30. april 2005

Henrik Gade Jensen anmelder Klaus Rothsteins ‘Tid til forandring’

Fra dagens Jyllands-Posten – Henrik Gade Jensen anmelder Klaus Rothsteins seneste bog. Et citat fra At søge uden at finde:

“Det er en synlig svaghed ved bogen, at Rothsteins tydelige harme ikke følges op af en argumentation. Ethvert parti kan kritiseres, for politik er altid prioriteringer, dobbeltsnak og urene hænder. Hver gang nogen får, må andre undvære. Sådan er det politiske spil. Det er nemt at kritisere politikere. Men tilsyneladende består dagsordenen for den kommende kulturradikalisme kun i at kritisere Søren Krarup. Det er en ufattelig tynd dagsorden, da Krarup i politisk sammenhæng siger utrolig lidt, og det lident er mestendels i sin minimalitet rigtigt, så den kulturradikalisme er dømt til at opdrive skygger og spøgelser. Selv hvis Søren Krarup kun sagde banaliteter som 2+2=4, ville kulturradikale benægte matematikkens sandheder for ikke at give ham ret. Eller kappes om at finde på frække skældsord. Det er en dum strategi.

Oploadet Kl. 18:44 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

6 Comments »

 1. Nazisten Gade Jensen forsvarer national-facsisten Krarup, jamen man er jo ikke overrasket…

  Og nej Gade Jensen misforstår noget. Man skal ikke give Krarup ret i noget som helst! Krarup er et samfundsskadeligt element, der har forgiftet debatten herhjemme. Krarup er en kræftsvulst, en pervers kristen, der ikke accepterer menneskerettigheder, FN eller ligestilling. Han er en dødsyg sejler i det kulturelle landskab, en anakronisme…

  Kommentar by Lars Eriksen — 30. april 2005 @ 21:20

 2. Kim —>> Hvad er din holdning til moderation af kommentarfunktionerne ? Trollen Lars Eriksen spammer pt hos mig. Skal han stoppes eller komprimiterer man dermed den fri debat ? Selv hjernedøde venstreekstremister har ytringsfrihed.

  Ser at du har opdateret din linkliste – den her er dog stadig død:

  http://www.eyeontheleft.com/eyeblog/

  Kommentar by Christian — 30. april 2005 @ 23:19

 3. Det er ærligt talt lidet oplysende at citere fra en boganmeldelse. Anmeldelsen fortæller som udgangspunkt alene anmelderens historie, og det bidrager alene hverken med sandheder, løgne eller noget der imellem. At Gade Jensen er uenig med Rothstein er jo bare en banal Maren-i-kæret-konstatering.

  Kommentar by JK — 1. maj 2005 @ 01:24

 4. Lars Eriksen og hans kommentarer er ganske glimrende eksersitser i anvendt, ubevidst, projektioner.
  Det ville da være umådelig trist at modererer på ham – man kan jo lære ganske meget angående ovennævnte disciplin.
  Nzister her og der og alle vegne i den ydre Verden – tjae, sådan må det jo være når man ikke har orden i selvopfattelsen.

  Kommentar by vivi andersen — 1. maj 2005 @ 05:23

 5. Til Christian

  Jeg vil helst undgå at slette andet end reklame-spam, og gider pt. ikke slette Lars Eriksens kommentarer. Personligt undlader jeg at svare på indlæg som mere er sigtet på hån og injurier end debat og oplysning.

  Til JK

  “Det er ærligt talt lidet oplysende at citere fra en boganmeldelse…”

  Det er så det smarte ved blogs. Der er en scroll-funktion yderst til højre hvis en postering keder dig;-)

  Kommentar by Kim Møller — 1. maj 2005 @ 09:42

 6. Ang. # 1.Så er det da lidt morsomt at dette indlæg til fulde bekræfter Henrik Gade Jensens udtalelse i det indledende citat.

  Kommentar by Peter B. — 2. maj 2005 @ 09:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper