8. november 2010

Slaget om 180 Grader, november 2010 (Shansen, ‘Christian Rask’, Carl-Erik Zølck mfl.)

Det har længe irriteret loonie-segmentet omkring ‘Modstandsbevægelsen Danmarks Løver’, at deres tophistorier ikke formår at sætte dagsordenen på 180grader.dk, hvor shaming-artiklerne fra DF-Nyt og Netavisen P77 hurtigt stemmes væk fra forsiden. Seneste artikel om Lars Hedegaards postulerede samarbejde med en ‘terrororganisation’, illustrerer fint deres tilgang til politisk debat.

Netavisen P77 offentliggjorde artiklen tirsdag eftermiddag: Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation. Kort efter lagde Margrethe Monika S. Hansen linket på 180 Grader med samme overskrift Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation. Den forsvandt hurtigt fra forsiden, selvom ‘Christian Rask’ fra samme organ, Carl-Erik Zølck og andre fra segmentet forsøgte at stemme den op.

Torsdag var artiklen stemt ned, og sent torsdag aften forsøgte de igen. Denne gang var det ‘Christian Rask’, som lagde historien online med identisk overskrift: Trykkeselskabs-formand i samarbejde med terrororganisation. Anden gang lykkedes det – flere havde stemt artiklen op natten til fredag.

En Henrik Johansen dryppede dog malurt i bægeret: otte af stemmerne kom fra profiler oprettet natten til fredag.

Senere fredag afklarede redaktør Ole Birk Olesen situationen: flere af de nye profiler kom fra samme IP-adresse, den samme som Shansen og ‘Christian Rask’ skrev fra.

‘Christian Rask’ forklarer herefter, lidet troværdigt, at han blot havde oprettet ekstra profiler for at teste systemet. Konkret nævnte han profilen ‘PMedea’.

Shansen spillede vanen tro forurettet, og gik herefter til angreb på 180 Grader.

Ole Birk Olesen konfronterede herefter Shansen med IP-sammenfaldet: “Har du en forklaring på det?”

Hun svarede ikke, men rettede i stedet et langt følelsesladet angreb mod det hun betegnede som ‘hold-de-andre-ude pointsystemet’. Et system der ikke anerkendte storheden i løvelands mange solohistorier relateret til højrefløjens ondskab.

‘Christian Rask’ forholdt sig mere rationelt til Ole Birk Olesens beskyldning, og teoretisk set, kunne han da have ret i, at de begge skrev bag samme VPN-netværk. Forklaringen med flere ‘journalister/redaktører’ er dog lidt for søgt. Da ‘Christian Rask’ tidligere på efteråret ikke var aktiv på Netavisen P77, var der ikke meget redaktion over hjemmesiden. En overskrift havde eksempelvis en klassisk Shansen-stavefejl i overskriften: “DF ordføre vil ikke hjælpe ofrene i Pakistan” (P77, 9. september 2010).

En debattør kræver et konkret svar på “sammenfaldet af 5 IP-adressser”, og ‘Christian Rask’ uddybede forklaringen: der var tale om “midlertidige aliasser” for at teste systemet.

Henrik Ræder Clausen (DF) konfronterer i tråden flere gange Shansen og ‘Christian Rask’, og debatten herunder går specifikt på P77s omtale af Jewish Defence League, som værende en ‘terrororganisation’. Det gik lidt for stærkt – ‘Christian Rask’ svarer mens han er logget ind som ‘nymann’, der hermed, må være en af de tre midlertidige alias’er oprettet med henblik på test af systemet.

(fuld størrelse)

Der er mange løser ender i bortforklaringerne. Valget af ‘nymann’ som alias virker besynderligt. En af de få faste debattører på Netavisen P77, der tilfældigvis også er aktiv i debatten om Lars Hedegaard og Jewish Defence League, er en ‘Heidi Nymann’.

Bemærk ‘Heidi Nymann’s’ argumenter i ovenviste kommentar (Netavisen P77, 2. november 2010). Hun postulerer at Lars Hedegaard ‘tjener penge ind til terrorister’ & henviser konkret til retsagen mod FARC-støtterne i Fighters & Lovers.

Sammenlign med ‘Christian Rask’s argumentation fra debatten på 180 Grader.

(“… tjener penge til terroristorganisationer”)

(“Fighters & Lovers solgte t-shirts…”)

Der er til gengæld ikke noget nyt i, at Shansen og ‘Christian Rask’ undsiger min dokumentation om førstnævntes problematiske netvirke, men jeg bed mærke i sidstnævntes specifikke omtale af dokumentationssidens udprintede omfang – “70 siders kaotisk edderkoppespind af løgne”.

For to uger siden havde jeg på Uriasposten en debat med ‘Drilern’, der (uden held) forsøgte at give det indtryk, at han var en fast Urias-læser, der mente min kritik af en shaming-artikel på Netavisen P77 var ubegrundet.

(“… er jo noget med 70 sider”; Uriasposten, 28. oktober 2010; #118)

Skulle nogen have lyst til at vurdere lødigheden af min dokumentationsside, så findes den her.

Selvom ‘Christian Rask’ i debatten på 180 Grader pointerede, at han “ved alt om, hvordan man kan skjule sin identitet hvis man vil“, og han da også har sløret sin IP-adresse de gange han har skrevet som ‘Drilern’, så er det nemt at lave småfejl.

Før ‘Christian Rask’ sidst i april opstod som en fugl fønix, har samme kommenteret på Uriasposten som henholdsvis ‘Ytringsfrihedens vogter’ (13. marts 2010) og ‘Læseren’ (23. marts 2010). Begge gange debatter relateret til Shansen.

Jeg skal ikke gøre mig klog på baggrunden for de mange alias’er på 180 Grader, men man skal være mere end almindelig naiv for at godtage testprofil-forklaringen. De mange alias’er, og de gentagne personangreb minder til forveksling om debatmiljøet på Nyhedsavisen for to år siden. Det var her Carl-Erik Zølck og Shansens mange alias’er endte med at give dem permanent forbud.

Sproget er blevet pænere, angrebene mindre latrinære, der er kommet flere til, og de er blevet mere professionelle, men godhedens overdrev agerer tilsyneladende stadig ud fra devisen, at mod politiske fjender gælder alle kneb.

Efterfølgende forsidekapringer på 180 Grader.

 • 4/11-10 DF-nyt (alias Carl-Erik Zølck): Trykkefrihedsselskabet samarbejder med terrorister.
 • 4/11-10 ‘Christian Rask’: Trykkefrihedsselskabet samarbejder med terrorister – nu på Ekstra Bladet.
 • Ugens citat.

  “Det kan jo være at folk bruger samme metoder, som højrefløjen bruger for at nedstemme artikler herinde…” (Per ’sluk respiratoren’ Jensen; screencap)

  Oploadet Kl. 16:27 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/19810/trackback

  30 Comments »

  1. Den Hansen er radigal og man forstår ikke, hvorfor hun ikke er hældt ud af partiet forlængst.

   Noget helt andet: Når man kan i Norge, hvorfor så ikke har:
   http://www.berlingske.dk/verden/tromsoe-dropper-saudiske-penge-til-moske

   Kommentar by jonas — 8. november 2010 @ 16:54

  2. Jeg er ikke i tvivl om at Shansen m.fl. er bindegale, men hvad med Lars Hedegaards foredrag for JDL? Er det rigtigt, og hvad skal man mene om det?

   Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 8. november 2010 @ 17:07

  3. @Casper
   Det er, som jeg forstår det, forkert og rigtigt.

   Shansen har manipuleret med citater fra Hedegaards tale. Hedegaard har ikke givet udtryk for præcist det Shansen anklager ham for, i sin tale.

   Der er derimod absolut ingen tvivl om at JDL stod for det arangement som Hedegaard var hovedtaler ved, sammen med Lars Vilks.

   Der er absolut heller ingen tvivl om, at JDL af FBI har været karakteriseret som en terrorgruppe, og at medlemmer af gruppen har begået terrorhandlinger og i forbindelse dermed dræbt mennesker.

   Kommentar by Polyb — 8. november 2010 @ 17:11

  4. Jeg ved ikke hvor Polyb har sin skråsikre holdning til JDL fra. Her er hvad Lars Hedegård selv skriver om JDL;”Hverken JDL eller JDL-Canada har kunnet drive det til at blive optaget på det amerikanske udenrigsministeriums liste over internationale sponsorer af terror, og den er ellers lang.” Læs mere her, http://www.sappho.dk/ufarlige-forbindelser.htm

   Kommentar by M. Larsen — 8. november 2010 @ 17:35

  5. @M.Larsen
   Jeg ved ikke hvor Polyb har sin skråsikre holdning til JDL fra.

   Jeg har den ikke fra en af parterne i sagen, Lars Hedegaard – det har du helt ret i. Jeg kan heller ikke se hvordan det kan være et specielt godt argument hvad Hedegaard selv mener.

   Jeg har det fra hvad FBI selv har udtalt, blandt andet her :
   http://www.fbi.gov/stats-services/publications/terror/terrorism-2000-2001/

   http://www2.fbi.gov/congress/congress04/doran061604.htm

   Du kan også læse mere om JDL og de handlinger de har begået her :
   http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League

   Kommentar by Polyb — 8. november 2010 @ 17:45

  6. men hvad med Lars Hedegaards foredrag for JDL? Er det rigtigt, og hvad skal man mene om det?

   I modsætning til FARC, som venstreloonierne trak ind til sammenligning, står ingen JDL-chapters på nogen terrorliste. Det er korrekt at de brugte hårde metoder (vold) for at beskytte jøder mod overgreb – primært fra Sovjetunionen – men de tager ubetinget afstand fra terror. En afstandtagen, mange islamiske organisationer med fordel kunne bruge som eksempel…

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. november 2010 @ 17:54

  7. 3. sidste kommentar er i øvrigt fra mig. Den lyder:

   Redaktionen lægger formodentlig mærke til, at selvom ‘Christian’ har indrømmet at have brugt flere brugere “for at se hvordan systemet virker”, har han ikke logget ind på disse konti og fjernet de plus-stemmer, han ‘testede’ med.

   ‘Christian’, er der en god grund til at du ikke fjerner disse såkaldte ‘test’-stemmer?

   ‘Christian Rask’ har ikke svaret på dette, eller fjernet de falske stemmer.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. november 2010 @ 18:00

  8. @Henrik Ræder Clausen (Dansk Folkeparti)
   Det er korrekt at de (JDL red.) brugte hårde metoder (vold) for at beskytte jøder mod overgreb…

   Man beskytter jøder imod overgreb ved at bombe en moske i Californien og et kontor for et republikansk medlem af kongressen af libanesisk afstamning?

   http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Defense_League#Mosque_bombing_and_US_Congressman_assassination_plot

   Heldigvis blev det stoppet af myndighederne før det fandt sted.

   Eller hvad med denne :
   “On February 25, 1994, that year’s Purim day, Goldstein entered a room in the Cave of the Patriarchs serving as a mosque, wearing “his army uniform with the insignia of rank, creating the image of a reserve officer on active duty” (Shamgar report). He then opened fire, killing 29 people and wounding more than 125.”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Baruch_Goldstein

   “…as there is proof that the Arabs were hoarding food and supplies in response to a Muslim call for a massacre on the Jewish holiday of Purim, we feel that Goldstein took a preventative measure against yet another Arab attack on Jews. We understand his motivation, his grief and his actions. We do not consider his assault to qualify under the label of terrorism because Dr. Goldstein was a soldier in a war zone who was faced by an imminent terrorist threat. We teach that violence is never a good solution but is unfortunately sometimes necessary as a last resort when innocent lives are threatened; we therefore view Dr. Goldstein as a martyr in Judaism’s protracted struggle against Arab terrorism. And we are not ashamed to say that Goldstein was a charter member of the Jewish Defense League.”

   http://www.jdl.org/index.php/about-jdl/faqs/

   Du er ude på dybt vand Henrik – mht. “primært fra Sovjetunionen”, så drejer det sig om 39% af deres angreb fra 1968 til 1986 – ikke at jeg kan se at det skulle være en undskyldning.

   Kommentar by Polyb — 8. november 2010 @ 18:07

  9. Tak for afsløringen af svindel fra visse brugere på 180 grader. Man kan kun have ondt af de personer som tyr til sådanne metoder.

   Der har før på 180 grader været debat og forslag om at visse brugere skal udelukkes fra netavisen, hvis deres artikler, eller links, indeholdt, efter anmelderens mening, for megen islamkritik.
   Jeg oplevede selv en artikel fra Frontpagemagazine

   http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/05/islams-undergang-k.html

   få minuspoints af samme årsag selvom artiklens indhold var yderst velbegrundet og historisk korrekt. Nuvel, den er også ufattelig lang, og så er det svært at bevare overblikket for læseren. Men sådan er betingelserne på netavisen, og det har Ole Birk Olesen gjort soleklart, og det er OK. Men at man derpå direkte manipulerer gennem IP-adresser falske alias mv. er afslørende for niveauet og sundhedstilstanden hos misdæderne.

   Kommentar by synopsis-olsen — 8. november 2010 @ 18:09

  10. -> Casper

   Shansen plukker halve sætninger ud af en lang tale, og drejer Hedegaards ord i militant retning. Hvis JDL var en terrororganisation, så ville den naturligvis være ulovlig, og optræde på internationale terrorlister. Det har den mig bekendt aldrig været.

   Kommentar by Kim Møller — 8. november 2010 @ 18:15

  11. Hvad ville Uriaspostens læsere i øvrigt sige til dette afsnit, havde det stået på en islamisk hjemmeside?

   Assimilation & Intermarriage
   Among the Biggest Threats to Jewish Survival

   There is perhaps no greater threat to the well-being of Am Yisrael, the Jewish nation, than assimilation and its all too natural consequence, intermarriage. The Jewish Defense League seeks to combat not only the multifarious physical and spiritual forms of Jew-hatred but also the spiritual malaise of Jewish indifference and ignorance, and the threat of Jewish affection for the non-Jew.

   As if we face too few external threats, an alarming number of Jews willingly flee from Judaism into melting pots, secular “culture” and morality, and often most devastatingly the arms of non-Jewish spouses. The unfortunate reality of the situation is that assimilation and intermarriage have done more to destroy Jewish souls than most every form of persecution and act of genocide we have suffered as a people throughout time immemorial.

   Only through Jewish pride and education will Jews be protected from these insidious, corrupting forces. While we believe with eternal faith that Ha-Shem’s chosen people will ultimately be saved from all perils and dwell securely in our land, until those prophecies are fulfilled we exist in a troubled world, and we must therefore guard ourselves against these veiled dangers. The future of our children, and our children’s children, depend on whether we choose the Torah and life (since the Torah is called by G-d the Tree of Life for the Jew), or assimilation, intermarriage and death.

   http://www.jdl.org/index.php/threats-adversaries/assimilation-intermarriage/

   Kommentar by Polyb — 8. november 2010 @ 18:16

  12. Til alle

   Denne tråd omhandler løvelands netvirke. Gider I fortsætte i rette tråd: http://www.uriasposten.net/archives/19719

   Kommentar by Kim Møller — 8. november 2010 @ 18:17

  13. Hvor præcis karakteriserer FBI dog JBL som terrorgruppe ?

   Du render med P77’s påstande og bruger det som argument.

   Endnu er klassisk debat-stunt på niveau gymnasieklasse.

   Kommentar by kbh — 8. november 2010 @ 18:18

  14. Ham Per Jensen er mindst lige skør som Shansen.
   Ellers godt arbejde.Dejligt at se hvordan de dummer sig.
   Den testprofil-forklaringen køber jeg ikke !

   Kommentar by Spinner — 8. november 2010 @ 18:26

  15. Jag övervägar ibland om jag kommer dra hem till DK när pensionen knackar på, men så läser jag på Uriasposten eller Snaphanen, om “shansen” och de andre stolpskott…
   Sverige var jag bor har sina troll, men denna “shansen” är sgu i en klass helt för sig själv och hennes sandlåda är jo rena rama buskisteater.

   Kommentar by Peer Pedersen — 8. november 2010 @ 18:56

  16. Peer, jeg tror du overvurderer MMSH’s indflydelse. Heldigvis :)

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. november 2010 @ 19:59

  17. @ Henrik Ræder Clausen

   Du gav under debatten på 180 grader, udtryk for sympati for organisationer der benyttede mord og vold, for at beskytte mindretal. Jeg spurgte dig om dig om du kunne bekræfte din udtalelse, men valgte efter gentagende spr. ikke at svare… derfor spørger jeg dig igen.

   Henrik Ræder Clausen, Skal det forstås på den måde at du går ind for udenom-parlamentriske metoder, til beskyttelse af mindretal” ?

   Tør du stadig ikke at svare ?

   Kommentar by Rasmus Birch — 8. november 2010 @ 20:17

  18. p77 prøver at kuppe 180grader fra samme ip adresse.
   Hvor lavt.

   Kommentar by poul sørensen — 8. november 2010 @ 22:19

  19. Forsøgene på bortforklaring er meget morsomme.

   Kommentar by poul sørensen — 8. november 2010 @ 22:20

  20. 180grader er et meget spændende experiment.
   Incl p77 forsøget på snyd og hvad der ellers sker på siderne

   Kommentar by poul sørensen — 8. november 2010 @ 22:22

  21. @Spinner: På seks et halvt år, har jeg omtalt den dyslektiske, Radikale “samfundsdebattør” énm (1) gang. Bare til orientering.

   Kommentar by Snaphanen — 9. november 2010 @ 02:47

  22. Polyb så gi`dog op.
   Det er således at hvis du holder en ugegammel,halvfordærvet og ildelugtende fisk op forand øjnene og næsen af de mest inkarnerede tilhængere af dette taberforum så vil de bare hårdnakket og ufortrødent påstå at det er en fulg !!!

   Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 9. november 2010 @ 04:03

  23. Jeg har stadig tårer i øjnene, og lårerne er stadig ildrøde af at klaske mig på selvsamme af grin over Shansen.

   Hun er simpelthen så far out og så til grin, så man næsten har ondt af hende. At oprette fake-profiler for, at undersøtte noget, andre tilsyneladende ikke gider, er godt nok en meget pinlig handling.

   Man kan ikke en gang sige, at havde hun så bare haft en smule omløb i hovedet og ikke gøre det så kluntet og uintelligent, så……er jo ikke en gang en pointe, for det er jo ikke det, at hun bliver fanget, men det, at hun gør det, som udstiller hende i den grad.

   Kommentar by Cicero — 9. november 2010 @ 09:01

  24. Shansen er en psykisk syg kvinde, det må efterhånden være tydeligt for enhver.

   Kommentar by Morten Olsen — 9. november 2010 @ 09:30

  25. Venstrefløjserne er binde gale…

   Kommentar by ivan johansen — 9. november 2010 @ 10:22

  26. Henrik Ræder Clausen, Dansk Folkeparti, prikker til andre for ikke at svare på hans spørgsmål, men ignorerer til stadighed selv både her, og på 180grader, spørgsmål stillet til hans person.

   Kommentar by Polyb — 9. november 2010 @ 10:42

  27. <@Spinner: På seks et halvt år, har jeg omtalt den dyslektiske, Radikale “samfundsdebattør” énm (1) gang. Bare til orientering.<

   Sorry.
   Jeg har også udtrykt mig forkert.
   Når jeg skriver "Dejligt at se hvordan de dummer sig" mener jeg Shansen
   og så Carl Erik Zølck,som jo også er en del af spillet.
   Jeg skal nok udtrykke mig bedre næste gang.

   Kommentar by Spinner — 9. november 2010 @ 18:46

  28. Om Shansen er psykisk syg, kan jeg ikke udtale mig. Derimod synes jeg, at hun gang på gang demonstrerer udprægede psykopatiske egenskaber.

   180 grader er ikke ene om at være hærget af sabotage. JP Blogs har også sine monstre. En af dem er en gammel stasi-agent og storsmugler, som Stasi holdt hånden over, så at de danske myndigheder aldrig fik fanget ham og dømt ham efter fortjeneste. Han var også stikker og sendte folk til de berygtede østtyske fængsler, og han tilbød selv at infiltrere De konservative, hvilket Stasi gik med til. Derefter sendte han alt, hvad han fik fat i videre. Også han synes, så vidt jeg kan bedømme, at være i besiddelse af de udpræget psykopatiske træk, som gør ham i stand til at møve sig ind mange steder. Han blev ved til murens fald i 1989, men selv om han da må have været i 40e’rne, mindst, påstår han, at der der kun var tale om lidt ungdommelig tåbelighed. Han reklamerer vidt og bredt med at have deltaget i Trykkefrihedsselskabets tilblivelse, og at han er discipel af Kai Sørlander. Hans indlæg er copy paste i lange baner, hvor han gerne udbreder sig om sin høje moral. Han deltager også gerne i de debatødelæggende mammutdiskussioner om marxisme, der jævnligt ødelægger islamkritiske bloggeres tråde, fordi venstreorienterede starter dem. Der er flere af den slags destruktive elementer, som skriver nat og dag og dermed jager andre bort af ren op skær lede. Det er et probat middel.

   Kommentar by Heather — 9. november 2010 @ 23:37

  29. Søgning: http://counterterrorismblog.org/fastsearch?query=jewish+defence+league.

   Resultater = 0

   Søgning: JDL.

   Resultater = 0

   Kommentar by Hodja — 9. november 2010 @ 23:52

  30. Hvis folk mangler de normale stopklodser, kan man overveje et polititilhold.

   Kommentar by Heather — 10. november 2010 @ 13:37

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper