6. december 2010

Journalisten: Muslimer ser dansk tv trods parabolhav – Radikal islamist: Jeg foretrækker DR

Forleden kom Pia Kjærsgaard for skade, at problematisere parabolhavet i ghettoerne og brugen af anti-vestlige tv-kanaler, og havde hun sagt at ‘to’ og ‘to’ er fire, så skulle medierne nok have fundet en matematik-professor, der kunne forklare, at ‘fire’ var et meget meget unuanceret svar.

Journalisten, var et af flere medier, der satte alt ind på at forklare, at parabolerne mest var til pynt. Det gav et sjovt indslag, nu hvor det forlængst er konstateret at moskéen på Grimhøjvej, er en af de mere radikale i herhjemme, Blandt andet sat i forbindelse med Gitmo-fangen Slimane Hadj Abderrahmane, og de tre tunesere der i 2008 planlagde at myrde Kurt Westergaard.

Abdallah Ismail, Grimhøjvejmoskeen: Danmarks Radio, jeg bruger det om morgenen klokken otte, og jeg bruger det også om aftenen klokken halv syv. Det er to-tre gange om dagen, Danmarks Radio. Nogle gange kikker jeg på tekst-tv, hvis der er noget…

Speak: Abdallah Ismail er udover, at være vicevært i en boligforening, også en central person i Lighed- og Broderskabsforeningen. Han vurderer at halvdelen af hans medieforbrug ligger hos danske medier.

Abdallah Ismail: – selvfølgelig, for det er en stor del af mig, og mine børn, vi kan lære en masse ting, og som man skal vide. Jeg bor her i Danmark. Jeg vil gerne vide mest og meget om om mit land, som jeg bor i.

(Journalisten, 2. december 2010: Ser danske imamer også Paradise Hotel?)

I slutningen af indslaget, lader Journalisten imamen kommentere en sekvens med letpåklædte piger fra Paradise Hotel, og storsmilende forklarer Abdallah Ismail: “Jeg har ikke set det”.

Abdallah Ismail, der også kaldes Abu Bilal Ismail, eller bare Abu Bilal, han tidligere udtrykt sin antipati mod de danske medier. Her citeret fra Jiyan.dk: “De fleste medier er dårlige, specielt overfor muslimer… når det kommer til islam, så er medierne straks negative.” Baggrunden er indlysende. Flere aviser har skrevet om det kvindesyn der promoveres af imamerne Abu Bilal og Raêd Hleilel.

Abu Bilal var praktikanten på Nordgårdsskolen, der kom i mediernes søgelys, fordi han fortalte piger i skolegården, at “de ikke måtte tale med drengene”. Hleilel var imamen der i storladent sprog, krævede at kvinder skulle tildække sig, for ikke at friste det modsatte køn: “Kvinderne kan være Satans instrument mod mænd.” (Aarhusportal, 6/5-05).

Hvordan skiller DR sig positivt ud? Tja, det er ikke end et par måneder siden imamen fik taletid i TV-avisen, i et indslag der fortalte om fordelene ved sharia-råd og imamers ‘konflikt-mægling’.

Mere.

 • 3/12-10 Journalisten – Bøn fra Gellerup: Giv os nyheder om Danmark på arabisk.
 • Oploadet Kl. 14:52 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/20848/trackback

  13 Comments »

  1. Bøn fra Gellerup: Giv os nyheder om Danmark på arabisk
   Findes der ikke snart så mange kanaler, for døve, synstolkede osv. At man kan lave en, med arabisk undertekst. Eller en der har en kvindelig oversætter, selvfølgelig i bhurka.

   Kommentar by Goofy — 6. december 2010 @ 15:02

  2. “Jeg vil gerne vide mest og meget om om mit land, som jeg bor i.”

   Det land du bor i, men ikke dit land.
   Og selvfølgelig vil du vide mere om det land, som du allerede mener er dit. F.eks. hvilke danskere, der hellere vil kæmpe for islam end Danmark.

   “… også en central person i Lighed- og Broderskabsforeningen.”

   Hvilken lighed arbejder fundamentalistiske muslimer for?

   Kommentar by Hr. Snusk — 6. december 2010 @ 17:44

  3. Åh, det giver mig lejlighed til at stille et længe påtrængende spørgsmål: betaler indvandrere licens? Og i så fald hvor stor en procentdel? Kunne man forestille sig pejlevogne eller licensopkrævere i Vollsmose eller Gjellerup-planen? Og at de ville slippe levende ud?!
   Håber nogen vil påtage sig at opklare dette??

   Kommentar by Frode Fredegod — 6. december 2010 @ 19:28

  4. Kan DF ikke vride armen om på DDR og få svaret på disse spørgsmål frem i lyset?
   Gud ved, om Abdallah Ismail betaler licens?

   Kommentar by dem — 6. december 2010 @ 19:48

  5. Hvis kvinder ifølge ovenviste islamiske prædikant er satans instrument, hvad er imamen så selv?

   Kommentar by Liva — 6. december 2010 @ 20:20

  6. Ja! Betaler disse parabolskove dansk licens?
   Jeg tvivler.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 6. december 2010 @ 20:20

  7. Men pejlevognen stoppede med at køre for ca. 20 år siden … og det er ikke længere en teknisk farbar vej.

   Kommentar by Hr. Snusk — 6. december 2010 @ 20:51

  8. Jeg betaler da ikke licens mere og kunne ikke drømme om at genoptage støtten DR’s politiske propagandasender.

   Pay-per-view må være måden det skal gøres.

   Kommentar by PBr. — 6. december 2010 @ 23:05

  9. “Radikal islamist: Jeg foretrækker DR”

   Naturligvis. DDR er en islamisk propaganda sender, så selvfølgelig er DDR et første valg for ham.

   Kommentar by anonym — 7. december 2010 @ 01:29

  10. Jeg synes stadig, at spørgsmålet er væsentligt, nu hvor vi taler så meget om ligestilling: Betaler indvandrere licens?
   Ved godt at pejlevogne er passé, men licenskampagner kører stadig på DR og i Sverige kører de stadig med pejlevogne i udvalgte områder.
   Hvad med opgangs-tjek: er der virkelig ikke et eneste tv-apparat eller computer i denne opgang???!

   Kommentar by Frode Fredegod — 7. december 2010 @ 13:06

  11. Borgerkrigene i bl.a. libanon, somalia, kosovo og bosnien er ophørt for flere år siden. Staten bør derfor sørge for at repatriere borgerkrigs”flygtninge” fra de fire nævnte lande. Og det kan kun gå for langsomt.

   Kommentar by Jørgen — 7. december 2010 @ 20:27

  12. “Flygtninge” kan være her i landet midlertidigt. Når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet forbedret, bør de i reglen hjemsendes sammen med deres pårørende. De hjemsendte “flygtninge” kan deltage i opbygningen af deres hjemland.

   Kommentar by Jørgen — 8. december 2010 @ 20:08

  13. […] anbefalede ham som konfliktmægler med engelske sharia-råd som forbillede. Senere samme år da Journalisten brugte ham imod Pia Kjærsgaard under parabolsagen, og så i 2014 da han under en prædiken […]

   Pingback by Journalister er chokerede: Imam underviser muslimer om sharia i et lokale i en moské... - Document — 28. februar 2016 @ 17:05

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper