21. december 2010

Libertære Socialister for ‘et statsløst socialistisk rådssamfund’, nu med ‘direkte aktion’

Det kan godt være svært at forstå de finere nuancer indenfor anarkisme, syndikalisme, rådskommunisme og libertær marxisme. Eneste fællesnævner er såvidt jeg kan se villigheden til at bryde loven for omstyrte det parlamentariske demokrati, og smadre staten der muliggør samme.

Herunder ses et klistermærke for Libertære Socialister, set på Nørrebro. Intet opnås uden direkte aktionStrejk! Bloker! Boykot! Saboter! Besæt! En af stifterne af Libertære Socialister er Rasmus Underbjerg Pinnerup, der også var en af initiativtagerne til ‘Borgerinitiativet Kirkeasyl’. Anholdt under COP15-urolighederne.

(Jagtvej, 19. december 2010)

“Libertære Socialister (LS) er en føderation af selvstændige lokalgrupper, som søger af fremme kampen for den libertære socialisme; et statsløst socialistisk rådssamfund baseret på føderalisme og direkte demokrati…. Vi kæmper for et samfund uden stat…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21399/trackback

15 Comments »

 1. På en måde kan jeg godt forstå man vil smadre samfundet.
  Så behøver man jo heller ikke gå på arbejde. At stå tidligt op og alt det der. Uddannelse m.m.
  Hvad nu, hvis anarkister har brug for hospitaler, og de er brændt ned?

  Kommentar by Pk — 21. december 2010 @ 17:21

 2. “strejk”? Det kræver så et arbejde man kan strejke fra…

  Kommentar by Mr. Creosote — 21. december 2010 @ 17:46

 3. Kommunister er hvad de er. Samme gamle rådne vin, på nye flasker.

  Kommentar by Lars H — 21. december 2010 @ 21:19

 4. Han ønsker åbenlyst jungleloven tilbage – de stærke knuser de svage.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 21. december 2010 @ 21:34

 5. “Vi kæmper for et samfund uden stat”
  Mon de har tænkt på, at hvis de vinder, så er der ingen til at forsørge dem.

  Kommentar by Menig 442 — 21. december 2010 @ 22:44

 6. Samfundets bærme.
  Udskud.
  “Underligt” nok ofrer medierne meget lidt interesse for at hænge psykoerne ud for det, de er : Utilpassede VENSTREORIENTEREDE voldspsykopater.
  Hvor mange af dem passer egentlig et arbejde ???

  Se, havde det nu været højreorienterede VKO-tilhængere, SÅ HAVDE DET KØRT I DAGEVIS i medierne.

  Underligt, ikke ???

  Kommentar by Anonym — 22. december 2010 @ 00:14

 7. “et statsløst socialistisk rådssamfund”

  Det kan selvfølgelig ikke ikke lade sig gøre. Det den forvirrede Rasmus Underbjerg Pinnerup vrøvler om et ideen om det anarkistiske samfund: Total hjernespind. Her hentet fra Den Store Danske. Gyldendal. læs og nyd.

  “anarkisme, fællesbetegnelse for politiske bevægelser og teorier, der betragter staten som hindring for menneskelig udfoldelse og hævder, at mennesker af natur er gode og fornuftige nok til at organisere samfund uden ulighed, undertrykkelse og krig, hvis blot de får lov til at gøre deres erfaringer uden indblanding fra magthavere eller teoretisk bedrevidende ledere. Anarkister mener, at den moderne samfundsudvikling leder til kaos, og at et menneskeværdigt samfund kun kan opbygges som en frivillig sammenslutning af decentraliserede og selvstyrende enheder, som hver for sig efterlever anarkismens grundprincip om, at ingen må bestemme over andre. Derfor slagordet: “anarki eller kaos” (P.-J. Proudhon).

  Særligt dette indslag er sjovt. “mennesker af natur er gode og fornuftige nok til at organisere samfund uden ulighed, undertrykkelse og krig”

  Jeg gider egentligt ikke rigtigt kommentere det analytiske hjernespind fra den aggressive abe, men kan ikke lade være. Den egentlige årsag til spindet er naturligvis, at samfundet i stigende grad er befolket med et stigende antal unge, som er rodløse, ofte psykopatiske, identitetsløse, kulturløse, antinationalistiske, krigeriske, voldelige, uopdragne, egocentriske osv.osv. Kommer ofte fra hjem med enlige mødre.

  Altså en samling tosser som egentligt er en form for sinds-syge – sygdom i sindet. At tosserne skulle kunne samle sig om et fredeligt samfund efter at have smadret samfundet er så idiotisk at sygedoms-etiketten er den bedste betegnelse.

  Helbredelses muligheder? De er få – jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om nogle. Måske en tur til visse områder i Somalia, hvor der råder nærmest anarkistiske tilstande. Ikke mindst kvinderne vil have godt af en sådan tur. Men det er for det meste jo den mandlige del af den aggressive abe, der overfalder og er voldelig.

  Bruger vi det store overblik og bliver lidt små-filosofisk, kan man godt blive lidt deprimeret på den aggressive abes evne til at skabe stabile samfund med fred og fordragelighed. Nu er man i forbindelse med EU og FN på vej ud af tangenten og ud i det store tomme rum. Nationalstaterne og enhedskulturen er af det onde – og hermed ophævelsen af den helt afgørende identitet der kan skabe fred i sindet. Og for at det ikke skal være løgn, så tilslutter de borgerlige sig til disse absurde ideer. Og i kulissen venter Enhedslisten, De radikale, SF og socialdemokratiet for at tage over,

  Udviklingslokomotivet er på den forkerte kurs, hvilket dog ikke forhindrer de politiske fyrbødere i at skovle mere kul på få at få toget til at køre endnu hurtigere ud i sumpen..

  Så alt i alt er det ikke mærkeligt, at de anarkistiske tosser er begyndt at fylde gaderne. Når alt er håbløst kommer utopierne til syne. Selv de mest afsindige. Det skal ikke undre mig, hvis anarkisterne afskaffer julen for ikke at fornærme kulturberigerne.

  Kommentar by Machiavelli — 22. december 2010 @ 02:48

 8. Så vidt jeg kan se, er der tale om opfordringer til ulovligheder. Burde det ikke anmeldes?

  Kommentar by Niels P. — 22. december 2010 @ 10:35

 9. “Vi kæmper for et samfund uden stat…”

  Yep, som gode gamle Iznogood ville have sagt “Vi vil være stat istedet for staten” Same old..! Same old..!

  Kommentar by Kim Goltermann — 22. december 2010 @ 11:21

 10. Ole Birk Olesen toner rent flag…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 22. december 2010 @ 11:22

 11. Hvorfor bliver disse mennesker ikke bare statsløse ? Fravælger sit afskyelige danske pas og giver sig ud i verden som farende svende. Eller mangler man modet ? Er man en kryster ? Er man kun stor i kæften, men tror alligevel inderst inde at livet er svært uden en beskyttende stat ?

  Kommentar by Torben Caroc — 22. december 2010 @ 11:25

 12. De er vel på kontanthjælp, og flytter de hjemmefra får mor ikke så mange penge. For tiden sidder de nok i Folkets hus og synger Internationale.

  Kommentar by Machiavelli — 22. december 2010 @ 12:38

 13. “et samfund uden stat”, altså et samfund hvor centralmagten hedder noget andet end stat og hvor den udøver sin magt stort set på samme måde.

  Smart retorisk trick for at forplumre, at man ønsker at nedbryde eksisterende magtstrukturer og implementere sin egen. Med sig selv og venner på tronen, naturligvis.

  Kommentar by kbh — 22. december 2010 @ 16:34

 14. De rødes propaganda sviner bybilledet til. Virkeligt grimt at se deres klistermærker,plakater og graffiti. Det bør enhver fornuftig borger forsøge at fjerne.

  Kommentar by Lars H — 22. december 2010 @ 23:17

 15. Det bør enhver fornuftig borger forsøge at fjerne.

  Ja. De sætter op, vi piller ned. Det har jeg gjort utallige gange :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 24. december 2010 @ 13:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper