19. november 2010

Prins Joachim overrakte pris til AFA-general Balder Bergman Johansen

Mandag uddelte Virksomhedsforum for Socialt Ansvar Netværksprisen for 2010, også kaldet Erhvervslivets Ridderkors. Særprisen, der blev overrakt af Prins Joachim, gik i år til Logik & Co. for deres ’sociale engagement’. I selskab med prinsen ses herunder direktør Balder Bergman Johansen, af BT udpeget som ‘Generalen’, ledende medlem af Antifascistisk Aktion.

“Alle i det autonome miljø kender dem. Og alligevel kender de færreste dem: Generalen og Doktoren . De to sky personer er bagmænd bag utallige sammenstød mellem politi og autonome op gennem 1990erne… Som bidronninger sidder de stille og lader en hær af arbejdere gøre det grove arbejde. De bestemmer, hvem der skal stikkes, de bestemmer, hvor ondt det skal gøre, og de bestemmer, hvor og hvornår det skal ske… Både Doktoren og Generalen har i årevis været fremtrædende medlemmer af den autonome gruppering AFA (Anti-Fascistisk Aktion)… en organisation, hvor nogle af medlemmerne – ifølge kilder med kendskab til det autonome miljø – har dannet hemmelige tæskehold.” (BT, 8. december 2002: Generalen og Doktoren)

(Prins Joachim & Balder Bergman Johansen, Århus 15. november 2010; Youtube)

Oploadet Kl. 07:10 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/20209/trackback

29 Comments »

 1. Efterhånden bliver enhver pris gjort så politisk korrekt, så selve ideen med prisen bliver “vendt på hoved” så en normalt begavet ville græmme sig over at blive prisbelønnet.
  Idioter skal åbenbart beriges med priser med halvmåne, bånd og stjerner på!

  Kommentar by li — 19. november 2010 @ 08:15

 2. Selv anarkister har åbenbart brug for en leder. Det lader dog ikke til at det går ud over deres selvforståelse på trods af den store selvmodsigelse.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 19. november 2010 @ 08:16

 3. Jeg græmmes…

  Kommentar by Jern Henrik — 19. november 2010 @ 08:17

 4. Det ville nok betragtes som majestætsfornærmelse hvis jeg udtrykte præcis hvad jeg føler lige nu, så det vil jeg undlade.

  Jeg har ikke betragtet mig selv som republikaner indtil nu…

  Kommentar by Vagn Henning — 19. november 2010 @ 09:32

 5. Come on, Vagn Henning, det er sgu ikke Prins Joachim, der har besluttet, at han skal uddele den pris. Han ved sandsynligvis ikke en bjælde om ‘organisationen’ endnu mindre om den enkelte prismodtager.
  Problemet skal findes et andet sted.

  Kommentar by Lotte — 19. november 2010 @ 10:16

 6. @ Kenny Starfighter: Ja, er det ikke utroligt? Autonome, der blindt følger ordrer. Antifascister, der udøver politisk vold. Nogen burde donere en fremmedordbog til de venstreekstreme…

  Kommentar by Scarlet P — 19. november 2010 @ 10:27

 7. Come on, Lotte, der er den selvsamme lamme undskyldning som soldater og embedsmænd i Sovjet, Nazityskland og alle andre diktaturer dækkede sig ind under. ‘Vi vidste ikke noget om det der foregik og fulgte bare ordrer’.

  Kommentar by Boo — 19. november 2010 @ 10:28

 8. Jovist, det er Virksomhedsforum for Socialt Ansvar der står bag prisen, men burde man kunne ikke forvente et vist niveau af værdighed hos en person der skal tituleres Hans Kongelige Højhed?

  Socialt ansvar? Det autonome miljø? Hvis de fik magt som de har agt, ville de smadre civilsamfundet. Det er kun fordi andre optræder voksent og ansvarsfuldt at deres revolutionsromantik ikke har haft alvorlige konsekvenser…

  Kommentar by Vagn Henning — 19. november 2010 @ 11:14

 9. Skyldes hans ringe statur at skinkerne har dunket ham i hovedet gennem årene? Nå, mon dog, han er jo åbenbart mest en skrivebordsgeneral. Underligt at PET ikke har hvisket kongehuset noget i øret, men må den anden side er det jo fuldstændig ukontroversielt at være leder af et venstreekstremistisk tæskehold.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 19. november 2010 @ 11:48

 10. Enig med Boo og Findsen. Det er ikke godt nok. Kongehuset har et ansvar for hvad de laver, men kongehuset er siden Margrethes kroning blevet en kulturradikal lyserød parodi. Efter Ingrids død er prins Henrik vel den eneste af format. Insitutionen er sådan set hyggelig nok i koncept, men der må en udrensning til, hvis monarkiet skal bevares. Kongehuse skal være royale – det er et nødvendigt krav for at lade dem leve.

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. november 2010 @ 12:09

 11. Jeg tror man ville væreinteresseret i lidt respons fra befolkningen på

  H.K.H. Prins Joachims hof
  Amalienborg
  Postboks 2143
  1015 København K

  Jeg tror også han vil blive orienteret hvis der kommer noget her:

  hofmarskallatet@kongehuset.dk

  Det er ikke sikkert det hjælper, men man fjerner under alle omstændigheder den undskyldning om bekvem uvidenhed som Boo anfører.

  Kommentar by Hans Jensen — 19. november 2010 @ 12:29

 12. Come on, Boo, der er da en væsentlig forskel på soldater og embedsmænd vs. kongehuset alt den stund, de nyder immunitet.

  Af samme årsag er deres ansvar også begrænset til at være strengt personligt.

  Jeg krummer tæer på cirka samme niveau, når visse. kunstnere og forfattere møder op til medaljeoverrækkelse. Eller hvad med dengang Fidel flankerede Hendes Høj Veldysterhed.

  Kommentar by Lotte — 19. november 2010 @ 12:47

 13. Diktatoren og racisten Robert Mugabe(Mug-aben) har også været forbi Amalienborg. Det er sgu en fin omgangskreds…host host

  Kommentar by Morten P — 19. november 2010 @ 12:57

 14. Og jeg glemte da Ceauşescu, der fik en elefantorden.
  Og nu vi er i gang:

  Ryan Ra Ranunkel fik en frø og 3500 kr. af Mary.

  Og skal vi lige smide Abdulahi Egal i posen. Der var noget med en integrationspris i Odense overleveret af Mary og senere stødte en ramadanfest og en søforklaring til.

  Kommentar by Lotte — 19. november 2010 @ 13:17

 15. Ja, jeg var også engang royalist. Det sluttede brat dengang under COP 15, hvor der var et stort interview med kronprinsen, hvor han belærende informerede befolkningen om at, vi alle skulle spare på energien og CO2 osv.osv. Dette efter han selv og hans skandinaviske royale fætter og kusine havde deltaget på oplevelsesekskurtion til Svalbart med fremvisning af truede isbjørne, snesmeltning og jordens fremtidige undergang (suk) og samtidig brændt en helvedes masse forsilt Jet A1 af på flyturen.
  Samtidig med COP 15 mødet, modtog kronprinsen en el-sportsvogn (husker ikke om det var Fisker eller Lotus Elise klonen)og så er det sgu nemt at køre el-bil. Ville naturligvis også selv køre el-bil, hvis det var en sportsvogn samt det var uden beregning.
  Kronprinsen havde sikkert også glemt at tænke på de nyinstandsatte 87 opvarmede rum i Amalienborgfløjen, som han og prinssesen var nytilflyttet i.
  Samtidig er der vel ikke nogen som de kongelige, der gladeligt rejser her og der i hele verden, men de har jo sikkert købt deres aflad via CO2-kvoter og så er alt jo fryd og gammen og man kan belære pøbelbefolkningen om deres forsile overforbrug.
  I det gamle Rom var det skuespil og brød til befolkningen. I Danmark………

  Kommentar by Neuhammer — 19. november 2010 @ 13:32

 16. Ja, man bliver efterhånden republikaner. Er der ikke noget med at Mary vil have en halv fødeafdeling for sig selv næste gang? Og så må andre fødende flyttes væk fra Rigshospitalet.

  Hvorfor kan de ikke indrette et par af de 79 rum til en hjemmefødsel? Eller tage en privat klinik?

  Kongehuset skal generelt holde kæft og blot hylde traditionen og distancen. I spørgsmål hvor befolkningen deler sig efter politiske anskuelser, er det især vigtigt at kongehuset klapper i. Og hvis de ikke kan holde kæften lukket, skal de tage det mest reaktionære standpunkt. per definition.

  Kongehuset har intet fattet, men det skyldes jo nok at hofmarskalatet og omegn har været gode socialkammerater i årevis – eller hvad?

  Kommentar by Kim Poulsen — 19. november 2010 @ 13:41

 17. Hvem gemmer sig bag pseudonymet “doktoren”?

  Kommentar by Erik — 19. november 2010 @ 14:46

 18. Der var engang en filosof der sagde:Når fascisterne kommer igen vil de benævne sig antifascister! Jeg må da lige love for at de er kommet frygteligt tilbage. fy for den da.Med hensyn til Prinsen må man jo blot konstatere at det ikke er intellektet der tynger ham!

  Kommentar by karl3447 — 19. november 2010 @ 15:02

 19. En Kenneth Hintze, der ifølge Ekstra Bladet var en af strategerne under COP15-urolighederne sidste år. Psykologi-studerende… og ‘voldsspykopat’.

  Kommentar by Kim Møller — 19. november 2010 @ 15:13

 20. Ja det er sgu`til at kaste op over.Jeg har altid selv holdt af vores kongehus. Men den eneste med en smule pondus i det hus, er vel Henrik.Gud bevare Danmark!

  Kommentar by karl3447 — 19. november 2010 @ 15:14

 21. Hvorfra skulle HKH vide noget om prismodtageren? Så ville han jo komme til at afsløre, at han læser uriasposten, og det går ikke.

  Kommentar by holger — 19. november 2010 @ 15:31

 22. Ufatteligt, ikke mindst at det kan lade sig gøre for øjnene af den samlede danske presse, uden at så meget som et medie bemærker hvad der foregår.

  Kommentar by Megatron — 19. november 2010 @ 17:09

 23. Hvis vi får lov at beholde en borgerlig regering efter næste valg så synes jeg det vil være på tide at tildele Poul Nyrup Rasmussen elefantordenen :-)

  Kommentar by Jens Hansen — 19. november 2010 @ 18:16

 24. Bisart , havde hans guerillakriger magten havde han øjeblikkeligt beordret prisuddeleren hænget fra en mobilkran .

  Kommentar by Kristian L — 19. november 2010 @ 22:32

 25. “Social ansvarlig” nok til en pris?

  tja, i årevis har han hadet det kapitalistiske samfund så meget at han har haft en finger med i optøjer, vold og hærværk.

  Her på hans “ældre” dage består ansvarligheden så i at bruge sin fritid på om dagen at registrere politiske modstandere i Redox regi og så overfalde dem om aftenen med AFA kasketten på.
  Bygger han så lille grim vindmølle der mest ligner forvredent skrot og ansætter et apr kriminelle og lidt muslimer, som sikkert blir ideologisk hjernevasket allerede i jobsamtale fasen, ja så får man priser.
  Skal Johnny Hansen ikke have en ansvarligheds pris så for sociale sammenkomster, koncerter og at huse politisk ligesindede i eget hus trods div overfald fra Balders håndlangere ?

  Med det had som Balder ideologisk nærer til vores dekadente kapitalistiske samfund må det vel have været svært at få prisen overrakt af en fra kongehuset?
  På den anden side blir det vel endnu lettere at få politiske venner til at sidde og registrere politiske modstandere betalt med skattepenge via aktivering og lignende med en sådan “blåstempling” af en af nok de største politiske volds organisatorer her hjemme.

  Kommentar by J B — 19. november 2010 @ 22:53

 26. Kongehuset er elitens svar på familiesammenføring, men med samme store sociale omkostninger for skatterborgerne som perkerimporten.

  Kongehuset er ligeså dansk som Nørrebronx og Vollsmose.

  Kommentar by Tolder — 20. november 2010 @ 00:03

 27. griner stadig…
  de skide røde tosser…

  Kommentar by JohnJohn — 20. november 2010 @ 19:08

 28. Jeg griner ikke,jeg kaster op!

  Kommentar by karl3447 — 21. november 2010 @ 15:16

 29. “…Bisart , havde hans guerillakriger magten havde han øjeblikkeligt beordret prisuddeleren hænget fra en mobilkran …”

  Præcis det samme tænkte jeg.

  Vi er en civilisation der bare VIL udryddes.

  Kommentar by kbh — 21. november 2010 @ 18:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper