9. november 2010

Forsker: “Moskeer er godt for integrationen og kan muligvis endda modvirke ekstremisme.”

Nu rabler det da helt. Kommentar af Ph.d. Kate Østergaard på Religion.dk – ”Løs ghettoproblemerne: Byg moskeer”.

“Hvis kommunen gerne vil have et prestigeprojekt, så må den hjælpe til. Forær muslimerne grunden eller tilbyd muslimer og andre trossamfund udenfor folkekirken, at staten kan opkræve kirkeskat til deres bygninger. Endnu en mulighed er, at noget af det tilskud, som går over den almindelige skat kan omdirigeres fra kun at tilfalde folkekirken til også at tilfalde projekter som dette…

Der er mange gode grunde til at politikerne bør satse på moskeer. Det er med til reelt at sikre religionsfriheden i praksis. Moskeer er godt for integrationen og kan muligvis endda modvirke ekstremisme. Det kan de, fordi det er en måde at få minoriteten generelt til at føle sig mere velkommen…

Der er i øjeblikket også mange overvejelser over ghettoer, og her kunne nye moskeer også være en del af planen. Det kunne måske være en idé at bygge op i stedet for kun at rive ned?”

Oploadet Kl. 04:22 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/19856/trackback

23 Comments »

 1. Det kunne MÅSKE være en idé at nationalisere begravelserne fremover.

  Kommentar by Sven Jensen — 9. november 2010 @ 05:01

 2. Det sker jo en gang imellem at velmenende mennesker vil skære en skive af pølsen – med håb om at denne gestus vil udløse nogle gode vibrationer og kickstarte en god cirkel og udløse en tsunami af taknemmelighed og imødekommenhed den anden vej.

  Vi har dog efterhånden erfaring for, at reaktionen bliver “Tak skal du have. Jeg kunne egentlig også godt tænke mig noget mere – f.eks………”

  Hvad kan minoriteten selv gøre for at komme til at føle sig mere velkommen? Vi har alle en initiativret.

  Kommentar by BE — 9. november 2010 @ 05:28

 3. Vi skal være flinke ved muslimerne nu for så vil de også være flinke ved os når de er flertallet.

  Kommentar by Frihed — 9. november 2010 @ 07:02

 4. Fra det høje nord: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3895170.ece

  Kommentar by Xylofon — 9. november 2010 @ 07:25

 5. Også kvinder er aktive i vores lands undergang.

  Kommentar by pk — 9. november 2010 @ 07:26

 6. Ja, for moskéer har jo ikke været mødestedet for samtlige muslimske terrorceller i Danmark hidtil…

  Kommentar by Henrik — 9. november 2010 @ 07:30

 7. Det ville unægteligt også hjælpe på “integrationen”, hvis vi bare frivilligt kastede os på vores dhimmi knæ og indførte sharialoven og erklærede Danmark for en kalifatstat. Problemet med islamisk “integration”, ville en gang for alle blive løst.

  Problemet er så bare hvor vantro ikke muslimer skal rejse hen bagefter, for her vil der da ikke blive rart at være. Straffeforme som pisk, håndsafhugning og stening ville blive hverdagskost, 5 daglige indkaldelser til bøn, ugentlige flagafbrændinger og stenkast efter fredagsbønnen osv.

  Gad vide om en person som Ph.d. Kate Østergaard, ikke i virkeligheden tænker med bagdelen, for hun vil åbenlyst trække Danmark tilbage i udviklingen med sin naive tankegang.

  Kommentar by Morten Olsen — 9. november 2010 @ 09:21

 8. Nej, religion er ikke statslig anliggende. Derfor skal både Folkekirken og moskeer ikke finansieres via skatter.

  Kommentar by Jacob Jeppesen — 9. november 2010 @ 09:37

 9. Ja, selvfølgelig skal vi da bygge masser af Moskeer, tænk da på de Danskere der arbejder i Muhamedanien, hvor de lider både fysisk og psykisk under manglen på synet af de hjemlige Danske Kampestenskirker bygget af vore forfædre i 1100 – 1200 tallet, samme psykiske lidelser, det kan vi da ikke byde Muhamedanere med eller uden rødbedepas.
  Nu begynder man da heldigvis at forskønne ghettoerne så glem endelig ikke at sætte af til et par eller flere moskeer, til ghettoernes taknemmelige religiøse folk med den fredelige religion, der ligger massevis af byggematerialer gemt i nedrivning af disse oldnordiske stenkirker.
  Bare kom i gang.

  Kommentar by Cantor — 9. november 2010 @ 09:39

 10. I enhver forstand: Vor herre bevares!

  Kommentar by Høgsbro — 9. november 2010 @ 10:23

 11. Hvordan Kultur Liberale Argumentere

  http://www.youtube.com/watch?v=uGwtG8nVpUU

  Kommentar by PBr — 9. november 2010 @ 13:11

 12. Nu rabler det… Hvis man plotter en sammenhæng mellem forekomster af moskeer og ‘ekstremisme’, vil man opdage, at lande som Saudi-Arabien, der har mange moskeer, også er yderst leveringsdygtige i ekstremister…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 9. november 2010 @ 13:13

 13. Kate Østergård er helt klart inde på noget af det rigtige. Jeg vil forslå en udbygning af indsatsen i form af et par nye uddannelser:

  Statsautoriseret torturbøddel, med mulighed for at speciale i lemlæstelse af kønsorganer, psykisk nedbrydning eller amputationer.

  Videregående uddannelser i Social Kontrol og Newspeak (findes allerede, men vil løbende blive tilpasset i takt med islamiseringen af Danmark).

  Muslimsk lægekunst med udgangspunkt i læren om de fire kropsvæsker.

  Dette er kun nogle forslag til hvordan vi kan imødekomme vore kære muslimske medborgere. Men det er kun fantasien, der sætter grænser. Alle forslag er velkomne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. november 2010 @ 14:25

 14. Var det ikke denne Kate Østergaard, som i februar 2008 i forbindelse med lanceringen af “Vejen til Damaskus” tog en koran op til øret og sagde til publikum i forfatterforeningens lokaler: “Hør selv, den siger ikke noget”?

  Kommentar by Johansen — 9. november 2010 @ 14:40

 15. Fatter ikke alle de latterlige skattefinansierede Ph.D.-projekter, som der lanceres for tiden. Hvad fanden foregår der? Det er spild af penge med deres stupide og tomhjernede konklusioner. Hvornår lanceres der noget ordentlig gendigen forskning?

  Kommentar by Macho — 9. november 2010 @ 14:59

 16. ->14 Johansen

  Indeed it was, eller muligvis Garbi Schmidt. Det var også en af de to der belærte publikum om en ø i Indonesien hvor man fejrede Muhammeds fødselsdag med risbrændevin og svinekød. Tanken var åbenbart at vi uvidende fra folkedybet ville falde pladask for den rørende historie om mangfoldighed og hver mand sin islam. Torben Hansen satte hende godt og grundigt på plads ved at gøre opmærksom på at dem med magt og voldsberedskab i ryggen på sigt ville fortrænge disse lokale varianter. Magt og vold har det med ikke at figurere i overvejelserne hos Bæk Simonsen og hans epigoner.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. november 2010 @ 15:28

 17. Næste skridt bliver vel, at man skal indføre sharia for at lade det danske retssystem “imødekomme” muslimerne – vent, det er allerede foreslået. Beklager.

  Kommentar by Thomas — 9. november 2010 @ 15:56

 18. Magen til fortvivlende naivitet.
  Samtlige homegrown terrorangreb in spe, og det er efterhånden ganske mange, udspringer fra moskeer. Er det så en genial tanke at bygge flere moskeer?

  Kommentar by Andreas — 9. november 2010 @ 17:01

 19. Når kinesere og vietnamesere indpasser sig godt i Danmark, er det ikke fordi, de har samme religion som værtsbefolkningen. Det er fordi de er pragmatiske og ufanatiske i deres religionsdyrkelse.
  Hvorfor ikke belønne eksempelvis den herboende kinesiske minoritet med et kulturhus, hvor danskere og kinesere kan mødes?
  Der er ingen begrundelse for at belønne den muslimske udgave af hellighed, og noget sådant ville i øvrigt stride imod grundloven.

  Kommentar by elefanten — 9. november 2010 @ 19:18

 20. 16 LFPC

  Jo, jeg husker også ganske tydeligt historien om en lille fjern ø i Indonesien, hvor de lokale muslimer øjensynligt spiser svinekød og skyller det ned med brændevin.
  Det ændrer bare ikke ved essensen i islam. Men det lærer man måske ikke de steder, hvor Bæk Simonsen og Østergaard studerer?

  Kommentar by Johansen — 9. november 2010 @ 19:36

 21. Disse hovne Bæk Simonsen efterligninger….. og det siger jeg de er, hovne, fordi de åbenlyst viser de mener befolkningen er snot dum !

  Tror de virkelig selv på det de lukker ud – eller er de stadig så karriere-orienterede, at de siger hvad de mener er nødvendigt for deres faglige fremtid ?

  Og nej, jeg tror dem ikke over en dørtærskel når de udtaler sig om muslimer, de islamiske tekster, om moskeer osv. osv..

  Vi behøver jo kun at henvende os til virkeligheden som den udspiller sig for os og til de erfaringer med moskeer og muslimer, der er gjort i rigt mål i andre lande som f.eks. England.

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. november 2010 @ 20:32

 22. Fedt.
  Den minoritet der selv har valgt at reje hertil, synes ikke her er så rart, så derfor bliver de religiøse ekstremister, hvilket dog åbenbart ikke har noget som helst at gøre med deres religion, så derfor skal vi bygge moskeer til dem hvor de kan dyrke deres religion i vildskab, således at de bliver mindre ekstreme.

  Det lyder som en god plan.

  Og det er jo nærmest umuligt at komme på andre ideer der kunne afhjælpe situationen.

  Kommentar by Superman — 9. november 2010 @ 21:52

 23. Hvorfor? De har det jo godt nok i vore kirker. De kan da bruges, når de vil søge asyl og gemme sig!

  Kommentar by Goofy — 10. november 2010 @ 17:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper