz. Tjek karikaturtegningen af Pia Kjærsgaard ved siden af et meget oplysende læserbrev af hende i lørdagens avis.

Oploadet Kl. 19:13 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

6 Comments »

 1. Igen holder du dig ikke til fakta, Kim! jeg har netop ikke skrevet at Pia Kjærsgaard er “die Fûhrerin fra den negerforskrækkede sorte højrefløj”. Jeg har faktisk end ikke nævnet Pia Kjærsgaard ved navn. Udtalelsen må stå for din egen regning! Så dine insinuationer om injurier er håbløst skudt forbi.

  Kommentar by Michael — 5. juni 2005 @ 20:52

 2. Michael, Michael… det rager mig da en høstblomst hvorvidt du kalder Pia K ved navn eller ikke.

  Du skrev: “Det var da ligegodt dagens bedste nyhed. Tag mine arme ned. Den dårlige nyhed må vel så være at næsten samtlige danske politikere (med undtagelse af die Fûhrerin fra den negerforskrækkede sorte højrefløj) siger at den danske aftemning af traktaten vil fortsætte.”

  DR Online 29/5-05: http://www.dr.dk/nyheder/eu/article.jhtml?articleID=256173

  PS: Jeg nægter at tro du har det helt fint med en bemærkning som “Igen holder du dig ikke til fakta, Kim!” – det er jo ynkeligt. Vi er jo begge to voksne.

  Kommentar by Kim Møller — 5. juni 2005 @ 21:50

 3. Alfarvej.dk er en kollektion af ynk.

  MVH Jakob

  Kommentar by Jakob — 5. juni 2005 @ 22:02

 4. Alfarvej.dk burde omdøbes til associasionstrick.dk, hvis I spørger mig.

  Kommentar by DaLi — 6. juni 2005 @ 10:50

 5. Hej Kim
  Michael, Michael… det rager mig da en høstblomst hvorvidt du kalder Pia K ved navn eller ikke.

  Jamen det undrer mig ikke at alt hvad der ikke spiller med på den sorte højrefløjs melodi rager dig en høstblomst. Havde det modsatte været tilfældet ville jeg nok have været forbløffet.

  Jeg nægter at tro du har det helt fint med en bemærkning som “Igen holder du dig ikke til fakta, Kim!” – det er jo ynkeligt. Vi er jo begge to voksne.

  Ynk er et vidunderligt ord. Man kan sætte det på alt man ikke bryder sig om. Sådan har jeg det f.eks. med en del at læsningen herinde. Ja, jeg går ud fra vi begge to er voksne – så mangler vi bare at du bliver klogere med tiden…

  Hej Frank

  Alfarvej.dk er en kollektion af ynk.

  Jamen du er meget velkommen til at holde dig væk. Du har det frie valg.

  Hej Dali
  Alfarvej.dk burde omdøbes til associasionstrick.dk, hvis I spørger mig.

  Det er helt fint med mig at du gerne vil omdøbe min side. Men vil du ikke nok være sød i det mindste at kalde det for associationstricks i stedet for (jeg sidder faktisk og overvejer at købe domænet, bare for din skyld).

  Kommentar by Michael — 7. juni 2005 @ 08:39

 6. Hr. Michael er grebet i en løgn. Hvad er hans reaktion? At fremture.

  Kommentar by Crass Børsting — 7. juni 2005 @ 16:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper