20. december 2010

Italien: Ung tyrk truer ikke-muslim med syl: “Læg dig på knæ mod Mekka og bed til Allah.”

Spydpigen har oversat en artikel fra italienske Il Resto Del Carlina omhandlende en bizar historie fra norditalienske Modena. Først set hos Jihad i Malmö.

Ned på knæ og bed til Allah – Trusler og angst i skolen i Italien

Det er sket i Mirandola, hvor en 17-årig af tyrkisk herkomst, bevæbnet med en syl truede en skolekammerat

Modena, 17. december 2010.
”Læg dig på knæ mod Mekka og bed til Allah”. Det er ikke en opfordring fra en imam til en troende muslim, men en befaling af en 17-årig tyrk til en klassekammerat under trussel med en syl mod struben.

Fra studenteroprør på gaderne til skoleaulaerne.
Den 117’ende skolevoldsepisode skete i en andenklasse på Galilei-Instituttet i Modena. En tyrkisk dreng, som gerne lod sig fetere af klassekammeraterne med penge og mad, holdt først fat i sit offer og truede hende til at lægge sig på knæ og at bede til Allah vendt mod muslimernes hellige sted, Mekka.

Scenen blev fotograferet med mobiltelefon af en klassekammerat og vist på Facebook, hvor det efter få dage blev fjernet. Sagen som blev verificeret for få dage siden i frikvarteret er blevet anmeldt til ordensmagten af nogle forældre til børn, som i måneder har lidt under ikke-europæiske klassekammeraters chikaner. For ikke at tale om at også lærerne ofte er genstand for aggressive og truende holdninger.

Offeret på tale fortalte ikke noget til forældrene af frygt for yderligere fordrejninger. Men klassekammeraterne fortalte hjemme hvad der var sket. Der forekommer voldsepisoder næsten hver uge på Galilei-Instituttet, hvor der går ca. 1200 studerende, af hvilke mange er udlændinge.

For ca. en måned siden gik et ordskænderi mellem to drenge over til slagsmål og spark og kasten med stole, som resulterede i, at de blev sårede og matematiklæreren besvimede. Denne sidste alvorlige episode viser hvilket varmt klima der er i instituttets skolesale. Desværre – siger rektor doktor Giuseppe Pedrielli – lever de unge mennesker uden værdinormer. TV er en dårlig lærerinde, der viser negative kulturmodeller og holdninger, som børnene efterligner. Tomheden regerer – fortsætter rektor, – og skolen kæmper tit alene for at hævde værdierne om værdighed og menneskelig respekt. For ikke at tale om, tilføjer han, at mange udenlandske børn, som er betroet til onkler og pårørende i Italien, viser deres indre ubehag gennem aggressive og oprørske holdninger.

Galileo Galilei, som skolen er opkaldt efter, var en af pionererne inden for astronomi. Den viste illustration er titelbladet til en tysk udgave af Dialogen om to verdenssystemer, udgivet første gang i 1632. De tre personer er Aristoteles, Ptolemæus og Kopernikus – ingen af dem bærer våben.

Oploadet Kl. 18:32 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21344/trackback

4 Comments »

 1. Man skulle tro, det var Medina frem for Modena.

  Desværre – siger rektor doktor Giuseppe Pedrielli – lever de unge mennesker uden værdinormer.

  Problemet er nok snarere, at de har “værdinormer” – de stammer bare fra 600-tallets Arabien.

  Kommentar by Thomas — 20. december 2010 @ 18:47

 2. 1. Thomas

  samt at de stort set lever uden den selvkontrol, de bremseklodser, som almindeligt opdragede vesterlændinge besidder, samt deres manglende evne for rationel tænkning.

  Hvad der yderligere skal tegnes med ind i billedet er muligheden for mentale skader som følge af at forælderne måske er nært beslægtede.

  Og ikke mindst skal også medtænkes den specielle muslimske opdragelse som drengebørn er underlagte fra dag 1.

  Familiens PRINS som alle kvinder skal varte op og gøre tilpas.

  Kommentar by Vivi Andersen — 21. december 2010 @ 02:56

 3. “Ingen tvang i religion” – Falsk

  “Massivt tvang og omfattende bedrag i islam” – Sandt

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 21. december 2010 @ 14:47

 4. Men hvad kan der gøres? Smid de muslimske elever ud. Så enkelt er det. Og når skolen er blevet smadret, så byg den op igen og ansæt nogle bevæbnede vagter.

  Europa får de forhold, de selv beder om.

  Kommentar by Machiavelli — 22. december 2010 @ 10:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper