9. november 2010

Morten Messerschmidt svarer Poul Nyrup Rasmussen – hvem er det lige der er stuerene?

Sagen startede da Poul Nyrup på sin blog omtalte en række højrepartier, han som formand for De Europæiske Socialdemokrater ikke ville samarbejde med. Dansk Folkeparti var mærkeligt nok nok ikke på listen. På opfordring erklærede Nyrup dog i sidste uge, at Dansk Folkeparti selvsagt var et ‘ekstremt højreorienteret parti’ (Politiken, 3/11-10), som skulle isoleres politisk.

Morten Messerschmidts svar i Politiken er lige på kornet – Messerschmidt: Nyrup er fej og lyver.

“Indledningsvis er der grund til at minde om, at det hverken er mig eller Politiken, der har fremdraget samarbejdet mellem Dansk Folkeparti og netop dig, Poul, som begrundelse for, hvorfor Dansk Folkeparti ikke skal stå på din besynderlige liste. Det er faktisk din partifælle i EU-parlamentet Dan Jørgensen.

Jeg mindes møderne, hvor du og Svend Auken på Svends kontor drøftede, hvordan et udspil om kapitalfonde kunne skrues sammen uden om regeringen. Det er muligt, at du fandt samarbejdet ubehageligt… men det er din egen partifælle, som har fremdraget eksemplet til begrundelse af, at Dansk Folkeparti ikke er på din liste.

Når du nu… mener, at DF burde være på listen og her henviser til mødet i Wien sidst i oktober, hopper kæden helt af.

For det første deltog jeg på mødet som taler vedr. relationerne mellem EU og Tyrkiet. I EU-parlamentet er jeg formand for arbejdsgruppen The Turkey Assessment Group og følger forhandlingerne med landet tæt.

I denne egenskab var jeg inviteret til Wien for at redegøre for udviklingen… For det andet spurgte jeg inden min deltagelse specifikt om, hvem der ellers deltog, og fik her en klar garanti for, at de partier, som du nævner – Jobbik, BNP, Attack, Front National, mv. – ikke ville være til stede. Dette tilsagn var en betingelse for min deltagelse.

… i Dansk Folkeparti har vi kun omgang med partier, der dels betingelsesløst anerkender de demokratiske spilleregler og afviser enhver form for vold, dels tilslutter sig de grundlæggende frihedsrettigheder… Derimod kunne Socialdemokratiets øvrige internationale relationer nok fortjene yderligere eftersyn.

Hvor Dansk Folkeparti vælger sine samarbejdspartnere med omhu, kan man undre sig over, hvem det er, som du, Poul, fletter fingre med i organisationen Socialistisk Internationale. Blandt medlemmer og associerede er rendyrkede racister og gennemkorrumperede partier, som hverken skyr vold eller andre midler.

Jeg nævner i flæng Swapo-partiet i Namibia, hvis tidligere formand – Sam Nujoma – støtter Robert Mugabes racepolitik.

Jeg nævner den forhenværende panamanske diktator Manuel Noriegas Revolutionære Demokratiske Parti (RDP), som Socialistisk Internationale optog i 1986 uden at skele til, hvordan Noriegas Panama myrdede politiske modstandere, herunder dissidenten Hugo Spadaforas, hvis lemlæstede lig blev fundet tæt ved den costaricanske grænse.

Jeg kunne også nævne det colombianske parti M-19 Demokratisk Alliance, der før omdannelsen til et politisk parti som milits stod bag belejringen af det colombianske justitspalæ i Bogota, hvor 300 advokater og dommere blev taget som gidsler.

Er det dine venner, Poul?”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/19895/trackback

11 Comments »

 1. Ordduellen her minder til forveksling om den kamp, som Jørgen Hansen boksede mod Jose Pipino Cuevas i 1981. Læg nu handskerne på hylden, gamle Nyrup…… du risikerer varige mén!

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 9. november 2010 @ 18:51

 2. Poul Nyrup bliver aldrig stueren.

  Kommentar by Mackety — 9. november 2010 @ 19:59

 3. Gad vide om Nyrup vil nedværdige sig til at svare på denne blog, han er jo næsten nødt til det!

  Kommentar by Andreas — 9. november 2010 @ 20:10

 4. Vel talt af en dømt tøsedreng

  Kommentar by Michael Larsen — 9. november 2010 @ 20:25

 5. Hvorfor fører Poul Nyrup krig mod danskerne?
  Hvorfor ønsker Poul Nyrup et muslimsk Danmark?
  Hvor kommer hadet til danskerne fra?

  Kommentar by Anonym — 9. november 2010 @ 20:49

 6. Nyrup – en pamper der kuppede sig til magten i sit parti ved at pisse på sine venner. Han burde om nogen holde sin kæft om at være stueren.

  Kommentar by Tolder — 9. november 2010 @ 22:05

 7. Genialt skrevet. Totalt exposed socialistisk dobbelt moral.

  MEGET APROPOS, Daniel Hannan:
  http://www.youtube.com/watch?v=T123gSEOELI

  Kommentar by anti-castro — 9. november 2010 @ 22:22

 8. Nyrup – stueren?
  Hold kæft jeg grinede, da det kom frem, at hans far var nazist.

  Kommentar by Goofy — 10. november 2010 @ 16:15

 9. “1”
  Claus Kvist Hansens råd til Nyrup er kommet 10-20 år for sent.
  Hjerneskaden er for længst sket.

  Kommentar by Binee — 10. november 2010 @ 20:20

 10. Poul Nyrup er en kæmpe klaphat. Jeg så ham engang mens han var statsminister, holdende her i Odense i sin store Mercedes (måske var det en BMW – ham selv som chauffør), ventende bag en bus der satte passagere af, hvilket gav mig det der lille minuts tid til at stå og betragte ham fra fortovet af (for fa´en, det var jo trodsalt Statsministeren). Og minsandten om ikke manden sidder der i sit fine jakkesæt i sin fine miljøsviner af en bil, med fingeren først langt oppe i næsen for så at bevæge sig ned mellem læberne… Jeg sværger det er sandt, jeg så det ske. ;-)

  Kommentar by Jacob Andersen — 10. november 2010 @ 20:59

 11. Æblet falder jo ikke langt fra stammen national socialismen og socialdemokraterne er alligevel same-shit, vensterfløjs diktatur af værste skuffe.
  Den tæppe strintende rede PESser nyrup Rasendegal, der PESser territorier af med at boy-cutte demokratiske partier og bedrage sig til magten med falske lomme papirlappe-dokumenter, der alligevel ikke garanterede efterlønnen, det simpelthen for arrogant at PESse på befolkningen på den måde.
  Gid socialdemokraternes sharia venner PESser dem af, på samme måde som vi vantro urene stuefolk er blevet PESset på!
  Jeg ved det ikke…jeg ved det ikke….. nej, nyrup mandslingen ved ingenting og har aldrig vidst noget og vil aldrig forstå nogen som helst ting, mandslingen er rablende gal.
  Opblæst nar, med sølle papirlapper i lommen og et narzistisk syn på os vælgerkvæg.
  Kan vi ikke snart slippe for nyrups PESse socialdiktatur ensretning af os der ikke ønsker diktator socialisme og islamisme indførelse, same-shit.
  Mandslingen nyrup er en lige så stor skamplet som sin far.
  Statsmand blev han sgu aldrig. En gemen brugtvogns svindler er vel den korrekte beskrivelse, kun folketings immuniteten gjorde han straffri. FØJ.

  Kommentar by li — 11. november 2010 @ 04:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper