21. marts 2005

Orientering ‘korrigerer’ sin holocaust-benægtelse – Hauberg-Tychsen stadig korrespondent

Orientering måtte idag ‘korrigere’ sin benægtelse af det armenske folkedrab. Jens Reiermann havde hidkaldt Matthias Bjørnlund (læserbrev i Weekendavisen), som overbevisende redegjorde for folkedrabets karakter. Det burde have været et dementi, men indslaget blev leveret som en slags præcisering – og således kunne man blot 10 minutter senere høre Tyrkiet-korrespondenten Knud-Eigil Hauberg-Tychsen tale om det tyrkiske bogmarked med sin journalistiske integritet i behold.

Oploadet Kl. 20:35 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Plagiatjournalisten Frank Esmann er stadig redaktør på DR2 og finder det øvrigt fornærmende at nogen har kritiseret ham.

  Magtens arrogance.

  Kommentar by Christian Lindhardt-Larsen — 21. marts 2005 @ 23:25

 2. Der er efterhånden kun 1 gennemført seriøst og troværdigt nyhedsmedie herhjemme. Det kan besøges gratis på adressen

  http://www.landsbytossen.dk

  Kommentar by Crass Børsting — 22. marts 2005 @ 18:45

 3. For de såkaldte “humanister” vurderes menneskeliv ikke ens;

  Det vurderes efter hvem der tager det. Hvis ikke det er 1) USA 2) Israel eller 3) En demokratisk statsmagt, så har det tabte menneskeliv ingen som helst interesse – hverken for “humanisterne” eller medierne der danser til deres pibespil.

  Gad vide hvor tæt på os et folkemord egentlig skal før man vågner op ? Præludium via et Ukrainsk statskup rejste jo ikke et øjenbryn (mest af alt fordi USA var på den forkerte – nemlig folkets – side) !

  Kommentar by DaLi — 22. marts 2005 @ 21:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper