28. november 2010

Valg i Schweiz, schweizernes valg: “Welche ausländerpolitik wollen Sie?”

DR Online fortæller, at schweiz i dag stemte ja, til forslaget fra SVP, der ifølge det licensfinansierede medie er blevet en større politisk bevægelse “ved at spille på frygten for øget indvandring”. Journalister har det svært med demokrati, og særligt de mere direkte af slagsen.

Fra fredagens Jyllandsposten – Automat-udvisning af kriminelle udlændinge (ikke online).

“Schweiz holder søndag folkeafstemning om automatisk udvisning af udlændinge, der begår kriminalitet. Meningsmålinger tyder på, at forslaget bliver vedtaget. Knapt et år efter at schweizerne ved en folkeafstemning forbød minareter i landet, skal borgerne stemme om, hvorvidt udlændinge, der begår kriminalitet, automatisk skal udvises

I sidste uge sagde 54 pct. af de adspurgte, at de vil stemme for… I al sin enkelhed går SVP’s forslag ud på, at udlændinge, der gør sig skyldig i en forbrydelse i Schweiz, uden videre dikkedarer skal kunne udvises af landet.

En ny artikel i forfatningen skal opregne de forbrydelser, der giver hjemmel for udvisning. Det drejer sig om mord, drab, alvorlige seksualforbrydelser, røveri, narkohandel og indbrud. Men ikke nok med det. Schweizisk Folkeparti kræver også, at folk, der begår socialt bedrageri, skal kunne udvises og idømmes indrejseforbud fra 5 til 15 år…

Et centralt punkt i initiativet er automatikken, som kræves indført. Den udlænding, der begår en strafbar handling, skal udvises uanset, hvem han eller hun er, og uafhængigt af særlige omstændigheder – familieforhold eller graden af integration – der kunne komme i betragtning.

(Toni Brunner, SVP: “Welche ausländerpolitik wollen Sie?”; Die Presse)

Oploadet Kl. 17:07 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/20532/trackback

25 Comments »

 1. Schweitz er et dejligt land. De er ikke med i mange af de konventioner og unioner vi er, og kan derfor bestemme hvad der skal ske i deres eget land.

  De har en sund skepsis overfor staten og dens formynderi af de penge den stjæler for borgerne.

  Ønsket adfærd såsom arbejde belønnes med lav skat, uønsket adfærd såsom kriminalitet straffes hårdt og kontant.

  Kommentar by LB — 28. november 2010 @ 17:13

 2. Schweizerne er et fornuftigt folk.
  Vi burde følge Deres eksempel.

  Kommentar by Neuhammer — 28. november 2010 @ 17:26

 3. Enig. Det er en start. Europa følg eksemplet!

  Kommentar by Goofy — 28. november 2010 @ 17:35

 4. Nu er det 20 år siden, jeg var der sidst,men dejligt var der.
  Bare støt dem.

  Kommentar by Spinner — 28. november 2010 @ 17:54

 5. De er fornuftens stemme i eurabia!Gid jeg kunde få borgerskab der.Da ville jeg med glæde pakke mit pik/pak.Tænk et land hvor der stadig var lov,orden og tryghed!

  Kommentar by karl3447 — 28. november 2010 @ 18:01

 6. Alpelandet er et dejligt land.

  Kommentar by HCB — 28. november 2010 @ 18:06

 7. Det er fandme smukt, og det er det eneste vi kan gøre hvis vi vil undgå et betydeligt grimmere alternativ

  Kommentar by Mads — 28. november 2010 @ 18:08

 8. Er der nogen der har erfaringer med at søge jobs og arbejde i Schweiz, og hvordan man bedt kommer i gang med sådan noget?

  Kommentar by LB — 28. november 2010 @ 18:10

 9. Tid for lidt Toblerone..

  Kommentar by Kim Poulsen — 28. november 2010 @ 18:20

 10. Tillykke Schweiz, I har vist vejen for det hele Europa.
  Vi har til hensigt at følge jeres stolte eksempel, vi skal bare have kastet vore elendige politikere ud først.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. november 2010 @ 19:33

 11. Sådan Schweiz, ikke så meget slinger i valsen. Håber DK og Europa snart følge efter..

  Kommentar by Kammerathjælp — 28. november 2010 @ 19:48

 12. Jeg tager mig en gesprengte schwarzenigger knödel mit kraut.

  Kommentar by Balder — 28. november 2010 @ 20:28

 13. Med mindre resten af europa tager sig sammen bliver Schweiz det sidste tilflugtssted.

  Kommentar by Santor — 28. november 2010 @ 20:43

 14. Kriminelle udlændinge betyder ikke kun muslimske udlændinge. Men også kristne og ateiske afrikanere og asiatere. Alle folk som ikke er europæere uanset om de er kristne eller muslimere hører ikke til i Europa. Vi er skal være i stand til selv at føde vores egen befolkning op på et niveau så vi kan erstatte os selv. Derfor skal vi ikke importere folk fra ikke europæiske lande.

  SVP har en plakat hvor en folk hvide får sparker et sort får ud af det schweisiske flag, det kan jeg kun nikke godkendende til. Men kan i andre? Folk som kun mener at muslimere er problemet og at det kun handler om kultur. Folk som mener at der ikke findes et dansk folk, men kun en dansk kultur…

  http://www.trutz.eu/wp-content/uploads/2008/01/svp-plakat.jpg

  Kommentar by Lavard — 28. november 2010 @ 21:00

 15. #14.Lavard. Du fisker efter et racerent europa, måske også uden “jøder” ?
  Den model er ihvertfald prøvet, det gik ikke godt.

  Kommentar by PBr — 28. november 2010 @ 23:43

 16. […] på Dagens Liberala Nyheter: Schweiz: Minaretförbud i ny tappning.Folkomröstning splittrar Danske medier har åbenbart heller ikke forstået, at det drejer sig om udenlandske stastborgere, der har begået de allergroveste […]

  Pingback by Schweiz stemte for udvisningsinitiativet « Snaphanen — 29. november 2010 @ 00:53

 17. TILLYKKE til schweizerne !

  Her har vi et for vi andre forbilledligt folk, der forstår hvad det drejer sig om at gøre, når man holder af sit eget land !

  Vi andre skal arbejde på at få vores folkevalgte til at forstå at vores holdning til eget land ikke adskiller sig fra schweizernes.

  For det gør den ikke, vel Jelved et al ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 29. november 2010 @ 01:59

 18. Ja det gælder også jøder og sigøjerne. Folk som ikke tilhører de forskellige europæiske folk. Det her handler om Europas folks overlevelse og fremtid. Europa tilhører europæerne, ligesom at Afrika tilhører afrikanerne.

  Den her video viser alt hvad man skal vide om Jøderne
  http://www.youtube.com/watch?v=w_a-25MhRuk&feature=related

  http://www.haaretz.com/news/national/netanyahu-illegal-african-immigrants-a-threat-to-israel-s-jewish-character-1.302653

  Sådan er det med Jøder. De har to ansigter. En standard for os gentiles og en anden standard for dem selv.

  Kommentar by Lavard — 29. november 2010 @ 04:27

 19. Det lyder som om du godt kunne finde nogen “trosfæller” for eksempel i Greve, det vil nok ligge lidt tungere her på bloggen, selv om der da bestemt bliver gjort forsøg på at intervenere i div. Tråde .
  Det og så feks. Halv og hel gamle mænd der sidder og vræler på ”forfriskende” borgerkrig hører så åbenbart med når ordet er helt frit.
  Når div. Venstreorienterede af og til pipper her på bloggen, bliver de ofte massivt imødegået men når ”højreorienterede” ? propelhatte folder sig ud bliver der sjældent reageret, det skyldes vel at ”man” anser den for forholdsvis harmløse?

  Kommentar by PBr — 29. november 2010 @ 10:47

 20. Jeg tror du uforvarende(?) har fat i noget PBr.

  Når man ser på voldsparatheden, også den politiske, er det vist ikke hel- og halvgamle fra det man traditionelt og forældet kalder højrefløjen der er førende. Det er jo trods alt ikke Johnnis tidligere proselytter (han er gået af), der smadrer København, eller gør det utrygt for kvinder at gå alene hjem om aftenen vel? Typer som “falkeøje” har jeg ikke den store frygt for, jeg har heller ikke ret meget respekt for dem.
  BZ’erne og de autonome hører vi ikke meget til. Det er ikke fordi de fik “deres” hus, men fordi de er i klammeri med muslimerne i NV, og de autonome er i defensiven.

  Kommentar by Hans Jensen — 29. november 2010 @ 12:35

 21. Nej de/vi er jo nok som udgangspunkt klar over og kede af den måde samfundet ændres af EU,politisk korekte embedsmænd, venstrefløj og ignorante ,såkaldt borgerlige politikere men styrter som udgangspunkt ikke ud og smadrer samfundet eller tilfældige forbipaserende, da det jo sådan set er det der ønskes bevaret/værnet, hvilket så ikke inkluderer den i #18. nævnte racehygiejne.

  Kommentar by PBr — 29. november 2010 @ 13:56

 22. Det med “at spille på frygten for øget indvandring” har DR hentet fra Ritzau – men det bliver det selvfølgelig ikke bedre af. Jf. http://jp.dk/udland/europa/article2259897.ece

  Noget andet er så, at det jo for så vidt er rigtigt; frygten for øget indvandring er jo helt reel og rationel, og den er vel den vigtigste grund til, at SVP har vundet frem. Men igen, det er selvfølgelig ikke det, journalisterne ønsker at formidle, så det gør det heller ikke bedre.

  Kommentar by Thomas — 29. november 2010 @ 16:10

 23. Kan vi ikke få ham Lavard banned? Vedkommende spilder åbenlyst læsernes tid med latterligt national socialistisk vrøvl, der kun hører hjemme på enten psykiatiske behandlingssteder eller som en form for komisk indslag. En anden mulighed er han en internet trold fra den yderste venstrefløj, der forsøger at få Uriasposten til at se suspekt ud.

  Kommentar by Kafirharbi — 30. november 2010 @ 15:31

 24. Det er fornuftigt at få de kriminelle udlændinge ud af landet efter overstået straf. Det er det eneste, som de forbryderiske udlændinge har respekt for/frygter. Derudover er det en god ide at få stimuleret de mange udlændinge, der er på overførselsindkomst, til at rejse hjem.

  Kommentar by Jørgen — 30. november 2010 @ 20:34

 25. Ah så jeg skal censurers? Jeg er ikke national socialist. Men jeg indser at det er ikke kun handler om muslim indvandring, men ligeså meget om alt andet indvandring. Hvis i har lyst til at opleve det ikke muslimske Afrika i Danmark, så kan i jo tage til istedgade en mørk nat. Jeg vil bevare danmark etnisk dansk. Jeg vil ikke have at vi skal ende som en minoritet, men det er måske for hård kost for jer?

  Kommentar by Lavard — 2. december 2010 @ 05:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper