3. maj 2005

Orientering om det engelske valg: Liberal-demokraterne er ikke et venstrefløjsparti

For journalisterne på P1 starter højrefløjen ved SFs Pernille Frahm, men hvor er så venstrefløjen? Sådanne stigmatiserende betegnelser bruges yderst sjældent om venstrefløjen, hvad fornemt blev bekræftet i et indslag i dagens Orientering, hvor Karen Hjulmand (sic) præsenterer et Niels Lindvig-indslag med følgende ord:

Det er ikke helt let at placere Liberal-demokraterne på en højre-venstreskala, de samarbejder med såvel Labour som Konservative regionalt, og når nogen siger de står klart til venstre for Labour, fastholder partileder Kennedy at Liberal-demokraterne står hvor de altid har stået – det er Labour som har flyttet sig tæt på den Konservative lejr.”

Oploadet Kl. 19:53 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper